Expressen > Nyheter

Tuesday, 21 August, 14:21

Liknande nyheter

Taggar: Polis, anträffade, 1-åring, avlidenutreds som , mord
Uppsalanyheter.se - 25 maj 14 kl. 01:19

Saknad 80-åring funnen avliden

Den 80-årige man som försvann i lördags för en vecka sedan från stadsdelen Nyby har hittats avliden i ett skogsparti i stadsdelen Skölsta.Den 80-årige man som försvann i lördags för en vecka sedan från stadsdelen Nyby har hittats avliden i ett skogsparti i stadsdelen Skölsta.   Den 80-årige mannen försvann från sitt hem i stadsdelen Nyby lördagen den 17 maj och stora sökinsatser från bland annat Missing People har genomförts under veckan.

Västerbottens Folkblad - 24 dec 14 kl. 05:15

Man i 20-årsåldern anträffades avliden

Uppdatering: Vid branden på tisdagskvällen på Historegränd i Umeå så anträffade räddningstjänsten en man i 20-årsåldern avliden i bostaden. Enligt polisen så finns det ingen misstanke om brott i samband med branden eller dödsfallet. En teknisk undersökning kommer att göras i bostaden..

Magazin24 - 09 jan 13 kl. 11:03

Polis påträffade misstänkt narkotikapåverkad 15-åring

Klockan 17.45 på tisdagskvällen anträffade en polispatrull en 15-årig kille på Tunadalsgatan i Köping. Patrullen misstänkte att killen var narkotikapåverkad, därför fick han följa med dem ner till polishuset för provtagning och förhör.

UNT - 14 dec 16 kl. 18:32

En person hittad avliden efter lägenhetsbranden

Polisen uppger att det i den övertända lägenheten i Gottsunda anträffade en person avliden..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Försvunnen man hittad avliden

En man född 1965 anmäldes försvunnen efter att ha gett sig ut på en tur med en fyrhjuling i Gräsmark. Polisen inledde en stor sökinsats och anträffade senare under natten mannen avliden..

GöteborgsPosten - 05 apr 16 kl. 13:30

16-åring hittad död i havet

En försvunnen 16-årig dansk pojke har hittats död i havet vid Limfjorden vid Ålborg. – Dykarna anträffade i dag en person som har drunknat, skriver dansk polis i ett pressmeddelande..

Magazin24 - 16 mar 16 kl. 14:29

23-åring bar knark

Anträffades på onsdagsmorgonen. Vid 8-tiden på onsdagen anträffade polisen en misstänkt brottsling på Furuvägen i Köping. Det var en 23-årig kvinna som uppvisade tecken på att vara påverkad av narkotika.

Expressen - 19 jan 14 kl. 11:03

Mördad bekant med misstänkt 22-åring

Mannen som hittades mördad vid ett industriområde utanför Helsingborg var i 40-årsåldern. Enligt kriminalkommissarie Bertil Isberg Jönsson var det en av polisens hundar som anträffade mordoffret på lördagen. Den mördade mannen var nära bekant med den 22-åring som misstänks ha skjutit en kvinna utanför Örebro i tisdags, erfar Kvällsposten..

Skånskan - 20 feb 17 kl. 10:30

Drogad 19-åring på skola

YSTAD ERWP.fif(1)Personal på Österportskolan tog kontakt med polisen vid 10-tiden i fredags för att de misstänkte att knark förvarades i ett skåp. Polisen fann inget i skåpet men anträffade en 19-åring som var drogpåverkad och han måste följa med polisen för kroppsbesiktning.

Kristianstadsbladet - 28 jan 14 kl. 00:16

25-åring hade hagelgevär hemma

Vid en rutinkontroll i centrala Kristianstad kunde polisen vid 16-tiden på måndagseftermiddagen gripa en 25-årig man.
Mannen väckte misstankar då han såg narkotikapåverkad ut. Efter gripandet gjorde polisen en husrannsakan i mannens bostad.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Låt Estelle gå i en vanlig skola, Victoria!

Prinsessan Estelle har precis tagit steget in i skolans värld. Som en av 48 noll-klassare har hon börjat på Campus Manilla på Djurgården, en friskola som de senaste månaderna kantats av skandaler och konflikter..

Expressen - 30 minuter sedan

Mathilda, 16, mobbades – här är hennes revansch

Under uppväxten blev hon utfryst och mobbades av kamrater.Nu har 16-åriga Mathilda Bandarian kommit in på juristprogrammet i Göteborg – som den yngsta studenten någonsin.– Programmet är 4,5 år långt, men jag hoppas få läsa det på dubbel fart, säger hon..

Expressen - 45 minuter sedan

Spotify-grundaren tar hem vinst – säljer av sina aktier

Grundarna fortsätter sälja av sina aktier i Spotify.Martin Lorentzon säljer nu aktier för 370 miljoner kronor, skriver Di Digital. .

Expressen - 30 minuter sedan

Sveriges dyraste villa har förvandlats till ett spökhus

Saudiarabien köpte Bünsowska villan för rekordpris 2010. Nu låter kungadömet den anrika byggnaden, känd från klassisa såpan "Rederiet", förfalla till spökhus. Vildvuxet buskage och ogräs har tagit över entrén och porten är förseglad – med cykellås.

Expressen - 45 minuter sedan

Tidigare talmannen: Spelar ingen roll om SD blir störst

Den förre M-talmannen Per Westerberg säger i en intervju med Svenskt näringsliv att riksdagspartiernas ovilja att ta aktivt stöd av SD "är en imagefråga". Och egentligen spelar det inte någon roll ens om SD blir största parti efter valet, menar han. Åtminstone inte när det gäller regeringsbildningen.

Expressen - 1 timme sedan

Kastade basketboll i huvudet på publiken

Silvana Imam är fortsatt i skottgluggen efter scenerna under hennes konsert på Malmöfestivalen förra veckan.Artisten har nu polisanmälts efter att ha kastat en basketboll i huvudet på en kvinna i publiken..

Expressen - 1 timme sedan

S: Krisberedskapen ska stärkas i landet

Regeringen tillsätter fem nya utredningar för att stärka Sveriges beredskap inför framtida extremväderhändelser, liknande sommarens hetta och torka.Socialtjänstens och sjukvårdens förmåga att hantera höga temperaturer granskas, liksom grundvattenläget i landet..

Expressen - 1 timme sedan

Alliansen håller pressträff i Uppsala

UPPSALA. Klockan 12.45 på tisdagen håller Alliansens partiledare Ulf Kristersson (M), Annie Lööf (C), Jan Björklund (L) och Ebba Busch Thor (KD) en pressträff i Uppsala om nya förslag från reformagendan.

Expressen - 1 timme sedan

Miljöpartiet vill införa skatt på engångsgrillar

Miljöpartiet vill få bort engångsgrillar genom att införa en särskild skatt på folielådorna. – Vi tror att en skatt skulle kunna hämma användningen och uppmuntra till mer hållbara matlagningsmetoder, säger finansmarknadsminister Per Bolund (MP) till TT. .

Expressen - 2 timmar sedan

Meghans oväntade koppling till Harrys ex

De snåriga vänskapsbanden i den brittiska societeten skapar nu spekulationer: har hertiginnan Meghan hjälpt prins Harrys exflickvän hitta kärleken?Den märkliga kopplingen mellan hertiginnan och prinsens ex Chelsy Davy har nu blivit utredd – och den är inte okomplicerad, skriver Mirror..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.