YA > Nyheter

Monday, 18 February, 03:38

YA - 13 aug 18 kl. 08:33

Trafik: Jägare tog själv hand om påkört djurEn bil krockade med ett vildsvin på väg 11 vid Anklam vid sextiden på måndagsmorgonen. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Anklam

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trafik, Jägare, togsjälv , handom , påkört, djur
Dagensanalys.se - 14 jun 16 kl. 12:32

Ditt hemliga kapital – hur du bäst tar hand om all data

Sitter ditt företag också på en guldgruva, som ni inte använder? Då är det dags att börja utnyttja värdet av all data som ni samlar in. Enligt IBM producerar stora globala retailers 2,5 petabit (2,5 miljoner gigabit) varje timme från konsumenters transaktioner – men endast 0,5 procent av datan blir analyserad.

YLE - 01 jul 13 kl. 07:12

Aggressiv man tog snabbtest av sjöbevakare

I Ekenäs skärgård blev en man aggressiv då sjöbevakningen kontrollerade en fiskebåt. Det hände i lördags vid Näsudd då sjöbevakningen fick i uppdrag att hjälpa en fiskebåt som kört på grund. Båten kom loss, men drev på nytt på grund.

YLE - 29 mar 15 kl. 08:00

Civiltjänstgörarna kan ersätta polisen i trafikövervakningen

En motion om att börja tillsätta civiltjänstgörare istället för poliser i trafikövervakningen har getts till Helsingfors stadsfullmäktige. Det finns inte resurser inom polisen att ta hand om den automatiska trafikövervakningen i Helsingfors. För tillfället behandlas bara ungefär fem procent av bilderna tagna av övervakningskameror i Helsingfors.

YLE - 31 jan 17 kl. 14:57

Västmetron kan öppna för trafik i juni – matartrafiken inleds först i augusti?

Om planen håller kan västmetron börja trafikera på sommaren. Västmetrobolagets styrelse behandlade tidtabellen för västmetron på sitt möte på tisdag eftermiddag. Tester har gjorts på flera metrostationer och på basis av testresultaten uppskattar västmetrobolaget nu att metron kan köra till Mattby i Esbo i juni.

Skånskan - 07 okt 16 kl. 06:24

Polis tog knark från utlämningsställe

Ett urval från nyhetsflödet samt väder och trafik får du här:LOKALT Polis tog knarkpaket på utlämningsställe Polisen har beslagtagit ett flertal postförsändelser på ett utlämningsställe i Höör. Paketen misstänks innehålla narkotikaklassade mediciner. Det var butiken själv som slog larm.

YLE - 02 nov 16 kl. 16:33

Mårdhunden irriterar husägare i Ekenäs

Mårdhunden är en stor marodör i naturen. Det anser skogsbruksingenjören Carl-Johan Jansson vid Raseborgs stad. Flera Ekenäsbor är också trötta på mårdhunden som smyger omkring i deras trädgårdar och tar småfåglar.

Dagensanalys.se - 13 mar 16 kl. 12:03

3 heta tips som garanterat ger dig mer trafik

Ett av de smartaste sätten att nå framgång med små medel är att publicera intressant och värdeskapande innehåll via sociala medier, med bra tips som dina följare i sin tur vill dela med sig i sitt nätverk. Detta driver slutligen trafiken tillbaka till dig och skapar en trovärdighet utanför din tidigare sfär. Att dela med dig av värdefulla tips och guider som är relevanta till dem som är verksamma i din bransch med tillbakalänkar till din webbplats har många fördelar.

Trelleborgs Allehanda - 09 jan 11 kl. 12:54

Mer trafik på trång gata oroar

Boende tycker att Flygelgränd ska vara återvändsgata även framöver.
? Vi är inte emot att man bygger lägenheter, man måste bygga någonstans.

Kristianstadsbladet - 18 jul 11 kl. 18:00

Långebro öppnas för trafik

Foto: Tommy Svensson
Klockan 22.00 öppnas Långebro i Kristianstad för trafik igen.
Vägen var tänkt att ha öppnats för trafik redan i fredags men arbetet med att reparera de avklippta telekablarna försenades på grund av det kraftiga regnandet.

YLE - 19 okt 12 kl. 05:09

Markägare i Korsholm motsätter sig tvångsinlösen av skogsmark

Skogsmark i Björkö i Korsholm kan komma att tvångsinlösas. Närings- trafik- och miljöcentralen vill freda området, men markägarna säger nej. En av markägarna, Karin Dahlström, reagerar främst på sättet hur markägarna har behandlats av myndigheterna.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Partier hackade av "statlig aktör"

Politiska partier och parlamentsledamöter har hackats i Australien, bara veckor innan det är dags för val. - Våra cyberexperter tror att en sofistikerad statlig aktör är ansvarig för den här illvilliga aktiviteten, säger premiärminister Scott Morrison.(TT).

YA - 30 minuter sedan

Insändare: Dricksvatten är en kostsam bristvara

Dricksvatten är en kostsam bristvara.

YA - 1 timme sedan

Publikkaos vid Rio-derby

De brasilianska fotbollsjättarna Vasco da Gama och Fluminense möttes i finalen i årets första Rio-mästerskap i fotboll. Men det var inte mycket av matchen publiken fick se. Först en halvtimme in i matchen släpptes åskådarna in på klassiska Maracanã-stadion.

YA - 2 timmar sedan

Nedslagen med golfklubba i Helsingborg

En man har förts till sjukhus efter att ha blivit nedslagen med en golfklubba i centrala Helsingborg, meddelar polisen. - Jag har inte fått något signalement på någon gärningsperson, säger Magnus Lefèvre, vakthavande befäl på polisregion Syd.(TT).

YA - 2 timmar sedan

Samsung storsatsar på nätutrustning

Sydkoreanska Samsung försöker att slå mynt av kinesiska Huaweis problem på 5G-marknaden. Personal och höga chefer flyttas från mobiltillverkningen för att i stället satsa på mobilnäten, enligt källor.(TT).

YA - 2 timmar sedan

Norsk helikopter saknad

En helikopter med en kvinna och en man ombord har anmälts saknad i Norge. Helikoptern var på väg från Røldals skidcenter till Karmøy norr om Stavanger. En sökinsats efter helikoptern, som är av typen Robinson 44, har inletts.

YA - 1 timme sedan

50 bränder i norra Spanien

Brandmän kämpar mot omkring 50 bränder i Kantabrien i norra Spanien. "Under dagen har vi räknat till 50 bränder, och 760 personer från olika förvaltningar jobbar med att släcka dem", står det i ett uttalande från det regionala styret. De flesta bränderna utbröt i torsdags i det bergiga området.

YA - 1 timme sedan

Hjälporganisation backar i Kongo

Läkare utan gränser (MSF) stoppar ickeakut arbete i delar av östra Kongo-Kinshasa, sedan beväpnade män fört bort två av deras lokalanställda i provinsen Nordkivu tidigare i februari.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.