Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 21 August, 18:08

Liknande nyheter

Taggar: Under 15 Människans, irrationella, förmåga, påverkarvår , ekonomi
Supermiljöbloggen - 09 dec 16 kl. 11:56

Agnes Wold: ”Det finns inga bevis för att ‘hormonstörande kemikalier’ påverkar vår hälsa”

Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi, har flera gånger kritiserat Naturskyddsföreningen och forskare för att ogrundat skrämma upp folk rörande hormonstörande ämnen. Hon förnekar inte att det finns ämnen som kan störa hormoner, men förklarar här utförligt varför hon har problem med uttrycket "hormonstörande ämnen".  Läs mer: Carl-Gustaf Bornehag: "Kemikalier i damm ett troligt hälsoproblem" DN: "Stoppa skrämselpropaganda på förskolorna" Mattias Öberg: "Okunskap i kamikaliedebatten kan ge farlig backlash" Debatt i Plånboken mellan Mattias Öberg och Agnes Wold Naturskyddsföreningen har, tillsammans med vissa forskare, framgångsrikt sålt in budskapet till det svenska folket och våra politiker att vardagen, till och med i vår trygga svenska förskola, ä

YLE - 14 sep 12 kl. 09:53

?Tyvärr påverkar rädslorna oss mycket?

Våld och kriminalitet oroar i huvudstadsregionen medan farlig trafik bekymrar mest bland dem som bor på andra håll i Svenskfinland, det visar Svenska Yle:s kartläggning av otrygghet bland våra webbanvändare. Rädslorna i trafiken kan exempelvis handla om farliga korsningar eller platser där barn ska röra sig och bilister kör för fort. Bland dem som svarat i huvudstadsregionen skapade gäng av alkohol- eller drogpåverkade personer oro.

YLE - 02 maj 15 kl. 08:00

Så påverkar reklamen dig

Vi bombarderas varje dag av en massa reklam. Trots att du inte tänker på det desto mera, så tar ditt undermedvetna in precis allt du ser och hör. Det utnyttjas av marknadsförare.

BT - 02 dec 13 kl. 10:09

Människans undergång förvärrar tonårskrisen

Även i den flod av dystopier som sköljer över världen sticker Jessie Lambs testamente ut. Är huvudpersonen hjältinna eller offer? Jane Rogers roman – Arthur C.

SR - 06 dec 13 kl. 08:36

Kartläggning av människans proteiner nära mål

Ett stort forskningsprojekt med att kartlägga människans proteiner närmar sig mål. Nu vet man var i kroppen närmare 17 000 proteiner finns och hur de verkar, rapporterar Upsala Nya Tidning, UNT..

Dagen - 14 okt 15 kl. 03:00

Människans bästa vän?

Antalet sällskapsdjur i Sverige har länge ökat stadigt. Hunden är människans bästa vän, heter det i ordspråket – och väldigt många verkar tycka att det är sant..

Dagen - 14 okt 15 kl. 03:00

Människans bästa vän?

Antalet sällskapsdjur i Sverige har länge ökat stadigt. Hunden är människans bästa vän, heter det i ordspråket – och väldigt många verkar tycka att det är sant..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Ny pusselbit om människans ursprung

Nya fossilfynd i norra Kenya visar att en av våra tidigaste släktingar levde sida vid sida med en annan människoart, som har fått namnet homo rudolfensis, uppger Vetenskapsradion.Detta skulle vara omkring två miljoner år sedan. Fyndet kan leda till att en 40 år gammal tvist mellan paleontologer är slut.

SmålandsPosten - 05 aug 13 kl. 06:39

Folkbildning stärker människans tro på sig själv

Studieförbunden skapar möjligheter, ger människor chansen att stärka tron på sig själva och sina förmågor. Med våra samverkansprojekt och lokalt förankrade verksamhet, där vi är en mötesplats för många grupper, skriverMargareta Svensson, ordförande IOGT-NTO 201 Växjö och Magnus Nilsson, verksamhetschef NBV Sydost. Nyligen presenterade Folkbildningsförbundet, FBF, en undersökning som visar att 97 procent av tillfrågade politiker är positiva eller mycket positiva till folkbildningen och att 89 procent tycker att folkbildningen är betydelsefull för samhället.

NT - 08 okt 13 kl. 14:47

Människans klimatpåverkan

Vårt klimat här på Jorden är ständigt i förändring och i stor utsträckning är det solens intensitet samt förändringar i Jordens bana runt solen som påverkar klimatet..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 2 timmar sedan

Ny marknadschef hos Musikaliska

Elenor Wolgers var under många år kommunikationschef hos Folkoperan. Nu blir hon ny marknadschef hos Musikaliska..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Anna Grönlund Krantz: "Det är en drömroll för mig"

Anna Grönlund Krantz återvänder till konsultsidan efter tre år hos Skandia. Som ny vd för Hallvarsson & Halvarsson ser hon som sin största utmaning att inte bli omsprungen av andra typer av rådgivare som vill in på kommunikationsområdet. "En viktig sak jag tar med mig är att vara ännu mer framåtlutad", säger hon..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Så biljerar du med film på Instagram – 10 tips

TIPS OCH INSPIRATION. Vill du bli bättre på att använda film i pr-arbetet? Ninna Prage, pr-konsult och ansvarig för Westanders tjänster inom digital kommunikation, delar med sig av tio praktiska tips om film på Instagram..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Ytterligare en delägare har lämnat F&B

Martin Ringqvist har lämnat Forsman & Bodenfors..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Efter möte med TU – Hanif Bali tar bort kritiserade bilden

Efter gårkvällens möte mellan TU och Moderaterna har Hanif Bali raderat den ena av de kritiserade bilderna från sina sociala medier. "Vi har diskuterat och varit överens om att det blir olämpligt när inlägg kan uppfattas som hotfulla", säger TU:s vd Jeanette Gustafsdotter till Aftonbladet..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Grand Relations vinner uppdraget när Muji expanderar

Japanska varumärket Muji har stora planer på att öppna upp fler butiker i Sverige. För att öka kännedomen kring varumärket tar man hjälp av pr-byrån Grand Relations..

Dagens Media - 10 timmar sedan

De blir nya försäljningschefer på Schibsted

Cecilia Bjärkefur och Christoffer Meier blir nya försäljningschefer på Schibsted Sales & Inventory (SSI)..

Dagens Media - Igår: 16:09

Netflix testar att göra reklam mellan avsnitt

Annonser för andra serier mellan avsnitt kan bli verklighet på Netflix..

Dagens Media - Igår: 14:41

Adam Kerj till Accenture Interactive

Rollen som kreativ chef för Norden hos Accenture Interactive axlas av Adam Kerj, en av Sveriges mest välmeriterade kreatörer..

Dagens Media - Igår: 14:13

Ytterligare medieföretag granskas av DO efter #metoo

Diskrimineringsombudsmannens (DO) granskning av företag inom inom media, kultur och juridik fortsätter. Nu blir bland annat tidningen Sydöstran och Mediehuset i Umeå föremål för tillsynen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.