YA > Nyheter

Monday, 10 December, 12:32

Liknande nyheter

Taggar: Trafik, Jägare, togsjälv , handom , påkört, djur
Dagensanalys.se - 14 jun 16 kl. 12:32

Ditt hemliga kapital – hur du bäst tar hand om all data

Sitter ditt företag också på en guldgruva, som ni inte använder? Då är det dags att börja utnyttja värdet av all data som ni samlar in. Enligt IBM producerar stora globala retailers 2,5 petabit (2,5 miljoner gigabit) varje timme från konsumenters transaktioner – men endast 0,5 procent av datan blir analyserad.

YLE - 01 jul 13 kl. 07:12

Aggressiv man tog snabbtest av sjöbevakare

I Ekenäs skärgård blev en man aggressiv då sjöbevakningen kontrollerade en fiskebåt. Det hände i lördags vid Näsudd då sjöbevakningen fick i uppdrag att hjälpa en fiskebåt som kört på grund. Båten kom loss, men drev på nytt på grund.

YLE - 29 mar 15 kl. 08:00

Civiltjänstgörarna kan ersätta polisen i trafikövervakningen

En motion om att börja tillsätta civiltjänstgörare istället för poliser i trafikövervakningen har getts till Helsingfors stadsfullmäktige. Det finns inte resurser inom polisen att ta hand om den automatiska trafikövervakningen i Helsingfors. För tillfället behandlas bara ungefär fem procent av bilderna tagna av övervakningskameror i Helsingfors.

YLE - 31 jan 17 kl. 14:57

Västmetron kan öppna för trafik i juni – matartrafiken inleds först i augusti?

Om planen håller kan västmetron börja trafikera på sommaren. Västmetrobolagets styrelse behandlade tidtabellen för västmetron på sitt möte på tisdag eftermiddag. Tester har gjorts på flera metrostationer och på basis av testresultaten uppskattar västmetrobolaget nu att metron kan köra till Mattby i Esbo i juni.

Skånskan - 07 okt 16 kl. 06:24

Polis tog knark från utlämningsställe

Ett urval från nyhetsflödet samt väder och trafik får du här:LOKALT Polis tog knarkpaket på utlämningsställe Polisen har beslagtagit ett flertal postförsändelser på ett utlämningsställe i Höör. Paketen misstänks innehålla narkotikaklassade mediciner. Det var butiken själv som slog larm.

YLE - 02 nov 16 kl. 16:33

Mårdhunden irriterar husägare i Ekenäs

Mårdhunden är en stor marodör i naturen. Det anser skogsbruksingenjören Carl-Johan Jansson vid Raseborgs stad. Flera Ekenäsbor är också trötta på mårdhunden som smyger omkring i deras trädgårdar och tar småfåglar.

Dagensanalys.se - 13 mar 16 kl. 12:03

3 heta tips som garanterat ger dig mer trafik

Ett av de smartaste sätten att nå framgång med små medel är att publicera intressant och värdeskapande innehåll via sociala medier, med bra tips som dina följare i sin tur vill dela med sig i sitt nätverk. Detta driver slutligen trafiken tillbaka till dig och skapar en trovärdighet utanför din tidigare sfär. Att dela med dig av värdefulla tips och guider som är relevanta till dem som är verksamma i din bransch med tillbakalänkar till din webbplats har många fördelar.

YLE - 19 okt 12 kl. 05:09

Markägare i Korsholm motsätter sig tvångsinlösen av skogsmark

Skogsmark i Björkö i Korsholm kan komma att tvångsinlösas. Närings- trafik- och miljöcentralen vill freda området, men markägarna säger nej. En av markägarna, Karin Dahlström, reagerar främst på sättet hur markägarna har behandlats av myndigheterna.

