DI > Ekonomi

Saturday, 22 September, 14:00

Liknande nyheter

Taggar: Bambuser, minus, 10,8miljoner
Dagensanalys.se - 28 nov 17 kl. 16:02

Bambuser stänger ned sin gratistjänst

Svenska Bambuser är en tjänst där du kan visa liveströmmande video. Nu orkar man inte längre hålla emot konkurrensen från aktörer som Facebook. Så här skriver Bambuser i ett pressmeddelande: As of 22/01/2018, the Bambuser Community will cease its consumer service for streaming and broadcasting live video for free users.

DI - 23 aug 17 kl. 09:10

Sjunkande resultat för Bambuser

Livevideobolaget Bambuser, som är listat på First North sedan i våras, redovisar ett nettoresultat för det första halvåret 2017 på minus 7,8 miljoner kronor (-1,4)..

Dagensanalys.se - 30 maj 17 kl. 14:52

Schibsted Media Group väljer Bambuser

Det är plattformen Iris från Bambuser som nu kommer att vara tillgänglig för alla inom Schibsted. Vad den praktiskt ska användas till är ännu oklart. Med Bambuser är det möjligt att publicera live-video från mobilen.

Dagens PS - 30 nov 17 kl. 09:06

Bambuser Community läggs ned

Men, konstaterar Dagens PS techexpert Joakim Jardenberg. ”Det är inte oväntat”. Om företaget som var med och definierade vårt svenska moderna internet.

SVT - 08 feb 11 kl. 07:44

Bambuser viktig i Egypten

Malmöbaserade internettjänsten Bambuser har spelat en avgörande roll för att sprida bilder från Egypten. Videofiler via deras tjänst fick SVT att skicka tv-team till landet och videoverktyget upplevs av Egyptiska regeringen som ett av de största hoten. Medverkande: Ivan Loftrup-Ericson, reporter Anders Burman, fotograf och redigerare Judit Ek, huvudredaktör Rapport Måns Adler, grundare Bambuser.

Nyteknik - 29 mar 11 kl. 17:00

Bambuser

Bambuser har under det senaste året fått genombrott på två sätt. I Nordafrika och Mellanöstern användes tjänsten brett för att sprida information i realtid under oroligheterna. På hemmaplan har avtal knutits med medieföretag som SVT, TV4, NRK och YLE.

Sydsvenskan - 11 okt 11 kl. 06:30

"Bambuser till salu"

Videoteknikföretaget Bambuser från Malmö uppges vara till salu. Investmentbanken GP Bullhound har anlitats som finansiell rådgivare, uppger Dagens Industri.
MALMÖ.

Nyteknik - 17 apr 12 kl. 19:30

Bambuser

Bambuser fortsätter att vara ett viktigt verktyg i Nordafrika och Mellanöstern, där det används för att direktsända ljud och rörlig bild från demonstrationer och flyganfall. Ett rykande färskt avtal med nyhetsbyrån AP kommer att ge ytterligare spridning åt filmerna. AP gör innehåll från Bambuser tillgängligt för sina kunder, och AP:s egna reportrar kommer också att jobba mer aktivt med tjänsten..

DI - 25 feb 16 kl. 08:06

Bambuser får pengar av Google

Det svenska videobolaget Bambuser får finansiering av Google. Bambuser är ett av totalt 128 projekt som får pengar från Googles nya fond, Digital News Initiative. .

Affärsvärlden - 15 sep 17 kl. 11:51

Bambuser stiger på positiv analys

Livevideobolaget Bambuser, som är listat på First North sedan i våras, har på fredagen stigit 9,7 procent till 4:06 kronor. Remium publicerade tidigare under dagen en betald uppdragsanalys om Bambuser med titeln "Mobil livevideo förväntas växa kraftigt"..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Statsvetare: Talmansrösterna är en signal från SD till M

Att SD röstar på Alliansens talmanskandidat ska ses som en signal till Moderaterna och inte Alliansen i stort, säger statsvetaren Li Bennich-Björkman. ”Jag är inte ett dugg förvånad.”.

DI - 45 minuter sedan

Så håvar du in vinvinsten: "Svenskar har gjort förmögenheter"

Intresset för vinauktioner ökar i Sverige. Samlare såväl som vinstsugna svenskar söker lyckan i andrahandsförsäljning av exklusiva viner, världen över..

DI - 30 minuter sedan

Systembolaget lockar danska finsmakare

Du kanske hört om svenskar som vallfärdar utomlands för att köpa alkohol? När det gäller viner i något högre prisklass går trenden åt motsatt håll. .

DI - 45 minuter sedan

AAK in och Billerudkorsnäs ut ur europeiskt storbolagsindex

Fettbolaget AAK kommer från och med måndag att vara inkluderat i det europeiska storbolagsindexet Stoxx Europe 600. Det framgår av ett pressmeddelande från indexjätten. .

DI - 1 timme sedan

Saudiarabien: Lågt utbud riskerar pressa upp oljepriser

Saudiarabien oroas för att ett lågt utbud kan pressa upp oljepriser. Det rapporterar Wall Street Journal med hänvisning till källor. .

DI - 1 timme sedan

Pandora åker ur nordiskt storbolagsindex

Indexbjässen Stoxx flyttar om i sitt nordiska storbolagsindex Stoxx Nordic 30 index. .

DI - 2 timmar sedan

Slagläge för H&M inför rapporten

H&M hade i måndags sin bästa börsdag på över 17 år, efter att bolaget slagit tillväxtförväntningarna för tredje kvartalet. Revanschen blev inte mindre av att Zalando följde upp med en vinstvarning, som fick Kinneviks viktigaste innehav att falla till den lägsta nivån på 18 månader..

DI - 2 timmar sedan

Jätterazzia i Finland i penningtvätthärva

Centralkriminalpolisen i Finland genomför en jätteoperation i Åbolands skärgård och på fastlandet som en del i en utredning av en stor, internationell penningtvätthärva, rapporterar finländska medier. Husrannsakningar görs i fastigheter, flygtrafik över området har stoppats och även båttrafik berörs..

DI - 2 timmar sedan

Deutsche Bank åker ur europeiskt storbolagsindex

Tyska storbanken Deutsche Bank åker ur indexjätten Stoxx europeiska storbolagsindex Euro Stoxx 50 index. Förändringen sker från och med måndag. .

DI - 2 timmar sedan

Lettland får höjt kreditbetyg

Lettlands långsiktiga kreditbetyg höjs av Standard & Poors, S&P, till A, från tidigare A-..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.