Expressen > Nyheter

Sunday, 18 November, 08:43

Expressen - 13 aug 18 kl. 20:02

Bröt mot eldningsförbudet – terrängbrand inte under kontrollUnder måndagskvällen har någon eldat trots eldningsförbud i Torsby kommun i Värmland, uppger polisen.Elden har spridit sig till terrängen och är inte under kontroll. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Torsby, Värmland

Dela artikeln

27 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bröt mot eldningsförbudet, terrängbrandinte under , kontroll
Alingsås tidning - 13 maj 18 kl. 20:51

Eldningsförbud i Alingsås och Vårgårda

På grund av den rådande väderleken, med värme och mycket torrt i markerna, infördes under söndagen eldningsförbud i Alingsås- och Vårgårda kommun. För uppdaterad information om eldningsförbudet hänvisas till räddningstjänstens hemsida eller räddningstjänstens telefonsvarare 0322-63 40 80. Under söndagskvällen larmades räddningstjänsten ut på en skogsbrand längs med Marydsvägen.

Norrtelje Tidning - 14 jun 16 kl. 13:09

Gräsbrand under kontroll

Några personer bröt mot eldningsförbudet..

GöteborgsPosten - 29 maj 18 kl. 14:11

Risbrasa ledde till utryckning – "Under kontroll"

På tisdagen fick räddningstjänsten larm om en rökutveckling i Koxeröd/Buane i Bullaren, som visade sig vara en risbrasa räddningstjänsten nu släcker ner. "De bryter mot eldningsförbudet", säger Leif Kunell, tillförordnad räddningschef i Dals-Ed..

Skånskan - 23 jul 18 kl. 12:28

Många trotsar eldningsförbud

MALMÖ Många respekterar inte det eldningsförbud som råder i Malmö. Det grillas bland annat på platser där det inte är tillåtet.
Enbart i lördags tvingades polispatruller att åka ut på 15 sådana ärenden.

UT - 22 jul 14 kl. 22:54

Eldningsförbud i Sjuhärad efter brand

Räddningstjänsten reagerar på torkan. Under tisdagskvällen utfärdades eldningsförbud i Sjuhärad. Utlösande faktor för det utfärdade förbudet var en skogsbrand vid 18-tiden i Tämta i Borås kommun – en brand som räddningstjänsten dock relativt snabbt fick kontroll över.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Sverige kan ha förlorat miljarder i skatteplundring

Sverige kan ha förlorat miljardbelopp till följd av kontroversiella skatteupplägg.Under en elvaårsperiod betalade svenska staten ut 14,3 miljarder kronor i så kallad kupongskatt.Sannolikt grundar sig en stor del av utbetalningarna i skentransaktioner, rapporterar SVT Nyheter..

Expressen - 15 minuter sedan

Daphne, 1, fick brännskador –  av vanliga hushållsprodukten

Plötsligt började ettåriga Daphne skrika av smärta.Föräldrarna Towe Lindblad Andersson och Niclas Andersson förstod inte varför – tills de såg brännmärkena.Nu varnar de för den farliga produkten.

Expressen - 45 minuter sedan

Skjutning mot lägenhet – pensionärspar var hemma

Vid en skjutning i Gottsunda i Uppsala gick en kula genom ett fönster till en lägenhet.I lägenheten var ett pensionärspar hemma, uppger polisen..

Expressen - 1 timme sedan

Uppgifter: Smugglade styckad kropp – på flyg

CIA pekar ut den saudiska kronprinsen och Trump har lovat att sätta sig in i uppgifterna.Nu avslöjar Turkiets försvarsminister nya detaljer om mordet på Jamal Khashoggi: Journalistens styckade kropp kan ha burits ut genom Istanbuls flygplats och sedan flugits till Saudiarabien, rapproterar Vox.Trump kallar nu CIA:s slutsats "mycket förhastad", enligt Reuters.

Expressen - 1 timme sedan

Kvinnliga partiledarna: Så behandlas vi annorlunda

Kritik för svarta strumpbyxor, frågor om partiledarrollen tappat status och förväntningar på att vara "mjuk".Att vara partiledare är en sak. Men att vara partiledare och kvinna en helt annan, berättar nu kvinnorna från den allra högsta toppen.

Expressen - 1 timme sedan

Butik förstörd i explosion – polisen utreder hotbild

Något har detonerat kraftigt vid en butiksentré i Landskrona. Ingen har kommit till skada men polisen utreder nu om det finns en hotbild mot verksamheten..

Expressen - 1 timme sedan

Laxarvingen Gustav blev miljardär – som 13-åring

Laxmiljardären och arvingen Gustav Magnar Witzøe, 25, är bland de rikaste i Norge. Efter 2016 hade han en förmögenhet på elva miljarder vilket var mest i landet. I år har han fått se sig nedpetad till en tredjeplats vilket har förklarats med en ”omläggning av bolagsstrukturen”– Jag är bara en vanlig pojke.

Expressen - 1 timme sedan

S-kvinna tvingades sitta i ett separat rum - när man höll tal

SSU Skånes extrema situation har länge varit känt i partiet, enligt S-profiler.Ändå har den styrande falangen lyckats få inflytande i partiet.Kvällsposten kan avslöja att många i falangen, trots rapporter om odemokratiska metoder, får uppdrag och satts upp på listor..

Expressen - 2 timmar sedan

Här styr C-ledaren sin allians – ihop med MP

Samtidigt som Annie Lööf utför sitt sonderingsuppdrag tar flera av hennes partikolleger över makten i kommuner runt om i landet.I Lilla Edet blir Centerns Julia Färjhage, 38, kommunstyrelsens nya ordförande.Här ska allianspartierna styra – tillsammans med Miljöpartiet.

Expressen - 3 timmar sedan

Skatterna kan höjas – på grund av regeringskrisen

Kommunerna och landstingen lovades fem miljarder extra i statsbidrag 2019.Men regeringskrisen sätter stopp för bidraget – och i stället kan kommunerna tvingas till skattehöjningar.– Det är en klar förlust för oss, säger Lena Micko, ordförande Sveriges Kommuner och Landsting..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.