Trelleborgs Allehanda - 19 mar 14 kl. 16:30

Villaägare på Hedvägen klagar på bilarnas buller

Sju villaägare på Hedvägen strax väster om Kattebäcksvägen skriver till kommunen och klagar på bullret från trafiken.
Enligt villaägarna har trafiken - och därmed bullret - ökat markant efter att Maglarpsrondellen öppnat och Virkesvägen stängts av. Tidigare var de boende endast störda under vissa tider men numera pågår de störande ljuden dygnet runt, enligt de klagande villaägarna.

ÖstersundsPosten - 24 jun 14 kl. 15:35

KR Trafik får nya ägare

Det startade med att två taxiägare i Klövsjö och Rätan slog sig samman och bildade Klövsjö-Rätan Trafik AB. Sedan dess har företaget växt enormt mycket. I dag har det över 500 anställda, närmare 300 fordon och en omsättning på en halv miljard kronor..

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Man åtalad för hot mot polis i Alvesta

Den man i Alvesta som sköts i benet av polis i mitten av november åtalas för rånförsök och fyra fall av hot mot tjänsteman, rapporterar P4 Kronoberg. Den 28-årige mannen uppträdde förvirrat och hotfullt vid järnvägsstationen i staden.(TT).

YA - 15 minuter sedan

Färre vill slakta - personalbristen förvärras

Svenskarna äter i genomsnitt 85,5 kg kött om året, men allt färre vill göra grovjobbet. Charkindustrin brottas med en svag återväxt som räddas av inhyrd personal från Östeuropa. - När jag berättar vad jag jobbar med ifrågasätter folk det.

YA - 15 minuter sedan

Statsvetaren: "Svarte Petter i handen på S"

Annie Lööf (C) har meddelat att hennes parti kommer att rösta nej till Stefan Löfven (S) som statsminister efter att förhandlingarna mellan partierna strandat. Ett beslut statsvetare Jenny Madestam tror handlar om både sakpolitiska skillnader och en strategi inför ett möjligt extra val.(TT).

YA - 15 minuter sedan

Dom:

Mannen fick möte mitt under en omkörning. Det var därför han fick gasa på och råkade köra för fort förbi fartkameran. Trots den förklaringen döms mannen för fortkörning och böter på 1 500 kronor..

YA - 30 minuter sedan

Droger: Fem påverkade unga män i bil åkte fast

På söndagseftermiddagen stoppade polisen en bil i Ystad där föraren var märkbart påverkad av narkotika. .

YA - 30 minuter sedan

Stor oljeläcka i Rio

Minst 60 000 liter olja har läckt ut i Guanabarabukten utanför Rio de Janeiro. Läckaget skedde efter att någon försökt stjäla olja från en pipeline ägd av statliga Petroleo Brasileiro.(TT).

YA - 1 timme sedan

Moberg Karlsson klar för Sparta Prag

Ett nytt proffsäventyr utomlands väntar för David Moberg Karlsson. 24-åringen lämnar IFK Norrköping för spel med Sparta Prag i tjeckiska ligan. "David har under sin tid i IFK utvecklats enormt på alla plan.

YA - 1 timme sedan

42 miljarder ska fördelas i Skåne – i dag möts politikerna

I dag avgör regionfullmäktige hur 42 miljarder kronor ska fördelas inom Region Skåne. Det handlar om budgeten för nästa år som ska bestämmas..

YA - 1 timme sedan

Trotjänaren får sparken från Villarreal

Villarreal har börjat La Liga-säsongen svagt och ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket efter 15 omgångar. Nu har "den gula ubåten", som klubben kallas, valt att avskeda sin tränare Javi Calleja.(TT).

YA - 1 timme sedan

Fredspristagare: "Världen måste agera"

Sexuellt våld som vapen i krig står i fokus vid utdelningen av Nobels fredspris i Oslo. De två pristagarna - den yazidiska aktivisten Nadia Murad och den kongolesiska läkaren Denis Mukwege - hoppas att uppmärksamheten bidrar till brutalitetens slut.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.