Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 17 January, 18:28

Liknande nyheter

Taggar: Saudi, övervägerta , rolli , eventuellt, Tesla-utköp
Kristianstadsbladet - 05 sep 13 kl. 02:38

USA överväger öka rebellstöd

Washington överväger att utvidga stödet till de syriska rebellerna genom att låta Pentagon i stället för CIA ta över beväpningen av oppositionen.
Under CIA har stödet till rebellerna varit hemligstämplat, men om Pentagon tar över kommer kostnaderna och omfattningen att bli offentliga.Utrikesminister John Kerry sade till senatens utrikesutskott att oppositionen förväntar sig militärt bistånd.

BT - 05 sep 13 kl. 02:39

USA överväger öka rebellstöd

Washington överväger att utvidga stödet till de syriska rebellerna genom att låta Pentagon i stället för CIA ta över beväpningen av oppositionen. Under CIA har stödet till rebellerna varit hemligstämplat, men om Pentagon tar över kommer kostnaderna och omfattningen att bli offentliga.Utrikesminister John Kerry sade till senatens utrikesutskott att oppositionen förväntar sig militärt bistånd.

Kristianstadsbladet - 24 maj 14 kl. 07:00

Bong överväger flytt från Söder

Arkivfoto: Bosse Nilsson
Kristianstads kommuns bytesaffär med Lantmännen – med bland annat Yllan och Kronfågeltomten – är tillfälligt stoppad. Orsaken är att kommunen kan komma att ta över Bongs fastigheter på Söder.
– Vi har en diskussion med Bong om eventuellt köp av deras fastigheter.

Helsingborgs Dagblad - 20 jun 15 kl. 19:16

BoIS-strikern Samuel Aziz överväger flytt

Landskrona BoIS säsongsförvärv Samuel Aziz kan komma att lämna randigt redan i sommar. – Det finns en klubb som är intresserad, säger 23-åringen. Anledningen till att han överväger att byta klubb: För mycket bänknötande.

Trelleborgs Allehanda - 30 jan 13 kl. 13:35

"Sugar Man" överväger nytt album


Tack vare svenske Malik Bendjellouls Oscarsnominerade dokumentär "Searching for Sugar Man" har Detroitmusikern Sixto Rodriguez gått från obskyr 70-talssångare till världskändis.Nu överväger han att spela in ett nytt album.I en intervju med Rolling Stone säger Rodriguez att han i sommar ska träffa producenten Steve Rowland, som han arbetade med på 1970-talet, för att diskutera ett eventuellt samarbete.

VBL - 25 feb 13 kl. 12:16

Myndigheter överväger skänka bort hästkebab

Myndigheterna i Norra Österbotten överväger som bäst att skänka bort produkter som innehåller hästkött. Det har nämligen väckt kritik att de felmärkta produkterna eventuellt ska förstöras eftersom hästkött inte är hälsovådligt. Pouttu, som förra veckan återkallade kebabprodukter, har fått många förfrågningar om bolaget kunde donera produkterna..

Affärsvärlden - 14 jun 13 kl. 09:23

Vodafone överväger italienskt förvärv

Vodafone, som i förra veckan närmade sig tyska Kabel Deutschland med ett uppköpsbud, överväger också ett eventuellt förvärv av den italienska bredbandsoperatören Fastweb..

YLE - 08 nov 13 kl. 06:35

Rinne överväger utmana Urpilainen i ordförandekampen

Fackförbundet Pros ordförande Antti Rinne kan eventuellt ställa upp som Jutta Urpilainens motkandidat då SDP ska välja ordförande. Rinne medger för Yle Nyheter att han allvarligt överväger att utmana Urpilainen. Han har fått flera förfrågningar att ställa upp, och kommer att fatta beslut i saken efter årsskiftet.

YLE - 08 nov 13 kl. 06:57

Rinne överväger utmana Urpilainen

Fackförbundet Pros ordförande Antti Rinne kan eventuellt ställa upp som Jutta Urpilainens motkandidat då SDP ska välja ordförande. Rinne medger för Yle Nyheter att han allvarligt överväger att utmana Urpilainen. Han har fått flera förfrågningar att ställa upp och kommer att fatta beslut i saken efter årsskiftet.

YLE - 26 sep 14 kl. 11:52

Vanhanen överväger politisk comeback

Förre premiärministern centerpartisten Matti Vanhanen överväger att ställa upp i riksdagsvalet i vår. Det meddelar Vanhanen på Facebook i dag. Vanhanen är för tillfället verkställande direktör vid Familjeföretagens förbund rf.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Mot strömmen - läkemedelsbolag avancerar

Stockholmsbörsen inledde torsdagen lägre i likhet med de asiatiska börserna, men återhämtade sig under förmiddagen och gick därmed i motsatt riktning till de ledande europeiska börserna för andra dagen i rad..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Därför går Sagax in i Nyfosa

Sagax passade på att gå in i Nyfosa när många andra ville ut..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

BMW presenterar nya 7-serien

Uppgraderade drivlinor, mer teknik – och större grill. BMW:s flaggskepp 7-serien kommer nu i en ny tappning. I mars landar bilen hos de svenska handlarna..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Snoop Dogg investerar i Klarna

Den amerikanska rapparen Snoop Dogg har investerat i det svenska betaltjänstföretaget Klarna. Hur mycket pengar det rör sig om framgår inte, men som en del av samarbetet ska Snoop Dogg medverka i en av Klarnas marknadsföringskampanjer under namnet "Smoooth Dogg"..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Morgan Stanley under förväntan - aktien tappar

Morgan Stanleys redovisar ett kvartal under analytikernas förväntningar. Investmentbankens aktie tappar nära 4 procent i den amerikanska förhandeln..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Pandora faller efter nya försäljningssiffror

Amerikanska smyckesdetaljhandlaren Signet, som är stor återförsäljare av Pandoras smycken, räknar med att den jämförbara försäljningen sjönk med 1,6 till 2,5 procent under det fjärde kvartalet 2018. Väntat var +0,8 procent, enligt Bloomberg News..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Avanza tappar efter rapport

Stockholmsbörsen inledde torsdagen lägre, men hade efter omkring en timmes handel återhämtat sig till nollstrecket och gick därmed för andra dagen i rad bättre än de ledande Europabörserna..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Sparare lämnade aktiefonder i fjol

Svenska fondsparares nettoinsättningar i fonder uppgick till 54,4 miljarder kronor under 2018, enligt Fondbolagens förening senaste rapport..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Fredrik Lundberg tankade Volvo-aktier för 130 miljoner

Finansmannen Fredrik Lundberg köpte privat 880.000 B-aktier i Volvo under det fjärde kvartalet, en investering värd cirka 130 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Analytiker: Avanza ska handlas ned efter rapporten

Att nätbanken Avanza höjer sin kostnadsguidning till 9-12 procent från 8-10 procent, kombinerat med klena intäkter i det fjärde kvartalet kan innebära att framtida vinstestimat dras ned med åtminstone 5 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.