UT > Nyheter

Wednesday, 21 November, 04:40

UT - 14 aug 18 kl. 13:00

Mörka besked om årets blåbärsskörd: ”Det är kört”För bärplockarna var en kanonskörd väntad. Blåbärssäsongen började bra med goda förutsättningar. Idag är skogarna istället nästan tomma på blåbär. .
Läs mer på UT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mörka, beskedom årets , blåbärsskördDet är , kört
Skånskan - 13 apr 18 kl. 08:00

”Jag har åldrats med Doktor Glas”

Sedan september 2003 har skådespelaren och regissören Thorsten Flinck med jämna mellanrum turnerat med sin enmansföreställning Doktor Glas. Nu är det dags igen. I kväll kan man se den i Trelleborg, i morgon i Malmö och den 12 maj i Kristianstad.

YLE - 03 aug 14 kl. 21:49

Tjugo lyckotalet

Då var ännu ett kapitel av Kalevaspelen i friidrott avslutat. SFI-föreningarna tangerade fjolårets medaljskörd med nio guld, sex silver och fem brons. Yle Sporten går igenom FM-veckoslutet SFI-medaljör för SFI-medaljör.

Fler nyheter från UT

UT - 3 timmar sedan

Kommunchefen: ”Bristerna ska rättas till”

Ulricehamns kommun arbetar redan med flera av de områden, som kritiseras i en ny revisionsrapport gällande kommunens hantering av kommunikation och dokumentation, enligt kommunchefen..

UT - 3 timmar sedan

Granskning: Kommunen brister när det gäller allmänhetens insyn

Ulricehamns kommun klarar inte att fullt ut säkerställa allmänhetens lagstadgade rätt att ta del av allmänna handlingar. Det framgår av en ny revisionsrapport..

UT - 3 timmar sedan

UT frågar: Hur klarar du av höstmörkret?

UT frågade några från trakten om överlevnadstips efter en längre tid med gråmulet väder. .

UT - 6 timmar sedan

Ishockey: Nittorp klara för Alltrean

En poäng hade räckt men efter Nittorps 3–7-seger borta mot Sörhaga/Alingsås stod det med råge klart att laget avancerar till spel i Alltrean. .

UT - 7 timmar sedan

Glada miner när omsorgsboende ordnade pubkväll

För vad som troligen var första gången kunde de boende på Hjälmå vård och omsorgsboende i Dalstorp skåla med egen öl eller lemonad under tisdagskvällen..

UT - 13 timmar sedan

Felaktiga sms ledde till nedringd blodcentral

Under tisdagen fick flera ett sms från blodcentralen i Ulricehamn att det var dags att lämna blod. Problemet? Blodgivningen har ännu inte kunnat öppna efter sommarens uppehåll..

UT - 14 timmar sedan

Ingen gripen för våldsam bilfärd

Tidigt på tisdagsmorgonen skedde en vådlig bilfärd i Timmele där det uppstod skador på två olika platser. Bilisten smet från platsen och hade på tisdagseftermiddagen inte lokaliserats. .

UT - 17 timmar sedan

Årets gran har växt i Gäla

På tisdagsförmiddagen sågades årets julgran ner..

UT - 17 timmar sedan

S föreslår Per Gustavsson som vice ordförande i KF

Även Socialdemokraterna har en kandidat till uppdraget som vice ordförande i kommunfullmäktige i Ulricehamns kommun..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.