YA > Lokalt

Friday, 19 October, 22:28

Liknande nyheter

Taggar: Trafik, Bussar, ersätter, tåg, måndagsmorgonen
BT - 12 jan 15 kl. 08:57

Tågrafriken Borås-Varberg avstängd ? bussar ersätter

Tågtrafiken mellan Borås och Varberg beräknas komma i gång vid lunchtid i dag, till dess ersätter bussar. Vissa av bussarna går direkt mellan Borås och Varberg, medan andra stannar på alla hållplatser, tåget annars skulle ha stannat på. För de som har valt det senare alternativet, kan räkna med ytterligare två timmars restid, sammanlagt tre timmar och tjugo minuter.

BT - 12 jan 15 kl. 08:57

Tågrafriken Borås-Varberg avstängd - bussar ersätter

Tågtrafiken mellan Borås och Varberg beräknas komma i gång vid lunchtid i dag, till dess ersätter busser. På Älvsborgsbanan, sträckan Uddevalla-Herrljunga-Borås är linjen avstängd mellan Vänersborg och Håkantorp samt mellan Herrljunga och Borås. Det drabbar tågtrafik på linjen Uddevalla-Herrljunga-Borås.

Expressen - 07 sep 15 kl. 06:47

Tågstopp i Malmö - bussar ersätter

Det är just nu stopp i tågtrafiken på Ystadbanan mellan Malmö och Svedala. Anledningen är ett signalfel i Lockarp. Bussar ersätter de inställda Pågatågen på sträckan och resenärer från Hyllie, Triangeln och Svågertorp hänvisas till övrig trafik..

Skånskan - 05 jun 16 kl. 20:19

Bussar ersätter tåg mellan Ystad och Simrishamn

Trafik All tågtrafik mellan Ystad och Simrishamn är inställd söndagens trafikdygn ut.Bussar ersätter inställda tåg. Trafiken beräknas komma igång igen på måndag morgon.

Skånskan - 15 mar 18 kl. 14:54

Bussar ersätter tåg på Bron

Öresund Öresundsbron kommer att vara avstängd under helgen på grund av underhållsarbete. ERWP.fif(0)Trafikverket utför ett planerat underhållsarbete på Öresundsbron under tiden 17–18 mars.

Alingsås tidning - 02 jun 18 kl. 10:21

Bussar ersätter tåg trots inställt banarbete

Västtrafik kör inga tåg alls mellan Vårgårda och Göteborg i helgen. Bussar ersätter.
SJ-tågen har drabbats av ett elfel i Partille som gör att trafiken mellan Göteborg och Stockholm dras med förseningar.

GöteborgsPosten - 12 apr 14 kl. 21:22

Bussar ersätter spårvagnar i Kortedala

Arbetet med att laga den nedrasade kontaktledningen väntas inte vara klart förrän tidigast sent i eftermiddag. Bussar ersätter..

UNT - 01 nov 14 kl. 10:35

Bussar ersätter tåg mot Stockholm

Bussar ersätter sträckan Uppsala-Stockholm i dag lördag..

Sydsvenskan - 12 nov 14 kl. 12:31

Bussar ersätter tåg Malmö-Lund i helgen

Mellan fredag kväll och måndag morgon går det inga tåg Malmö-Lund. Bussar ersätter..

GT - 24 maj 16 kl. 08:15

Stopp i tågtrafiken – bussar ersätter

Det är stopp i tågtrafiken mellan Varberg och Borås, enligt Trafikverket.Bussar ersätter de inställda tågen.Det är oklart när spårfelet kan vara åtgärdat..

Expressen - 21 jun 18 kl. 06:52

Stopp i tågtrafiken – bussar ersätter

Tågtrafiken mellan Ystad och Simrishamn är helt stoppad, på grund av ett strömförsörjningsproblem.Bussar ersätter under morgonen..

Fler nyheter från YA

YA - 2 timmar sedan

Försäljningen av elcyklar rullar på

Sedan årsskiftet har elcykeln sålts en fjärdedel billigare med hjälp elcykelpremien. Igår klockan 15 tog premien slut och priset blir 25 procent högre. Men cykelhandlarna i Ystad är inte oroliga för det..

YA - 8 timmar sedan

Köpfesten är över – elcykelpremien är slut

Klockan 15 på torsdagen tog den populära elcykelpremien slut för den här gången. Och då det varken finns ett regeringsbeslut på en fortsättning – eller ens en ny regering – är det högst osäkert om elcykelköpare kan räkna med en 25-procentig rabatt i framtiden..

YA - 13 timmar sedan

Österlenskt mathantverk prisat i SM – saffransglass från Köpingebro tog guld

Guldmedaljer blev det både till Österlenkryddor och Österlens kött och vilt i Brösarp, när SM i mathantverk arrangerades i Malmö i veckan. .

YA - Igår: 09:00

TV: Så blir utsikten över Ystad – från hotellets skybar

I maj 2020 står nya Hotell Fritiden klart intill det gamla badhuset. Från skybaren på sjunde våningen kommer det att gå att se ut över hela Ystad..

YA - I förrgår: 20:00

Träning: Gymföretag har hittat lokaler i Ystad

Fintess 24 seven blir först ut när Fritidsbadet byggts om. Fyra månader innan hotellet slår upp dörrarna öppnar gymmet. – Gymmet får en helt egen ingång.

YA - I förrgår: 18:00

Ordföranden i Radio Active svarar på avhoppen

Radio Actives ordförande Christer Ågren berättar nu hur han ser på att programledarna Göran Sagstuen och Michael Saxell slutar..

YA - I förrgår: 17:45

Sommarteatern får Ystads kulturpris

Ystads kommuns kulturpris 2018 tilldelas Sommarteatern. 15-årige estradören William Schmatz får årets kulturstipendium och Jan-Åke Wahlfrid blir årets Kultureldsjäl..

YA - I förrgår: 15:07

Dom: Nya skulder – krögare dömd att betala bankkredit

Restaurangägaren betalade inte tillbaka ett banklån. Nu har Ystads tingsrätt dömt honom att betala nästan 160 000 kronor till banken. .

YA - I förrgår: 13:00

Hallå där meteorologen! Är detta den sista varma oktoberdagen?

Brittsommarvärmen har slagit rekord över hela landet. Men snart är det slut på att gå utan jacka och mössa. – Nu kommer hösten att avancera, säger meteorologen Sandra Andersson.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.