DI > Ekonomi

Saturday, 17 November, 02:13

DI - 15 aug 18 kl. 08:50

Bambuser minus 10,8 miljonerBambusers nettoomsättning uppgick till 2,3 miljoner kronor under första halvåret 2018 (3,5). Totala intäkter blev 2,7 miljoner (5,3)..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bambuser, minus, 10,8miljoner
Dagensanalys.se - 28 nov 17 kl. 16:02

Bambuser stänger ned sin gratistjänst

Svenska Bambuser är en tjänst där du kan visa liveströmmande video. Nu orkar man inte längre hålla emot konkurrensen från aktörer som Facebook. Så här skriver Bambuser i ett pressmeddelande: As of 22/01/2018, the Bambuser Community will cease its consumer service for streaming and broadcasting live video for free users.

DI - 23 aug 17 kl. 09:10

Sjunkande resultat för Bambuser

Livevideobolaget Bambuser, som är listat på First North sedan i våras, redovisar ett nettoresultat för det första halvåret 2017 på minus 7,8 miljoner kronor (-1,4)..

Dagensanalys.se - 30 maj 17 kl. 14:52

Schibsted Media Group väljer Bambuser

Det är plattformen Iris från Bambuser som nu kommer att vara tillgänglig för alla inom Schibsted. Vad den praktiskt ska användas till är ännu oklart. Med Bambuser är det möjligt att publicera live-video från mobilen.

Dagens PS - 30 nov 17 kl. 09:06

Bambuser Community läggs ned

Men, konstaterar Dagens PS techexpert Joakim Jardenberg. ”Det är inte oväntat”. Om företaget som var med och definierade vårt svenska moderna internet.

SVT - 08 feb 11 kl. 07:44

Bambuser viktig i Egypten

Malmöbaserade internettjänsten Bambuser har spelat en avgörande roll för att sprida bilder från Egypten. Videofiler via deras tjänst fick SVT att skicka tv-team till landet och videoverktyget upplevs av Egyptiska regeringen som ett av de största hoten. Medverkande: Ivan Loftrup-Ericson, reporter Anders Burman, fotograf och redigerare Judit Ek, huvudredaktör Rapport Måns Adler, grundare Bambuser.

Nyteknik - 29 mar 11 kl. 17:00

Bambuser

Bambuser har under det senaste året fått genombrott på två sätt. I Nordafrika och Mellanöstern användes tjänsten brett för att sprida information i realtid under oroligheterna. På hemmaplan har avtal knutits med medieföretag som SVT, TV4, NRK och YLE.

Sydsvenskan - 11 okt 11 kl. 06:30

"Bambuser till salu"

Videoteknikföretaget Bambuser från Malmö uppges vara till salu. Investmentbanken GP Bullhound har anlitats som finansiell rådgivare, uppger Dagens Industri.
MALMÖ.

Nyteknik - 17 apr 12 kl. 19:30

Bambuser

Bambuser fortsätter att vara ett viktigt verktyg i Nordafrika och Mellanöstern, där det används för att direktsända ljud och rörlig bild från demonstrationer och flyganfall. Ett rykande färskt avtal med nyhetsbyrån AP kommer att ge ytterligare spridning åt filmerna. AP gör innehåll från Bambuser tillgängligt för sina kunder, och AP:s egna reportrar kommer också att jobba mer aktivt med tjänsten..

DI - 25 feb 16 kl. 08:06

Bambuser får pengar av Google

Det svenska videobolaget Bambuser får finansiering av Google. Bambuser är ett av totalt 128 projekt som får pengar från Googles nya fond, Digital News Initiative. .

Affärsvärlden - 15 sep 17 kl. 11:51

Bambuser stiger på positiv analys

Livevideobolaget Bambuser, som är listat på First North sedan i våras, har på fredagen stigit 9,7 procent till 4:06 kronor. Remium publicerade tidigare under dagen en betald uppdragsanalys om Bambuser med titeln "Mobil livevideo förväntas växa kraftigt"..

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Arkitekturens rockstjärnor bakom Oscar Properties prestigebyggen

Härom veckan landade två av arkitekturens superstjärnor i Stockholm. Holländaren Reinier de Graaf och dansken Bjarke Ingels var i huvudstaden för att inviga två av sina senaste skapelser – Norra Tornen och 79 & Park. Två byggnader som arkitektoniskt sticker ut ordentligt och lär bli nya landmärken..

DI - 3 timmar sedan

Skyhögt pris för kungligt smycke

Den hade kallats ”århundradets auktion” och visst levde den upp till namnet. När Marie Antoinettes smycken gick under klubban i Genève på onsdagen överträffades alla förväntningar..

DI - 4 timmar sedan

Niklas Strömstedt om uppdraget i noterade bolaget: ”Den såg man inte komma”

Niklas Strömstedt är dubbelt aktuell, med både julturné och en andra säsong av sitt relationsprogram. Över en frukost berättar han allt om fågeln som blev påkörd, och varför äldre män kommer fram till honom på stan..

DI - 4 timmar sedan

Svajigt Wall Street vände till plus – S&P 500 steg 0,2 procent

USA-börserna vände uppåt på fredagskvällen och när dagens handel summerades hade S&P 500 stigit 0,2 procent. Mot strömmen gick Nvidia som rasade 18,8 procent i spåren av torsdagens rapport. .

DI - 4 timmar sedan

Tesaro rusar 30 procent efter budrykten

Det amerikanska läkemedelsbolaget Tesaro rusar med drygt 30 procent på fredagskvällen efter att Bloomberg rapporterat att bolaget kontaktats av en potentiell budgivare. .

DI - 5 timmar sedan

Delta beställer ytterligare tio A330neo från Airbus

Det amerikanska flygbolaget Delta har beställt ytterligare tio A330neo från Airbus. Listpriset ligger på omkring 3 miljarder dollar, men flygbolaget lär betala betydligt mycke mindre än så. Det rapporterar Retuers.

DI - 5 timmar sedan

Budgetkaos ger läge för lägre skatt – så påverkas din plånbok

Efter nya besked från C och L pekar nu det mesta på att Moderaternas ”alliansbudget” kommer att vinna över regeringens budget i riksdagen. Skattesänkningar och nya satsningar på polis och försvar är sannolikt att vänta. Och för Ulf Kristersson innebär det ökade chanser att knipa statsministerposten.

DI - 5 timmar sedan

Fler aktiva olje- och gasriggar i USA och Kanada

Totala antalet aktiva olje- och gasriggar i USA steg under senaste rapportveckan..

DI - 5 timmar sedan

Radiotjänst varslar: "Förödande för en liten kommun"

Riksdagen har beslutat att ersätta radio- och tv-avgiften med en skatt. Det innebär att dagarna för Radiotjänst i Kiruna är räknade..

DI - 5 timmar sedan

Trump: Har skrivit svar på Muellers frågor

President Donald Trump säger att han har färdigställt sina skrivna svar till den särskilde åklagaren Robert Muellers utredning om eventuell rysk inblandning i Trumps presidentvalskampanj 2016, men att han ännu inte skickat in dem..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.