YA > Lokalt

Monday, 18 February, 03:40

YA - 13 aug 18 kl. 08:11

Trafik: Bussar ersätter tåg på måndagsmorgonenFlera avgångar mellan Ystad och Malmö är inställda på måndagens morgon. Anledningen uppges vara ”dåligt spårläge” enligt Skånetrafiken. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Ystad, Malmö, Skånetrafiken

Dela artikeln

42 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trafik, Bussar, ersätter, tåg, måndagsmorgonen
BT - 12 jan 15 kl. 08:57

Tågrafriken Borås-Varberg avstängd ? bussar ersätter

Tågtrafiken mellan Borås och Varberg beräknas komma i gång vid lunchtid i dag, till dess ersätter bussar. Vissa av bussarna går direkt mellan Borås och Varberg, medan andra stannar på alla hållplatser, tåget annars skulle ha stannat på. För de som har valt det senare alternativet, kan räkna med ytterligare två timmars restid, sammanlagt tre timmar och tjugo minuter.

BT - 12 jan 15 kl. 08:57

Tågrafriken Borås-Varberg avstängd - bussar ersätter

Tågtrafiken mellan Borås och Varberg beräknas komma i gång vid lunchtid i dag, till dess ersätter busser. På Älvsborgsbanan, sträckan Uddevalla-Herrljunga-Borås är linjen avstängd mellan Vänersborg och Håkantorp samt mellan Herrljunga och Borås. Det drabbar tågtrafik på linjen Uddevalla-Herrljunga-Borås.

Expressen - 07 sep 15 kl. 06:47

Tågstopp i Malmö - bussar ersätter

Det är just nu stopp i tågtrafiken på Ystadbanan mellan Malmö och Svedala. Anledningen är ett signalfel i Lockarp. Bussar ersätter de inställda Pågatågen på sträckan och resenärer från Hyllie, Triangeln och Svågertorp hänvisas till övrig trafik..

Skånskan - 05 jun 16 kl. 20:19

Bussar ersätter tåg mellan Ystad och Simrishamn

Trafik All tågtrafik mellan Ystad och Simrishamn är inställd söndagens trafikdygn ut.Bussar ersätter inställda tåg. Trafiken beräknas komma igång igen på måndag morgon.

Skånskan - 15 mar 18 kl. 14:54

Bussar ersätter tåg på Bron

Öresund Öresundsbron kommer att vara avstängd under helgen på grund av underhållsarbete. ERWP.fif(0)Trafikverket utför ett planerat underhållsarbete på Öresundsbron under tiden 17–18 mars.

Alingsås tidning - 02 jun 18 kl. 10:21

Bussar ersätter tåg trots inställt banarbete

Västtrafik kör inga tåg alls mellan Vårgårda och Göteborg i helgen. Bussar ersätter.
SJ-tågen har drabbats av ett elfel i Partille som gör att trafiken mellan Göteborg och Stockholm dras med förseningar.

GöteborgsPosten - 12 apr 14 kl. 21:22

Bussar ersätter spårvagnar i Kortedala

Arbetet med att laga den nedrasade kontaktledningen väntas inte vara klart förrän tidigast sent i eftermiddag. Bussar ersätter..

UNT - 01 nov 14 kl. 10:35

Bussar ersätter tåg mot Stockholm

Bussar ersätter sträckan Uppsala-Stockholm i dag lördag..

Sydsvenskan - 12 nov 14 kl. 12:31

Bussar ersätter tåg Malmö-Lund i helgen

Mellan fredag kväll och måndag morgon går det inga tåg Malmö-Lund. Bussar ersätter..

GT - 24 maj 16 kl. 08:15

Stopp i tågtrafiken – bussar ersätter

Det är stopp i tågtrafiken mellan Varberg och Borås, enligt Trafikverket.Bussar ersätter de inställda tågen.Det är oklart när spårfelet kan vara åtgärdat..

Expressen - 21 jun 18 kl. 06:52

Stopp i tågtrafiken – bussar ersätter

Tågtrafiken mellan Ystad och Simrishamn är helt stoppad, på grund av ett strömförsörjningsproblem.Bussar ersätter under morgonen..

Fler nyheter från YA

YA - Igår: 16:18

Ockuperade sjukhuset – men nu har han flytt Skåne: ”Blev plan B”

Olof Eliasson från Komstad bröt foten och nekades korttidsboende av Simrishamns kommun. Han valde då att ockupera lasarettet i Ystad. Nu har han lämnat både sjukhus och Skåne och flytt till Stockholm.

YA - I förrgår: 15:14

Åtal för rattfylleri hamnen

En man i 40-årsåldern åtalas för rattfylleri efter en kontroll i hamnen i januari..

YA - I förrgår: 11:05

Misstänkt valptjuv var tavelhälare

Jakten på valptjuvarna fick en oväntad vändning för en av de misstänkta. Vid en husrannsakan hemma hos mannen hittades ett stort antal tavlor, stulna från en privat bostad i Löderup. Mannen misstänks därför för grovt häleri, istället för valpstöld..

YA - I förrgår: 10:22

Våren är här – om man ska tro SMHI: ”Ser lovande ut”

I dag börjar våren. Åtminstone enligt SMHI:s definitioner och förutsatt att meteorologerna har rätt i sina prognoser för den närmaste veckan. Någon vinter bidde det aldrig längs sydkusten..

YA - 14 feb 19 kl. 00:01

Trafikfarlig skylt ska äntligen flyttas

Bilister som ska svänga ut från Björkvallsvägen på väg 19 har under lång tid fått göra det utan full sikt åt vänster. En stor skylt skymmer trafiken söderifrån..

YA - 14 feb 19 kl. 00:01

Ystadsbor har satt betyg på kommunens bygglovsenhet: ”Positiv bild”

Bygglovsenheten i Ystads kommun får höjt betyg på alla punkter i en enkät som skickats ut till bygglovssökande. – Det är en ganska positiv bild av bygglovshanteringen, säger Stefan Engdahl (M), ordförande i myndighetsnämnden..

YA - 14 feb 19 kl. 00:01

Eleverna är konstnärer när skolan ska smyckas

När den nya skolan Källan ska få konstnärlig utsmyckning, tar kommunen hjälp av eleverna. I en workshop gav de form åt skolgårdens vattenlek och kom med förslag på hur skolans mötesplats Navet kan utsmyckas. – Kul med vatten på skolgården, säger Moa Ström som själv blir elev på den nya skolan..

YA - 14 feb 19 kl. 00:01

Grannbråk om takterrass och swimmingpool på villatomt: ”Kommer att störa”

Villaägarna i Köpingebro har utan framgång försökt stoppa grannarna från att bygga en solterrass och swimmingpool. De har överklagat kommunens bygglovsbeslut till både länsstyrelsen och mark- och miljödomstolen, men fått nej..

YA - 13 feb 19 kl. 19:31

Olycka vid Hamngatan – flera bilar inblandade

Strax efter klockan 19 krockade flera bilar i korsningen Hamngatan/Österleden i Ystad..

YA - 13 feb 19 kl. 18:30

Stulna valparna kan ha sålts på Österlen: ”Kontakta polisen”

Golden retriever-valparna som stals vid ett rån i Önnestad kan vara sålda på Österlen. Polisen vädjar nu till eventuella valpköpare att höra av sig. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.