Expressen > Nyheter

Saturday, 20 April, 00:56

Expressen - 14 aug 18 kl. 02:46

Löfven om bränderna: ”Vad fan håller ni på med”80 bilar vandaliserade och satta i brand på tre olika ställen i Storgöteborg. Stenkastning mot polis och fler bilbränder i Trollhättan.På tisdagsmorgonen ryter statsminister Stefan Löfven till och riktar sig direkt mot bilbrännarna.– Jag blir förbannad, på riktigt. Min fråga till de här är vafan håller ni på med?
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Storgöteborg, Trollhättan, Stefan Löfven, Ekots

Dela artikeln

18469 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Löfvenom , brändernaVad , fan, hållerni på med
GöteborgsPosten - 14 aug 18 kl. 07:28

Stefan Löfven: Vad fan håller ni på med?

Statsminister Stefan Löfven deltog under morgonen i Ekots partiledarutfrågning, och tog då upp natten bränder i Göteborg.
– Jag blir förbannad. På riktigt.

SR - 14 aug 18 kl. 07:50

Löfven om bilbränderna: Vad fan håller ni på med?

Socialdemokraternas Stefan Löfven gästade Ekots partiledarutfrågningar. Innehållet i politiken i fokus när Monica Saarinen och Daniel Alling ställer frågor..

BT - 14 aug 18 kl. 07:55

Stefan Löfven om bilbränderna: ”"Vad fan håller ni på med?"

Flera politiker reagerar starkt efter att en stor mängd bilar satts i brand i Västsverige. – Jag blir förbannad på riktigt, säger statsminister Stefan Löfven (S)..

DN - 14 aug 18 kl. 07:32

Löfven: ”Vad fan håller ni på med?”

Under statsminister Stefan Löfvens (S) utfrågning på tisdagsmorgonen i P1-morgon, markerade han hårt mot bilbränderna i flera delar av landet.  – Jag blir förbannad, på riktigt, säger han..

Skånskan - 17 nov 16 kl. 01:00

Nej, Löfven, Sve­ri­ge håller inte på att falla isär

ERWP.fif(0)I val­rö­rel­sen för två år se­dan talade Ste­fan Löfven och Socialdemokraterna ofta om att landet håller på att falla isär. Det var na­tur­ligt­vis ett re­to­riskt grepp för att an­gripa Alliansregeringen som suttit i åtta år.

Skånskan - 19 nov 18 kl. 05:00

Löfven bloc­kerar alla andra

Ulf Kristersson körde hu­vudet hårt in i ka­klet i för­ra vec­kan med sin am­bi­ti­on att bilda en li­ten mi­no­ri­tets­re­ger­ing till­sam­mans med KD. Han gjorde det trots att han före valet i en in­ter­vju för­kla­rade att han inte alls pla­nerade för att bilda en M-rege­ring utan hela al­li­ansen – ”om inte him­len faller ner”.
Val­för­lusten kan väl knappast räknas som att him­len föll ner, inte hel­ler att Ste­fan Löfven vägrade ge en al­li­ans­re­ger­ing sitt stöd när Alliansen har ett man­dat mind­re än hans röd­gröna kon­stel­la­tion.

YLE - 08 jun 15 kl. 19:58

Sipilä och Löfven mycket eniga om Nato

Det är ingen överraskning att vi båda anser att ett Nato-medlemskap inte är aktuellt, konstaterade statsminister Juha Sipilä när han träffade Sveriges statsminister Stefan Löfven i Stockholm på måndag. Statsminister Juha Sipilä gjorde sitt första officiella besök till Sverige, där han träffade sin svenska kollega, statsminister Stefan Löfven. Presskonferensen gick på engelska, men Juha Sipilä inledde med några artighetsfraser på svenska.

Sydsvenskan - 12 mar 16 kl. 15:05

Löfven skyller en ny asylpolitik på EU

Stefan Löfvens strama flyktingpolitik skapar en växande intern kritik inom socialdemokratin.När han på lördagen talade inför partivänner på Socialdemokraternas kommunkonferens i Örebro tog han den förändrade asylpolitiken i försvar genom att gå till hård attack mot EU och mot påstådda borgerliga försök att rasera den svenska modellen."Det är dags för EU att gå från kaos till kontroll.

