Expressen > Nyheter

Tuesday, 13 November, 06:09

Expressen - 14 aug 18 kl. 02:46

Löfven om bränderna: ”Vad fan håller ni på med”80 bilar vandaliserade och satta i brand på tre olika ställen i Storgöteborg. Stenkastning mot polis och fler bilbränder i Trollhättan.På tisdagsmorgonen ryter statsminister Stefan Löfven till och riktar sig direkt mot bilbrännarna.– Jag blir förbannad, på riktigt. Min fråga till de här är vafan håller ni på med?
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Storgöteborg, Trollhättan, Stefan Löfven, Ekots

Dela artikeln

18469 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Löfvenom , brändernaVad , fan, hållerni på med
GöteborgsPosten - 14 aug 18 kl. 07:28

Stefan Löfven: Vad fan håller ni på med?

Statsminister Stefan Löfven deltog under morgonen i Ekots partiledarutfrågning, och tog då upp natten bränder i Göteborg.
– Jag blir förbannad. På riktigt.

SR - 14 aug 18 kl. 07:50

Löfven om bilbränderna: Vad fan håller ni på med?

Socialdemokraternas Stefan Löfven gästade Ekots partiledarutfrågningar. Innehållet i politiken i fokus när Monica Saarinen och Daniel Alling ställer frågor..

BT - 14 aug 18 kl. 07:55

Stefan Löfven om bilbränderna: ”"Vad fan håller ni på med?"

Flera politiker reagerar starkt efter att en stor mängd bilar satts i brand i Västsverige. – Jag blir förbannad på riktigt, säger statsminister Stefan Löfven (S)..

DN - 14 aug 18 kl. 07:32

Löfven: ”Vad fan håller ni på med?”

Under statsminister Stefan Löfvens (S) utfrågning på tisdagsmorgonen i P1-morgon, markerade han hårt mot bilbränderna i flera delar av landet.  – Jag blir förbannad, på riktigt, säger han..

Skånskan - 17 nov 16 kl. 01:00

Nej, Löfven, Sve­ri­ge håller inte på att falla isär

ERWP.fif(0)I val­rö­rel­sen för två år se­dan talade Ste­fan Löfven och Socialdemokraterna ofta om att landet håller på att falla isär. Det var na­tur­ligt­vis ett re­to­riskt grepp för att an­gripa Alliansregeringen som suttit i åtta år.

Sydsvenskan - 12 mar 16 kl. 15:05

Löfven skyller en ny asylpolitik på EU

Stefan Löfvens strama flyktingpolitik skapar en växande intern kritik inom socialdemokratin.När han på lördagen talade inför partivänner på Socialdemokraternas kommunkonferens i Örebro tog han den förändrade asylpolitiken i försvar genom att gå till hård attack mot EU och mot påstådda borgerliga försök att rasera den svenska modellen."Det är dags för EU att gå från kaos till kontroll.

YLE - 08 jun 15 kl. 19:58

Sipilä och Löfven mycket eniga om Nato

Det är ingen överraskning att vi båda anser att ett Nato-medlemskap inte är aktuellt, konstaterade statsminister Juha Sipilä när han träffade Sveriges statsminister Stefan Löfven i Stockholm på måndag. Statsminister Juha Sipilä gjorde sitt första officiella besök till Sverige, där han träffade sin svenska kollega, statsminister Stefan Löfven. Presskonferensen gick på engelska, men Juha Sipilä inledde med några artighetsfraser på svenska.

BT - 18 dec 14 kl. 16:21

Löfven: KD spelar SD i händerna

Statsminister Stefan Löfven varnar för KD:s förslag om asyl- och integrationspolitiken. - Det riskerar att spela Sverigedemokraterna i händerna, säger han.SD välkomnar förslagen.

BT - 18 dec 14 kl. 16:30

"De spelar SD i händerna"

Statsminister Stefan Löfven varnar för KD:s förslag om asyl- och integrationspolitiken. – Det riskerar att spela Sverigedemokraterna i händerna, säger han. SD välkomnar förslagen.

