Nyteknik > Teknik

Friday, 19 October, 21:36

Nyteknik - 13 aug 18 kl. 07:31

Solcellerna ger tre mil – då lanseras tyska elbilen”Sion” kommer ha en räckvidd på 250 kilometer, men de 330 solcellerna ska i egen kraft kunna leverera 30 kilometers körning. 2019 inleder Sono Motors tillverkningen av elbilen..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Sono Motors

Dela artikeln

178 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Solcellernager , tre, mil, , lanseras, tyska, elbilen
Corren - 08 feb 12 kl. 19:18

Stor trafikolycka tre mil norr om Motala

En lastbil brinner och flera personer sitter fastklämda efter att en lastbil krockat med flera personbilar, på riksväg 50 cirka tre mil norr om Motala..

Expressen - 22 feb 12 kl. 07:47

Halkkaos på E20 - köer på tre mil efter olyckor

Fullt trafikkaos råder på E20 utanför Mariestad i Västra Götaland. Vid klockan 07.00 var köerna tre mil efter att flera lastbilar vält på grund av blixthalka.

Nya Wermlands Tidningen - 21 aug 12 kl. 07:30

Tre mil älv restaureras för fiskens skull

Lite mer än sammanlagt tre mil av Halgån, Åssjöälven och Kölan i norra Värmland ska återställas i ursprungligt skick - för att gynna lax, öring, harr och andra arter. Vattendragen var en gång flottningsleder. Då rensades vattnen från sten och andra hinder, som nu ska läggas ut igen..

NSD - 28 okt 12 kl. 14:13

Tre mil natursnöspår klara

Snön som vräkte ned i fredags har omsatts till skidspår. Nu finns tre mil åkbara spår i Kiruna..

Hela Gotland - 25 mar 13 kl. 22:45

Tre mil parkeringsbiljetter

?Lägger man ihop alla parkeringsbiljetter som slängs blir det tre mil biljetter?..

Sydsvenskan - 11 feb 14 kl. 13:35

Tre mil vattenledningar spolas rena till april

En större renspolning av vattenledningsnätet i Staffanstorp inleddes på tisdagen.
Fram till slutet av mars eller början av april ska cirka tre mil ledningar spolas..

Vimmerby Tidning - 22 feb 14 kl. 06:07

Tre mil ifrån Tjejklassikern

Förr tränade Louise Tirbäcken nästan aldrig. Idag fullbordar hon Tjejklassikern. Tre mil på skidor är allt som återstår.

ÖstersundsPosten - 06 mar 14 kl. 05:52

Hon åker tre mil för att hämta barnen

Therese Stenman bor och jobbar i Bringåsen, ändå måste hon åka drygt tre mil varje dag för att hämta och lämna dottern på förskolan. Det fanns bara plats på förskola i Körfältet..

Västerbottens Folkblad - 10 okt 14 kl. 11:45

Patient tvingades gå tre mil hem

En man i 60-årsåldern tvingades gå tre mil för att komma hem sedan han skrivits ut från Lycksele lasarett. Händelsen har nu anmälts till Inspektionen för vård och omsorg. I anmälan ifrågasätts att lasarettet inte ordnande med hemtransport till mannen som är hjärtsjuk och lider av diabetes.

Dalarnas tidningar - 01 sep 16 kl. 10:25

Fick cykla tre mil på dressin som vinst i apptävling

−Det här har varit en alltigenom oerhört trevlig vistelse. Vi har haft det jättemysigt och har flera hinkar lingon med oss hem.Det säger Boel och Gert Skärlina, som i början av veckan spenderade en natt i det romantiska 120-åriga stationshuseti Sågen, cirka tre mil söder om Vansbro.

DalaDemokraten - 01 sep 16 kl. 10:25

Fick cykla tre mil på dressin som vinst i apptävling

−Det här har varit en alltigenom oerhört trevlig vistelse. Vi har haft det jättemysigt och har flera hinkar lingon med oss hem.Det säger Boel och Gert Skärlina, som i början av veckan spenderade en natt i det romantiska 120-åriga stationshuseti Sågen, cirka tre mil söder om Vansbro.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 5 timmar sedan

Tysklands mäktigaste svensk tar över Daimler

Svensken Ola Källenius får nästa år ett av bilvärldens absoluta toppjobb - högste chef på Daimlerkoncernen. Affärsvärlden träffar Ola Källenius, som i maj tar över vd-posten på fordonkoncernen Daimler..

Nyteknik - 5 timmar sedan

F-117 Nighthawk – science fiction på sjuttiotalet

GRAFIK. Se illustrationen över Lockheed F-117: Planet som en gång var pionjär inom smygtekniken..

Nyteknik - 8 timmar sedan

Samsung ryktas döda notch-design 2019 med Galaxy S10

Den eviga debatten om notch-designen på mobiltelefoner kan få sig en vändning under 2019. Nu ryktas Samsung designa en fullskärmstelefon för Galaxy S10..

Nyteknik - 7 timmar sedan

De klarar allt från fordonskomponenter till jätteskor

Fråga: vad har en två meter lång Pumasko och fordonsindustrin gemensamt? Svar: den unika kompetens och den konceptverkstad som Havd Group har byggt upp..

Nyteknik - 9 timmar sedan

Samsung ryktas döda notch-design 2019 med Galaxy 10

Den eviga debatten om notch-designen på mobiltelefoner kan få sig en vändning under 2019. Nu ryktas Samsung designa en fullskärmstelefon för Galaxy 10..

Nyteknik - 8 timmar sedan

Här är bildtekniken som kan avbilda mumiers vävnader

Tekniken gör det möjligt att se rester av fettceller, blodkärl, nerver och möjligtvis spår av sjukdomar i mumifierade kroppsdelar..

Nyteknik - 9 timmar sedan

Fetma knyts allt starkare till cancer

Fetma ökar risken för betydligt fler cancerformer än vad man hittills trott. Enligt Världscancerfonden WCRF kan fyra av tio cancerfall förebyggas med rätt kost och motion..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Efter test: Det här var mest utmanande för självkörande tekniken

Över 70 procent av förare tror att man redan i dag kan köpa självkörande bilar – det visar Euro NCAP:s undersökning. Nu har de utvärderat förarstödet hos tio modeller..

Nyteknik - 11 timmar sedan

Trots avgasproblem levererar Volvo – men aktien svajar

Fordonstillverkaren Volvo klår förväntningarna och levererar sitt hittills starkaste resultat för ett tredje kvartal. Trots goda siffror svajar aktien på Stockholmsbörsen..

Nyteknik - 11 timmar sedan

Trots avgasproblem – Volvo levererar

Fordonstillverkaren Volvo klår förväntningarna och levererar sitt hittills starkaste resultat för ett tredje kvartal..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.