Expressen > Nyheter

Tuesday, 18 September, 16:08

Expressen - 14 aug 18 kl. 13:21

V-riksdagsledamot kopplar bränderna till extremhögernGöteborg skakades under natten av ett flertal bilbränder.Nu menar Vänsterpartiets riksdagsledamot Daniel Riazat att extremhögern kan ligga bakom attackerna:”Skulle inte förvåna mig om extremhögern var inblandade på något sätt”, skriver han på Twitter..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Vänsterpartiets, Daniel Riazat, Skulle, Twitter

Dela artikeln

6393 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: V-riksdagsledamot, kopplar, brändernatill , extremhögern
YLE - 04 apr 15 kl. 08:00

Historiekollen: Samlingspartiet med rötter i hem, religion och fosterland

Hur reagerade Samlingspartiet på extremhögern? Vem ledde Finland in i EU? Vilken minister trodde att knappt någon tjänar under 2600 euro i månaden?

YLE - 12 maj 16 kl. 10:33

Li Andersson om FB-hotet: Tänk om någon går längre

Riksdagsledamot Li Andersson (V) polisanmäler en hotfull bild som den främlingsfientliga Rajat kiinni-rörelsens grundare delat på Facebook. Andersson ser hatiska publikationer på nätet som en stor risk. Faran ligger enligt henne i att någon kan vara beredd att gå längre.

HBL - 12 aug 14 kl. 04:03

De egna rosar Rinne – väljarna inte övertygade

Med rekordlågt väljarstöd att luta sig mot försöker Socialdemokraternas Antti Rinne fria till pensionärer och barnfamiljer. Partifolket hoppas att finansministerns djärva budgetförslag ska ge SDP ett lyft.Fackföreningsmannen Kimmo Virtanen ser bekymrad ut där han står i Villmanstrands vackra hamn på måndag morgon.

Alliansfritt Sverige - 13 aug 14 kl. 09:20

Moderaternas smutsiga tiggeriutspel synat

Sedan valet 2010 har Moderaterna tappat runt 10% av sina väljare: Efter katastrofvalet till EU-parlamentet och när det största regeringspartiet inte ens lyckades bli näst största parti har desperationen spridit sig långt ut i moderatleden. Oavsett hur det går i valet kommer Moderaterna att behöva lägga om sin strategi. Det som var “Nya Moderaterna” kan inte “förnyas” mer genom att stjäla S-retorik, utan att den ideologiska basen urvattnas fullständigt.

YLE - 18 aug 15 kl. 14:28

HBL: Eugen Schaumans minne missbrukas

Inom den Schaumanska släktföreningen har man reagerat på att Eugen Schauman blivit något av en frontfigur för extremhögern. Droppen som fick bägaren att rinna över var att Sannfinländarnas omstridde riksdagsledamot Olli Immonen poserade vid Eugen Schaumans grav i Borgå tillsammans med nynazister från den Finska motståndsrörelsen. Schauman sköt den ryske generalguvernören Bobrikov år 1904 och tog efter det sitt eget liv.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Två bilar och minibuss i olycka – en allvarligt skadad

Två personbilar och en minibuss är inblandade i en olycka i Hallsberg.– Två personer har fått åka in för sjukvård, säger Henrik Persson, inre befäl vid Nerikes Brandkår..

Expressen - 30 minuter sedan

Hett tips om rymling var felaktigt

På tisdagen fick polisen samtal om att den förrymde dömde mördaren Kristofers Kastellanos hade setts vid restaurang Tennstopet i Stockholm.Men mannen som inringaren sett var någon helt annan..

Expressen - 30 minuter sedan

Fler surrogatbarn än internationella adoptioner

Allt fler svenskar åker utomlands för att skaffa barn genom surrogatmödraskap.Antalet barn som föds av surrogatmödrar ser i år ut att bli högre än antalet internationella adoptioner.Detta enligt onsdagens ”Uppdrag granskning” i SVT..

Expressen - 30 minuter sedan

Kinas svar: Inför tullar på USA-varor för 60 miljarder

Kina kommer från den 24 september att införa tullar på USA-varor för 60 miljarder dollar. Tullarna kommer ligga mellan 5 och 10 procent.Det uppger Kinas finansdepartement i ett uttalande på tisdagen, enligt Reuters..

Expressen - 45 minuter sedan

Sjukhus i stabsläge – brist på vårdplatser

På tisdagen gick Växjö lasarett och sjukhuset i Ljungby upp i stabsläge.Orsaken är att sjukhusen har väldigt många patienter och att det saknas vårdplatser..

Expressen - 1 timme sedan

CHATT: Ställ dina frågor om regeringsbildningen

Varför lägger S inte fram en egen talmanskandidat? Vilka kommer att kunna regera tillsammans? Och hur ska man tolka de låsta positionerna mellan partierna?

Expressen - 1 timme sedan

Undersökning: Kvinnor miljösmartare bilköpare

Enligt en sammanställning av Bilpriser.se är kvinnor bättre än män på att välja bränslesnåla bilar.Deras val av fordon släpper ut 20 procent mindre koldioxid än männens.

Expressen - 1 timme sedan

Elev misstänks ha våldtagit lärare på gymnasieskola

En elev på en gymnasieskola i Småland misstänks för att ha våldtagit en lärare inne i skolans lokaler, rapporterar Aftonbladet..

Expressen - 1 timme sedan

Här får fler lov att opereras för fetma

Det blir allt lättare för skåningar att opereras för fetma.Tidigare har patienter behövt checka av två olika krav för att genomgå operationen – båda kraven är nu borttagna.– Vi har genom detta förenklat procedurerna, säger Sven Oredsson, medicinsk rådgivare och enhetschef inom Region Skåne till P4 Kristianstad..

Expressen - 1 timme sedan

Rättegången mot Peter Madsen tas inte om

Hovrättsförhandlingen mot morddömde Peter Madsen avbröts i fredags sedan en nämndeman plötsligt insjuknat.Rättegången sköts upp men återupptas nästa vecka, skriver rätten i ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.