Expressen > Opinion

Wednesday, 19 September, 16:31

Liknande nyheter

Taggar: När S krisarkommer de , gamla, fulknepenfram
Nya Wermlands Tidningen - 23 apr 13 kl. 07:30

Det krisar för skogsåkarna

Det krisar för skogsåkarna. Det vill säga åkarna som transporterar massaved och timmer till skogsindustrierna och sågverken. Lönsamheten är inte vad den borde vara och många klagar över pressade priser och alltför kortsiktiga avtal med beställarna.

DN - 06 dec 13 kl. 20:47

VD:n dubblar lönen när företaget krisar

Den tyska elektronikjätten Media Markt krisar, men vd:n har dubblerat sin lön. Det visar en genomgång av tidningen Market..

Helsingborgs Dagblad - 10 jun 15 kl. 10:56

Äktenskapet krisar i nya "Simpsons"

Äktenskapet mellan Homer och Marge Simpson har varit ett av tv-världens mest slitstarka — men i den kommande 27:e säsongen krisar relationen, berättar exekutive producenten Al Jean för Variety.I det första avsnittet av den nya säsongen får Homer diagnosen narkolepsi, vilket sätter äktenskapet på så svåra prov att Marge och Homer skiljer sig. Homer blir sedan kär i sin apotekare, vars röst görs av Lena Dunham, känd från "Girls".

Sydsvenskan - 10 jun 15 kl. 10:56

Äktenskapet krisar i nya "Simpsons"

Äktenskapet mellan Homer och Marge Simpson har varit ett av tv-världens mest slitstarka — men i den kommande 27:e säsongen krisar relationen, berättar exekutive producenten Al Jean för Variety.I det första avsnittet av den nya säsongen får Homer diagnosen narkolepsi, vilket sätter äktenskapet på så svåra prov att Marge och Homer skiljer sig. Homer blir sedan kär i sin apotekare, vars röst görs av Lena Dunham, känd från "Girls".

Västerbottens Folkblad - 10 jun 15 kl. 10:56

Äktenskapet krisar i nya ”Simpsons”

Äktenskapet mellan Homer och Marge Simpson har varit ett av tv-världens mest slitstarka – men i den kommande 27:e säsongen krisar relationen, berättar exekutive producenten Al Jean för Variety. I det första avsnittet av den nya säsongen får Homer diagnosen narkolepsi, vilket sätter äktenskapet på så svåra prov att Marge och Homer skiljer sig. Homer […].

UNT - 10 jun 15 kl. 10:55

Äktenskapet krisar i nya "Simpsons"

Äktenskapet mellan Homer och Marge Simpson har varit ett av tv-världens mest slitstarka - men i den kommande 27:e säsongen krisar relationen, berättar exekutive producenten Al Jean för Variety..

DN - 10 jun 15 kl. 11:01

Äktenskapet krisar i nya ”Simpsons”


Äktenskapet mellan Homer och Marge Simpson har varit ett av tv-världens mest slitstarka – men i den kommande 27:e säsongen krisar relationen, berättar exekutive producenten Al Jean för Variety..

DN - 04 aug 16 kl. 00:09

Fler överväger att föda hemma när vården krisar


Endast ett par promille av alla barn i Sverige föds hemma, men när förlossningsvården krisar märks ett ökat intresse. – Många känner osäkerhet för att inte få plats och letar alternativ, säger barnmorskan Helena Nash..

BT - 24 mar 17 kl. 16:08

Ledare: "Det är inte EU som krisar"

Migrationskris, skuldkris, ett allt mer aggressivt Ryssland, hög arbetslöshet och försämrad konkurrenskraft. Det är inte EU, utan Europa, som krisar enligt EU-parlamentarikern Christoffer Fjellner (M)..

NSD - 04 mar 18 kl. 11:07

"KD krisar inte"

Eugen Karlsson, ordförande i KD Luleå, hävdar att partiet inte alls krisar..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 timmar sedan

Alliansen lägger ut dimridåer om SD-stöd

De partier som vill regera med aktivt stöd från Sverigedemokraterna borde argumentera för det öppet. Allt annat är hyckleri..

Expressen - 21 timmar sedan

Här är skålen som borde få oss att bäva

Ryssland genomför den största militärövningen sedan kalla kriget – och Kina deltar i krigslekarna. Det är ett skifte som Europa bör hålla ögonen på..

Expressen - Igår: 06:00

Sluta dutta med lärarna och lös de stora problemen

Vad kommer nästa utbildningsminister att heta? Björklund? Fridolin?

Expressen - Igår: 18:35

Sverige måste klara att hålla gränsen

Bristerna i gränsbevakningen undergräver Sveriges förmåga att skydda sig mot brottslighet och terrorism..

Expressen - I förrgår: 06:30

LO-basen borde sluta agera som en klanledare

Av respekt för demokratin och de egna medlemmarna borde LO kapa banden till Socialdemokraterna. .

Expressen - I förrgår: 19:00

Låt Cecilia Malmström leda nästa regering

Valet har ställt den politiska krisen på sin spets. Det kan hjälpa oss att slippa en ekonomisk..

Expressen - 15 sep 18 kl. 18:00

Alliansen är rökt – dags för S och M att ta över

Det räcker inte att bara få ihop en ny regering. Den måste få något uträttat också. Tiden är mogen för en S-M-regering..

Expressen - 15 sep 18 kl. 06:00

Politiker har ofta goda skäl att gå emot folkviljan

Lokala folkomröstningar och framgången för sjukvårdspartier runtom i landet är oroande. Politiker har ofta goda skäl att gå emot den lokala folkviljan. .

Expressen - 14 sep 18 kl. 19:00

Högern missar det verkliga problemet med klanröstning

Klanröstande är ett reellt problem i Sverige. Men att partier till vänster får stort stöd i utanförskapsområden kan inte avfärdas med den förklaringen..

Expressen - 13 sep 18 kl. 19:54

Rödgröna vann mandaten men förlorade makten

De rödgröna vann slaget om mandaten, men är historia som regeringsbildande block. Det är goda nyheter för Sverige. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.