DI > Ekonomi

Tuesday, 18 September, 15:18

Liknande nyheter

Taggar: Staden som är världens bästa att levai
Kristianstadsbladet - 12 feb 14 kl. 08:37

Di Leva mitt i folkhemmet

Foto: Vilhelm Stokstad / TT
Folkhemmet. Vad hände? Undrar Thomas Di Leva.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nationalsången är ett hån mot alla som kämpar för att få leva och dö i NordenKrönika

På lördag är det den svenska nationaldagen och som vanligt kommer nationalsången att sjungas på olika håll för att hylla vårt avlånga landet. Och visst är det en vacker sång men tänker man efter är nationalsången egentligen ett hån. Det är ett hån för att vi med stolthet sjunger att vi lever i ett land där vi vill leva och dö.

BLT - 24 mar 11 kl. 07:00

Di Leva vill leva fullt ut

En modig och övertygande föreställning.
Så hyllades Di Levas turnépremiär i bland annat Aftonbladet.
Nu laddar sångaren från Gävle och Kosmos för ännu ett Blekingebesök.

SmålandsPosten - 06 nov 13 kl. 07:16

Di Leva: Innan solen går upp

Di Leva levererar en avskalat och akustiskt blygsam ljudbild och sammanfattar både samhället och sig själv på skivan Om man ser på Vi har bara varandra från 1989 som en av de starkaste svenska poplåtarna genom tiderna, och vill ha fler sådana är Innan solen går upp helt fel skiva att skanna av. Den är avskalad och akustisk, blygsam i ljudet men fortfarande samhällsreflekterande i texterna. Förstasingeln, Drömmen om Sverige, är en föreslagen ny nationalsång.

HBL - 27 dec 14 kl. 05:32

Många vill leva till över 90

Rökare förväntar sig ett sex år kortare liv än icke-rökare och män tror sig leva kortare än kvinnor, visar enkäten Hur gammal blir du. Finlandssvenskarna har en har en rätt bra uppfattning om hur gamla de kommer att bli, anser Mika Gissler, forskningsprofessor vid Institutet för hälsa och välfärd.– Svaren motsvarar ganska bra den uppfattning vi har om människans hälsa i synnerhet i Svenskfinland, säger Mika Gissler.

BLT - 26 mar 11 kl. 07:00

Di Leva bjöd på publikfrieri i Karlshamn

Tro, hopp och kärlek.
Så kan konsert med Thomas Di Leva alltid sammanfattas.
Men glöm aldrig popmelodierna.

SmålandsPosten - 08 jul 13 kl. 07:04

Folkkär Di Leva på allsången

Thomas Di Leva har med åren blivit folkkär. I höst kommer hans självbiografi men först ska han sjunga allsång i Växjö i kväll. Thomas Di Leva säger att han mår bra och att han försöker ta vara på sommaren.

News55 - 08 maj 17 kl. 13:47

Utmaning: Kan Sveriges politiker leva på en pensionärs inkomst?

“Här är mitt kuvert och innehållet, 609 kronor som ska räcka till 3 mål mat om dagen + resor + alla aktiviteter och utmaningar jag kommer att få. Bara att få kuvertet har satt igång många tankar hos mig.” Det skriver Lotten Sunna, socialförsäkringspolitisk talesperson för Feministiskt Initiativ, på sin blogg.

Sydsvenskan - 01 jul 11 kl. 06:30

"Om de förstör det här vill jag inte leva längre"

I dag tar Polen över ordförandeskapet i EU. En av de viktigaste frågorna är miljön. Men Polen saboterar konsekvent unionens klimatarbete.

Barometern - 02 jul 13 kl. 18:36

Di Leva...

Det är en särskild charm med Virserums Musikdagar, när programmet bjuder på lite annorlunda framträdanden. På fredagskvällen samlades många besökare i Virserums kyrka för att uppleva och lyssna till Thomas Di Leva och hans program ?Vi har bara varandra?.

Barometern - 02 jul 13 kl. 18:36

Publiken trivdes med Di Leva

Det är en särskild charm med Virserums Musikdagar, när programmet bjuder på lite annorlunda framträdanden. På fredagskvällen samlades många besökare i Virserums kyrka för att uppleva och lyssna till Thomas Di Leva och hans program ?Vi har bara varandra?.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

USA-börserna mot plusöppning – trots nya tullar

Tisdagens finansmarknader har hittills visat ganska måttlig reaktion på det upptrappade handelskriget mellan USA och Kina. På måndagen meddelade USA:s president Donald Trump att USA inför importtullar på varor från Kina till ett värde om ytterligare 200 miljarder dollar. .

DI - 15 minuter sedan

Kinas slår tillbaka – inför tullar för 533 miljarder

Kina ska införa tullar på amerikanska varor värda 60 miljarder dollar, motsvarande 534 miljarder kronor, med start den 24 september. Det rapporterar Bloomberg..

DI - 15 minuter sedan

Bättre fart i amerikanska detaljhandeln

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 5,4 procent vecka 37, som avslutades den 15 september, jämfört med motsvarande vecka ett år tidigare..

DI - 30 minuter sedan

Kina har protesterat till WTO för Trumps tullar

Kinas handelsdepartement har lämnat in ett klagomål till Världshandelsorganisationen WTO vad gäller USA:s annonserade införande av tullar mot Kina om 200 miljarder dollar. Det rapporterar Reuters. .

DI - 45 minuter sedan

Statens fastighetsverk söker anhöriga till omkomna i flodvågskatastrofen

Anhöriga till dem som miste livet i flodvågskatastrofen 2004 i Sydostasien är välkomna att lämna samtycke till att namn graveras in på minnesvården över de omkomna. Senast den 1 oktober vill Statens fastighetsverk ha besked om samtycke för att namnen ska hinna komma med i år..

DI - 45 minuter sedan

Nytt lagförslag kan återinföra sanktioner mot ZTE

En grupp av amerikanska senatorer ska lägga fram ett nytt lagförslag som skulle återinföra USA:s sanktioner mot det kinesiska mobil- och telekomföretaget ZTE. Det rapporterar Axios med hänvisning till källor..

DI - 45 minuter sedan

Storytels vd: Ingen fara att bokförläggarna rasar

Det missnöje med Storytel bland förlag och författare som branschpress rapporterat om i förra veckan hotar inte ljudbokföretagets tillväxt, vare sig i Sverige eller utomlands. Det bedömer vd Jonas Tellander i en kommentar till Di..

DI - 1 timme sedan

BMW stänger fabrik i minst en månad efter brexit

BWM kommer att upphöra med produktionen av Mini-bilar vid sin fabrik i Oxford direkt efter att Storbritannien formellt trätt ur EU den 29 mars 2019..

DI - 1 timme sedan

Audis elbil äntligen presenterad

Redan i samband med bilsalongen i Genève i våras sågs en maskerad Audi susa omkring nästan ljudlöst på stadens gator. Nu har Audi officiellt presenterat bolagets första elbil, E-tron. Utseendet är typiskt Audi och bilen ska klara 40 mil på en laddning enligt den nya tuffare körcykeln WLTP.

DI - 1 timme sedan

Tysk industri oroas över eskalerat handelskrig

Eskaleringen mellan USA och Kina är mycket oroande och kommer att påverka tyska företag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.