DI > Ekonomi

Tuesday, 19 February, 11:31

DI - 13 aug 18 kl. 10:33

Rederibolag rusar över 100 procentRederibolaget Viking Supply Ships rusar rejält i den inledande handeln och klättrar över 100 procent, trots en förlusttyngd kvartalsrapport. En försäljning av tre isbrytare väntas ligga bakom lyftet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Viking Supply Ships

Dela artikeln

94 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rederibolag, rusaröver , 100procent
PrivataAffärer - 20 jun 17 kl. 10:35

Aktien rusar 100 procent efter handelsstoppet

Aktietorgslistade Zenergy rusar över 100 procent efter att morgonens handesstopp hävts....

DI - 28 jul 15 kl. 17:30

Bioteknikbolag rusar 100 procent

Bioteknikbolaget Sprint Bioscience fick en strålande dag på Firsth North på tisdagen. I spåren av att bolaget meddelade att de ingått ett samarbets- och licensavtal med Bayer Healthcare rusade aktien med nära 100 procent..

DI - 02 feb 18 kl. 10:58

Hälsobolag rusar 100 procent efter Kina-avtal

Hälsobolaget Ellen har rott i hamn ett samarbetsavtal med en kinesisk distributör med målet att lansera sina intimprodukter för kvinnor i Kina. "Förutsättningarna bedöms vara goda", säger Ingrid Atteryd Heiman, ordförande för Ellen. Aktien rusade på börsen och var på fredagsförmiddagen upp över 100 procent..

HBL - 07 jun 13 kl. 08:13

Rederibolag i likvidation ? allt svårare för STX

STX-koncernens rederibolag STX Pan Ocean har satts i likvidation. Det uppger den koreanska nyhetsbyrån Yonhap.Det här innebär att moderbolagets svårigheter ökar ytterligare.

DI - 01 aug 16 kl. 16:14

Medicinteknikbolaget rusar drygt 100 procent

Medicinteknikbolaget Pharmacolog rusar med drygt 100 procent på måndagen. Uppgången sker efter att bolaget ingått ett avtal med sjukhusapoteket vid Universitetssjukhuset i Geneve. Ordervärdet uppges vara beroende av antalet tester som utförs hos användaren..

PrivataAffärer - 17 jan 19 kl. 10:10

Bussbolaget rusar över 100 procent

Orden som blev klart genom att Hybricon vann den offentliga upphandlingen vars ordervärde uppgår till cirka 35 miljoner kronor. I denna order ingår förutom de sex bussarna även tillhörande depåladdare och servicekontrakt. I upphandlingen ingår det en option om ytterligare sex stycken elbussar.

Dagens PS - 27 okt 17 kl. 09:24

JUST NU: Två raketer i starten – rusar över 9 procent

Har du börspappren – blir det party i helgen? Spelbolaget Kindred redovisar ett klart högre överskott och resultat än väntat, enligt DiTV:s Börsmorgon, som rapporterar att kursen på förekommen anledning nu sticker i väg och är upp med 9,4 procent direkt i öppningen av Stockholmsbörsen. Även spelbolaget NetEnt rusar och är upp med 9,6 procent efter morgonens rapport om ett högre rörelseresultat än väntat.

BT - 07 mar 11 kl. 10:15

Hemtex rusar 17,7 procent

Stockholmsbörsen stiger svagt. Hemtex-aktien rusar med hela 17,7 procent. Bolagets pressansvarige kan inte förklara rusningen, men pekar på den planerade nyemissionen och att en extra bolagsstämma hålls inom kort.

PrivataAffärer - 06 maj 14 kl. 09:15

Därför rusar Readsoft

Det svenska programvarubolaget Readsoft rusar över 100 procent i dag....

Realtid - 06 maj 14 kl. 11:19

Readsoft rusar på börsen efter miljardbud

Det svenska programvarubolaget Redsoft rusar över 100 procent på börsen efter miljardbud från Lexmark International Technology..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Greklands banker vill reducera dåliga lån med 50 miljarder euro till 2021

Greklands systemviktiga banker har kommit överens om att minska sina dåliga lån med 50 miljarder euro fram till 2021. Det uppgav Christos Megalou, vd för Piraeus Bank, till CNBC. .

DI - 10 minuter sedan

Swedbank höjer avgiften – nya kort toppar Di:s stora rankning

Swedbank höjer påslaget på sina betalkort vid köp utomlands och tappar därmed topplaceringen som ett av de bästa korten på resan. Fyra miljoner kunder drabbas av höjningen.  Di har jämfört 28 olika betalkort och det finns minst fyra på marknaden som inte har några valutapåslag alls.

DI - 15 minuter sedan

ChromoGenics organisationsförändringar

CMO Åsa Stroofe lämnar ChromoGenics AB (publ) på egen begäran..

DI - 15 minuter sedan

Insplanet hjälper dig hitta billigaste bilförsäkringen

I 20 år har Insplanet hjälpt bilägare att hitta den billigaste bilförsäkringen. Insplanet jämför nämligen försäkringsbolag utan kostnad och den som använder tjänsten sparar i snitt 1 800 kr/år. Nedan får du tips på hur du sänker din försäkringspremie..

DI - 15 minuter sedan

Stor ökning av internationella studenter i Stockholm

Stockholm, 19 februari 2019 -- En ny rapport från Stockholms Akademiska Forum (Staf) visar att antalet internationella studenter i Stockholm har ökat med 20% under de sista tre åren. Det innebär att antalet närmar sig 10 000, vilket motsvarar 11% av den totala studentpopulationen. För första gången sedan studieavgifterna infördes 2011 är Kina också landet med flest internationella studenter i Stockholm..

DI - 15 minuter sedan

Rapportrally för Paradox Interactive efter starkt kvartal

Spelutvecklaren Paradox levererade en riktig rapportrökare för det fjärde kvartalet 2018 och aktien rusar med 7,4 procent. Blickar vi frammåt har bolaget även flera spelsläpp planerade under 2019 samtidigt som det pågår stora förändringar i distributionsledet. .

DI - 30 minuter sedan

Tyska investerares optimism stiger mer än väntat

ZEW-index över tyska investerares och analytikers förväntningar på ekonomin steg i februari..

DI - 30 minuter sedan

Italienska politikertoppar försvarar Kina och Huawei

Italien kommer inte titta närmare på kontrakt som tecknats med Huawei eller genomlysa bolagets teknik på annat sätt än rörande bolagets konkurrenter..

DI - 30 minuter sedan

Produktionen inom euroområdets byggsektor sjunker

Produktionen inom byggsektorn i euroområdet sjönk 0,4 procent i december jämfört med föregående månad..

DI - 45 minuter sedan

Latour offentliggör uppdaterat grundprospekt för befintligt MTN-program

Investment AB Latour (publ) (”Latour”) upprättade den 19 februari 2018 ett emissionsprogram för utgivande av obligationer, s.k. Medium Term Note-program (MTN), med en ram uppgående till 4 miljarder svenska kronor eller motvärdet därav i Euro och offentliggjorde ett grundprospekt i anledning därav.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.