Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 21 October, 23:36

Affärsvärlden - 13 aug 18 kl. 07:16

Saudi överväger ta roll i eventuellt Tesla-utköpSaudiarabiens investeringsfond undersöker hur fonden skulle kunna ta en roll i Elon Musks eventuella försök att köpa ut Tesla från börsen..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Tesla, Elon Musks

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saudi, övervägerta , rolli , eventuellt, Tesla-utköp
Kristianstadsbladet - 05 sep 13 kl. 02:38

USA överväger öka rebellstöd

Washington överväger att utvidga stödet till de syriska rebellerna genom att låta Pentagon i stället för CIA ta över beväpningen av oppositionen.
Under CIA har stödet till rebellerna varit hemligstämplat, men om Pentagon tar över kommer kostnaderna och omfattningen att bli offentliga.Utrikesminister John Kerry sade till senatens utrikesutskott att oppositionen förväntar sig militärt bistånd.

BT - 05 sep 13 kl. 02:39

USA överväger öka rebellstöd

Washington överväger att utvidga stödet till de syriska rebellerna genom att låta Pentagon i stället för CIA ta över beväpningen av oppositionen. Under CIA har stödet till rebellerna varit hemligstämplat, men om Pentagon tar över kommer kostnaderna och omfattningen att bli offentliga.Utrikesminister John Kerry sade till senatens utrikesutskott att oppositionen förväntar sig militärt bistånd.

Kristianstadsbladet - 24 maj 14 kl. 07:00

Bong överväger flytt från Söder

Arkivfoto: Bosse Nilsson
Kristianstads kommuns bytesaffär med Lantmännen – med bland annat Yllan och Kronfågeltomten – är tillfälligt stoppad. Orsaken är att kommunen kan komma att ta över Bongs fastigheter på Söder.
– Vi har en diskussion med Bong om eventuellt köp av deras fastigheter.

Helsingborgs Dagblad - 20 jun 15 kl. 19:16

BoIS-strikern Samuel Aziz överväger flytt

Landskrona BoIS säsongsförvärv Samuel Aziz kan komma att lämna randigt redan i sommar. – Det finns en klubb som är intresserad, säger 23-åringen. Anledningen till att han överväger att byta klubb: För mycket bänknötande.

Trelleborgs Allehanda - 30 jan 13 kl. 13:35

"Sugar Man" överväger nytt album


Tack vare svenske Malik Bendjellouls Oscarsnominerade dokumentär "Searching for Sugar Man" har Detroitmusikern Sixto Rodriguez gått från obskyr 70-talssångare till världskändis.Nu överväger han att spela in ett nytt album.I en intervju med Rolling Stone säger Rodriguez att han i sommar ska träffa producenten Steve Rowland, som han arbetade med på 1970-talet, för att diskutera ett eventuellt samarbete.

VBL - 25 feb 13 kl. 12:16

Myndigheter överväger skänka bort hästkebab

Myndigheterna i Norra Österbotten överväger som bäst att skänka bort produkter som innehåller hästkött. Det har nämligen väckt kritik att de felmärkta produkterna eventuellt ska förstöras eftersom hästkött inte är hälsovådligt. Pouttu, som förra veckan återkallade kebabprodukter, har fått många förfrågningar om bolaget kunde donera produkterna..

Affärsvärlden - 14 jun 13 kl. 09:23

Vodafone överväger italienskt förvärv

Vodafone, som i förra veckan närmade sig tyska Kabel Deutschland med ett uppköpsbud, överväger också ett eventuellt förvärv av den italienska bredbandsoperatören Fastweb..

YLE - 08 nov 13 kl. 06:35

Rinne överväger utmana Urpilainen i ordförandekampen

Fackförbundet Pros ordförande Antti Rinne kan eventuellt ställa upp som Jutta Urpilainens motkandidat då SDP ska välja ordförande. Rinne medger för Yle Nyheter att han allvarligt överväger att utmana Urpilainen. Han har fått flera förfrågningar att ställa upp, och kommer att fatta beslut i saken efter årsskiftet.

YLE - 08 nov 13 kl. 06:57

Rinne överväger utmana Urpilainen

Fackförbundet Pros ordförande Antti Rinne kan eventuellt ställa upp som Jutta Urpilainens motkandidat då SDP ska välja ordförande. Rinne medger för Yle Nyheter att han allvarligt överväger att utmana Urpilainen. Han har fått flera förfrågningar att ställa upp och kommer att fatta beslut i saken efter årsskiftet.

YLE - 26 sep 14 kl. 11:52

Vanhanen överväger politisk comeback

Förre premiärministern centerpartisten Matti Vanhanen överväger att ställa upp i riksdagsvalet i vår. Det meddelar Vanhanen på Facebook i dag. Vanhanen är för tillfället verkställande direktör vid Familjeföretagens förbund rf.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Ökar i renodlingscase

PORTFÖLJUPPDATERING Avkastningsportföljen har gynnats av Elanders urstarka rapport. Nu ökas innehavet i ett långsiktigt renodlingscase..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:53

Rapportbolag rasar

Stockholmsbörsen tappade på fredagen då flera rapportbolag gjorde marknaden besviken..

Affärsvärlden - I förrgår: 08:10

Nytt nätverk: Leverantörer med den offentliga sektorn som kunder

Som leverantör och anbudsgivare i offentlig upphandling vet du att området kontinuerligt utvecklas – lagar och praxis förändras och uppdateras, arbetsprocesser utvecklas och best practice förfinas i takt med att anbudsgivare, upphandlare och annan expertis testar gränser och nya innovativa lösningar..

Affärsvärlden - Igår: 09:05

Det går fortfarande att fynda på aktiemarknaden

ODINs investeringsdirektör och förvaltare Vegard Søraunet hittar fortfarande fynd på aktiemarknaden. Det är lätt att ryckas med i en stark konjunkturcykel och han konstaterar att det någon gång kommer att vända..

Affärsvärlden - I förrgår: 15:52

Flera avhopp i Engelska skolans styrelse

Nuvarande ordförande i Engelska skolan Per Båtelson och bolagets grundare och storägare Barbara Bergström har avböjt omval till styrelsen..

Affärsvärlden - I förrgår: 07:25

Stark rapport från Volvo

Fordonstillverkaren AB Volvo redovisar en vinst före skatt på 9 698 miljoner kronor för tredje kvartalet. Det kan jämföras med en vinst på 6 917 miljoner kronor samma period året före..

Affärsvärlden - I förrgår: 08:11

Insidern: "Vi var blodtörstiga rävar"

– Vi var blodtörstiga rävar som kommit in i hönshuset. Hönshuset var staten med sin statskassa, och hönshuset stod öppet på vid gavel..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:05

Ingen rull på Volvo trots stark rapport

Stockholmsbörsen handlades med successiv dragning nedåt i den inledande fredagshandeln, trots ett börsrally i Kina och en viss återhämtning för USA-terminerna efter torsdagskvällens amerikanska börsnedgångar..

Affärsvärlden - I förrgår: 08:16

Värmen sänkte Husqvarna

"Tredje kvartalet präglades i stor utsträckning av fortsatt varmt och torrt väder i de centrala och norra delarna av Europa, vilket hade en dämpande effekt på efterfrågan på produkter och tjänster för gräsklippning", skriver Husqvarna i rapporten..

Affärsvärlden - I förrgår: 07:10

Telia överraskar positivt

Telia redovisar en vinst före skatt på 3 234 miljoner kronor för tredje kvartalet 2018. Det kan jämföras med vinsten på 1 072 miljoner kronor motsvarande period i fjol..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.