DN > Inrikes

Monday, 19 November, 10:02

DN - 13 aug 18 kl. 10:32

Polisen ändrar sig: Tillåter nazister demonstrera i KungälvPolisen har ”gjort en operativ omvärdering” av belsutet att avslå nazistiska NMR:s ansökan om att få demonstrera i Kungälv. Nu anser polisen att man med regionala resurser kan upprätthålla ordningen. Det är endast i en del av den omfattande ansökan som NMR lämnat in som polisen ändar sig. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Kungälv, NMR

Dela artikeln

392 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, ändrarsig , Tillåter, nazister, demonstrerai , Kungälv
Cornucopia - 02 okt 17 kl. 10:51

Nej, polisen grep inte bara nazister - skilj på gripande och anhållande

Det cirkulerar uppgifter om att polisen bara ska ha gripit nazister vid upploppen i Göteborg i lördags. Detta är bevisligen fel och en misstolkning av mediauppgifterna. Polisen griper och grep 64 personer.

DN - 06 apr 18 kl. 17:08

Svenska Akademien tillåter ledamöter att lämna sina uppdrag

Svenska Akademien ändrar i sina stadgar och tillåter ledamöter att självmant lämna sina uppdrag. Det bekräftar Sara Danius i en intervju med Svenska Dagbladet. Hon uppger samtidigt att hon tänker sitta kvar som ständig sekreterare..

Expressen - 05 dec 17 kl. 11:52

Österrike tillåter samkönade äktenskap

De har inte fått säga ja till varandra i kyrkan.Men nu ändrar Österrike sina lagar och tillåter samkönade äktenskap uppger AP..

YLE - 24 nov 15 kl. 12:00

14-årig flicka våldtogs - Polisen manar till besinning

En 14-årig flicka från orten våldtogs i Kempele vid 22.30-tiden måndag kväll. Uleåborgspolisen meddelar att man nu kunnat tala med den chockade flickan.

YLE - 24 nov 15 kl. 12:00

Sipilä fördömer våldtäkt på 14-åring - Polisen manar till sans

En 14-årig flicka från orten våldtogs i Kempele vid 22.30-tiden måndag kväll. Uleåborgspolisen meddelar att man nu kunnat tala med den chockade flickan.

Nya Wermlands Tidningen - 11 feb 14 kl. 09:19

Polisen larmades till Högsäter

Polisen larmades till Högsäter under måndagseftermiddagen då en man hade betett sig märkligt..

DalaDemokraten - 29 dec 14 kl. 18:51

Helgstängt hos polisen i Säter

På grund av jul- och nyårshelgerna dröjer det innan någon polis finns på plats i Rådhuset. Nästa tillfälle då det går att besöka polisen i Säter, blir tisdagen den 13 januari mellan klockan 13-15..

Dalarnas tidningar - 29 dec 14 kl. 18:51

Helgstängt hos polisen i Säter

På grund av jul- och nyårshelgerna dröjer det innan någon polis finns på plats i Rådhuset. Nästa tillfälle då det går att besöka polisen i Säter, blir tisdagen den 13 januari mellan klockan 13-15..

DN - 02 okt 18 kl. 10:25

Flygplats tillåter cannabis i resväskan

Världens femte största flygplats tillåter nu resenärer att resa med cannabis. Att få med sig det på flyget kan dock bli svårt eftersom polisen säger att det fortfarande är ett brott. .

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Totalstopp i tågtrafiken i Helsingborg

En nedriven kontaktledning orsakar totalstopp i tågtrafiken genom Helsingborg på måndagsmorgonen. Sträckan mellan Halmstad och Malmö lappas med ersättningsbussar..

DN - 3 timmar sedan

Beslut väntar om mordet på hemlös i Huskvarna

Mannen blev så svårt misshandlad att han dog. Den rumänske EU-migranten hittades i en park i Huskvarna i augusti i år. I dag ska åklagare Linda Schön berätta hur hon tänker gå vidare med pojkarna..

DN - Igår: 09:42

Många vill lämna sprängmedel till polisen

Sprängmedelamnestins första månad har gett oväntat stor utdelning: Mer än 700 personer har hört av sig till polisen om explosiva medel som borde hämtas. Bara några få av samtalen har handlat om handgranater..

DN - Igår: 07:46

Explosion vid butik i Landskrona

En kraftig explosion inträffade under natten i en butikslokal i Koppargården i Landskrona, skriver polisen på sin hemsida. Smällen väckte många boende i området, och polis och räddningstjänst larmades..

DN - Igår: 07:23

14-åringens advokat: Hvb-hemmet begick allvarliga fel

Tommy Nilsson, advokat till den 14-åriga flicka som misstänks för mord alternativt dråp på ett hvb-hem i Trollhättan, riktar nu skarp kritik mot boendet. Han menar att hvb-hemmet begick allvarliga fel under perioden som ledde fram till händelsen, rapporterar Sveriges Radios Ekot..

DN - Igår: 21:55

Rapporter om skottlossning på flera håll i Malmö

Polisen har fått larm om skottlossning från områdena Örtagården, Rosengård och Persborg i Malmö, skriver myndigheten på sin hemsida..

DN - Igår: 19:23

Kvinnas cancer misstogs för svampinfektion

Kvinnan sökte vård för underlivssmärtor och behandlades för svampinfektion i åtta månader. Till slut togs hudprov som visade att hon hade cancer.  Nu får vårdgivaren i Uppsala kritik av Inspektionen för vård och omsorg för att det dröjde så länge med att utreda andra orsaker till kvinnans symtom.

DN - Igår: 18:59

LRF: Vi är mycket oroade över konsekvenserna

Skolan i Sverige blir allt mer delad mellan de som lyckas och de som inte lyckas. Det fria skolvalet spär på utvecklingen enligt forskare och Lärarnas riksförbund håller med, men ordförande Åsa Fahlén vill inte begränsa det. .

DN - Igår: 17:07

Läkare varnar för att patienter kan dö i onödan

GÖTEBORG. Oron och missnöjet växer på Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg. Överläkare varnar för att patienter kan komma att dö i onödan på grund av nedskärningar.

DN - Igår: 17:07

Sjukvårdschefen: Helt nödvändigt med kostnadsminskningar

GÖTEBORG. Antalet vårdanställda inom Västra Götalandregionen har växt med 1.000 personer det senaste året och även anslagen har ökat.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.