DI > Ekonomi

Wednesday, 19 September, 01:19

DI - 15 aug 18 kl. 08:45

WNT Research i avtal med biovicaWNT Research har ingått avtal med Biovica om utveckling av en biomarkör till Foxy-5 för den planerade fas 2-studien. Syftet med samarbetet är att forskningen ska resultera i en så kallad companion diagnostic, ett diagnostest kopplat till Foxy-5. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
WNT Research, Biovica, Foxy

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: WNT, Researchi , avtalmed , biovica
DI - 14 dec 15 kl. 17:36

WNT Research lämnar in ansökan om fas 1b-studie

WNT Research, som handlas på Aktietorget, har lämnat in en ansökan om tillstånd att starta den kliniska fas 1b-studien med Foxy-5 till de danska hälsovårdsmyndigheterna.Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 29 mar 16 kl. 09:39

WNT Research faller på Aktietorget

Aktiekursen i WNT Research, verksamt inom cancerläkemedelsforskning och listat på Aktietorget, faller i tisdagens öppningshandel efter besked om företrädesemission av aktier och optioner..

DI - 27 maj 16 kl. 09:37

Intäkterna sjunker för WNT Research

WNT Research släppte sin rapport för det första kvartalet på fredagen. Där står att bolaget är mycket nöjt med de studieresultat som presenterats hittills för Foxy-5..

DI - 17 maj 17 kl. 08:24

Positiva preliminära resultat för WNT Research

WNT Research har framgångsrikt slutfört processutveckling och tillverkning av den läkemedelsformulering som ska användas i den fortsatta kliniska utvecklingen av Foxy-5. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 01 dec 17 kl. 08:38

Peter Morsing ny vd i WNT Research

WNT Research har utsett Peter Morsing till ny vd. Han tillträder sin befattning med omedelbar verkan. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 13 feb 18 kl. 08:28

WNT Research skjuter på fas 2-studie

WNT Research skjuter på starten av den planerade fas 2-studien av läkemedelskandidaten Foxy-5.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 15 maj 18 kl. 09:36

Wnt Research minskar förlusten

Wnt Research som forskar kring en ny substans mot spridning av tumörer, Foxy-5, redovisar en förlust på 3,6 miljoner kronor för det första kvartalet (-8,0). Bolaget har inga intäkter. Bolaget har 34 miljoner i kassan.

DI - 27 aug 18 kl. 08:26

Positiva studieresultat för WNT Research

WNT Research meddelar att det fått positiva resultat i en interaktionsstudie med läkemedelskandidaten Foxy-5 och immunterapi med checkpoint-hämmare riktade mot CTLA-4 och PD-1/PD-L1. .

DI - 10 sep 18 kl. 08:25

WNT Research lämnar in en patentansökan

WNT Research har lämnat in en patentansökan för behandling av psoriasis med läkemedelskandidaten BOX-5. .

DI - 12 sep 18 kl. 08:26

Wnt Research lämnar in tidsplan

Wnt Research, listat på Spotlight, har nu lämnat in sin ansökan om att starta fas 2-studier med läkemedelskandidaten Foxy-5 i patienter med tjocktarmscancer.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Här går det snabbast att bli av med bostadsrätten

Skillnaderna i försäljningstid för bostadsrätter skiljer stort både mellan olika kommuner och mellan olika delar av storstäderna. Di har tagit fram data som visar var det går allra snabbast att få bostaden såld – och var du bör räkna med att det kan dröja månader..

DI - 2 timmar sedan

EU har nytt förslag till britterna om gränsen

EU är beredd att lägga fram ett nytt förslag för att lösa den svåraste frågan i brexitförhandligarna: hur gränskontroller undviks vid gränsen mellan Irland och Nordirland..

DI - 3 timmar sedan

Matchning gav riktiga hamburgerjobb

Krisen bland Arbetsförmedlingens underleverantörer är dåliga nyheter för hamburgerkedjan Max, som har haft stor hjälp av företagen i jakten på personal. .

DI - 3 timmar sedan

Varselvåg i jobbfixarbranschen

Flera företag som hjälper till med att få folk i jobb och som har Arbetsförmedlingen som sin viktigaste kund säger upp och varslar en stor del av sina anställda. Men branschkritik mot att regeringens resursslukande satsning på extratjänster ligger bakom tillbakavisas av både arbetsmarknadsministern och Arbetsförmedlingen. .

DI - 3 timmar sedan

USA-börser: Lättnadsrally på bred front

Ledande amerikanska index steg i rekyl på tisdagen, då investerare bedömer att tullstriden mellan USA och Kina är mindre skadlig än befarat..

DI - 3 timmar sedan

DNB sänker fyra fastighetsbolag

DNB Markets sänker fyra fastighetsbolag på tisdagen. Tre av aktierna får säljrekommendationer, enligt Bloomberg..

DI - 3 timmar sedan

Så hög blir stormnotan för USA

Orkanen Florences vindar orsakade mellan 15 och 41 miljarder kronor i försäkrade förluster längsmed den amerikanska sydostkusten, enligt Verisk Analytics. Det skriver Bloomberg..

DI - 4 timmar sedan

Apple har betalat sin gigantiska skatteskuld till Irland

Irlands regering har inkasserat nästan 150 miljarder kronor i omtvistade skatteskulder och ränta från teknikbjässen Apple, skriver The Guardian..

DI - 4 timmar sedan

Omskakat Kopparbergs lockar

Kopparbergs har varit en kanonplacering, men aktien har fått stryk då brexit skickade ned pundkursen i källaren. Men även om det finns orosmoln hittar Di argument för att köpa aktien..

DI - 4 timmar sedan

Törstiga asiater ska få fart på stabila ölaktier

Bryggeribranschens jättar gnetar i motvind i Europa och blickar mot Asien där tillväxten finns. Ölaktier lockar med stabilitet och god direktavkastning, men värderingarna är i vissa fall något överförfriskade. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.