Dagens PS > Ekonomi

Friday, 19 October, 21:28

Dagens PS - 13 aug 18 kl. 06:31

13 augusti: Detta ska du ha koll på i dagDagens PS samlar dagens viktigaste klockslag. Kolla kalendern här. BÖRS Rapporter
08:00 Probi, Skåne-Möllan Utländska rapporter
Salzgitter, Veloxis Pharmaceuticals Stämmor
16:00 Vicore Pharma (extra), 17:00 Enrad (extra) Investerarmöte
10:00 Probi telefonkonferens Övriga händelser
Consilium månadsförsäljning Utländska övriga händelser
OPEC månadsrapport
Textilwirtschaft veckoförsäljning MAKRO
06:00 Sverige AF månadsvis arbetslöshet
06:00 Sverige husprisindex Mäklarstatistik bostadspriser
06:30 Nederländerna detaljhandelsförsäljning
08:30 Sverige boprisindikator
10:00 Italien KPI
10:45 Sverige AF veckostatistik.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
PS, BÖrs Rapporter, Probi, möllan Utländska, Salzgitter, Pharmaceuticals Stämmor, Vicore Pharma, Enrad, Övriga, Consilium, Utländska, Opec, Textilwirtschaft, Makro, Sverige AF, Sverige, Mäklarstatistik, Nederländerna, Italien KPI

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 13 augustiDetta ska du ha , kollpå i , dag
DI - 08 aug 16 kl. 17:11

Meda: 23 augusti sista dag för handel

Meda har begärt att handel med bolagets aktier ska upphöra på Stockholmsbörsen. Sista dag för handel blir den 23 augusti, uppger Nasdaq Stockholm..

Dalarnas tidningar - 19 mar 11 kl. 19:59

Nära döden i augusti- i dag V75-vinnare

[TRAV/MALMÖ] Nära döden i början av augusti. I lördags flott V75-vinnare på Jägersro. - Yucay Boko är den bästa häst jag tränat, berömde Leif Witasp efter favoritsegern i V75-2..

Sydsvenskan - 04 jan 13 kl. 03:40

27 augusti Wallenbergs dag

Den 27 augusti blir Sveriges Raoul Wallenbergdag, fastslår bland andra FN:s vice generalsekreterare Jan Eliasson, exstatsminister Göran Persson (S) och utbildningsminister Jan Björklund (FP) på Dagens Nyheters debattsida..

Västerbottens Folkblad - 05 okt 16 kl. 08:26

Offret knivhöggs fyra gånger – i dag inleds rättegången

En 26-årig man knivhöggs fyra gånger i bröstet – varav ett stick träffade hjärtat – efter ett bråk om en påse med hamburgare på Skogsbrynet i Umeå i slutet av augusti. I dag inleds rättegången mot 18-åringen som står åtalad misstänkt för mordförsök. Det misstänkta mordförsöket ägde rum natten mot söndagen den 28 augusti.

Expressen - 07 apr 15 kl. 16:53

Ny starttid för V75 från och med 15 augusti

Klockan 16.20. Det är den nya starttiden för V75 på lördagar från och med 15 augusti.

Nyteknik - 18 sep 12 kl. 14:26

Klart i dag: Sony Mobile bildar konsultavdelning

Facket på Sony Mobile i Lund hoppades att ledningen skulle bilda ett separat konsultbolag för att ta hand om en del av de 650 anställda, som varslades i augusti. I dag blev det klart att bolaget lägger konsultverksamheten inom Sony Mobile..

Helsingborgs Dagblad - 08 aug 13 kl. 08:26

Hembygdens dag på Ven

Hvens hembygdsförening arrangerar på söndag, 11 augusti, Hembygdens dag på Nämndemansgården. Under dagen kommer det bland annat att visas film, varav några har aldrig visats förut: Hvenliv (ABF), Lasse Johnsons Hven, Hven på 50-, 60-talet och Invigning av Tycho Brahe-statyn. Visningen av de fyra filmerna tar cirka en och en halv timme.

Sydsvenskan - 09 aug 13 kl. 06:30

VM-stjärnorna att hålla koll på ? dag för dag

LÖRDAG 10 AUGUSTI07.30Diskus, kvalgrupp A, damer07.35Tiokamp, 100 m, herrarSvensk deltagare: Marcus Nilsson08.

Barometern - 21 jun 14 kl. 09:37

Klockan 12.51 i dag ? sedan faller mörkret igen

Jaha, det var det. Vädret på midsommarafton lämnade en hel del att önska i delar av landet. Och i dag infaller sommarsolståndet.

SR - 21 aug 15 kl. 05:00

Guide friidrotts-VM – lördagen 22 augusti

Radiosportens VM-guide dag för dag. Få koll på favoriterna och uppstickarna under VM:s första dag, 22 augusti. Svenska deltagare: David Nilsson (maraton), Abeba Aregawi (1500 meter), Andreas Almgren (800m försök).

