Expressen > Nyheter

Saturday, 19 January, 23:26

Expressen - 15 aug 18 kl. 07:00

Mamman är bostadslös – nu vädjar hon om hjälpI ett desperat försök att få hjälp bestämde sig sjubarnsmamman för att dela med sig av en bild på hennes sovande barn i ett väntrum.Familjen har inte haft ett permanent boende på ett år – nu vädjar de till myndigheter:– Jag önskar inte ens att min värsta fiende behövde leva så här, säger mamman..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

1879 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mammanär , bostadslösnu , vädjarhon om , hjälp
GT - 11 dec 13 kl. 19:15

Mamman vädjar för försvunne Jere, 21

GÖTEBORG. Det var 32 dagar sedan som Marie senast hörde sin son Jeres, 21, röst. För en månad sedan försvann han spårlöst och polisen misstänker att han blivit utsatt för grovt våld.

SVT - 28 aug 14 kl. 00:22

Mamman vädjar för sonens liv

Mamman till en amerikansk gisslan vädjar till terrorgruppen Islamiska staten (IS) att släppa hennes son..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Han föddes utan penis – nu vädjar läkarna

En pojke från Johannesburg föddes utan penis och nu vädjar hans mamma till läkare att han ska få hjälp, skriver News24. Pojken har hunnit bli fem år och har ett tillstånd som kallas epispadi, det gör att urinröret mynnar ut på fel ställe.
Bildkälla: TTLÄS MER: Föddes utan penis – har gått till sängs med över 100 kvinnor Pojkens tillstånd är ovanligt svårt.

BT - 27 aug 14 kl. 20:40

Mamma vädjar för IS-gisslan

Mamman till en amerikansk gisslan vädjar till Islamiska staten (IS) att släppa hennes son. IS kräver samtidigt 6,6 miljoner dollar och att en pakistanska släpps för att frige en annan amerikansk gisslan.- Jag vill vad varje mamma vill: att få se sina barns barn.

BT - 27 aug 14 kl. 21:41

Mamma vädjar till IS

Mamman till en amerikansk gisslan vädjar till Islamiska staten (IS) att släppa hennes son. IS kräver samtidigt 6,6 miljoner dollar och att en pakistanska släpps för att frige en annan amerikansk gisslan. – Jag vill vad varje mamma vill: att få se sina barns barn.

Dagen - 19 dec 17 kl. 14:35

Vädjar till kyrkor om boende för ensamkommande

Många unga flyktingar i Storstockholm är bostadslösa. Det menar nätverket Vi står inte ut, och vädjar bland annat till kyrkor om hjälp att lösa situationen..

Dagen - 19 dec 17 kl. 14:35

Vädjar till kyrkor om boende för ensamkommande

Många unga flyktingar i Storstockholm är bostadslösa. Det menar nätverket Vi står inte ut, och vädjar bland annat till kyrkor om hjälp att lösa situationen..

Helsingborgs Dagblad - 11 aug 12 kl. 05:24

Föräldrar till saknad flicka vädjar

Föräldrarna till en 16-årig flicka som försvann i Oslo tror att dottern har blivit bortförd och vädjar i tidningen VG till gärningsmannen att kontakta polisen. "Hör av dig och gör det i tid. Släpp henne, snälla.

TA - 11 aug 12 kl. 15:43

Föräldrar till saknad flicka vädjar

Den 16-åriga flicka som försvann i Oslo för snart en vecka sedan kan ha blivit bortförd. Nu vädjar föräldrarna till gärningsmannen att kontakta polisen.
"Hör av dig och gör det i tid.

BT - 15 okt 13 kl. 12:33

Fängslade Baes mor vädjar om hjälp

Mamman till amerikanen Kenneth Bae, som sitter fängslad i Nordkorea, vädjar om hjälp från USA:s regering att få sonen frisläppt. Hon har just besökt Bae i Nordkorea och säger sig vara lättad över att hans hälsotillstånd förbättrats under de senaste månaderna. "Jag är mer angelägen än någonsin att få hem honom", skriver modern i ett uttalande där hon också ber den amerikanska regeringen att göra "allt som står i deras makt för att se till att min son släpps fri snart".

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 minuter sedan

Stopp i tågtrafiken – obehöriga på spåret

Tågtrafiken genom Lund stoppas, med anledning av obehöriga på spåret.Trafiken är stoppad på polisens begäran..

Expressen - 15 minuter sedan

Bilbrand på E4 – körfält stängdes av

En bil började brinna under färd på E4 vid Örkelljunga på lördagskvällen.Ett körfält stängdes av, men öppnades igen vid 23.06.

Expressen - 45 minuter sedan

Tv-profilen isolerad – nu kan allt avgöras

FORT LAUDERDALE. Den sexbrottsanklagade tv-profilen i Florida släpptes mot borgen – men tvingas till ett isolerat liv med fotboja. Han har husarrest på hemlig ort och vännerna säger att han inte hört av sig.

Expressen - 45 minuter sedan

Misstänkt bilbomb har exploderat på Nordirland

En misstänkt bilbomb har exploderat på Nordirland, rapporterar Sky News.Det ska ha skett utanför en domstolsbyggnad..

Expressen - 1 timme sedan

Göteborgs universitet anklagas för djurplågeri

Göteborgs universitet anklagas för djurplågeri. Hundar föds upp för forskningsändamål, får liggsår och tänderna utdragna – för att sedan avlivas.– Vi ger hela tiden smärtlindring och att handla på det viset är inte djurplågeri, säger Agneta Holmäng, tillståndsinnehavare för djurförsök på Göteborgs universitet..

Expressen - 1 timme sedan

Tusentals kvinnor i protest mot Trump

WASHINGTON, D.C. För två år sedan gick hundratusentals ut på gatorna för att demonstrera mot Donald Trump i USA:s huvudstad.

Expressen - 1 timme sedan

Disa Bäckström tros ha hittats död

Disa Bäckströms kropp tros nu ha hittats, skriver UNT. Hon försvann tillsammans med tre finska män i de norska fjällen den 2 januari..

Expressen - 1 timme sedan

Maskerade män tände eld på garage: ”Brann rätt bra”

En garagelänga började på lördagskvällen brinna i Angered i Göteborg.Enligt polisen sågs flera maskerade män springa från platsen.– Det brann rätt bra när vi kom dit, säger Dan Lindqvist vid räddningstjänsten..

Expressen - 2 timmar sedan

Cecilia och Claes ville starta klimatsmart pizzeria – stoppas

SKEGRIE. Claes Stenmark, 38, berättar engagerat om planerna och gör samtidigt en svepande rörelse över gräsplätten:– Här blir det odlingar, där ligger orangeriet och någonstans här borta finns köket.Tillsammans med hustrun Cecilia vill Claes bygga världens klimatsmartaste restaurang.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.