Expressen > Nyheter

Friday, 19 October, 21:29

Liknande nyheter

Taggar: Polis, anträffade, 1-åring, avlidenutreds som , mord
Uppsalanyheter.se - 25 maj 14 kl. 01:19

Saknad 80-åring funnen avliden

Den 80-årige man som försvann i lördags för en vecka sedan från stadsdelen Nyby har hittats avliden i ett skogsparti i stadsdelen Skölsta.Den 80-årige man som försvann i lördags för en vecka sedan från stadsdelen Nyby har hittats avliden i ett skogsparti i stadsdelen Skölsta.   Den 80-årige mannen försvann från sitt hem i stadsdelen Nyby lördagen den 17 maj och stora sökinsatser från bland annat Missing People har genomförts under veckan.

Västerbottens Folkblad - 24 dec 14 kl. 05:15

Man i 20-årsåldern anträffades avliden

Uppdatering: Vid branden på tisdagskvällen på Historegränd i Umeå så anträffade räddningstjänsten en man i 20-årsåldern avliden i bostaden. Enligt polisen så finns det ingen misstanke om brott i samband med branden eller dödsfallet. En teknisk undersökning kommer att göras i bostaden..

Magazin24 - 09 jan 13 kl. 11:03

Polis påträffade misstänkt narkotikapåverkad 15-åring

Klockan 17.45 på tisdagskvällen anträffade en polispatrull en 15-årig kille på Tunadalsgatan i Köping. Patrullen misstänkte att killen var narkotikapåverkad, därför fick han följa med dem ner till polishuset för provtagning och förhör.

UNT - 14 dec 16 kl. 18:32

En person hittad avliden efter lägenhetsbranden

Polisen uppger att det i den övertända lägenheten i Gottsunda anträffade en person avliden..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Försvunnen man hittad avliden

En man född 1965 anmäldes försvunnen efter att ha gett sig ut på en tur med en fyrhjuling i Gräsmark. Polisen inledde en stor sökinsats och anträffade senare under natten mannen avliden..

GöteborgsPosten - 05 apr 16 kl. 13:30

16-åring hittad död i havet

En försvunnen 16-årig dansk pojke har hittats död i havet vid Limfjorden vid Ålborg. – Dykarna anträffade i dag en person som har drunknat, skriver dansk polis i ett pressmeddelande..

Magazin24 - 16 mar 16 kl. 14:29

23-åring bar knark

Anträffades på onsdagsmorgonen. Vid 8-tiden på onsdagen anträffade polisen en misstänkt brottsling på Furuvägen i Köping. Det var en 23-årig kvinna som uppvisade tecken på att vara påverkad av narkotika.

Expressen - 19 jan 14 kl. 11:03

Mördad bekant med misstänkt 22-åring

Mannen som hittades mördad vid ett industriområde utanför Helsingborg var i 40-årsåldern. Enligt kriminalkommissarie Bertil Isberg Jönsson var det en av polisens hundar som anträffade mordoffret på lördagen. Den mördade mannen var nära bekant med den 22-åring som misstänks ha skjutit en kvinna utanför Örebro i tisdags, erfar Kvällsposten..

Skånskan - 20 feb 17 kl. 10:30

Drogad 19-åring på skola

YSTAD ERWP.fif(1)Personal på Österportskolan tog kontakt med polisen vid 10-tiden i fredags för att de misstänkte att knark förvarades i ett skåp. Polisen fann inget i skåpet men anträffade en 19-åring som var drogpåverkad och han måste följa med polisen för kroppsbesiktning.

Kristianstadsbladet - 28 jan 14 kl. 00:16

25-åring hade hagelgevär hemma

Vid en rutinkontroll i centrala Kristianstad kunde polisen vid 16-tiden på måndagseftermiddagen gripa en 25-årig man.
Mannen väckte misstankar då han såg narkotikapåverkad ut. Efter gripandet gjorde polisen en husrannsakan i mannens bostad.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

14-åring erkänner misshandel av Gica

Två tonåringar – 16 och 14 år gamla – är misstänkta för mordet på den hemlöse EU-migranten Gica i augusti i år. Nu skriver Aftonbladet om nya detaljer i förundersökningen.14-åringen erkänner att han varit med i en misshandel samma dag som Gica dog.

