Realtid > Ekonomi

Saturday, 16 February, 06:31

Realtid - 15 aug 18 kl. 05:18

Det urspårade curlingsamhälletDet må finnas curlingföräldrar i Sverige men det svenska samhället har inte längre plats för en curlingkultur. Finns det inte föräldrar som säger ifrån måste samhället göra det, skriver juristen Christian Doverhjelm, efter att ett hundratal bilar satts i brand i Västsverige..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Sverige, Christian Doverhjelm, Västsverige

Dela artikeln

781 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det urspårade, curlingsamhället
BT - 12 nov 13 kl. 09:14

Urspårat tåg orsakar totalstopp i Stockholm

Ett tåg har spårat ur i en tunnel vid Stockholm Södra. Stoppet påverkar all tågtrafik fram till klockan 16. – Det får stora effekter och det blir svårt i rusningstrafiken, säger Roger Falk, presskommunikatör på Trafikverket, till TT.

BT - 08 jan 14 kl. 07:46

Fortsatta problem efter urspårning

I dag väntas fortsatta begränsningar i tågtrafiken från Stockholm och söderut på grund av urspårningen mellan Stuvsta och Huddinge natten till tisdagen. Bärgningen av de urspårade vagnarna kunde inte avslutas i natt utan ska återupptas i kväll, meddelar Trafikverket. Regnet gjorde det halt på olycksplatsen och försvårade arbetet.

BT - 14 nov 13 kl. 07:56

Urspårat godståg i Stockholm bärgat

Under natten har det urspårade godståg som ställt till problem för tiotusentals tågresenärer till och från Stockholm bärgats. – Loket är bärgat och flyttat. Därmed har vi kunnat börja färdigställa för att öppna spår två klockan sex, säger Roger Falk, presskommunikatör på Trafikverket.

Kristianstadsbladet - 19 mar 14 kl. 20:15

X2000-tåg millimeter från urspårning


Det passerade i 160 kilometer i timmen. Och just farten räddade troligen X2000-tåget, och de över 100 passagerarna, från att spåra ur i januari i Huddinge söder om Stockholm. - Att tåget inte spårade ur är ett under, säger Johnny Nadérus på fackförbundet Seko till SVT Östnytt.

BT - 19 mar 14 kl. 20:15

X2000-tåg millimeter från urspårning

Det passerade i 160 kilometer i timmen. Och just farten räddade troligen X2000-tåget, och de över 100 passagerarna, från att spåra ur i januari i Huddinge söder om Stockholm. - Att tåget inte spårade ur är ett under, säger Johnny Nadérus på fackförbundet Seko till SVT Östnytt.

BT - 12 nov 13 kl. 23:31

Tågen börjar rulla efter urspårning

All tågtrafik i Stockholm har påverkats under hela tisdagen sedan ett godståg spårat ur vid Stockholm Södra. Redan i somras varnades det för att rälsen på sträckan var i dåligt skick. I kväll öppnades ett spår och i morgon bitti hoppas Trafikverket kunna öppna ännu ett.

BT - 19 mar 14 kl. 20:44

"Ett under att tåget inte spårade ur"

X2000-tåget passerade i cirka 160 kilometer i timmen. Och just farten räddade troligen tåget, och de över 100 passagerarna, från att spåra ur i januari i Huddinge söder om Stockholm. – Att tåget inte spårade ur är ett under, säger Johnny Nadérus på fackförbundet Seko till SVT Östnytt.

DN - 07 okt 14 kl. 22:13

Urspårat tåg fattade eld

Ett godståg med farlig last spårade ur och fattade eld på tisdagsmorgonen, lokal tid, intill Clair i västra Kanada. Tjock rök steg mot himlen. De boende i det lilla samhället evakuerades av myndigheterna och landsvägen intill stängdes i båda riktningar..

Skånskan - 06 mar 17 kl. 11:16

Öresundståg spårade ut

Nyheter Ett Öresundståg har spårat ur vid Knutpunkten i Helsingborg. ERWP.fif(1)Ingen person ska ha skadats i samband med urspårningen.

BT - 08 jan 14 kl. 10:06

Tågbärgningen ett dygn försenad

Under torsdagen, ett dygn senare än planerat, ska det urspårade tåget i Huddinge vara bärgat. Trafikverket räknar dock med att tågtrafiken som utlovat ska gå som vanligt på måndag morgon.Regn satte stopp för bärgningen natten mot onsdagen och eftersom arbetet utförs nattetid för att minska störningarna av trafiken väntas tåget lyftas över på ett intilliggande spår natten mot torsdagen.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 20 nov 18 kl. 16:05

Frankrike ber Ghosn avgå som vd för Renault

Realtid - 20 nov 18 kl. 13:54

Aktieägare i riskkapitalbolag får lägre skatt 

Elva delägare i riskkapitalbolagen Valedo Fund I AB samt Valedo Fund II AB ska beskattas endast i inkomstlaget kapital..

Realtid - 20 nov 18 kl. 13:07

Ahlsell säljer dotterbolag

Ahlsell säljer dotterbolaget Ahlsell Maskin AB till Mekana AB..

Realtid - 20 nov 18 kl. 13:08

BDO får ny skattechef

Håkan Behmer blir affärsområdeschef för rådgivning- och revisionsbyrån BDO:s skatteavdelning. Kommer tidigare från Carnegie Investment Bank och PwC..

Realtid - 20 nov 18 kl. 12:07

Välj rätt kapitalförsäkring när du flyttar utomlands

– Med Sveriges instabila politiska läge är det bra att skaffa sig en internationell kapitalförsäkring, säger Madelene Gorbutt Hägg, på Lombard International Assurance i Luxemburg..

Realtid - 20 nov 18 kl. 11:52

DLA värvar Maqs ordförande

DLA Piper rekryterar försäkringsexperten Peter Sarkia, som närmast kommer från Maqs där han hade ordförandeposten..

Realtid - 20 nov 18 kl. 11:11

Balder förvärvar byggrätter i Solvallastaden

Balder förvärvar 83.000 kvadratmeter byggrätter av Stockholms Travsällskap..

Realtid - 20 nov 18 kl. 09:31

Hemfosa ned 40 procent efter delning

Hemfosa-aktien ned med nära 40 procent efter beslutet att Hemfosas aktie handlas utan rätt till utdelning av aktier i Nyfosa från och med i dag..

Realtid - 20 nov 18 kl. 08:53

Latour säljer aktieinnehav i Diamorph

Latour säljer 28,2 procent av kapitalet i Diamorph till brittiska Epiris Fund II..

Realtid - 20 nov 18 kl. 08:55

Tekniskt underhåll på Realtid.se

Realtids sajt kan i perioder det kommande dygnet laddas något långsammare än vanligt. Detta på grund av tekniskt underhåll. Förhoppningsvis fungerar sajten som vanligt inom kort igen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.