Skånskan > Opinion

Monday, 12 November, 18:40

Skånskan - 14 aug 18 kl. 19:07

Grillförbudet borta för MalmöfestivalenMAlmö Årets festival fick en mild doftstart eftersom grillförbudet satte stopp för all form av grillning. Nu är det dock fritt fram att grilla igen.Klockan 16 på måndagen hävdes grillförbudet på Malmöfestivalen. På minuten startades grillen i Libanesisk delikatess.
– Det kom stammisar redan första dagen och frågade varför vi inte grillade som vanligt.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Malmöfestivalen, MAlmö Årets, Libanesisk, Ali Koteich, Johan Fridh, Malmö, Fisky Business, Jipi Argentine Food

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grillförbudet, bortaför , Malmöfestivalen
Expressen - 03 aug 18 kl. 21:02

Grillförbudet kan ställa till problem på festival

Den som vill äta grillat på Malmöfestivalen kan behöva tänka om.Det rådande grillförbudet tros kunna sätta krokben för flera festivalserveringar – vilket kan ställa till stora problem.– Det finns en risk att knallarna inte får tillbaka det de betalat in i förväg, säger Johan Fridh, kommunikationsansvarig för Malmöfestivalen till Lokaltidningen..

Sydsvenskan - 02 aug 18 kl. 07:30

Grillförbudet hotar matutbudet på Malmöfestivalen

Flera matknallar kan tvingas ställa in..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Från ett kilo till ett annat

Vetenskap En meter är inte längre vad den var. Snart är inte ett kilo längre vad det är.
Vart är vi på väg?

Skånskan - 3 timmar sedan

Måttligt intresse för personalvälfärd i EU

Under metoo- debattens svallvågor skapade någon en blogg för Europaparlamentets anställda där anonyma vittnesmål om sexuella övergrepp och övertramp kunde läggas upp. Uppgifterna strömmade in, vilket inte förvånar någon som kommit i kontakt med arbetsplatskulturen vid Europaparlamentet. Det kan vara hur trivsamt och svenskt ordningsamt som helst att arbeta där – eller det motsatta, där assistenter står ut med nästan vad som helst för att få behålla jobbet.

Skånskan - 4 timmar sedan

Tog exets bil och krockade

ESLÖV En kvinna i Eslöv misstänks för flera brott. Man tror att det var hon som i lördags natt vid 05-tiden tog sig in i exmannens bostad i Eslöv och tog ett par bilnycklar och körde iväg med hans bil. Enligt polisanmälan misstänker man att det var kvinnan som körde iväg och orsakade en krock på Sallerupsvägen och sedan en på Smålandsvägen.

Skånskan - 4 timmar sedan

Fick smällare kastade mot sig – tvingades fly

HÖRBY Polisen har fått flera samtal från oroliga Hörbybor de senaste dagarna om att ungdomar har smällt smällare på olika platser.
Två personer fick smällare kastade efter sig när de gick genom centrum på lördagen och tvingades fly för att inte bli träffade.
Polisen har inlett en förundersökning om framkallande av fara för annan.

Skånskan - 4 timmar sedan

Elfel i Stockholm ger förseningar i tågtrafiken

Skåne Problem med strömförsörjningen på sträckan Stockholm City/Central-Älvsjö/Flemingsberg under måndagsförmiddagen påverkar även tågtrafiken i Skåne.Flera trafikstörningar på grund av elfel i Stockholmstrakten påverkar även fjärr- och regionaltåg på sträckan Stockholm C-Norrköping/Malmö/Köpenhamn. Elfelet beräknas vara åtgärdat till klockan 17.

Skånskan - 5 timmar sedan

M och SD ense om politisk inriktning

STAFFANSTORP Moderaterna och Sverigedemokraterna har enats om en gemensam politisk inriktning för den kommande mandatperioden i Staffanstorps kommun.I ett pressmeddelande på måndagen berättar Moderaternas Christian Sonesson och Sverigedemokraternas Richard Olsson om sitt gemensamma handlingsprogram som bland annat innehåller integrationsplikt för nyanlända, arbetsro i skolan, fler övervakningskameror och lokalt tiggeriförbud. Partierna vill också att boende till nyanlända ska ordnas på ett ekonomiskt försvarbart vis och inga särskilda förturer i bostadsköer eller liknande ska råda.

Skånskan - 6 timmar sedan

Fest slutade i misshandel

SJÖBO Festen i centrala Sjöbo slutade med en misshandel och ambulanstransport.
Det var en fest som hölls natten mellan lördag och söndag som spårade ut fram emot fyratiden på söndagsmorgonen. Av okänd anledning fick en 22-årig man ta emot ett slag flaska i huvudet.

Skånskan - 6 timmar sedan

Vedträ stals ur förråd

VOLLSJÖ En stöld av lite ovanligare slag har inträffat i Vollsjö – en stöld av ved ur ett förråd.
Förrådet ligger en bit från ägarens hus på Grönadalsvägen. När han i torsdags skulle hämta in några vedklabbar upptäckte han att någon olovligen tagit sig in och försvunnit med mer ä’n några klabbar.

Skånskan - 6 timmar sedan

Ny skada på kulturmärkt gård

BLENTARP För en tid sedan körde någon på en kulturmärkt gård vid Kumlatoftavägen med ett större fordon men föraren smet från olycksplatsen.
Natten mellan torsdag och fredag inträffade en ny olycka i kurvorna förbi gården. På nytt körde någon på en byggnad så att en spricka uppstod i fasaden.

Skånskan - 6 timmar sedan

Skadade parkerad bil

SJÖBO Bilen stod parkerad på Vivegränd men fick inte stå ifred. Ägaren, en 68-årig man, har nu polisanmält att någon repat ena sidan på bilen.
Skadegörelsen har inträffat någon gång mellan måndag och torsdag i förra veckan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.