YA > Nyheter

Friday, 19 October, 22:26

Liknande nyheter

Taggar: Trafik, Jägare, togsjälv , handom , påkört, djur
Dagensanalys.se - 14 jun 16 kl. 12:32

Ditt hemliga kapital – hur du bäst tar hand om all data

Sitter ditt företag också på en guldgruva, som ni inte använder? Då är det dags att börja utnyttja värdet av all data som ni samlar in. Enligt IBM producerar stora globala retailers 2,5 petabit (2,5 miljoner gigabit) varje timme från konsumenters transaktioner – men endast 0,5 procent av datan blir analyserad.

YLE - 01 jul 13 kl. 07:12

Aggressiv man tog snabbtest av sjöbevakare

I Ekenäs skärgård blev en man aggressiv då sjöbevakningen kontrollerade en fiskebåt. Det hände i lördags vid Näsudd då sjöbevakningen fick i uppdrag att hjälpa en fiskebåt som kört på grund. Båten kom loss, men drev på nytt på grund.

YLE - 29 mar 15 kl. 08:00

Civiltjänstgörarna kan ersätta polisen i trafikövervakningen

En motion om att börja tillsätta civiltjänstgörare istället för poliser i trafikövervakningen har getts till Helsingfors stadsfullmäktige. Det finns inte resurser inom polisen att ta hand om den automatiska trafikövervakningen i Helsingfors. För tillfället behandlas bara ungefär fem procent av bilderna tagna av övervakningskameror i Helsingfors.

YLE - 31 jan 17 kl. 14:57

Västmetron kan öppna för trafik i juni – matartrafiken inleds först i augusti?

Om planen håller kan västmetron börja trafikera på sommaren. Västmetrobolagets styrelse behandlade tidtabellen för västmetron på sitt möte på tisdag eftermiddag. Tester har gjorts på flera metrostationer och på basis av testresultaten uppskattar västmetrobolaget nu att metron kan köra till Mattby i Esbo i juni.

Skånskan - 07 okt 16 kl. 06:24

Polis tog knark från utlämningsställe

Ett urval från nyhetsflödet samt väder och trafik får du här:LOKALT Polis tog knarkpaket på utlämningsställe Polisen har beslagtagit ett flertal postförsändelser på ett utlämningsställe i Höör. Paketen misstänks innehålla narkotikaklassade mediciner. Det var butiken själv som slog larm.

YLE - 02 nov 16 kl. 16:33

Mårdhunden irriterar husägare i Ekenäs

Mårdhunden är en stor marodör i naturen. Det anser skogsbruksingenjören Carl-Johan Jansson vid Raseborgs stad. Flera Ekenäsbor är också trötta på mårdhunden som smyger omkring i deras trädgårdar och tar småfåglar.

Dagensanalys.se - 13 mar 16 kl. 12:03

3 heta tips som garanterat ger dig mer trafik

Ett av de smartaste sätten att nå framgång med små medel är att publicera intressant och värdeskapande innehåll via sociala medier, med bra tips som dina följare i sin tur vill dela med sig i sitt nätverk. Detta driver slutligen trafiken tillbaka till dig och skapar en trovärdighet utanför din tidigare sfär. Att dela med dig av värdefulla tips och guider som är relevanta till dem som är verksamma i din bransch med tillbakalänkar till din webbplats har många fördelar.

YLE - 19 okt 12 kl. 05:09

Markägare i Korsholm motsätter sig tvångsinlösen av skogsmark

Skogsmark i Björkö i Korsholm kan komma att tvångsinlösas. Närings- trafik- och miljöcentralen vill freda området, men markägarna säger nej. En av markägarna, Karin Dahlström, reagerar främst på sättet hur markägarna har behandlats av myndigheterna.

Trelleborgs Allehanda - 19 mar 14 kl. 16:30

Villaägare på Hedvägen klagar på bilarnas buller

Sju villaägare på Hedvägen strax väster om Kattebäcksvägen skriver till kommunen och klagar på bullret från trafiken.
Enligt villaägarna har trafiken - och därmed bullret - ökat markant efter att Maglarpsrondellen öppnat och Virkesvägen stängts av. Tidigare var de boende endast störda under vissa tider men numera pågår de störande ljuden dygnet runt, enligt de klagande villaägarna.

ÖstersundsPosten - 24 jun 14 kl. 15:35

KR Trafik får nya ägare

Det startade med att två taxiägare i Klövsjö och Rätan slog sig samman och bildade Klövsjö-Rätan Trafik AB. Sedan dess har företaget växt enormt mycket. I dag har det över 500 anställda, närmare 300 fordon och en omsättning på en halv miljard kronor..

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Blandat på Wall Street

USA-börserna gick åt olika håll när handelsveckan avslutades. En av vinnarna var Procter & Gamble som redovisade en kraftigt ökad försäljning under kvartalet.(TT).

YA - 10 minuter sedan

Sverige illa ute mot Tjeckien

Sveriges innebandyherrar hade det tufft mot Tjeckien i den första matchen i fyrnationsturneringen Euro Floorball Tour i Uppsala. Blågult hade ledningen med 2-1 efter den första perioden men tappade till 3-3 i andra.(TT).

YA - 30 minuter sedan

En gripen för mordförsök

En person har skadats i ett lägenhetsbråk i Rågsved i södra Stockholm. Personen fördes till sjukhus med stickskador. Det är inte känt hur allvarliga skador som det rör sig om.

YA - 30 minuter sedan

Nya anklagelser om rysk valpåverkan i USA

Det amerikanska justitiedepartementet utreder en rysk kvinna som anklagas för att försöka påverka det kommande mellanårsvalet, rapporterar amerikanska medier.(TT).

YA - 30 minuter sedan

Gruvarbetare drunknade i Kongo-Kinshasa

Sju arbetare vid en diamantgruva har bekräftats döda och 23 andra saknas efter att två större kanoter kapsejsat i centrala Kongo-Kinshasa, uppger myndigheterna. - Bara sju personer lyckades simma tillbaka till stranden, säger Fernand Kalala, representant för en lokal gruvorganisation.(TT).

YA - 30 minuter sedan

Tomelillatränaren: ”Det var ren bedrövelse”

Det var en påtagligt missnöjd André Hedfors efter att hans Tomelilla spelat 19-19 mot nästjumbon Ligu. - De sista 40 minuterna var ren bedrövelse, sa Tomelillatränaren..

YA - 45 minuter sedan

Galen målexplosion gav Leksand segern

Leksands ryck mot Karlskrona var av det mer uppseendeväckande slaget. Vid ställningen 1-1 i den andra perioden gjorde hemmalaget fyra mål på tre minuter. Martin Karlsson gjorde 2-1 13.

YA - 45 minuter sedan

Nära 30 döda i sydafrikansk trafikolycka

En trafikolycka i norra Sydafrika har krävt minst 27 liv. Olyckan i provinsen Limpopo skedde sedan en lastbil fått punktering och hamnat i motgående körfält. Flera fordon kolliderade, men majoriteten av dödsoffren - 25 människor - färdades i en taximinibuss.

YA - 45 minuter sedan

YP tog inte kampen: ”Kollektiv kollaps”

Ystapågarna hade inlett division 3 på ett imponerade sätt. Men allt det där var historia borta mot Dalhem, där inte mycket stämde. Det blev förlust med 30–26 vilket var YP:s första poängförlust för säsongen..

YA - 45 minuter sedan

Palestinier skottskadade vid gränsprotester

Omkring 130 palestinier skottskadades av israeliska soldater under protester vid gränsen mellan Israel och Gazaremsan, enligt områdets hälsovårdsdepartement.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.