DI > Ekonomi

Wednesday, 21 November, 18:47

Liknande nyheter

Taggar: Rederibolag, rusaröver , 100procent
PrivataAffärer - 20 jun 17 kl. 10:35

Aktien rusar 100 procent efter handelsstoppet

Aktietorgslistade Zenergy rusar över 100 procent efter att morgonens handesstopp hävts....

DI - 28 jul 15 kl. 17:30

Bioteknikbolag rusar 100 procent

Bioteknikbolaget Sprint Bioscience fick en strålande dag på Firsth North på tisdagen. I spåren av att bolaget meddelade att de ingått ett samarbets- och licensavtal med Bayer Healthcare rusade aktien med nära 100 procent..

DI - 02 feb 18 kl. 10:58

Hälsobolag rusar 100 procent efter Kina-avtal

Hälsobolaget Ellen har rott i hamn ett samarbetsavtal med en kinesisk distributör med målet att lansera sina intimprodukter för kvinnor i Kina. "Förutsättningarna bedöms vara goda", säger Ingrid Atteryd Heiman, ordförande för Ellen. Aktien rusade på börsen och var på fredagsförmiddagen upp över 100 procent..

HBL - 07 jun 13 kl. 08:13

Rederibolag i likvidation ? allt svårare för STX

STX-koncernens rederibolag STX Pan Ocean har satts i likvidation. Det uppger den koreanska nyhetsbyrån Yonhap.Det här innebär att moderbolagets svårigheter ökar ytterligare.

DI - 01 aug 16 kl. 16:14

Medicinteknikbolaget rusar drygt 100 procent

Medicinteknikbolaget Pharmacolog rusar med drygt 100 procent på måndagen. Uppgången sker efter att bolaget ingått ett avtal med sjukhusapoteket vid Universitetssjukhuset i Geneve. Ordervärdet uppges vara beroende av antalet tester som utförs hos användaren..

Dagens PS - 27 okt 17 kl. 09:24

JUST NU: Två raketer i starten – rusar över 9 procent

Har du börspappren – blir det party i helgen? Spelbolaget Kindred redovisar ett klart högre överskott och resultat än väntat, enligt DiTV:s Börsmorgon, som rapporterar att kursen på förekommen anledning nu sticker i väg och är upp med 9,4 procent direkt i öppningen av Stockholmsbörsen. Även spelbolaget NetEnt rusar och är upp med 9,6 procent efter morgonens rapport om ett högre rörelseresultat än väntat.

Skånskan - 7 timmar sedan

100 kvadratmeter stort hus i Höör sålt till ny ägare

Höör Försäljningen av huset på Maglasäte Björkåsen 609 i Höör är nu klar. Ny ägare blir Paul Jonas Jörntén, 40 år, som köper fastigheten av Siv Ulla-Britta Persson och Jan Andersson. Husets byggår är 1951 och det har en boyta på 100 kvadratmeter.

BT - 07 mar 11 kl. 10:15

Hemtex rusar 17,7 procent

Stockholmsbörsen stiger svagt. Hemtex-aktien rusar med hela 17,7 procent. Bolagets pressansvarige kan inte förklara rusningen, men pekar på den planerade nyemissionen och att en extra bolagsstämma hålls inom kort.

PrivataAffärer - 06 maj 14 kl. 09:15

Därför rusar Readsoft

Det svenska programvarubolaget Readsoft rusar över 100 procent i dag....

Realtid - 06 maj 14 kl. 11:19

Readsoft rusar på börsen efter miljardbud

Det svenska programvarubolaget Redsoft rusar över 100 procent på börsen efter miljardbud från Lexmark International Technology..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Klart: Jemens fredssamtal hålls i Stockholm

Fredssamtal om kriget i Jemen ska hållas i Sverige i början av december. Det säger USA:s försvarsminister Jim Mattis sedan FN-sändebudet Martin Griffiths träffat företrädare för Huthirebellerna i Jemens huvudstad Sanaa..

DI - 15 minuter sedan

RNB föreslår ny koncernstruktur – gör en Bonnier och aktien rusar

Laszlos testamente? Den sargade detaljhandlarens styrelse föreslår självständiga, rörelsedrivande dotterbolag och respass för vd Magnus Håkansson. Aktien rusade på beskedet.

DI - 15 minuter sedan

Konsthausse – åtta år gammalt rekord krossat

Just nu pågår Bukowskis moderna auktion och tendensen kan sammanfattas med ett ord: hausse. För bara en liten stund sedan nådde Sigrid Hjertén en ny rekordnotering på 8,7 miljoner kronor efter en hård budstrid. .

DI - 30 minuter sedan

Europabörser: Thyssen Krupp anförde DAX-uppgång efter rapport

Europabörserna handlades upp på bred front under onsdagen. Samlingsindexet Stoxx 600 ökade 1,1 procent..

DI - 30 minuter sedan

Sifo varslar telefonintervjuare om uppsägning

Undersökningsföretaget Kantar Sifo har varslat 26 anställda om uppsägning, skriver  Sydöstran, eftersom allt färre opinionsundersökningar görs via telefon..

DI - 45 minuter sedan

Hemlös man hittade Bambi-tavla som såldes dyrt

När en hemlös man i Edmonton i Kanada hittade en tavla med motiv från Disneyfilmen Bambi i en papperskorg, gick han raka vägen till en antikhandlare och kom ut med 20 kanadensiska dollar, ungefär 130 svenska kronor..

DI - 45 minuter sedan

Nordens börser: Revansch för oljebolag

De nordiska börserna stärktes på onsdagen efter den tunga inledningen på veckan. Bäst utvecklades Oslo då oljepriset rekylerade upp efter tisdagens branta fall. Samlingsindexet Vinx 30 var upp 1,0 procent till nivån 877..

DI - 1 timme sedan

Ann Linde: "Jag är superorolig"

"Jag är superorolig att det inte blir ett godkännande för utträdesavtalet i det brittiska parlamentet", säger EU- ministern Ann Linde. Hon uppmanar mindre svenska företag att förbereda sig för en brexit utan avtal..

DI - 1 timme sedan

Lööf har miljarder i ryggen – ökar risken för nyval

Det parti som nu sitter på avgörandet i regeringsbildningen och ytterst kan avgöra om det blir nyval eller inte är också Sveriges i särklass rikaste parti.  Med tillgångar på över 1,8 miljarder behöver Centern inte rädas kostnaderna för ett nyval, och det påverkar sannolikt partiets agerande tror statsvetare. .

DI - 1 timme sedan

Upp och hoppa!

Gymnastik och idrottshögskolan i Stockholm släppte på onsdagen en stor undersökning om svenskarnas kondition. Man kan ju ana att den har minskat, men att fallet är så stort är faktiskt överraskande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.