Regeringen - 20 okt 14 kl. 14:27

Statsministern besöker Finland och de baltiska länderna

Måndag den 20 och tisdag den 21 oktober besöker statsminister Stefan Löfven Finland, Estland, Lettland och Litauen för överläggningar med regeringscheferna. Under måndagen hade Stefan Löfven överläggningar med Finlands statsminister Alexander Stubb.
- Våra båda länder har mycket gemensamt bland annat genom att ta ansvar för ekonomin och stå upp för sysselsättning, inte minst vad gäller bekämpandet av ungdomsarbetslösheten, sa Stefan Löfven vid en gemensam presskonferens.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Misstänkte våldtäktsmannens försvar: Gav henne massage

En elev står åtalad misstänkt för att ha våldtagit en lärare i ett klassrum på en gymnasieskola.Kvinnan fick flera blåmärken i samband med övergreppet. Elevens förklaring:– Jag hade masserat henne..

Expressen - 10 minuter sedan

Läkarens besked till Gunhild: Ett par år kvar

Gunhild Stordalen lider av diffus kutan systemisk skleros.Sjukdomen attackerar de inre organen och har ett snabbt förlopp.I ett känslosamt inlägg på Instagram, berättar Gunhild Stordalen om när hon fick mardrömsbeskedet från läkaren: I värsta fall hade hon bara ett par år kvar att leva..

Expressen - 15 minuter sedan

Ingen Nobelfest för Svenska Akademien: ”Tillbakadragna”

Svenska Akademiens närvaro på årets Nobelfestligheter är högst osäker. Akademiens ledamöter och deras anhöriga är bjudna, men enligt dess ständige sekreterare kommer Akademien att hålla en låg profil. Sveriges tredje största parti, däremot, är – som vanligt – inte ens bjudna..

Expressen - 1 timme sedan

Catherine, 31, levde med kriminella i en värld av våld

Nya siffror visar att fler kvinnor än man tidigare trott figurerar i kriminella gäng.Catherine Gardell, 31, har själv varit där.– Jag har vid två tillfällen blivit skuren i halsen, berättar hon..

Expressen - 1 timme sedan

Donald Trump petar ministern Kirstjen Nielsen

Donald Trump förbereder sig inför att sparka ministern för inrikes säkerhet, Kirstjen Nielsen, uppger Washington Post. Trump har meddelat sina rådgivare att han kommer att peta henne de närmaste veckorna, enligt källor inom Vita huset..

Expressen - 1 timme sedan

Tandvården får hjälp att upptäcka misshandel

Nationellt centrum för kvinnofrid har tillsammans med Socialstyrelsen tagit fram en webbplats som ska hjälpa tandvården att upptäcka om patienter utsatts för våld i en nära relation, rapporterar P4 Kronoberg. .

Expressen - 2 timmar sedan

44 personer döda i bränderna i Kalifornien

Dödssiffran i samband med bränderna i Kalifornien stiger: 44 människor har mist sina liv i bränderna, rapporterar ABC News. Samtidigt fortsätter räddningspersonalen att kämpa – bara 30 procent av jättebranden ”Camp Fire” är under kontroll på måndagen.Donald Trump har nu utlyst katastroftillstånd för Kalifornien.

Expressen - 3 timmar sedan

Inspelning kan koppla prinsen till mordet: ”Berätta för din chef”

Strax efter att journalisten Jamal Khashoggi dödades ska en medlem av den saudiska dödspatrullen ha gett instruktioner till en överordnad via telefon:”Berätta för din chef”.”Chefen” tros syfta på kronprins Mohammed bin Salman, vilket är en av de starkaste kopplingarna mellan honom och mordet, skriver New York Times. .

Expressen - 6 timmar sedan

"Hon är en blandning av Salander och Blomkvist"

Journalisten Carole Cadwalladr mottog på måndagskvällen årets Stieg Larsson-pris för sitt världsscoop om Cambridge Analytica-skandalen.– Hon är en perfekt blandning Mikael Blomkvist och Lisbeth Salander, säger ”Millennium”-författarens vän Kurdo Baksi..

Expressen - 6 timmar sedan

Full anställd somnade under planeringsmöte

När chefen väckte den anställde under planeringsdagen stank personen alkohol och fick gå hem för dagen.Till försvar säger den anställde vid Arbetsförmedlingen att agerandet kan bero på diabetes.Nu riskerar personen en disciplinpåföljd..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.