DN > Inrikes

Tuesday, 18 September, 15:17

DN - 13 aug 18 kl. 10:32

Polisen ändrar sig: Tillåter nazister demonstrera i KungälvPolisen har ”gjort en operativ omvärdering” av belsutet att avslå nazistiska NMR:s ansökan om att få demonstrera i Kungälv. Nu anser polisen att man med regionala resurser kan upprätthålla ordningen. Det är endast i en del av den omfattande ansökan som NMR lämnat in som polisen ändar sig. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Kungälv, NMR

Dela artikeln

392 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, ändrarsig , Tillåter, nazister, demonstrerai , Kungälv
Cornucopia - 02 okt 17 kl. 10:51

Nej, polisen grep inte bara nazister - skilj på gripande och anhållande

Det cirkulerar uppgifter om att polisen bara ska ha gripit nazister vid upploppen i Göteborg i lördags. Detta är bevisligen fel och en misstolkning av mediauppgifterna. Polisen griper och grep 64 personer.

DN - 06 apr 18 kl. 17:08

Svenska Akademien tillåter ledamöter att lämna sina uppdrag

Svenska Akademien ändrar i sina stadgar och tillåter ledamöter att självmant lämna sina uppdrag. Det bekräftar Sara Danius i en intervju med Svenska Dagbladet. Hon uppger samtidigt att hon tänker sitta kvar som ständig sekreterare..

Expressen - 05 dec 17 kl. 11:52

Österrike tillåter samkönade äktenskap

De har inte fått säga ja till varandra i kyrkan.Men nu ändrar Österrike sina lagar och tillåter samkönade äktenskap uppger AP..

YLE - 24 nov 15 kl. 12:00

14-årig flicka våldtogs - Polisen manar till besinning

En 14-årig flicka från orten våldtogs i Kempele vid 22.30-tiden måndag kväll. Uleåborgspolisen meddelar att man nu kunnat tala med den chockade flickan.

YLE - 24 nov 15 kl. 12:00

Sipilä fördömer våldtäkt på 14-åring - Polisen manar till sans

En 14-årig flicka från orten våldtogs i Kempele vid 22.30-tiden måndag kväll. Uleåborgspolisen meddelar att man nu kunnat tala med den chockade flickan.

Nya Wermlands Tidningen - 11 feb 14 kl. 09:19

Polisen larmades till Högsäter

Polisen larmades till Högsäter under måndagseftermiddagen då en man hade betett sig märkligt..

DalaDemokraten - 29 dec 14 kl. 18:51

Helgstängt hos polisen i Säter

På grund av jul- och nyårshelgerna dröjer det innan någon polis finns på plats i Rådhuset. Nästa tillfälle då det går att besöka polisen i Säter, blir tisdagen den 13 januari mellan klockan 13-15..

Dalarnas tidningar - 29 dec 14 kl. 18:51

Helgstängt hos polisen i Säter

På grund av jul- och nyårshelgerna dröjer det innan någon polis finns på plats i Rådhuset. Nästa tillfälle då det går att besöka polisen i Säter, blir tisdagen den 13 januari mellan klockan 13-15..

YLE - 30 jan 13 kl. 17:00

Miljötillstånd tillåter ökning av utsläpp

I somras beviljades Outokumpu i Torneå ett nytt miljötillstånd som inte kräver någon rening av kvicksilvret som finns i rökgaserna. De rekordhöga utsläppen kan fortsätta. Svenska Yles kartläggning av vem som har de högsta kvicksilverutsläppen i Norden visar att Outokumpu i Torneå intar en överlägsen första plats.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Cyklist dödad i lastbilskrock i Växjö

En cyklist har omkommit i Växjö efter en kollision med en lastbil, skriver polisen på sin hemsida. Olyckan inträffade vid lunchtid och de närmare omständigheterna är inte kända..

DN - 7 timmar sedan

Ny studie: Sverige bäst för global utveckling

Sverige är bäst i världen på att bidra till en positiv utveckling i världens utvecklingsländer. Det slår den amerikanska tankesmedjan CGD fast i en ny rapport. En stark migrationspolitik anges som ett av skälen..

DN - 19 timmar sedan

Smugglade tolv ton snus över gränsen

Åtta personer misstänks för att ha smugglat över tolv ton snus från Sverige till Finland mellan åren 2016–2018, skriver den finska tullen i ett pressmeddelande. Tullen uppskattar den uteblivna punktskatten till cirka 4,6 miljoner euro..

DN - Igår: 12:26

Gotlands elnät döms ut: ”Sämsta jag har sett”

Gotlands ledningsnät för el döms ut helt i en ny besiktning, skriver helagotland.se. – Det här är det sämsta jag har sett, säger besiktningsman Jens Hellström till tidningen..

DN - Igår: 11:48

Kabul anses säkert för internflyktingar

Läget i Afghanistans huvudstad Kabul är tillräckligt säkert för att vissa grupper ska kunna söka skydd där, enligt Migrationsverket som kommit med en ny rättslig kommentar..

DN - Igår: 00:41

Skottlossning mot bostad i Malmö

Skott avlossades i bostadsområdet Oxie i Malmö under söndagskvällen..

DN - Igår: 19:57

Jordskalv nära Boden: Det dånade ordentligt

På söndagseftermiddagen skälvde marken i ett område cirka 13 kilometer öster om Boden i Norrbotten. Det var ett jordskalv, men ett modest sådant, uppmätt till magnitud 2,3, rapporterar Institutionen för geovetenskaper vid Uppsala universitet. Boende i området fick ändå en ”dånande” upplevelse..

DN - Igår: 16:51

Man knivskuren i Karlskrona – en gripen

En man i 40-årsåldern har skadats i ett lägenhetsbråk i området Marieberg i Karlskrona kommun. Han är förd till sjukhus med ambulans med skär- eller stickskador..

DN - I förrgår: 05:26

Man greps – körde runt med polisuniform

En man i 25-årsåldern utrustad med polisattiraljer har gripits i Årjäng i Värmland, skriver GT..

DN - 15 sep 18 kl. 12:51

Vapen hittade vid svår trafikolycka

Tre män vårdas på sjukhus med allvarliga skador efter en olycka utanför Göteborg där en personbil i hög hastighet körde in i en lastbil. För en av männen är läget kritiskt, enligt polisen i region Väst..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.