DN > Inrikes

Tuesday, 19 February, 12:38

Liknande nyheter

Taggar: Sista chansenför , morddömda, Esaatt bli , frikänd
Dalarnas tidningar - 03 mar 17 kl. 13:53

Morddomarna överklagade: Åklagaren vill ha längre straff - morddömda vill frikännas

Alla som dömdes för Långshyttemordet vill bli frikända.
Samtidigt överklagar åklagaren också till hovrätten och vill se längre straff.
Bland annat yrkas att morddömde Joakim Hessling döms till livstids fängelse..

DalaDemokraten - 03 mar 17 kl. 13:53

Morddomarna överklagade: Åklagaren vill ha längre straff - morddömda vill frikännas

Alla som dömdes för Långshyttemordet vill bli frikända.
Samtidigt överklagar åklagaren också till hovrätten och vill se längre straff.
Bland annat yrkas att morddömde Joakim Hessling döms till livstids fängelse..

DN - 21 mar 18 kl. 08:55

Morddömda Esa Teittinen beviljas resning

Esa Teittinen dömdes till 15 års fängelse för mordet på sin vän. Nu kan han bli en fri man. Högsta domstolen har beviljat honom resning, enligt Expressen.

Expressen - 25 jun 18 kl. 16:57

Ny bevisning i fallet med morddömda Esa Teittinen

Esa Teittinen, 62, är dömd för mordet på sin vän som hittades död i ett badkar 2009. Högsta domstolen har beviljat resning – och nu har åklagaren lämnat in ny bevisning när ärendet ska tas upp i hovrätten. – Jag är av den uppfattningen att det här materialet visar då att den tidigare domen är korrekt, säger kammaråklagaren Ida Arnell till DN..

DN - 23 aug 18 kl. 09:47

Sista rättegångsdagen mot morddömde Esa Teittinen inledd

Inför en fullsatt rättssal inleddes den sista dagen i rättegången mot morddömde Esa Teittinen. Han har kämpat för att få upprättelse i över åtta år för att visa att domen mot honom var felaktig. I dag kan han bli fri..

UNT - 20 okt 13 kl. 06:06

Morddömda flydde med falska papper

Polisen i USA har gripit två morddömda som lyckades fly från ett fängelse i Florida med hjälp av förfalskade dokument. Trots att de var dömda till livstid lyckades de bli utsläppta genom att visa upp falska papper.(TT).

YLE - 22 nov 12 kl. 09:23

Morddömda närvårdarens dom står fast

Högsta domstolen har förkastat den morddömda närvårdaren Aino Nykopp-Koskis ansökan om besvärstillstånd. Det här betyder att domen mot henne står fast. Helsingfors tingsrätt dömde Nykopp-Koski till livstids fängelse för fem mord och fem mordförsök år 2010.

NSD - 20 okt 13 kl. 06:06

Morddömda flydde med falska papper

Polisen i USA grep på lördagen två morddömda som lyckades fly från ett fängelse i Florida med hjälp av förfalskade dokument. De greps på ett motell i Panama City Beach vid Golfkusten, inte långt från det fängelse i Carrabelle där de avtjänade sina straff..

Kristianstadsbladet - 20 okt 13 kl. 06:06

Morddömda flydde med falska papper


Polisen i USA grep på lördagen två morddömda som lyckades fly från ett fängelse i Florida med hjälp av förfalskade dokument. De greps på ett motell i Panama City Beach vid Golfkusten, inte långt från det fängelse i Carrabelle där de avtjänade sina straff.De två 34-åringarna hade båda dömts för mord, i två separata fall, till livstids fängelse utan möjlighet till benådning.

SvD - 20 okt 13 kl. 06:06

Morddömda flydde med falska papper

Polisen i USA har gripit två morddömda som lyckades fly från ett fängelse i Florida med hjälp av förfalskade dokument..

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Misstänkt för mord i Östberga frias helt

Tingsrätten ansåg inte att det var bevisat att 35-åringen höll i det vapen som användes vid ett mord i ett garage i Östberga i Stockholm sommaren 2017. Han dömdes dock för medhjälp till mord och medhjälp till mordförsök. Nu ändrar hovrätten domen och friar mannen helt..

DN - 1 timme sedan

Falla om Nilsson inför VM-sprinten: ”Spännande att se”

Maiken Caspersen Falla är den tunga favoriten i VM-sprinten i Seefeld på torsdag. Eller? Det hänger på om Stina Nilsson kommer till start – och vilken form svenskan är i.

DN - 2 timmar sedan

Kronan faller på svag inflationssiffra

Kronan faller markant till den lägsta nivån på nästan ett halvår efter oväntat svaga inflationssiffror för januari från Statistiska centralbyrån (SCB)..

DN - 2 timmar sedan

Domstol ger film om katolsk pedofilskandal klartecken

Den franska filmen ”Grâce à dieu”, som skildrar en pedofilskandal i franska Lyon, får visas på biografer i Frankrike efter domstolsbeslut..

DN - 3 timmar sedan

Konsertkamp mellan Richard Branson och Venezuelas president

En kulturell kraftmätning mellan mångmiljardären Richard Branson och Venezuelas president Nicolás Maduro är under uppsegling. Bägge planerar i veckan stödkonserter för Venezuelas folk.  .

DN - 4 timmar sedan

Förslag i Danmark: Gränskontroll mot Sverige

Inför en permanent gränskontroll mot Sverige för att förhindra svensk kriminalitet i Danmark, anser Dansk Folkeparti (DF). Under tisdagen lägger partiet fram ett förslag i folketinget om utökade gränskontroller, skriver DR..

DN - 4 timmar sedan

Sean ”Diddy” Combs vaxdocka vandaliserad

En vaxfigur föreställande hiphopmogulen Sean "Diddy" Combs blev i helgen vandaliserad och av med huvudet på vaxkabinettet Madame Tussauds i New York, skriver People..

DN - 6 timmar sedan

Norge pressas av Nato

Nato sätter press på medlemsnationen Norge. Försvarsalliansen vill att landet ska ha en högre kapacitet att skydda sig självt..

DN - 7 timmar sedan

Världens högsta tortillatorn byggt i Mölndal

Tortillan kommer från spansktalande länder, men världsrekordet i att stapla dylika ser ut att stanna i Nordeuropa. På måndagskvällen byggde Torbjörn Lilliebjelke och Anders Jonebring i Mölndal ett torn som mätte 76,5 centimeter, rapporterar GP..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.