Dagens PS > Ekonomi

Tuesday, 21 August, 22:22

Dagens PS - 13 aug 18 kl. 06:31

13 augusti: Detta ska du ha koll på i dagDagens PS samlar dagens viktigaste klockslag. Kolla kalendern här. BÖRS Rapporter
08:00 Probi, Skåne-Möllan Utländska rapporter
Salzgitter, Veloxis Pharmaceuticals Stämmor
16:00 Vicore Pharma (extra), 17:00 Enrad (extra) Investerarmöte
10:00 Probi telefonkonferens Övriga händelser
Consilium månadsförsäljning Utländska övriga händelser
OPEC månadsrapport
Textilwirtschaft veckoförsäljning MAKRO
06:00 Sverige AF månadsvis arbetslöshet
06:00 Sverige husprisindex Mäklarstatistik bostadspriser
06:30 Nederländerna detaljhandelsförsäljning
08:30 Sverige boprisindikator
10:00 Italien KPI
10:45 Sverige AF veckostatistik.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
PS, BÖrs Rapporter, Probi, möllan Utländska, Salzgitter, Pharmaceuticals Stämmor, Vicore Pharma, Enrad, Övriga, Consilium, Utländska, Opec, Textilwirtschaft, Makro, Sverige AF, Sverige, Mäklarstatistik, Nederländerna, Italien KPI

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 13 augustiDetta ska du ha , kollpå i , dag
DI - 08 aug 16 kl. 17:11

Meda: 23 augusti sista dag för handel

Meda har begärt att handel med bolagets aktier ska upphöra på Stockholmsbörsen. Sista dag för handel blir den 23 augusti, uppger Nasdaq Stockholm..

Dalarnas tidningar - 19 mar 11 kl. 19:59

Nära döden i augusti- i dag V75-vinnare

[TRAV/MALMÖ] Nära döden i början av augusti. I lördags flott V75-vinnare på Jägersro. - Yucay Boko är den bästa häst jag tränat, berömde Leif Witasp efter favoritsegern i V75-2..

Sydsvenskan - 04 jan 13 kl. 03:40

27 augusti Wallenbergs dag

Den 27 augusti blir Sveriges Raoul Wallenbergdag, fastslår bland andra FN:s vice generalsekreterare Jan Eliasson, exstatsminister Göran Persson (S) och utbildningsminister Jan Björklund (FP) på Dagens Nyheters debattsida..

Västerbottens Folkblad - 05 okt 16 kl. 08:26

Offret knivhöggs fyra gånger – i dag inleds rättegången

En 26-årig man knivhöggs fyra gånger i bröstet – varav ett stick träffade hjärtat – efter ett bråk om en påse med hamburgare på Skogsbrynet i Umeå i slutet av augusti. I dag inleds rättegången mot 18-åringen som står åtalad misstänkt för mordförsök. Det misstänkta mordförsöket ägde rum natten mot söndagen den 28 augusti.

Expressen - 07 apr 15 kl. 16:53

Ny starttid för V75 från och med 15 augusti

Klockan 16.20. Det är den nya starttiden för V75 på lördagar från och med 15 augusti.

Nyteknik - 18 sep 12 kl. 14:26

Klart i dag: Sony Mobile bildar konsultavdelning

Facket på Sony Mobile i Lund hoppades att ledningen skulle bilda ett separat konsultbolag för att ta hand om en del av de 650 anställda, som varslades i augusti. I dag blev det klart att bolaget lägger konsultverksamheten inom Sony Mobile..

Helsingborgs Dagblad - 08 aug 13 kl. 08:26

Hembygdens dag på Ven

Hvens hembygdsförening arrangerar på söndag, 11 augusti, Hembygdens dag på Nämndemansgården. Under dagen kommer det bland annat att visas film, varav några har aldrig visats förut: Hvenliv (ABF), Lasse Johnsons Hven, Hven på 50-, 60-talet och Invigning av Tycho Brahe-statyn. Visningen av de fyra filmerna tar cirka en och en halv timme.

Sydsvenskan - 09 aug 13 kl. 06:30

VM-stjärnorna att hålla koll på ? dag för dag

LÖRDAG 10 AUGUSTI07.30Diskus, kvalgrupp A, damer07.35Tiokamp, 100 m, herrarSvensk deltagare: Marcus Nilsson08.

