Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 23 October, 02:51

Dagens Media - 13 aug 18 kl. 08:23

Under 15: "Människans irrationella förmåga påverkar vår ekonomi"PODD. "Under 15" träffar Shoka Åhrman, författare till boken "Medveten Ekonomi" och investeringsexpert, för att diskutera beteendeekonomi och gränslandet mellans psykologi och ekonomi..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
PODD, Shoka Åhrman, Medveten Ekonomi

Dela artikeln

58 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Under 15 Människans, irrationella, förmåga, påverkarvår , ekonomi
Supermiljöbloggen - 09 dec 16 kl. 11:56

Agnes Wold: ”Det finns inga bevis för att ‘hormonstörande kemikalier’ påverkar vår hälsa”

Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi, har flera gånger kritiserat Naturskyddsföreningen och forskare för att ogrundat skrämma upp folk rörande hormonstörande ämnen. Hon förnekar inte att det finns ämnen som kan störa hormoner, men förklarar här utförligt varför hon har problem med uttrycket "hormonstörande ämnen".  Läs mer: Carl-Gustaf Bornehag: "Kemikalier i damm ett troligt hälsoproblem" DN: "Stoppa skrämselpropaganda på förskolorna" Mattias Öberg: "Okunskap i kamikaliedebatten kan ge farlig backlash" Debatt i Plånboken mellan Mattias Öberg och Agnes Wold Naturskyddsföreningen har, tillsammans med vissa forskare, framgångsrikt sålt in budskapet till det svenska folket och våra politiker att vardagen, till och med i vår trygga svenska förskola, ä

YLE - 14 sep 12 kl. 09:53

?Tyvärr påverkar rädslorna oss mycket?

Våld och kriminalitet oroar i huvudstadsregionen medan farlig trafik bekymrar mest bland dem som bor på andra håll i Svenskfinland, det visar Svenska Yle:s kartläggning av otrygghet bland våra webbanvändare. Rädslorna i trafiken kan exempelvis handla om farliga korsningar eller platser där barn ska röra sig och bilister kör för fort. Bland dem som svarat i huvudstadsregionen skapade gäng av alkohol- eller drogpåverkade personer oro.

YLE - 02 maj 15 kl. 08:00

Så påverkar reklamen dig

Vi bombarderas varje dag av en massa reklam. Trots att du inte tänker på det desto mera, så tar ditt undermedvetna in precis allt du ser och hör. Det utnyttjas av marknadsförare.

BT - 02 dec 13 kl. 10:09

Människans undergång förvärrar tonårskrisen

Även i den flod av dystopier som sköljer över världen sticker Jessie Lambs testamente ut. Är huvudpersonen hjältinna eller offer? Jane Rogers roman – Arthur C.

SR - 06 dec 13 kl. 08:36

Kartläggning av människans proteiner nära mål

Ett stort forskningsprojekt med att kartlägga människans proteiner närmar sig mål. Nu vet man var i kroppen närmare 17 000 proteiner finns och hur de verkar, rapporterar Upsala Nya Tidning, UNT..

Dagen - 14 okt 15 kl. 03:00

Människans bästa vän?

Antalet sällskapsdjur i Sverige har länge ökat stadigt. Hunden är människans bästa vän, heter det i ordspråket – och väldigt många verkar tycka att det är sant..

Dagen - 14 okt 15 kl. 03:00

Människans bästa vän?

Antalet sällskapsdjur i Sverige har länge ökat stadigt. Hunden är människans bästa vän, heter det i ordspråket – och väldigt många verkar tycka att det är sant..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Ny pusselbit om människans ursprung

Nya fossilfynd i norra Kenya visar att en av våra tidigaste släktingar levde sida vid sida med en annan människoart, som har fått namnet homo rudolfensis, uppger Vetenskapsradion.Detta skulle vara omkring två miljoner år sedan. Fyndet kan leda till att en 40 år gammal tvist mellan paleontologer är slut.

SmålandsPosten - 05 aug 13 kl. 06:39

Folkbildning stärker människans tro på sig själv

Studieförbunden skapar möjligheter, ger människor chansen att stärka tron på sig själva och sina förmågor. Med våra samverkansprojekt och lokalt förankrade verksamhet, där vi är en mötesplats för många grupper, skriverMargareta Svensson, ordförande IOGT-NTO 201 Växjö och Magnus Nilsson, verksamhetschef NBV Sydost. Nyligen presenterade Folkbildningsförbundet, FBF, en undersökning som visar att 97 procent av tillfrågade politiker är positiva eller mycket positiva till folkbildningen och att 89 procent tycker att folkbildningen är betydelsefull för samhället.

NT - 08 okt 13 kl. 14:47

Människans klimatpåverkan

Vårt klimat här på Jorden är ständigt i förändring och i stor utsträckning är det solens intensitet samt förändringar i Jordens bana runt solen som påverkar klimatet..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 11 timmar sedan

Linda Palmgren ny vd på Starcom

Hon tar över vd-rollen på byrån efter Liv Sandberg..

Dagens Media - 12 timmar sedan

Curmando rekryterar 7billions grundare

Curamando rekryterar en senior rådgivare i form av Ola Mattisson, tidigare vd på Zetas Trädgård och grundare av 7billion och Furniturebox..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Så många såg premiären av "Så mycket bättre"

Svagaste starten för programmet sedan 2014..

Dagens Media - 13 timmar sedan

"Blir branschen verkligen bättre av att byta ett modeord mot ett annat?"

REPLIK. Albert Säfström, marknadschef på Coffee Stain Publishing, tror inte att "insikter" är lösningen på problemet med datadriven marknadsföring..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Discovery rullar ut streamingtjänst för golf

Discovery och PGA Touren lanserar streamingtjänst som samlar den bästa golfen på ett och samma ställe..

Dagens Media - 16 timmar sedan

"Äkta eller inte är inte poängen"

BLOGG. Emma Blom ger sig in i debatten om influencern Johanna E Olssons uppmärksammade Instagram-inlägg..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Så går "Bachelor" på TV4 Play

Förvisning av "Bachelor" har gett resultat, konstaterar TV4..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Han leder nya Fox efter Disneys uppköp

Charlie Collier från AMC ska leda Fox underhållningsaffär..

Dagens Media - 18 timmar sedan

"Det var en skräckupplevelse"

PODD. "Under 15" träffar Johan Jörgensen, grundare av Sweden Food Tech, för att diskutera foodtech och varför matsektorn måste förändras för en hållbar framtid..

Dagens Media - Igår: 09:08

Svenskt drama hett på Mipcom

Mipcom 2018. Nordiska produktioner fortsätter att vara ett hett samtalsämne. Nu har intresset spridit sig till områden som drama.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.