DI > Ekonomi

Tuesday, 20 November, 16:44

DI - 15 aug 18 kl. 08:45

WNT Research i avtal med biovicaWNT Research har ingått avtal med Biovica om utveckling av en biomarkör till Foxy-5 för den planerade fas 2-studien. Syftet med samarbetet är att forskningen ska resultera i en så kallad companion diagnostic, ett diagnostest kopplat till Foxy-5. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
WNT Research, Biovica, Foxy

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: WNT, Researchi , avtalmed , biovica
DI - 14 dec 15 kl. 17:36

WNT Research lämnar in ansökan om fas 1b-studie

WNT Research, som handlas på Aktietorget, har lämnat in en ansökan om tillstånd att starta den kliniska fas 1b-studien med Foxy-5 till de danska hälsovårdsmyndigheterna.Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 29 mar 16 kl. 09:39

WNT Research faller på Aktietorget

Aktiekursen i WNT Research, verksamt inom cancerläkemedelsforskning och listat på Aktietorget, faller i tisdagens öppningshandel efter besked om företrädesemission av aktier och optioner..

DI - 27 maj 16 kl. 09:37

Intäkterna sjunker för WNT Research

WNT Research släppte sin rapport för det första kvartalet på fredagen. Där står att bolaget är mycket nöjt med de studieresultat som presenterats hittills för Foxy-5..

DI - 17 maj 17 kl. 08:24

Positiva preliminära resultat för WNT Research

WNT Research har framgångsrikt slutfört processutveckling och tillverkning av den läkemedelsformulering som ska användas i den fortsatta kliniska utvecklingen av Foxy-5. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 01 dec 17 kl. 08:38

Peter Morsing ny vd i WNT Research

WNT Research har utsett Peter Morsing till ny vd. Han tillträder sin befattning med omedelbar verkan. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 13 feb 18 kl. 08:28

WNT Research skjuter på fas 2-studie

WNT Research skjuter på starten av den planerade fas 2-studien av läkemedelskandidaten Foxy-5.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 15 maj 18 kl. 09:36

Wnt Research minskar förlusten

Wnt Research som forskar kring en ny substans mot spridning av tumörer, Foxy-5, redovisar en förlust på 3,6 miljoner kronor för det första kvartalet (-8,0). Bolaget har inga intäkter. Bolaget har 34 miljoner i kassan.

DI - 27 aug 18 kl. 08:26

Positiva studieresultat för WNT Research

WNT Research meddelar att det fått positiva resultat i en interaktionsstudie med läkemedelskandidaten Foxy-5 och immunterapi med checkpoint-hämmare riktade mot CTLA-4 och PD-1/PD-L1. .

DI - 10 sep 18 kl. 08:25

WNT Research lämnar in en patentansökan

WNT Research har lämnat in en patentansökan för behandling av psoriasis med läkemedelskandidaten BOX-5. .

DI - 12 sep 18 kl. 08:26

Wnt Research lämnar in tidsplan

Wnt Research, listat på Spotlight, har nu lämnat in sin ansökan om att starta fas 2-studier med läkemedelskandidaten Foxy-5 i patienter med tjocktarmscancer.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Melker Schörlings AAK bäddar för miljard-obligationslån

Fettbolaget AAK har enligt ett pressmeddelande för avsikt att etablera ett så kallat MTN-program (Medium Term Note) med en låneram om 4 miljarder kronor. .

DI - 15 minuter sedan

Skrämselindexet VIX på nytt månadshögsta

"Skrämselindexet" Vix steg på tisdagen till nivåer ovanför de hittills högsta i november – men har en bit kvar till toppnoteringarna i oktober..

DI - 30 minuter sedan

Oljepriset rasar – ned flera dollar på bara några minuter

Priset på Nordsjö- respektive WTI-olja ned 5 respektive 6 procent efter branta ras på tisdagseftermiddagen. .

DI - 30 minuter sedan

EU skärper granskning av ryska och kinesiska investeringar

EU skärper kontrollen av utländska uppköp av strategiska europeiska företag – med udden riktad mot statliga kinesiska och ryska företag ute efter känslig högteknologi..

DI - 45 minuter sedan

Fortsatta teknikfall i tisdagens New York-handel

Måndagens branta fall för teknikaktier på Wall Street ser ut att fortsätta under tisdagen, att döma av mönstret i början av tisdagens handel. Apple ansluter sig till övriga "björn"-aktier bland de så kallade Faaang-bolagen..

DI - 1 timme sedan

Konsultpodden - äntligen en podd för konsultbranschen

Över 200.000 personer i Sverige arbetar inom konsultbranschen. Med ”gigare” och frilansare är det ännu fler.

DI - 1 timme sedan

Alzecure-emission fulltecknad inför listning

Den nyemission som bioteknikbolaget Alzecure Pharma gjorde inför listningen av bolagets aktier på Nasdaq First North fulltecknades. Alzecure kommer att tillföras cirka 200 miljoner kronor före emissionskostnader. Efter nyemissionen har bolaget över 1.

DI - 1 timme sedan

Sobi får FDA-godkännande för Gamifant

Läkemedelsbolaget Sobi och schweiziska Novimmune meddelar att den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA har godkänt Gamifant, emapalumab-lzsg. .

DI - 1 timme sedan

Balderledamot har köpt aktier för 1,5 Mkr

Balders styrelseledamot Anders Wennergren har köpt 6.025 aktier i bolaget för 247 kronor styck, motsvarande en likvid på nära 1,5 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Kudlow: USA för detaljerade samtal med Kina

Det pågår detaljerade samtal med Kina på alla nivåer. Donald Trump vill ha ett avtal som ligger i USA:s intresse. Han har en optimistisk syn om samtalen mellan länderna och tror att även Kina vill ha ett avtal.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.