Barometern - 21 jun 14 kl. 09:37

Klockan 12.51 i dag ? sedan faller mörkret igen

Jaha, det var det. Vädret på midsommarafton lämnade en hel del att önska i delar av landet. Och i dag infaller sommarsolståndet.

SR - 21 aug 15 kl. 05:00

Guide friidrotts-VM – lördagen 22 augusti

Radiosportens VM-guide dag för dag. Få koll på favoriterna och uppstickarna under VM:s första dag, 22 augusti. Svenska deltagare: David Nilsson (maraton), Abeba Aregawi (1500 meter), Andreas Almgren (800m försök).

SR - 22 aug 15 kl. 15:10

Guide friidrotts-VM – söndagen 23 augusti

Radiosportens VM-guide dag för dag. Få koll på favoriterna och uppstickarna under VM:s andra dag, 23 augusti. Svenska deltagare: Anatole Ibáñez och Perseus Karlström (20 km gång), Elise Malmberg (400m häck försök), Abeba Aregawi (1500 m semifinal)..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 7 timmar sedan

Back to work – rivstart eller mjukstart?

Hur gör man för att komma in i rutinerna igen efter semestern? Hur mjuk får en mjukstart egentligen vara och varför ligger hemligheten i att komma tillbaka från sommarens ledighet i hur vi lämnade kontoret FÖRE semestern. Vi är lediga i runda slängar två månader varje år.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Qviberg om ”brandbilar”

Qviberg’s Corner – Dagens PS följer finansmannen Mats Qvibergs vassa tunga. I dag: ett brännande hett ämne. pic.

Dagens PS - 10 timmar sedan

PS – podden: Tänk nya tankar

Missa inte chansen att få hjälp med att börja tänka nya tankar. PS-podden hjälper er med det. Hösten är här.

Dagens PS - 12 timmar sedan

Norska oljefonden levererar – igen

Norska oljefonden, som formellt heter Statens pensjonsfond utland, hade en avkastning på 1,8 procent i det andra kvartalet. Det innebär att fonden ökade 167 miljarder norska kronor. Avkastningen beskrivs ha varit 0,2 procentenheter lägre än jämförelseindex.

Dagens PS - 11 timmar sedan

Tsipras: Grekland bestämmer sitt öde

Grekland har i och med att man lämnat räddningsstadiet möjlighet att bestämma sitt eget öde. Det säger premiärminister Alexis Tsipras i ett tal till nationen på tisdagen med anledning av att det sydeuropeiska landet lämnat räddningsstadiet. Tsipras står politiskt till vänster.

Dagens PS - 12 timmar sedan

Uteblivna betalningar oroar Tesla-leverantörer

Vissa Tesla-leverantörer är oroliga över uteblivna betalningar från biltillverkaren. Det rapporterar Wall Street Journal. En ny undersökning som skickats ut av en välkänd leverantörsorganisation delger att 18 av 22 respondenter tror att Tesla nu är en finansiell risk för deras företag.

Dagens PS - Igår: 07:17

Klart i natt: Greklands krisprogram slutförs

Greklands krisprogram slutförs när landet nu tar emot den sista utbetalningen av de tre nödlånspaket som landet fick i samband med skuldkrisen 2010. Det rapporterar Sveriges Radio. Landet har fått mer än 260 miljarder euro i nödlån från andra länder i eurozonen och den internationella valutafonden IMF sedan skuldkrisen bröt ut.

Dagens PS - 14 timmar sedan

Smäll på 8,9 miljoner dollar för bankbjässe

Merill Lynchs Equity analysavdelning betalar 8,9 miljoner dollar i en uppgörelse med finansinspektionen, SEC, efter att man misslyckats med att delge intressekonflikt i samband med rådgivning till kunder. Det rapporterar Reuters. Det rör sig om kundrådgivning kring tredjepartsprodukter.

Dagens PS - Igår: 06:31

Kina sparkar sex chefer efter vaccinskandalen

Kina låter nu kvasten gå i sin myndighet för tillsyn av mat och läkemedel, CFDA. Bakgrunden är säkerhetsskandalen kring vaccintillverkaren Changsheng Biotechnology, rapporterar Reuters. Totalt sparkas sex högt uppsatta personer inom CFDA.

Dagens PS - 11 timmar sedan

Jasplan har störtat – fågel bakom kraschen

”Det är en fågelkollision. Piloten har skjutit ut sig och har klarat sig.” Det säger Johan Lundgren, presskommunikatören på Försvarsmakten, till Aftonbladet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.