Expressen > Opinion

Tuesday, 19 February, 11:31

Liknande nyheter

Taggar: När S krisarkommer de , gamla, fulknepenfram
Nya Wermlands Tidningen - 23 apr 13 kl. 07:30

Det krisar för skogsåkarna

Det krisar för skogsåkarna. Det vill säga åkarna som transporterar massaved och timmer till skogsindustrierna och sågverken. Lönsamheten är inte vad den borde vara och många klagar över pressade priser och alltför kortsiktiga avtal med beställarna.

DN - 06 dec 13 kl. 20:47

VD:n dubblar lönen när företaget krisar

Den tyska elektronikjätten Media Markt krisar, men vd:n har dubblerat sin lön. Det visar en genomgång av tidningen Market..

Helsingborgs Dagblad - 10 jun 15 kl. 10:56

Äktenskapet krisar i nya "Simpsons"

Äktenskapet mellan Homer och Marge Simpson har varit ett av tv-världens mest slitstarka — men i den kommande 27:e säsongen krisar relationen, berättar exekutive producenten Al Jean för Variety.I det första avsnittet av den nya säsongen får Homer diagnosen narkolepsi, vilket sätter äktenskapet på så svåra prov att Marge och Homer skiljer sig. Homer blir sedan kär i sin apotekare, vars röst görs av Lena Dunham, känd från "Girls".

Sydsvenskan - 10 jun 15 kl. 10:56

Äktenskapet krisar i nya "Simpsons"

Äktenskapet mellan Homer och Marge Simpson har varit ett av tv-världens mest slitstarka — men i den kommande 27:e säsongen krisar relationen, berättar exekutive producenten Al Jean för Variety.I det första avsnittet av den nya säsongen får Homer diagnosen narkolepsi, vilket sätter äktenskapet på så svåra prov att Marge och Homer skiljer sig. Homer blir sedan kär i sin apotekare, vars röst görs av Lena Dunham, känd från "Girls".

Västerbottens Folkblad - 10 jun 15 kl. 10:56

Äktenskapet krisar i nya ”Simpsons”

Äktenskapet mellan Homer och Marge Simpson har varit ett av tv-världens mest slitstarka – men i den kommande 27:e säsongen krisar relationen, berättar exekutive producenten Al Jean för Variety. I det första avsnittet av den nya säsongen får Homer diagnosen narkolepsi, vilket sätter äktenskapet på så svåra prov att Marge och Homer skiljer sig. Homer […].

UNT - 10 jun 15 kl. 10:55

Äktenskapet krisar i nya "Simpsons"

Äktenskapet mellan Homer och Marge Simpson har varit ett av tv-världens mest slitstarka - men i den kommande 27:e säsongen krisar relationen, berättar exekutive producenten Al Jean för Variety..

DN - 10 jun 15 kl. 11:01

Äktenskapet krisar i nya ”Simpsons”


Äktenskapet mellan Homer och Marge Simpson har varit ett av tv-världens mest slitstarka – men i den kommande 27:e säsongen krisar relationen, berättar exekutive producenten Al Jean för Variety..

DN - 04 aug 16 kl. 00:09

Fler överväger att föda hemma när vården krisar


Endast ett par promille av alla barn i Sverige föds hemma, men när förlossningsvården krisar märks ett ökat intresse. – Många känner osäkerhet för att inte få plats och letar alternativ, säger barnmorskan Helena Nash..

BT - 24 mar 17 kl. 16:08

Ledare: "Det är inte EU som krisar"

Migrationskris, skuldkris, ett allt mer aggressivt Ryssland, hög arbetslöshet och försämrad konkurrenskraft. Det är inte EU, utan Europa, som krisar enligt EU-parlamentarikern Christoffer Fjellner (M)..

NSD - 04 mar 18 kl. 11:07

"KD krisar inte"

Eugen Karlsson, ordförande i KD Luleå, hävdar att partiet inte alls krisar..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 20 timmar sedan

Helt rätt att SVT fälls för SD-markeringen

Granskningsnämnden fäller SVT för att programledaren tog avstånd från Jimmie Åkessons uttalande i slutdebatten i höstas. Låt det bli en lärdom: Lita på journalistiken – och på tittarnas omdöme..

Expressen - 20 timmar sedan

Nej till att hjälpa IS-krigarna hem

Sverige är inte rustat för att hantera hemvändande IS-jihadister. Regeringen bör säga nej till att aktivt hjälpa dem tillbaka. .

Expressen - Igår: 06:45

Sverige ska inte vara ett himmelrike för bedragare

De som fuskat på högskoleprovet bör förlora både studieplats och studiepoäng på högskolan..

Expressen - Igår: 19:30

Ingen skattereform utan rejäl fördelningspolitik

Skattereformens stora problem är fördelningen. Dribblandet från arbete till kapital fräter på systemets legitimitet..

Expressen - I förrgår: 18:30

Sabba inte skattereformen - Lööf och Björklund

Sverige sticker ut med höga skatter på arbete och låga skatter på kapital. Det är ansvarslöst av Annie Lööf (C) och Jan Björklund (L) att kasta in veton som försvårar en ny historisk skattereform..

Expressen - 16 feb 19 kl. 06:45

Ministrar ska inte vara cheerleaders på Twitter

Visst är det bra att lyfta fram glädjerapporter - men lite Bagdad Bobbigt kan det bli..

Expressen - 15 feb 19 kl. 19:30

Låt inte salafisterna sprida sin unkna kvinnosyn

Det talas en hel del om ”moralpoliser”, som håller efter kvinnor i förortsområden – men vilka är de och hur ser deras moraliska ideal egentligen ut? .

Expressen - 14 feb 19 kl. 19:00

Det är en myt att det blivit dyrare att köra bil

Höga bensinpriser skapar folkliga protester. Men snålare motorer gör att det faktiskt inte kostar mer att köra bil än vad det gjorde för 20 år sedan.- Jämfört med andra länder har Sverige inte speciellt höga drivmedelsskatter, säger miljöexperten Magnus Nilsson i Ledarsnack.

Expressen - 14 feb 19 kl. 14:59

En svensk ambassadör ska inte gå Kinas ärenden

Att den svenska ambassadören i Peking deltog i ett försök att tysta dottern till fängslade Gui Minhai är dåligt omdöme av historiska proportioner..

Expressen - 14 feb 19 kl. 06:00

Gör skillnad på hat, hot och legitim mediekritik

Svenska medier måste välkomna kritik men ta allvarligt på hoten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.