Expressen - 30 minuter sedan

Kylan från Arktis drar in: ”Betydligt kallare”

Helgen blir relativt varm i stora delar av landet – men sen är det dags att ta på sig mössa och en varmare jacka, då vindar från Arktis gör att temperaturerna snabbt sjunker nedåt. På flera håll i landet kan dessutom höstens första snö komma. – Det ser faktiskt ut som att det kommer bli betydligt kallare nästa vecka, säger Lasse Rydqvist, meteorolog vid väderinstitutet Storm..

Expressen - 30 minuter sedan

MP vill skatteförhandla med C och L

Miljöpartiet erbjuder Centern och Liberalerna att sänka både värnskatten och företagsskatten, skriver DN.Detta i utbyte mot höjda miljöskatter. Det är språkröret Isabella Lövins sätt att smörja för att bilda en mittenregering.

Expressen - 30 minuter sedan

Kontrollant till attack mot resenär: ”Du är jävligt ful”

En biljettkontrollant spelades in när hon gick till verbal attack mot en resenär på en av Skånetrafikens bussar.I inspelningen, som Sydsvenskan har tagit del av, säger kontrollanten bland annat:– Tycker synd om dig för du är jävligt ful..

Expressen - 45 minuter sedan

Polisen om uppgifterna Lisbet Palme tar med sig i graven

Redan för 32 år sedan var hon millimeter från döden.Lisbet Palme berättade i de första förhören om skottet som snuddade hennes rygg.Sedan dess har hon - trots försök från polisen - velat lägga mordet bakom sig.

Expressen - 1 timme sedan

Prins Carl Philip och Sofia på dysleximässan: Stolt beskyddare

Carl Philip och Sofia – hertigparet av Värmland – besökte under fredagen Dysleximässan i Karlstad.Prinsen, som är Dyslexiförbundets beskyddare, var invigningstalare.– Jag är hedrad över att få tala på mässan och är en stolt beskyddare så att fler barn får hjälp, förklarade Carl Philip enligt NWT..

Expressen - 1 timme sedan

Busschauffören har på mobilen – mitt på vägen

På filmen syns hur busschauffören har på en video på mobiltelefon – mitt på en vältrafikerad vägsträcka i Västsverige.Chauffören ska ha ”vänt på huvudet då och då”– Det gick lite svajigt under vissa stunder, säger vittnet som filmat. – Jag vill betona att det inte är ett acceptabelt beteende, säger Kristian Lans, presskommunikatör på Västtrafik.

Expressen - 1 timme sedan

Adam miste fingertopp när sjukhuset missade

Tvåårige Adam från Helsingborg klämde av sin fingertopp i en hissdörr. Han blev sydd på lasarettet – men fingret läkte aldrig och toppen ramlade av.Adams mamma anmälde och nu får vården kritik för att inte ha varit "sakkunnig och omsorgsfull".

Expressen - 1 timme sedan

Tung LO-företrädare sågar Löfvens plan – vill att S samarbetar med M i stället för C

Stefan Löfven (S) vill bilda en blocköverskridande regering och har tidigare pekat ut C och L som de partier han helst samarbetar med.  Både C och L vill se förändringar i arbetsrätten – vilket flera fackliga företrädare tydligt har motsatt sig i veckan. "Om S vill förverkliga så mycket som möjligt av det man gick till val på så är det M man ska samtala med, inte C", skriver LO-ekonomen Torbjörn Hållö på Twitter.

Expressen - 1 timme sedan

Rädslan för lågkonjunktur fick börsjättarna att vika på börsen

Det blev en dyster fredag på börsen för många storbolag när deras kvartalsrapporter blev offentliga.Atlas Copco, Husqvarna, Skanska, Telia och Volvo fick rejält stryk på börsen.– Den gemensamma nämnaren är att det är oro för en vikande global konjunktur som gör att många av de konjunkturkänsliga börsbolagen faller, säger Joakim Bornold, sparekonom på nischbanken Nordnet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.