DI > Ekonomi

Tuesday, 18 September, 15:17

DI - 13 aug 18 kl. 10:33

Rederibolag rusar över 100 procentRederibolaget Viking Supply Ships rusar rejält i den inledande handeln och klättrar över 100 procent, trots en förlusttyngd kvartalsrapport. En försäljning av tre isbrytare väntas ligga bakom lyftet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Viking Supply Ships

Dela artikeln

94 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rederibolag, rusaröver , 100procent
PrivataAffärer - 20 jun 17 kl. 10:35

Aktien rusar 100 procent efter handelsstoppet

Aktietorgslistade Zenergy rusar över 100 procent efter att morgonens handesstopp hävts....

DI - 28 jul 15 kl. 17:30

Bioteknikbolag rusar 100 procent

Bioteknikbolaget Sprint Bioscience fick en strålande dag på Firsth North på tisdagen. I spåren av att bolaget meddelade att de ingått ett samarbets- och licensavtal med Bayer Healthcare rusade aktien med nära 100 procent..

DI - 02 feb 18 kl. 10:58

Hälsobolag rusar 100 procent efter Kina-avtal

Hälsobolaget Ellen har rott i hamn ett samarbetsavtal med en kinesisk distributör med målet att lansera sina intimprodukter för kvinnor i Kina. "Förutsättningarna bedöms vara goda", säger Ingrid Atteryd Heiman, ordförande för Ellen. Aktien rusade på börsen och var på fredagsförmiddagen upp över 100 procent..

HBL - 07 jun 13 kl. 08:13

Rederibolag i likvidation ? allt svårare för STX

STX-koncernens rederibolag STX Pan Ocean har satts i likvidation. Det uppger den koreanska nyhetsbyrån Yonhap.Det här innebär att moderbolagets svårigheter ökar ytterligare.

DI - 01 aug 16 kl. 16:14

Medicinteknikbolaget rusar drygt 100 procent

Medicinteknikbolaget Pharmacolog rusar med drygt 100 procent på måndagen. Uppgången sker efter att bolaget ingått ett avtal med sjukhusapoteket vid Universitetssjukhuset i Geneve. Ordervärdet uppges vara beroende av antalet tester som utförs hos användaren..

Dagens PS - 27 okt 17 kl. 09:24

JUST NU: Två raketer i starten – rusar över 9 procent

Har du börspappren – blir det party i helgen? Spelbolaget Kindred redovisar ett klart högre överskott och resultat än väntat, enligt DiTV:s Börsmorgon, som rapporterar att kursen på förekommen anledning nu sticker i väg och är upp med 9,4 procent direkt i öppningen av Stockholmsbörsen. Även spelbolaget NetEnt rusar och är upp med 9,6 procent efter morgonens rapport om ett högre rörelseresultat än väntat.

BT - 07 mar 11 kl. 10:15

Hemtex rusar 17,7 procent

Stockholmsbörsen stiger svagt. Hemtex-aktien rusar med hela 17,7 procent. Bolagets pressansvarige kan inte förklara rusningen, men pekar på den planerade nyemissionen och att en extra bolagsstämma hålls inom kort.

PrivataAffärer - 06 maj 14 kl. 09:15

Därför rusar Readsoft

Det svenska programvarubolaget Readsoft rusar över 100 procent i dag....

Realtid - 06 maj 14 kl. 11:19

Readsoft rusar på börsen efter miljardbud

Det svenska programvarubolaget Redsoft rusar över 100 procent på börsen efter miljardbud från Lexmark International Technology..

DI - 07 mar 16 kl. 13:00

Norska Seadrill rusar på Oslobörsen

Det norska oljeservicebolaget Seadrill rusar på börsen. På bara några dagar har aktien stigit med drygt 100 procent..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

USA-börserna mot plusöppning – trots nya tullar

Tisdagens finansmarknader har hittills visat ganska måttlig reaktion på det upptrappade handelskriget mellan USA och Kina. På måndagen meddelade USA:s president Donald Trump att USA inför importtullar på varor från Kina till ett värde om ytterligare 200 miljarder dollar. .

DI - 15 minuter sedan

Kinas slår tillbaka – inför tullar för 533 miljarder

Kina ska införa tullar på amerikanska varor värda 60 miljarder dollar, motsvarande 534 miljarder kronor, med start den 24 september. Det rapporterar Bloomberg..

DI - 15 minuter sedan

Bättre fart i amerikanska detaljhandeln

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 5,4 procent vecka 37, som avslutades den 15 september, jämfört med motsvarande vecka ett år tidigare..

DI - 30 minuter sedan

Kina har protesterat till WTO för Trumps tullar

Kinas handelsdepartement har lämnat in ett klagomål till Världshandelsorganisationen WTO vad gäller USA:s annonserade införande av tullar mot Kina om 200 miljarder dollar. Det rapporterar Reuters. .

DI - 45 minuter sedan

Statens fastighetsverk söker anhöriga till omkomna i flodvågskatastrofen

Anhöriga till dem som miste livet i flodvågskatastrofen 2004 i Sydostasien är välkomna att lämna samtycke till att namn graveras in på minnesvården över de omkomna. Senast den 1 oktober vill Statens fastighetsverk ha besked om samtycke för att namnen ska hinna komma med i år..

DI - 45 minuter sedan

Nytt lagförslag kan återinföra sanktioner mot ZTE

En grupp av amerikanska senatorer ska lägga fram ett nytt lagförslag som skulle återinföra USA:s sanktioner mot det kinesiska mobil- och telekomföretaget ZTE. Det rapporterar Axios med hänvisning till källor..

DI - 45 minuter sedan

Storytels vd: Ingen fara att bokförläggarna rasar

Det missnöje med Storytel bland förlag och författare som branschpress rapporterat om i förra veckan hotar inte ljudbokföretagets tillväxt, vare sig i Sverige eller utomlands. Det bedömer vd Jonas Tellander i en kommentar till Di..

DI - 45 minuter sedan

BMW stänger fabrik i minst en månad efter brexit

BWM kommer att upphöra med produktionen av Mini-bilar vid sin fabrik i Oxford direkt efter att Storbritannien formellt trätt ur EU den 29 mars 2019..

DI - 1 timme sedan

Audis elbil äntligen presenterad

Redan i samband med bilsalongen i Genève i våras sågs en maskerad Audi susa omkring nästan ljudlöst på stadens gator. Nu har Audi officiellt presenterat bolagets första elbil, E-tron. Utseendet är typiskt Audi och bilen ska klara 40 mil på en laddning enligt den nya tuffare körcykeln WLTP.

DI - 1 timme sedan

Tysk industri oroas över eskalerat handelskrig

Eskaleringen mellan USA och Kina är mycket oroande och kommer att påverka tyska företag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.