UT > Nyheter

Wednesday, 21 November, 05:06

UT - 14 aug 18 kl. 15:00

UT blickar bakåt: UIF-stugan fortsätter att locka och samla idrottsintresseradeDen 26 juni 1948 skrev UT om invigningen av UIF-stugan på midsommarafton. Idag används den fortfarande flitigt, om än i nya lokaler men med samma syfte: att samla idrottsintresserade. .
Läs mer på UT
Läs mer om:
UIF, UT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: UT blickar, bakåt, UIF-stuganfortsätter att , lockaoch , samla, idrottsintresserade

Fler nyheter från UT

UT - 4 timmar sedan

Kommunchefen: ”Bristerna ska rättas till”

Ulricehamns kommun arbetar redan med flera av de områden, som kritiseras i en ny revisionsrapport gällande kommunens hantering av kommunikation och dokumentation, enligt kommunchefen..

UT - 4 timmar sedan

Granskning: Kommunen brister när det gäller allmänhetens insyn

Ulricehamns kommun klarar inte att fullt ut säkerställa allmänhetens lagstadgade rätt att ta del av allmänna handlingar. Det framgår av en ny revisionsrapport..

UT - 4 timmar sedan

UT frågar: Hur klarar du av höstmörkret?

UT frågade några från trakten om överlevnadstips efter en längre tid med gråmulet väder. .

UT - 7 timmar sedan

Ishockey: Nittorp klara för Alltrean

En poäng hade räckt men efter Nittorps 3–7-seger borta mot Sörhaga/Alingsås stod det med råge klart att laget avancerar till spel i Alltrean. .

UT - 8 timmar sedan

Glada miner när omsorgsboende ordnade pubkväll

För vad som troligen var första gången kunde de boende på Hjälmå vård och omsorgsboende i Dalstorp skåla med egen öl eller lemonad under tisdagskvällen..

UT - 13 timmar sedan

Felaktiga sms ledde till nedringd blodcentral

Under tisdagen fick flera ett sms från blodcentralen i Ulricehamn att det var dags att lämna blod. Problemet? Blodgivningen har ännu inte kunnat öppna efter sommarens uppehåll..

UT - 14 timmar sedan

Ingen gripen för våldsam bilfärd

Tidigt på tisdagsmorgonen skedde en vådlig bilfärd i Timmele där det uppstod skador på två olika platser. Bilisten smet från platsen och hade på tisdagseftermiddagen inte lokaliserats. .

UT - 17 timmar sedan

Årets gran har växt i Gäla

På tisdagsförmiddagen sågades årets julgran ner..

UT - 17 timmar sedan

S föreslår Per Gustavsson som vice ordförande i KF

Även Socialdemokraterna har en kandidat till uppdraget som vice ordförande i kommunfullmäktige i Ulricehamns kommun..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.