Expressen > Nyheter

Thursday, 25 April, 17:49

Expressen - 13 aug 18 kl. 20:02

Bröt mot eldningsförbudet – terrängbrand inte under kontrollUnder måndagskvällen har någon eldat trots eldningsförbud i Torsby kommun i Värmland, uppger polisen.Elden har spridit sig till terrängen och är inte under kontroll. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Torsby, Värmland

Dela artikeln

27 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bröt mot eldningsförbudet, terrängbrandinte under , kontroll
Alingsås tidning - 13 maj 18 kl. 20:51

Eldningsförbud i Alingsås och Vårgårda

På grund av den rådande väderleken, med värme och mycket torrt i markerna, infördes under söndagen eldningsförbud i Alingsås- och Vårgårda kommun. För uppdaterad information om eldningsförbudet hänvisas till räddningstjänstens hemsida eller räddningstjänstens telefonsvarare 0322-63 40 80. Under söndagskvällen larmades räddningstjänsten ut på en skogsbrand längs med Marydsvägen.

Norrtelje Tidning - 14 jun 16 kl. 13:09

Gräsbrand under kontroll

Några personer bröt mot eldningsförbudet..

GöteborgsPosten - 29 maj 18 kl. 14:11

Risbrasa ledde till utryckning – "Under kontroll"

På tisdagen fick räddningstjänsten larm om en rökutveckling i Koxeröd/Buane i Bullaren, som visade sig vara en risbrasa räddningstjänsten nu släcker ner. "De bryter mot eldningsförbudet", säger Leif Kunell, tillförordnad räddningschef i Dals-Ed..

Skånskan - 23 jul 18 kl. 12:28

Många trotsar eldningsförbud

MALMÖ Många respekterar inte det eldningsförbud som råder i Malmö. Det grillas bland annat på platser där det inte är tillåtet.
Enbart i lördags tvingades polispatruller att åka ut på 15 sådana ärenden.

UT - 22 jul 14 kl. 22:54

Eldningsförbud i Sjuhärad efter brand

Räddningstjänsten reagerar på torkan. Under tisdagskvällen utfärdades eldningsförbud i Sjuhärad. Utlösande faktor för det utfärdade förbudet var en skogsbrand vid 18-tiden i Tämta i Borås kommun – en brand som räddningstjänsten dock relativt snabbt fick kontroll över.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Kundernas ilska mot SAS inför strejkhotet

Monica Lindén, 58, och hennes sambo ska på semester till Italien.Men den hotande flygstrejken gör det osäkert om de kommer i väg – och nu växer kundernas ilska mot SAS.– Det går inte att få någon information om sin resa, säger Monica Lindén..

Expressen - 5 minuter sedan

Comhem nere – 100 000 kunder drabbas

Samtliga tjänster från Comhem ligger nere i norra Sverige.100 000 kunder är drabbade från Sundsvall och uppåt, bekräftar operatören..

Expressen - 5 minuter sedan

Prästen Annesophie hade sjal i SVT – hatas på nätet

Prästen Annesophie Färdigh höll predikan i gudstjänsten som sändes i SVT på påskdagen.På huvudet bar hon en sjal – vilket skapade en hatstorm mot henne efteråt. – De säger att jag provocerar genom att bära slöja efter det hemska som hände kristna i Sri Lanka, säger hon.

Expressen - 45 minuter sedan

20-årig IS-svensk dömd till fängelse för terrorplan

BEIRUT. Han fick direktiv av IS att kidnappa utländska diplomatbarn i Sverige och utföra terrordåd. Den 20-årige Brommabon Hamam al-Weli dömdes i går av en militärdomstol i Libanon till fem års straffarbete.

Expressen - 1 timme sedan

Två personbilar har kolliderat – väg helt avstängd

Två personbilar har kolliderat på en ort söder om Kungsbacka.Skadeläget är ännu oklart men en person sitter kvar i en av bilarna.Vägen är helt avstängd.

Expressen - 1 timme sedan

Fritidshusen under miljonen – här får du mest för pengarna

Fritidshus är hett. Klimatångest och odlingslust gör att många semestrar på hemmaplan.Ny statistik visar att svenskarna har prima läge för att göra kap: i södra delarna av landet finns nämligen Sveriges billigaste fritidshus.

Expressen - 1 timme sedan

Första nypotatisen: 2 000 kronor kilot

Få saker kittlar den svenska sommarnerven såsom den första nyskördade potatisen.Att det sker i Sydsverige är lika säkert som amen i kyrkan.I år var det Victor Eriksson i Torekov som plockade upp de första knölarna..

Expressen - 1 timme sedan

Sjöstedt vill visa sina väljare att han kan agera

V-ledaren Jonas Sjöstedt är beredd att fälla regeringen över arbetsrätten – och han har fört samtal med M och KD om saken. Enligt Expressens statsvetare Jenny Madestams bedömning vill Sjöstedt nu visa att han kan agera. – Han vill visa för sina väljare att han inte bara sitter still i båten.

Expressen - 1 timme sedan

Mc-förare körde ner i dike – vägen avstängd

En motorcyklist har kört av vägen i Vallåkra och hamnat i diket.Räddningsarbete pågår – och vägen är helt avstängd..

Expressen - 2 timmar sedan

V i samtal med M och KD – om att fälla regeringen

Vänsterledaren Jonas Sjöstedt är överens med Ulf Kristersson (M) och Ebba Busch Thor (KD) om att fälla regeringen över arbetsrätten.Det säger V-ledaren till Expressen efter att regeringen i dag tillsatt en utredning för bland annat uppluckring av turordningsreglerna.– Ja, de har bekräftat det för mig, att de är redo i sådant fall, säger Jonas Sjöstedt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.