YLE > Finland

Tuesday, 11 December, 03:34

YLE - 13 aug 18 kl. 07:35

Iltalehti: Finnairplan som var på väg till Vasa träffades av blixten – planet fick vändaPå söndag eftermiddag fick ett av Finnairs flyg som var på väg från Helsingfors till Vasa vända om efter att blixten slog i planet, [link:https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201808122201132616_u0.shtml;rapporterar Iltalehti;standard;]..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Vasa, Finnairs, Helsingfors, Iltalehti

Dela artikeln

55 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Iltalehti, Finnairplansom var på , vägtill , Vasa, träffades, av blixten planet fick vända
YLE - 03 mar 15 kl. 10:23

Gillrade fälla åt klocktjuv i Vasa

En Vasabo lockade ut en misstänkt klocktjuv på torget häromdagen. Tack vare det kunde polisen gripa mannen. Under den senaste veckan har sex så kallade smartklockor stulits från Soneras butik i Vasa.

YLE - 14 feb 15 kl. 18:00

IL: Tiotals hockeyfans omhändertogs av polisen i Vasa

Matchen mellan Vasa Sport och Pelicans hann inte ens börja innan det kom tråkiga nyheter från Vasa. Iltalehti rapporterar om bråk mellan supportrar och polisen tvingades omhänderta ungefär tio stycken personer. Upp till 50 personer rapporteras ha varit med i slagsmålet mellan Pelicans och Vasa Sport-supportrar enligt Iltalehti.

YLE - 21 sep 18 kl. 13:00

Finnairplan på väg till Vasa till Helsingfors måste vända om på grund av hård vind

Finnairs flyg från Helsingfors till Vasa måste vända om på grund av hård vind på torsdagen. Planet landade i Vasa fyra timmar försenat..

YLE - 21 sep 18 kl. 13:00

Finnairplan på väg till Vasa från Helsingfors måste vända om på grund av hård vind

Finnairs flyg från Helsingfors till Vasa måste vända om på grund av hård vind på torsdagen. Planet landade i Vasa fyra timmar försenat..

YLE - 23 apr 14 kl. 05:00

Bonuskonflikt i Vasa Sport

Vasa Sport steg till hockeyligan via ett kabinettsbeslut och det här har lett till en avtalskonflikt med en del av spelarna enligt tidningen Iltalehti. En del av spelarna har enligt Iltalehti en avtalsklausul som säger att de är berättigade till en resultatbonus om klubben stiger till ligan. Från föreningens sida anser man att bonusen är kopplad till idrottsliga resultat men spelarnas egen intresseförening, Suomen Jääkiekkoilijat verksamhetsledare Jarmo Saarela är av motsatt åsikt.

YLE - 01 jul 15 kl. 10:11

Våldsamt i Vasa enligt statistik

Vasa är våldsammast i svenska Österbotten. Det skvallrar polisens statistik om. Våldsammast i landet är Kinnula.

YLE - 06 okt 17 kl. 07:51

IL: Misstänkt sexuellt utnyttjande av barn på ungdomshem i Vasa

Enligt Iltalehti undersöker polisen ett misstänkt fall av grovt sexuellt utnyttjande av barn på ett ungdomshem i Vasa..

YLE - 21 sep 12 kl. 12:57

Polisen dementerar att servicestationer i Närpes, Malax och Laihela ska stängas

Enligt tidningen Iltalehti ska Polisens servicebyrå i Närpes, samservicebyrån i Malax och polisstationen i Liahela stängas. Tidningen uppger att uppgifterna kommer från en hemlig lista på inrikesministeriet. Biträdande polischef Matts Kronlund på Österbottens polisinrättning säger att nyheten kom som en överraskning.

YLE - 22 sep 12 kl. 12:50

Polisen dementerar stängning av stationer

Enligt tidningen Iltalehti ska Polisens servicebyrå i Närpes, samservicebyrån i Malax och polisstationen i Laihela stängas. Tidningen uppger att uppgifterna kommer från en hemlig lista på Inrikesministeriet. Biträdande polischef Matts Kronlund på Österbottens polisinrättning säger att nyheten kom som en överraskning.

