DI > Ekonomi

Sunday, 17 February, 12:34

Liknande nyheter

Taggar: Staden som är världens bästa att levai
UNT - 1 timme sedan

Di Leva är rätt man för jobbet

Thomas Di Leva är värd beröm för sin personliga Bowieföreställning "Changes"..

Kristianstadsbladet - 12 feb 14 kl. 08:37

Di Leva mitt i folkhemmet

Foto: Vilhelm Stokstad / TT
Folkhemmet. Vad hände? Undrar Thomas Di Leva.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nationalsången är ett hån mot alla som kämpar för att få leva och dö i NordenKrönika

På lördag är det den svenska nationaldagen och som vanligt kommer nationalsången att sjungas på olika håll för att hylla vårt avlånga landet. Och visst är det en vacker sång men tänker man efter är nationalsången egentligen ett hån. Det är ett hån för att vi med stolthet sjunger att vi lever i ett land där vi vill leva och dö.

BLT - 24 mar 11 kl. 07:00

Di Leva vill leva fullt ut

En modig och övertygande föreställning.
Så hyllades Di Levas turnépremiär i bland annat Aftonbladet.
Nu laddar sångaren från Gävle och Kosmos för ännu ett Blekingebesök.

SmålandsPosten - 06 nov 13 kl. 07:16

Di Leva: Innan solen går upp

Di Leva levererar en avskalat och akustiskt blygsam ljudbild och sammanfattar både samhället och sig själv på skivan Om man ser på Vi har bara varandra från 1989 som en av de starkaste svenska poplåtarna genom tiderna, och vill ha fler sådana är Innan solen går upp helt fel skiva att skanna av. Den är avskalad och akustisk, blygsam i ljudet men fortfarande samhällsreflekterande i texterna. Förstasingeln, Drömmen om Sverige, är en föreslagen ny nationalsång.

HBL - 27 dec 14 kl. 05:32

Många vill leva till över 90

Rökare förväntar sig ett sex år kortare liv än icke-rökare och män tror sig leva kortare än kvinnor, visar enkäten Hur gammal blir du. Finlandssvenskarna har en har en rätt bra uppfattning om hur gamla de kommer att bli, anser Mika Gissler, forskningsprofessor vid Institutet för hälsa och välfärd.– Svaren motsvarar ganska bra den uppfattning vi har om människans hälsa i synnerhet i Svenskfinland, säger Mika Gissler.

BLT - 26 mar 11 kl. 07:00

Di Leva bjöd på publikfrieri i Karlshamn

Tro, hopp och kärlek.
Så kan konsert med Thomas Di Leva alltid sammanfattas.
Men glöm aldrig popmelodierna.

SmålandsPosten - 08 jul 13 kl. 07:04

Folkkär Di Leva på allsången

Thomas Di Leva har med åren blivit folkkär. I höst kommer hans självbiografi men först ska han sjunga allsång i Växjö i kväll. Thomas Di Leva säger att han mår bra och att han försöker ta vara på sommaren.

News55 - 08 maj 17 kl. 13:47

Utmaning: Kan Sveriges politiker leva på en pensionärs inkomst?

“Här är mitt kuvert och innehållet, 609 kronor som ska räcka till 3 mål mat om dagen + resor + alla aktiviteter och utmaningar jag kommer att få. Bara att få kuvertet har satt igång många tankar hos mig.” Det skriver Lotten Sunna, socialförsäkringspolitisk talesperson för Feministiskt Initiativ, på sin blogg.

Sydsvenskan - 01 jul 11 kl. 06:30

"Om de förstör det här vill jag inte leva längre"

I dag tar Polen över ordförandeskapet i EU. En av de viktigaste frågorna är miljön. Men Polen saboterar konsekvent unionens klimatarbete.

Barometern - 02 jul 13 kl. 18:36

Di Leva...

Det är en särskild charm med Virserums Musikdagar, när programmet bjuder på lite annorlunda framträdanden. På fredagskvällen samlades många besökare i Virserums kyrka för att uppleva och lyssna till Thomas Di Leva och hans program ?Vi har bara varandra?.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Vårdens handskar misstänks komma från slavfabriker

Vanlig medicinska plasthandskar som används i den svenska vården misstänks komma från fabriker i Malaysia där personal tvingas arbeta under omänskliga förhållanden. Det skriver Svenska Dagbladet på söndagen..

DI - 30 minuter sedan

Bostadsveteranen struntar i pensionen och siktar på Norrland

Jan-Erik Höjvall hade egentligen tänkt gå i pension senare i år. Nu har han i stället tagit på sig att lyfta bostadsbolaget Amasten till nästa nivå efter tidigare framgångar med Akelius och de många turerna i Rikshem..

DI - 30 minuter sedan

Stefan Löfven vill se mer kapitalskatt

Januariavtalet lovar att de ökande ekonomiska klyftorna ska minska – men delar av det kan vidga dem. Avtalets miljarder till välfärden gynnar dem som inte har det så bra ställt, hävdar dock statsminister Stefan Löfven (S) i en intervju med TT. Och Löfven vill ta ut mer skatt på kapitalinkomster och från finanssektorn..

DI - 1 timme sedan

Sanningens väktare på nätet

Först slogs hon mot Pirate Bay – och vann. Nu står Telia, Tele2 och Telenor på tur. Hon är Sveriges mest kända advokat i tvister kring upphovsrätt och yttrande­frihet på nätet, och ­försvarar Fredrik Virtanen.

DI - 2 timmar sedan

Nybyggen reas ut - ”ligger på nivåer vi aldrig sett”

Nästan var femte nyproducerad lägenhet i Stockholm var prissänkt under januaris sista veckor.  ”Stockholm ligger på nivåer som vi aldrig har sett tidigare”, konstaterar Booli. .

DI - 2 timmar sedan

Antalet lediga sommarjobb slår rekord

Rekordmånga sommarjobb finns nu att söka för den som letar sysselsättning till sommaren. I januari fanns hela 50 000 feriejobb tillgängliga på Platsbanken – drygt 3 000 fler än förra året..

DI - 3 timmar sedan

V ska inte driva EU-utträde i valet

Vänsterpartiet ska inte driva kravet att Sverige ska lämna EU i valet till EU-parlamentet. Det beslutades på partiets EU-valkonferens i Norrköping..

DI - 3 timmar sedan

Norwegians vd öppnar för att sälja

Rätt köpare får gärna ta över Norwegian, enligt storägaren och vd:n Bjørn Kjos. ”Alla bolag på börsen är ju till salu”, säger han. Samtidigt räknar han med att bolagets resultat kommer att lyfta under 2019..

DI - 3 timmar sedan

Pentagonchef tyst om nödpengar till mur

USA:s Pentagonbas Patrick Shanahan säger att han ännu inte bestämt sig om en mur mot Mexiko är att betrakta som en militär nödvändighet. Det kan få betydelse för om försvarsdepartementets pengar kan användas till det under ett nödläge..

DI - 4 timmar sedan

23 varslas vid sågverk

23 personer på Ala sågverk i Ljusne varslas om uppsägning. Bakgrunden är strukturella förändringar på Stora Enso, som äger sågverket, uppger lokala medier..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.