SR - 22 aug 15 kl. 15:10

Guide friidrotts-VM – söndagen 23 augusti

Radiosportens VM-guide dag för dag. Få koll på favoriterna och uppstickarna under VM:s andra dag, 23 augusti. Svenska deltagare: Anatole Ibáñez och Perseus Karlström (20 km gång), Elise Malmberg (400m häck försök), Abeba Aregawi (1500 m semifinal)..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 8 timmar sedan

Så rustar spelbolaget inför omregleringen

Det råder bråda tider inom kasinobranschen denna höst. Till årsskiftet träder en ny svensk spellag i kraft, vilket gör att marknaden just nu genomgår stora förändringar. Svenska Spel och ATG som hittills haft monopol på den svenska marknaden kommer nu att få möta andra aktörer på en öppen marknad, vilket gjort att man i full fart börjat förbereda för att kunna mäta sig med konkurrensen.

Dagens PS - 10 timmar sedan

Google öppnar pop up-butiker

Google har öppnat pop up-butiker under namnet Google Hardware Stores i New York och Chicago. De nya butikerna är till för att allmänheten fysiskt ska kunna se och känna på de senaste produkterna så som Pixel 3, Pixel Slate och Google Home Hub. Butiken i New York är belägen i Soho-distriktet medan den i Chicago går att finna vid 1704 North Damen Avenue, rapporterar Adweek..

Dagens PS - 9 timmar sedan

Penningtvättsrykte förvånar Nordea

Storbanken anser att påståendena ”är mycket djärva”. Det är finansmannen Bill Browder som vänt sig till Ekobrottsmyndigheten med penningtvättsupgifter om Nordea. Han gjorde samma sak tidigare med Danske Banks misstänkta penningtvättshärva i Estland.

Dagens PS - I förrgår: 13:55

Experter spår stark rapportflod

Mycket talar för en stark rapportsäsong avseende det tredje kvartalet enligt Tellus Fonder, men frågan är om det räcker för att stävja oron på marknaden. Fondbolaget har tidigare varnat för att ett handelskrig kan vara den utlösande faktorn för en konjunkturavmattning. I en marknadskommentar skriver Tellus Fonder att det finns en uppenbar risk att goda företagsresultat endast ger en kortsiktig stabilisering.

Dagens PS - 10 timmar sedan

Apple stäms igen av patenttroll

Apple har fått en ny stämning mot sig från patenttrollet Uniloc som denna gång attackerar tekniken i Facetime, rapporterar Apple Insider. Uniloc hävdar att tekniken gör ett patentintrång på Hewlett-Packards teknik inom IP-telefoni. Sedan förra året är Uniloc ägare till patentet ”552”, som Hewlett-Packard ansökte om redan 2003.

Dagens PS - 11 timmar sedan

Börsguide: Dagens aktietips i koncentrat

I tabellen nedan visas ett axplock av dagens rekommendationer. En liten kompass för dig börsplacerare. Aktie Rekommendationer och riktkurser Autoliv Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Autoliv till 80 dollar (90), upprepar minska Avanza Nordea höjer riktkursen för Avanza till 363 kronor (346), upprepar sälj Avanza DNB höjer riktkursen för Avanza till 580 kronor (490), upprepar köp Bulten Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Bulten till 120 kronor (125), upprepar köp Ericsson Goldman Sachs höjer riktkursen för Ericsson till 92 kronor (88), upprepar köp Ericsson Berenberg höjer riktkursen för Ericsson till 75 kronor (65), upprepar behåll Ericsson Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Ericsson till 76 kronor (71), upprepar behåll Ericsson Credit S

Dagens PS - 10 timmar sedan

Borgs bubbelvarning får rejält mothugg

Byggexpert tycker att den tidigare finansministerns resonemang är ”märkligt”. ”Har man Europas största byggsektor, bland de mest uppdrivna huspriserna, bland de mest skuldsatta hushållen och bland de största banksektorerna har man lagt grundstenarna för en rätt djup och allvarlig lågkonjunktur”, sade Anders Borg till Di den 25 augusti. Lennart Weiss, kommersiell direktör på byggbolaget Veidekke och socialdemokratisk bostadsexpert, sågar nu på Di.

Dagens PS - 13 timmar sedan

Model 3 har fått en budgetvariant

Tesla har lanserat en budgetversion på sin Model 3 och börjat ta emot förbokningar, enligt ett inlägg på Twitter från vd Elon Musk. Musk uppgav att startpriset är 45 000 dollar, motsvarande 406 000 kronor, men att säljpriset går ned till cirka 35 000 dollar i Kalifornien efter avdrag för federala och delstatliga skatterabatter. Leveranserna väntas börja inom fyra månader.

Dagens PS - 11 timmar sedan

Ledarkollen: Kan S kapa LO-banden

Dagens ledarkoll handlar om löntagarfonder, om brexit, om LO och om de ökade kraven på specialkost i skolan. Och så om Lisbeth Palme. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.

Dagens PS - I förrgår: 09:17

Missen sänker INTE Volvos kreditbetyg

De problem som Volvo upptäckt med en komponent i ett avgasefterbehandlingssystem har i dagsläget inte någon påverkan på bolagets kreditbetyg eller de positiva utsikterna. Det skriver Moodys i en kommentar. Moodys kreditbetyg för Volvo ligger i dagsläget på Baa1.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.