Expressen > Nyheter

Friday, 21 September, 11:33

Liknande nyheter

Taggar: Bröt mot eldningsförbudet, terrängbrandinte under , kontroll
Alingsås tidning - 13 maj 18 kl. 20:51

Eldningsförbud i Alingsås och Vårgårda

På grund av den rådande väderleken, med värme och mycket torrt i markerna, infördes under söndagen eldningsförbud i Alingsås- och Vårgårda kommun. För uppdaterad information om eldningsförbudet hänvisas till räddningstjänstens hemsida eller räddningstjänstens telefonsvarare 0322-63 40 80. Under söndagskvällen larmades räddningstjänsten ut på en skogsbrand längs med Marydsvägen.

Norrtelje Tidning - 14 jun 16 kl. 13:09

Gräsbrand under kontroll

Några personer bröt mot eldningsförbudet..

GöteborgsPosten - 29 maj 18 kl. 14:11

Risbrasa ledde till utryckning – "Under kontroll"

På tisdagen fick räddningstjänsten larm om en rökutveckling i Koxeröd/Buane i Bullaren, som visade sig vara en risbrasa räddningstjänsten nu släcker ner. "De bryter mot eldningsförbudet", säger Leif Kunell, tillförordnad räddningschef i Dals-Ed..

Skånskan - 23 jul 18 kl. 12:28

Många trotsar eldningsförbud

MALMÖ Många respekterar inte det eldningsförbud som råder i Malmö. Det grillas bland annat på platser där det inte är tillåtet.
Enbart i lördags tvingades polispatruller att åka ut på 15 sådana ärenden.

UT - 22 jul 14 kl. 22:54

Eldningsförbud i Sjuhärad efter brand

Räddningstjänsten reagerar på torkan. Under tisdagskvällen utfärdades eldningsförbud i Sjuhärad. Utlösande faktor för det utfärdade förbudet var en skogsbrand vid 18-tiden i Tämta i Borås kommun – en brand som räddningstjänsten dock relativt snabbt fick kontroll över.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Niklas, 25, tog fast tjuven – åtalas för kidnappning

Niklas Krämer, 25, och hans kollega blev bestulna på diesel till sina arbetsmaskiner gång på gång.Förra året lyckades de gripa och hålla fast tjuven i väntan på polisen. Nu åtalas de själva för olaga frihetsberövande.

Expressen - 30 minuter sedan

11-åringen slogs blodig av bästa kompisens mamma

Kiesha, 13, blev slagen blodig av sin bästa kompis mamma efter att ha pratat med kompisens ex-pojkvän.Trots att det gått nästan två år vågar hon fortfarande inte lämna hemmet och lider av hemska flashbacks.– Hon hade blod över hela ansiktet och blåmärken i huvudet och på kroppen, säger mamma Tiffany till Daily Mail.

Expressen - 45 minuter sedan

Frisläppta Esas skadeståndskrav: 25 miljoner kronor

Esa Teittinen dömdes 2010 för att ha dräkt en vän i ett badkar. Åtta år senare släpptes han fri, sedan Svea hovrätt funnit att bevisningen mot honom var undermålig.Nu kräver han 25 miljoner kronor i skadestånd, rapporterar Aftonbladet.

Expressen - 1 timme sedan

Personbil och traktor i krasch – en person skadad

En trafikolycka med en personil och traktor har inträffat under fredagsmorgonen.En person är skadad, enligt SOS Alarm. .

Expressen - 1 timme sedan

Här väntas stormen Knud slå till med kraft

På fredagen väntas stormen Knud blåsa in över både Sverige och Danmark.Det råder klass 1-varning över hela Sydsverige – och i Danmark varnar DMI för orkanstyrka.– Vi hoppas att fiskarna lyssnar och tar sig in till hamn, säger Steen Rasmussen på DMI, till Ekstrabladet..

Expressen - 1 timme sedan

Acko Ankarberg drabbad av stroke – berättar själv

Efter valet meddelade KD:s partisekreterare Acko Ankarberg Johansson att hon lämnar sin post efter åtta år.Nu berättar Ankarberg på sina sociala medier att hon drabbats av en stroke. - På tisdagsmorgonen efter valet vaknade jag med kraftig yrsel och illamående som lite senare, på SÖS akutmottagning, visade sig vara en stroke.

Expressen - 2 timmar sedan

H&M öppnar sin första outlet – fler kan komma

Efter Afound och Arket – nu startar H&M en outlet.Och det kan bli fler liknande butiker i framtiden..

Expressen - 2 timmar sedan

Alliansen föreslår Norlén som talman

Alliansen förslår Andreas Norlén som talman, erfar SvD.  .

Expressen - 2 timmar sedan

”Hur kunde det ofattbart grymma få fortsätta?”

Det bara rasslade till så fanns 134 000 kronor på insamlingens konto. De ideella initiativtagarna var lika förvånade som Kyrkhjälpen. Begravningen för den hemlöse Gica som mördades i Huskvarna kan nu ske hos familjen och släkten i Rumänien.

Expressen - 2 timmar sedan

Efter larm om sexbrott – vill ha visselblåsare i riksdagen

Riksdagens arbetsgrupp för jämställdhet vill inrätta en fristående visselblåsarfunktion, rapporterar Sveriges Radio. Dit ska riksdagsledamöter som har utsatts för sexuella trakasserier kunna vända sig. – Det är som en försäkring, du köper en försäkring, men du vill helst inte använda dig av den, säger gruppens ordförande Esabelle Dingizian..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.