YLE - 15 jul 14 kl. 17:00

Svenskan mår bra vid ryska gränsen

Hemkommunen säger förvånansvärt lite om ungas kunskaper i svenska. Det visar en utredning som Iltalehti har gjort. I vissa kommuner vid ryska gränsen är de ungas kunskaper i svenska bättre än på tvåspråkiga orter.

Fler nyheter från YLE

YLE - 7 timmar sedan

Niclas Grönholm nöjd med rallycrossäsongen – vill pröva på rally inom kort

Ingåbon Niclas Grönholm slutade på sjunde plats i VM-serien i rallycross. Han är nöjd med den placeringen och funderar på att pröva på rally..

YLE - 9 timmar sedan

Lojo investerar för tiotals miljoner de kommande åren - drar samtidigt åt svångremmen inom servicen

Lojo stad har i många år levt över sina tillgångar, men har samtidigt investerat för lite. Så beskriver Lojos stadsdirektör Mika Sivula de utmaningar Lojo står inför de kommande åren..

YLE - 10 timmar sedan

Folkhälsoforskaren Anna K. Forsman får årets Per Brahe-pris

Anna K. Forsman är född 1985 i Korsholm och är student från Vasa övningsskolas gymnasium år 2004. Hon disputerade för doktorsgraden år 2012 och har varit anställd vid Åbo akademi sedan 2014..

YLE - 11 timmar sedan

Ted Urho lämnar Yle - blir verksamhetsledare för tankesmedjan Agenda

Redaktören och programledaren Ted Urho lämnar Yle och blir verksamhetsledare för tankesmedjan Agenda. Urho berättar att han alltid har varit samhälleligt intresserad och nu finns möjlighet att följa med samhället ur ett annat perspektiv..

YLE - 11 timmar sedan

Högsta anbudet för Bromarfhemmet över 300 000

Tolv anbudsgivare deltog i anbudstävlingen för det tidigare äldreboendet Bromarfhemmet. Slutsumman landade på 327 000 euro..

YLE - 12 timmar sedan

Assistor och Uuttera fusioneras - 130 anställda i Hangö frihamn får ny arbetsgivare

Fordonslogistikbolaget Assistor och speditionsbolaget Uuttera fusioneras. Båda bolagen har verksamhet i frihamnen i Hangö..

YLE - 12 timmar sedan

”Det finns bara ett tunnelprojekt” - Peter Vesterbacka vidhåller att tunneln till Tallinn står klar julen 2024

Peter Vesterbacka vidhåller att den första avgången med tåg genom en tunnel till Tallinn avgår senast på julafton 2024. Samtidigt menar trafik- och kommunikationsminister Anne Berner att det tar 5-6 år att göra miljökonsekvensbedömningarna..

YLE - 14 timmar sedan

Trafis elektroniska fortfarande tjänst stängd - nu kräver kommunikationsministeriet en förklaring

På söndagskvällen stängde trafiksäkerhetsverket Trafi all sin elektroniska kundbetjäning. Orsaken är kritikstormen mot tjänsten Kuljettajatiedot, Föraruppgifter, där enskilda personers körkortsdata publicerats..

YLE - 14 timmar sedan

Trafis elektroniska tjänst stängd - nu kräver kommunikationsministeriet en förklaring

På söndagskvällen stängde trafiksäkerhetsverket Trafi all sin elektroniska kundbetjäning. Orsaken är kritikstormen mot tjänsten Kuljettajatiedot / Föraruppgifter, där enskilda personers körkortsdata publicerats..

YLE - 17 timmar sedan

Skyddspolisen om den nationella säkerheten: "Största hotet är de enskilda aktörerna"

Representanter från Skyddspolisen berättade på måndagsmorgonen om den nationella säkerheten i Finland just nu. De kunde berätta att hotnivån fortsättningsvis är 2 på den fyrgradiga skalan – förhöjd, men oförändrad sedan juni 2017..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.