Sydsvenskan > Utrikes

Tuesday, 21 August, 18:07

Sydsvenskan - 13 aug 18 kl. 07:52

Krisåtgärder från turkiska centralbankenDen turkiska centralbankens krisåtgärder fick omedelbar effekt – åtminstone tillfälligt. Liran återhämtade sig något på morgonen efter helgens kraftiga ras i spåren av bråket med USA. Efter att USA:s president Donald Trump riktat nya tuffare strafftulla.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
USA, Donald Trump

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krisåtgärderfrån , turkiska, centralbanken
Helsingborgs Dagblad - 13 aug 18 kl. 07:52

Krisåtgärder från turkiska centralbanken

Den turkiska centralbankens krisåtgärder fick omedelbar effekt – åtminstone tillfälligt. Liran återhämtade sig något på morgonen efter helgens kraftiga ras i spåren av bråket med USA. Efter att USA:s president Donald Trump riktat nya tuffare strafftulla.

GöteborgsPosten - 13 aug 18 kl. 08:32

Krisåtgärder från turkiska centralbanken

Den turkiska centralbankens krisåtgärder fick omedelbar effekt – åtminstone tillfälligt. Liran återhämtade sig något på morgonen efter helgens kraftiga ras i spåren av bråket med USA..

Sydsvenskan - 21 nov 12 kl. 06:30

Borg: Krisåtgärder kan komma till 2013

I nuläget är det inte aktuellt. Men blir nedgången för svensk ekonomi djupare och mer utdragen än befarat finns det utrymme för krisåtgärder 2013, enligt finansminister Anders Borg (M)..

Expressen - 20 jun 16 kl. 09:51

Pumas krisåtgärder efter tröjhaveriet

Minst tre tröjor gick sönder för Schweiz EM-lag i går. Nu har tillverkarna Puma satt in krisåtgärder för att få reda på varför. "Våra produktansvariga utreder just nu tröjmaterialet", skriver Pumas PR-chef Kerstin Neuber i ett mejl till SportExpressen..

Expressen - 23 maj 17 kl. 17:20

Magdalena Andersson sågar EU:s förslag om krisåtgärder

BRYSSEL. Finansminister Magdalena Andersson ger EU-kommissionen rätt om situationen på den svenska bostadsmarknaden. – Det är problematiskt, säger hon i en intervju för Expressen i Bryssel, där hon i dag deltagit i ett möte med EU:s finansministrar.

Expressen - 28 okt 17 kl. 12:49

Bonniers krisåtgärder efter Timell-skandalen

TV4:s ägarbolag Bonnier AB tar till krisåtgärder efter skandalen kring Martin Timell. Medieföretaget utvecklar nu ett system där anställda får möjlighet att rapportera missförhållanden anonymt.Åtgärden syftar till att "skapa vägar för att den som utsatts ska kunna larma, och få rätt", skriver Bonnier AB:s vd Tomas Franzén i ett nyhetsbrev.

Expressen - 02 feb 18 kl. 16:55

Paniken: "Vi måste införa krisåtgärder"

Biljettförsäljningen fortsätter att vara ett problem för OS i Pyeongchang.Enligt representanten Lee Hee-beom finns det många biljetter kvar – något som skapat viss panik hos arrangören.– Vi måste införa krisåtgärder, säger Hee-beom till Inside The Games..

Affärsvärlden - 13 aug 18 kl. 07:50

Krisåtgärder från turkiska centralbanken

Liran stärktes på måndagsmorgonen efter att centralbanken meddelade åtgärder som man menar ska öka likviditeten på valutamarknaden..

HBL - 02 aug 12 kl. 07:34

ECB besluter i dag om nya krisåtgärder i Europa

Europeiska centralbanken ECB väntas i dag meddela om nya åtgärder för att sköta den ekonomiska krisen i Europa. Det har bland annat förekommit spekulationer om en ny sänkning av styrräntan. Marknadens förväntningar på bankens rådsmöte steg förra veckan då ECB-chefen Mario Draghi försäkrade att banken gör allt för att på bukt med krisen och för att rädda euron.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Euroländerna enade om krisåtgärder

Efter många timmars förhandling vid den pågående EU-toppmötet iBryssel så har euroländerna enats om flera åtgärder som på kort sikt kan stabilisera det svåra ekonomiska läget.Bland annat har Spanien och Italien fått löfte om stöd för att få ner sina skyhöga räntor.Man kom också överens om att länder som inte har begärt nödlån ska kunna få stöd från EU:s räddningsfonder som kan köpa statsobligationer på marknaden för att få ner räntenivåerna, skriver Dagens Nyheter.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Kaptenen hade somnat när fartyg gick på grund

Kaptenen och styrmannen hade druckit alkohol när fartyget Atlantic gick på grund utanför Oskarshamn den 23 september i fjol. Dessutom hade kaptenen somnat och ett larmsystem var avstängt, skriver Statens haverikommission i sin rapport, rapporterar SVT S.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Annie Lööf (C) vill inte svara. Det är klokt av henne.

Situationen efter valet och regeringsbildandet kommer att bli extremt svårt och komplicerat..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Kristersson hamnar snett, men snuddar vid något viktigt.

Ansvaret ligger på fler än dem som sitter i nästa regering..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Flygchefen: Några riktigt jobbiga minuter

Krockade med fåglar – piloten sköt ut sig..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Restauranger på Näset fick besök av inbrottstjuvar – igen

Samma verksamheter har drabbats flera gånger på kort tid..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

M: Alla stadsbussar måste gå till Botulfsplatsen

Säger nej till förslaget att göra Lund C till nytt nav för Lunds stadsbussar..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

S vill anställa 900 fler på Sus i Malmö och Lund

Men Vårdförbundet Skåne tror det blir svårt att locka sjuksköterskor..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Jordan B Peterson till Köpenhamn i höst

Den omstridde kanadensiske psykologiprofessorn håller föredrag på Bremen Teater..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Polis slipper åtal för läktarkatastrof

Det blir inget åtal mot en brittisk polischef för hans roll i Hillsborough-katastrofen 1989 då 96 Liverpool-supportrar klämdes till döds i samband med en cupmatch mot Nottingham. Ändrade vittnesutsagor och ett dött vittne är åklagarens förklaring. Åklag.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Alliansen vill återinföra kömiljard

Alliansen lägger fram gemensamma förslag för vården..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.