Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 21 August, 10:28

Liknande nyheter

Taggar: Saudi, övervägerta , rolli , eventuellt, Tesla-utköp
Kristianstadsbladet - 05 sep 13 kl. 02:38

USA överväger öka rebellstöd

Washington överväger att utvidga stödet till de syriska rebellerna genom att låta Pentagon i stället för CIA ta över beväpningen av oppositionen.
Under CIA har stödet till rebellerna varit hemligstämplat, men om Pentagon tar över kommer kostnaderna och omfattningen att bli offentliga.Utrikesminister John Kerry sade till senatens utrikesutskott att oppositionen förväntar sig militärt bistånd.

BT - 05 sep 13 kl. 02:39

USA överväger öka rebellstöd

Washington överväger att utvidga stödet till de syriska rebellerna genom att låta Pentagon i stället för CIA ta över beväpningen av oppositionen. Under CIA har stödet till rebellerna varit hemligstämplat, men om Pentagon tar över kommer kostnaderna och omfattningen att bli offentliga.Utrikesminister John Kerry sade till senatens utrikesutskott att oppositionen förväntar sig militärt bistånd.

Kristianstadsbladet - 24 maj 14 kl. 07:00

Bong överväger flytt från Söder

Arkivfoto: Bosse Nilsson
Kristianstads kommuns bytesaffär med Lantmännen – med bland annat Yllan och Kronfågeltomten – är tillfälligt stoppad. Orsaken är att kommunen kan komma att ta över Bongs fastigheter på Söder.
– Vi har en diskussion med Bong om eventuellt köp av deras fastigheter.

Helsingborgs Dagblad - 20 jun 15 kl. 19:16

BoIS-strikern Samuel Aziz överväger flytt

Landskrona BoIS säsongsförvärv Samuel Aziz kan komma att lämna randigt redan i sommar. – Det finns en klubb som är intresserad, säger 23-åringen. Anledningen till att han överväger att byta klubb: För mycket bänknötande.

Trelleborgs Allehanda - 30 jan 13 kl. 13:35

"Sugar Man" överväger nytt album


Tack vare svenske Malik Bendjellouls Oscarsnominerade dokumentär "Searching for Sugar Man" har Detroitmusikern Sixto Rodriguez gått från obskyr 70-talssångare till världskändis.Nu överväger han att spela in ett nytt album.I en intervju med Rolling Stone säger Rodriguez att han i sommar ska träffa producenten Steve Rowland, som han arbetade med på 1970-talet, för att diskutera ett eventuellt samarbete.

VBL - 25 feb 13 kl. 12:16

Myndigheter överväger skänka bort hästkebab

Myndigheterna i Norra Österbotten överväger som bäst att skänka bort produkter som innehåller hästkött. Det har nämligen väckt kritik att de felmärkta produkterna eventuellt ska förstöras eftersom hästkött inte är hälsovådligt. Pouttu, som förra veckan återkallade kebabprodukter, har fått många förfrågningar om bolaget kunde donera produkterna..

Affärsvärlden - 14 jun 13 kl. 09:23

Vodafone överväger italienskt förvärv

Vodafone, som i förra veckan närmade sig tyska Kabel Deutschland med ett uppköpsbud, överväger också ett eventuellt förvärv av den italienska bredbandsoperatören Fastweb..

YLE - 08 nov 13 kl. 06:35

Rinne överväger utmana Urpilainen i ordförandekampen

Fackförbundet Pros ordförande Antti Rinne kan eventuellt ställa upp som Jutta Urpilainens motkandidat då SDP ska välja ordförande. Rinne medger för Yle Nyheter att han allvarligt överväger att utmana Urpilainen. Han har fått flera förfrågningar att ställa upp, och kommer att fatta beslut i saken efter årsskiftet.

YLE - 08 nov 13 kl. 06:57

Rinne överväger utmana Urpilainen

Fackförbundet Pros ordförande Antti Rinne kan eventuellt ställa upp som Jutta Urpilainens motkandidat då SDP ska välja ordförande. Rinne medger för Yle Nyheter att han allvarligt överväger att utmana Urpilainen. Han har fått flera förfrågningar att ställa upp och kommer att fatta beslut i saken efter årsskiftet.

YLE - 26 sep 14 kl. 11:52

Vanhanen överväger politisk comeback

Förre premiärministern centerpartisten Matti Vanhanen överväger att ställa upp i riksdagsvalet i vår. Det meddelar Vanhanen på Facebook i dag. Vanhanen är för tillfället verkställande direktör vid Familjeföretagens förbund rf.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Trump kritiserar Feds räntepolitik

USA:s president Donald Trump är kritisk till Federal Reserves styrräntehöjningar och anser att centralbanken bör föra en mer expansiv penningpolitik..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Värmen ökade impulsköp av båtar

Båtförsäljningen beskrivs som den bästa någonsin efter sommarens badvänliga värmemånader..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Latours vd: "Det bästa kvartalet någonsin"

Latours helägda industrirörelse fortsätter växa. Tillväxten sker både via förvärv och organiskt och samtliga affärsområden bidrar positivt..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Fortsatt förlust i Next Biometrics

Det norska biometribolaget Next Biometrics redovisar ett rörelseresultat om -47 miljoner norska kronor (-41)..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

MQ:s ordförande: Vi måste bli vassare

MQ måste förbättra sitt kunderbjudande, se över sortimentet och bli vassare i såväl de fysiska butikerna som online..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Tyskarna ohotad världsetta på handel

För tredje året i rad väntas Tyskland redovisa världens största bytesbalansöverskott, de samlade strömmarna av varor, tjänster och kapital över gränserna..

Affärsvärlden - 22 timmar sedan

Affärsvärldenfonden fusioneras in i Lannebo Sverige

Lannebo Sverige tar över Affärsvärldenfonden som i dag förvaltas av fondbolaget Lundmark & Co. Affärsvärldenfonden är den Sverigefond som presterat bäst på marknaden i år..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Kinasamtal muntrade upp Wall Street

New York-börserna handlades upp något på måndagen efter viss optimism om att framsteg görs för att lösa handelskonflikten mellan USA och Kina.

Affärsvärlden - Igår: 09:49

Stora Enso in på Citis topplista

Massa- och pappersbolaget Stora Enso har placerats på Citi Investment Researchs top pick-lista inom den europeiska papperssektorn..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Före detta Lehman-anställda planerar fest på årsdagen

Tidigare anställda vid Lehman Brothers, den amerikanska investmentbanken som gick under i finanskrisen 2008, planerar en återträff i London för att "fira" årsdagen för bankens Chapter 11-ansökan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.