YLE > Finland

Monday, 18 February, 03:10

YLE - 13 aug 18 kl. 07:35

Iltalehti: Finnairplan som var på väg till Vasa träffades av blixten – planet fick vändaPå söndag eftermiddag fick ett av Finnairs flyg som var på väg från Helsingfors till Vasa vända om efter att blixten slog i planet, [link:https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201808122201132616_u0.shtml;rapporterar Iltalehti;standard;]..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Vasa, Finnairs, Helsingfors, Iltalehti

Dela artikeln

55 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Iltalehti, Finnairplansom var på , vägtill , Vasa, träffades, av blixten planet fick vända
YLE - 03 mar 15 kl. 10:23

Gillrade fälla åt klocktjuv i Vasa

En Vasabo lockade ut en misstänkt klocktjuv på torget häromdagen. Tack vare det kunde polisen gripa mannen. Under den senaste veckan har sex så kallade smartklockor stulits från Soneras butik i Vasa.

YLE - 14 feb 15 kl. 18:00

IL: Tiotals hockeyfans omhändertogs av polisen i Vasa

Matchen mellan Vasa Sport och Pelicans hann inte ens börja innan det kom tråkiga nyheter från Vasa. Iltalehti rapporterar om bråk mellan supportrar och polisen tvingades omhänderta ungefär tio stycken personer. Upp till 50 personer rapporteras ha varit med i slagsmålet mellan Pelicans och Vasa Sport-supportrar enligt Iltalehti.

YLE - 21 sep 18 kl. 13:00

Finnairplan på väg till Vasa till Helsingfors måste vända om på grund av hård vind

Finnairs flyg från Helsingfors till Vasa måste vända om på grund av hård vind på torsdagen. Planet landade i Vasa fyra timmar försenat..

YLE - 21 sep 18 kl. 13:00

Finnairplan på väg till Vasa från Helsingfors måste vända om på grund av hård vind

Finnairs flyg från Helsingfors till Vasa måste vända om på grund av hård vind på torsdagen. Planet landade i Vasa fyra timmar försenat..

YLE - 23 apr 14 kl. 05:00

Bonuskonflikt i Vasa Sport

Vasa Sport steg till hockeyligan via ett kabinettsbeslut och det här har lett till en avtalskonflikt med en del av spelarna enligt tidningen Iltalehti. En del av spelarna har enligt Iltalehti en avtalsklausul som säger att de är berättigade till en resultatbonus om klubben stiger till ligan. Från föreningens sida anser man att bonusen är kopplad till idrottsliga resultat men spelarnas egen intresseförening, Suomen Jääkiekkoilijat verksamhetsledare Jarmo Saarela är av motsatt åsikt.

YLE - 01 jul 15 kl. 10:11

Våldsamt i Vasa enligt statistik

Vasa är våldsammast i svenska Österbotten. Det skvallrar polisens statistik om. Våldsammast i landet är Kinnula.

YLE - 06 okt 17 kl. 07:51

IL: Misstänkt sexuellt utnyttjande av barn på ungdomshem i Vasa

Enligt Iltalehti undersöker polisen ett misstänkt fall av grovt sexuellt utnyttjande av barn på ett ungdomshem i Vasa..

YLE - 21 sep 12 kl. 12:57

Polisen dementerar att servicestationer i Närpes, Malax och Laihela ska stängas

Enligt tidningen Iltalehti ska Polisens servicebyrå i Närpes, samservicebyrån i Malax och polisstationen i Liahela stängas. Tidningen uppger att uppgifterna kommer från en hemlig lista på inrikesministeriet. Biträdande polischef Matts Kronlund på Österbottens polisinrättning säger att nyheten kom som en överraskning.

YLE - 22 sep 12 kl. 12:50

Polisen dementerar stängning av stationer

Enligt tidningen Iltalehti ska Polisens servicebyrå i Närpes, samservicebyrån i Malax och polisstationen i Laihela stängas. Tidningen uppger att uppgifterna kommer från en hemlig lista på Inrikesministeriet. Biträdande polischef Matts Kronlund på Österbottens polisinrättning säger att nyheten kom som en överraskning.

YLE - 15 jul 14 kl. 17:00

Svenskan mår bra vid ryska gränsen

Hemkommunen säger förvånansvärt lite om ungas kunskaper i svenska. Det visar en utredning som Iltalehti har gjort. I vissa kommuner vid ryska gränsen är de ungas kunskaper i svenska bättre än på tvåspråkiga orter.

Fler nyheter från YLE

YLE - 4 timmar sedan

Issmed gav seger i FM i isskulptur

Veijo Oinonen smidde en smed i is i dagarna två. Det var mödan värt, Oinonen åker hem med en FM-titel..

YLE - 9 timmar sedan

Svingård brann i Sastmola: “Största delen av djuren har förmodligen dött”

Hundratals svin fanns i en byggnad som brann under söndagseftermiddagen. Byggnaden totalförstördes..

YLE - 10 timmar sedan

Ingåbon Emil Lindholm tolfte i svenska VM-rallyt: ”Jag ville köra säkert”

Emil Lindholm från Ingå gjorde en bra tävling och kom i mål på tolfte plats i det svenska VM-rallyt som avslutades på söndagen. Lindholm med kartläsaren Mikael Korhonen placerade sig på andra plats i sin klass..

YLE - 12 timmar sedan

En torr sommar är bra för skogshuggaren - inte ens en grund tjäle stoppar skogsmaskinen

Det har gått rätt så bra att avverka skog den här vintern. Hösten och sommaren var torra, vilket gör att marken för det mesta håller de tunga skogsmaskinerna trots att tjälen inte är lika djup som normalt..

YLE - 13 timmar sedan

Finländarna köper mer men billigare kläder - få tänker aktivt på hur ekologisk produkten är

Finländarna köper mer och billigare kläder, skor och idrottsprylar än tidigare. Få tänker på hur pass ekologiska de varor de köper är..

YLE - 15 timmar sedan

Femtonårig Pargaspojke omkom i skidolycka - församlingen erbjuder samtalsstöd

Väståbolands svenska församling erbjuder samtalsstöd efter att en femtonårig Pargaspojke omkommit på församlingens skriftskoleläger i Himos på lördag..

YLE - 15 timmar sedan

Nu finns det pengar att tjäna på ryska sopor - och finländska företag håller sig väl framme

I Finland betraktas avfall som råvara eller potentiell energi medan soporna i Ryssland bara anses vara stinkande högar av värdelöst skräp. I Ryssland lämpas 95 procent av allt avfall på soptippar, i Finland återvinns eller återanvänds 99 procent av allt avfall..

YLE - 16 timmar sedan

Skadat vildsvin sköts ihjäl i Borgå - Polisen: utgjorde en fara för människor

Det skadade vildsvin som rört sig i trakten av Borgå under veckoslutet har nu avlivats, uppger polisinrättningen i Östra Nyland..

YLE - 18 timmar sedan

Fibernätet byggs ut på sju områden i Pargas - men bara om tillräckligt många är intresserade

Pargas stad investerar 600 000 i fasta nätförbindelser. Fibernätet kan byggas ut i bland annat Nagu, Korpo och Lielax i Pargas. Projektet blir av på de områden där minst hälften av fastighetsägarna är intresserade..

YLE - 19 timmar sedan

Karis är Finlands Paris söker hus att visa upp - funkis och trädgårdar i fokus i år

Det populära evenemanget där Karis- och Billnäsbor öppnar dörrarna för allmänheten ordnas i år för tredje gången. I år vill man särskilt visa upp ortens vackra trädgårdar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.