GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 21 August, 10:27

Liknande nyheter

Taggar: Krisåtgärderfrån , turkiska, centralbanken
Helsingborgs Dagblad - 13 aug 18 kl. 07:52

Krisåtgärder från turkiska centralbanken

Den turkiska centralbankens krisåtgärder fick omedelbar effekt – åtminstone tillfälligt. Liran återhämtade sig något på morgonen efter helgens kraftiga ras i spåren av bråket med USA. Efter att USA:s president Donald Trump riktat nya tuffare strafftulla.

Sydsvenskan - 13 aug 18 kl. 07:52

Krisåtgärder från turkiska centralbanken

Den turkiska centralbankens krisåtgärder fick omedelbar effekt – åtminstone tillfälligt. Liran återhämtade sig något på morgonen efter helgens kraftiga ras i spåren av bråket med USA. Efter att USA:s president Donald Trump riktat nya tuffare strafftulla.

Sydsvenskan - 21 nov 12 kl. 06:30

Borg: Krisåtgärder kan komma till 2013

I nuläget är det inte aktuellt. Men blir nedgången för svensk ekonomi djupare och mer utdragen än befarat finns det utrymme för krisåtgärder 2013, enligt finansminister Anders Borg (M)..

Expressen - 20 jun 16 kl. 09:51

Pumas krisåtgärder efter tröjhaveriet

Minst tre tröjor gick sönder för Schweiz EM-lag i går. Nu har tillverkarna Puma satt in krisåtgärder för att få reda på varför. "Våra produktansvariga utreder just nu tröjmaterialet", skriver Pumas PR-chef Kerstin Neuber i ett mejl till SportExpressen..

Expressen - 23 maj 17 kl. 17:20

Magdalena Andersson sågar EU:s förslag om krisåtgärder

BRYSSEL. Finansminister Magdalena Andersson ger EU-kommissionen rätt om situationen på den svenska bostadsmarknaden. – Det är problematiskt, säger hon i en intervju för Expressen i Bryssel, där hon i dag deltagit i ett möte med EU:s finansministrar.

Expressen - 28 okt 17 kl. 12:49

Bonniers krisåtgärder efter Timell-skandalen

TV4:s ägarbolag Bonnier AB tar till krisåtgärder efter skandalen kring Martin Timell. Medieföretaget utvecklar nu ett system där anställda får möjlighet att rapportera missförhållanden anonymt.Åtgärden syftar till att "skapa vägar för att den som utsatts ska kunna larma, och få rätt", skriver Bonnier AB:s vd Tomas Franzén i ett nyhetsbrev.

Expressen - 02 feb 18 kl. 16:55

Paniken: "Vi måste införa krisåtgärder"

Biljettförsäljningen fortsätter att vara ett problem för OS i Pyeongchang.Enligt representanten Lee Hee-beom finns det många biljetter kvar – något som skapat viss panik hos arrangören.– Vi måste införa krisåtgärder, säger Hee-beom till Inside The Games..

Affärsvärlden - 13 aug 18 kl. 07:50

Krisåtgärder från turkiska centralbanken

Liran stärktes på måndagsmorgonen efter att centralbanken meddelade åtgärder som man menar ska öka likviditeten på valutamarknaden..

HBL - 02 aug 12 kl. 07:34

ECB besluter i dag om nya krisåtgärder i Europa

Europeiska centralbanken ECB väntas i dag meddela om nya åtgärder för att sköta den ekonomiska krisen i Europa. Det har bland annat förekommit spekulationer om en ny sänkning av styrräntan. Marknadens förväntningar på bankens rådsmöte steg förra veckan då ECB-chefen Mario Draghi försäkrade att banken gör allt för att på bukt med krisen och för att rädda euron.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Euroländerna enade om krisåtgärder

Efter många timmars förhandling vid den pågående EU-toppmötet iBryssel så har euroländerna enats om flera åtgärder som på kort sikt kan stabilisera det svåra ekonomiska läget.Bland annat har Spanien och Italien fått löfte om stöd för att få ner sina skyhöga räntor.Man kom också överens om att länder som inte har begärt nödlån ska kunna få stöd från EU:s räddningsfonder som kan köpa statsobligationer på marknaden för att få ner räntenivåerna, skriver Dagens Nyheter.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 5 minuter sedan

Gripenplan störtat i Blekinge

GöteborgsPosten - 5 minuter sedan

JAS-plan störtade utanför Ronneby

Ett JAS-plan störtade utanför Ronneby på tisdagsmorgonen. Detta enligt Aftonbladet..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

TT-FLASH: Jas-plan kraschat

Ett Jasplan har kraschat utanför Ronneby i Blekinge, uppger Försvarsmakten för Aftonbladet..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

JAS-plan störtat i Blekinge

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Avicii prisades på MTV-galan

Tim "Avicii" Bergling prisades postumt för bästa dansvideo på MTV:s Video Music Awards i New York. Camila Cabello utsågs till årets artist..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Narkotikabrott bakom svenskmord i Spanien

Polisen i Málaga bekräftar nu att de tre män som under lördagen greps i staden Mijas är svenska medborgare. De sitter frihetsberövade, misstänkta för att ha mördat en svensk man och skadat en annan..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Kennelägare åtalas för djurskyddsbrott

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Talibanerna friger 160 busspassagerare

Talibanerna i Afghanistan friger över 160 civila, dagen efter att de kidnappades från tre bussar i norr. Samtidigt skakas huvudstaden Kabul av granateld och strider..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Liberal skolpolitik ser alla elever

Skolan ska innebära en biljett vidare i livet på skolavslutningen för alla elever. Resultatet av 24 års rödgrön skolpolitik är tydligt. Nu behövs en ny agenda som utmanar alla elever med höga positiva förväntningar och tydliga krav, skriver Helene Odenjung (L)..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Gitarrfestival firar 15 år med galakonsertOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.