BT - 18 dec 14 kl. 16:21

Löfven: KD spelar SD i händerna

Statsminister Stefan Löfven varnar för KD:s förslag om asyl- och integrationspolitiken. - Det riskerar att spela Sverigedemokraterna i händerna, säger han.SD välkomnar förslagen.

BT - 18 dec 14 kl. 16:30

"De spelar SD i händerna"

Statsminister Stefan Löfven varnar för KD:s förslag om asyl- och integrationspolitiken. – Det riskerar att spela Sverigedemokraterna i händerna, säger han. SD välkomnar förslagen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: Polis hotad – nära anhörig attackerad

En nära anhörig till en hotad polis i Blekinge blev under fredagskvällen överfallen vid personens hem, enligt uppgifter till Kvällsposten. Polismannens privata bil har utsatts för skadegörelse.Ett stort antal poliser jagar nu personerna som misstänks för överfallet.

Expressen - 1 timme sedan

Mordgåtor från 70-talet lösta med ny DNA-metod

Med hjälp av en ny DNA-metod – och en gammal rakhyvel – har polisen lyckats lösa två drygt 40-åriga kvinnomord i Kalifornien, USA.Metoden är högaktuell även i Sverige..

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: Polis hotad – anhörig knivskuren

En nära anhörig till en hotad polis i Blekinge blev under fredagskvällen överfallen vid personens hem, enligt uppgifter till Kvällsposten. Polismannens privata bil har utsatts för skadegörelse.Ett stort antal poliser jagar nu personerna som misstänks för överfallet.

Expressen - 2 timmar sedan

Mathias minnesplats förstörd – dagen efter begravningen

19-årige Mathias begravdes under skärtorsdagen.Dagen efter hade hans minnesplats förstörts av vandaler och 25 gravstenar välts.– Man blir förbannad å allas vägnar.

Expressen - 3 timmar sedan

Polisman anhållen – misstänks för våldtäkt

Den misstänkte polismannen är anhållen och delgiven misstanke om våldtäkt, rapporterar Aftonbladet..

Expressen - 4 timmar sedan

JUST NU: Stort pådrag i centrala Stockholm

Polisen har ett massivt pådrag i centrala Stockholm efter larm om en möjlig brand med rökutveckling. En ambulans har kallats till platsen. – Det kom in som brand i lägenhet med rökutveckling 20.

Expressen - 4 timmar sedan

Petter Stordalens hemliga kontroll av barnens ekonomi

Hotellmogulen Petter Stordalen, 56, övervakar i hemlighet sina barns kreditkonton – och kräver att de flyger ekonomi samtidigt som han själv sitter i business class.Det avslöjar han i podcasten ”Radio Redgert”.– Spoiled kids är det värsta jag vet, säger Stordalen i podden.

Expressen - 4 timmar sedan

Nurten smygfotades och hängdes ut – för sin slöja

Besöket på pizzerian i Skurup slutade med en uthängning på Facebook.Nurten Kaya, 54, och hennes väninna smygfotades och hånas nu på sociala medier – för att de bär slöja.– Det är tråkigt att rasismen har vuxit, säger dottern Eda Kaya, 23..

Expressen - 4 timmar sedan

”Joker” får eget museum i staden han älskade mest

Skådespelaren Johannes Brost avled för ett år sedan.Nu går livskamraten My Jabobsons dröm i uppfyllelse - ett museum över den karismatiske skådespelaren i miniatyrformat i staden han älskade mest..

Expressen - 4 timmar sedan

Anna-My låtsades sälja sex: ”Otroligt obehagligt”

Filmarna Anna-My Novotny och Ylva Johansson sa att de var 17 år gamla när de gav sig ut på Malmös gator och utgav sig för att sälja sex.Nu sänds dokumentären ”Männen som köper sex” på SVT. – Att det är så lätt att köpa sex.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.