DI > Ekonomi

Saturday, 16 February, 06:24

DI - 15 aug 18 kl. 08:45

WNT Research i avtal med biovicaWNT Research har ingått avtal med Biovica om utveckling av en biomarkör till Foxy-5 för den planerade fas 2-studien. Syftet med samarbetet är att forskningen ska resultera i en så kallad companion diagnostic, ett diagnostest kopplat till Foxy-5. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
WNT Research, Biovica, Foxy

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: WNT, Researchi , avtalmed , biovica
DI - 14 dec 15 kl. 17:36

WNT Research lämnar in ansökan om fas 1b-studie

WNT Research, som handlas på Aktietorget, har lämnat in en ansökan om tillstånd att starta den kliniska fas 1b-studien med Foxy-5 till de danska hälsovårdsmyndigheterna.Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 29 mar 16 kl. 09:39

WNT Research faller på Aktietorget

Aktiekursen i WNT Research, verksamt inom cancerläkemedelsforskning och listat på Aktietorget, faller i tisdagens öppningshandel efter besked om företrädesemission av aktier och optioner..

DI - 27 maj 16 kl. 09:37

Intäkterna sjunker för WNT Research

WNT Research släppte sin rapport för det första kvartalet på fredagen. Där står att bolaget är mycket nöjt med de studieresultat som presenterats hittills för Foxy-5..

DI - 17 maj 17 kl. 08:24

Positiva preliminära resultat för WNT Research

WNT Research har framgångsrikt slutfört processutveckling och tillverkning av den läkemedelsformulering som ska användas i den fortsatta kliniska utvecklingen av Foxy-5. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 01 dec 17 kl. 08:38

Peter Morsing ny vd i WNT Research

WNT Research har utsett Peter Morsing till ny vd. Han tillträder sin befattning med omedelbar verkan. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 13 feb 18 kl. 08:28

WNT Research skjuter på fas 2-studie

WNT Research skjuter på starten av den planerade fas 2-studien av läkemedelskandidaten Foxy-5.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 15 maj 18 kl. 09:36

Wnt Research minskar förlusten

Wnt Research som forskar kring en ny substans mot spridning av tumörer, Foxy-5, redovisar en förlust på 3,6 miljoner kronor för det första kvartalet (-8,0). Bolaget har inga intäkter. Bolaget har 34 miljoner i kassan.

DI - 27 aug 18 kl. 08:26

Positiva studieresultat för WNT Research

WNT Research meddelar att det fått positiva resultat i en interaktionsstudie med läkemedelskandidaten Foxy-5 och immunterapi med checkpoint-hämmare riktade mot CTLA-4 och PD-1/PD-L1. .

DI - 10 sep 18 kl. 08:25

WNT Research lämnar in en patentansökan

WNT Research har lämnat in en patentansökan för behandling av psoriasis med läkemedelskandidaten BOX-5. .

DI - 12 sep 18 kl. 08:26

Wnt Research lämnar in tidsplan

Wnt Research, listat på Spotlight, har nu lämnat in sin ansökan om att starta fas 2-studier med läkemedelskandidaten Foxy-5 i patienter med tjocktarmscancer.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

Fler nyheter från DI

DI - 7 timmar sedan

Tio svenska doldisar på Forbes prestigelista

Hört talas om Christopher Alesund? Eller Agnes Larsson? De tillhör Sveriges mest framgångsrika under 30 år, enligt amerikanska Forbes prestigefulla lista..

DI - 7 timmar sedan

Flera personer skjutna utanför Chicago

Minst fyra poliser och flera andra personer har skadats i ett skottdrama på ett företag i staden Aurora strax väster om Chicago, rapporterar amerikanska medier..

DI - 8 timmar sedan

Åkesson: Samarbetar med M och KD formellt

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson hävdar att SD har ett formellt samarbete med M och KD. Partierna ändrar sina förslag efter SD:s synpunkter, enligt Åkesson. Men påståendena tillbakavisas av KD och M..

DI - 8 timmar sedan

Bert Karlsson och Rasta bygger hotell av husvagnar

Vägkrogjätten Rasta och entreprenören Bert Karlsson ska bygga lågprishotell. I veckan blev första bygglovet klart.  ”Det här tror jag på något enormt, jag har jobbat med detta i över ett år”, säger Bert Karlsson till Di .

DI - 8 timmar sedan

Dow steg för åttonde veckan i rad – Faang-aktier mot strömmen

New York-börserna stärktes av positiva signaler från handelssamtalen mellan USA och Kina och Dow-indexet kunde med fredagens uppgång summera den åttonde plusveckan i rad. Tekniktunga Nasdaq hade det något tyngre efter nedgångar bland Faang-aktierna..

DI - 9 timmar sedan

FRA redo att agera – men besluten saknas

Trots att Sverige allt tydligare behöver ett nationellt IT-säkerhetsnav har det mest stannat vid vackra ord. FRA är dock redo. ”Får vi ett uppdrag kan vi börja i viss skala under det här året”, säger generaldirektör Dag Hartelius..

DI - 9 timmar sedan

FRA varnar för cyberhot – privata företag utan skydd

Försöken att digitalt stjäla svenska företagshemligheter blir allt fler och raffinerade – ett cyberhot mot hela samhället.  ”Sverige har en stor it-säkerhetsskuld”, säger FRA:s generaldirektör Dag Hartelius till Di i en exklusiv intervju..

DI - 9 timmar sedan

Sparekonomerna oroade: ”Vi vet inte vart de stannar”

Nordnets sparekonom Frida Bratt och Joakim Bornold med samma roll på Söderberg & Partners är oroade men inte överraskade efter fredagskvällens vinstvarning från Oscar Properties: ”Vi vet inte var det stannar”, säger Bornold till Di..

DI - 9 timmar sedan

Oscar Engelbert självkritisk: Jag tycker inte vi har levererat

Även om hela bostadsmarknaden har gått emot Oscar Properties är bolagets vd Oscar Engelbert självkritisk efter vinstvarningen. Han kommenterar även frågan om nyemissionshotet och ger sin prognos om när bostadsmarknaden vänder..

DI - 9 timmar sedan

Aktiva olje- och gasriggar i USA steg under senaste rapportveckan

Totala antalet aktiva olje- och gasriggar i USA steg under senaste rapportveckan. Det visar veckosiffror från Houstonbaserade oljeservicebolaget Baker Hughes..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.