UT > Nyheter

Thursday, 20 September, 08:38

Liknande nyheter

Taggar: Mörka, beskedom årets , blåbärsskördDet är , kört
Skånskan - 13 apr 18 kl. 08:00

”Jag har åldrats med Doktor Glas”

Sedan september 2003 har skådespelaren och regissören Thorsten Flinck med jämna mellanrum turnerat med sin enmansföreställning Doktor Glas. Nu är det dags igen. I kväll kan man se den i Trelleborg, i morgon i Malmö och den 12 maj i Kristianstad.

YLE - 03 aug 14 kl. 21:49

Tjugo lyckotalet

Då var ännu ett kapitel av Kalevaspelen i friidrott avslutat. SFI-föreningarna tangerade fjolårets medaljskörd med nio guld, sex silver och fem brons. Yle Sporten går igenom FM-veckoslutet SFI-medaljör för SFI-medaljör.

Fler nyheter från UT

UT - 7 timmar sedan

Nybliven 70-åring med den största samlingen på handen

Ali Jerremalm har jobbat som lärare i hela sitt liv. Hans stora intresse är att samla på spelkort där han har runt 10 000 lekar. I den världen har han också löst ett 100 år gammalt mysterium..

UT - 7 timmar sedan

Anna Claesson: Ett helt liv i en flygplansstol

Under de senaste veckornas semester har det blivit många flygtimmar. Några stack ut lite extra. Allt kan tydligen hända i en flygplansstol..

UT - 7 timmar sedan

Takpannor från rivningsfärdigt hus föll rakt ner på trottoar

Gamla UT-huset på Storgatan är i dåligt skick, det har stått tomt i tio år och förfallit mer och mer för varje år som passerat. I helgen trillade flera takpannor rakt ner på trottoaren..

UT - 7 timmar sedan

Efter praktiksatsning för nyanlända – fem av sju fick jobb

I våras startade Industrispåret, en satsning där SFI-studenter kan kombinera undervisning med praktik. Fem av sju personer har numera någon slags anställning på det stället de praktiserade. .

UT - 8 timmar sedan

Insändare: Mänskligheten är kvar på Mose tid

En del menar på att bibeln är en sagobok. Så är det absolut inte..

UT - 8 timmar sedan

Insändare: Klarar förskolan att se mitt barns behov?

Jag vet att pedagogerna gör sitt bästa men vad får de för förutsättningar? Får de tillräckligt med planering för att utmana mitt barn? undrar signaturen ”Orolig förälder från Hökerums förskola”..

UT - 8 timmar sedan

Debatt: Så kan Västra Götalands bostäder bli energieffektivare

Energianvändningen i fastigheter står för nära 40 procent av vår totala energianvändning. Sveriges ambitiösa mål att ha en 50 procent effektivare energianvändning till 2030 förutsätter både en kraftig effektivisering av befintliga byggnader och att framtidens hus byggs för en mycket låg energianvändning..

UT - 11 timmar sedan

Nostalgi, musik och humor på Folkets hus

Inför ett slutsålt Folkets hus sjöng, berättade och dramatiserade gruppen Humor, musik och Allvar hur en uppväxt på 50- och 60-talet kunde se ut. Det blev en show fylld av nostalgi. .

UT - 13 timmar sedan

Avgörandets stund är nära i den lokala fotbollen

Det börjar dra ihop sig nu. Tre omgångar återstår av de flesta fotbollsserierna med lokalt intresse. Många av bygdens lag är inblandade i streckdramatik antingen i toppen eller botten av tabellerna.

UT - 14 timmar sedan

Tranemocyklist tog andra raka SM-guldet

Rasmus Lidén från Tranemo tog hem junior-SM i cykeltrail för andra året i rad..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.