Nyteknik > Teknik

Monday, 10 December, 11:40

Nyteknik - 13 aug 18 kl. 07:31

Solcellerna ger tre mil – då lanseras tyska elbilen”Sion” kommer ha en räckvidd på 250 kilometer, men de 330 solcellerna ska i egen kraft kunna leverera 30 kilometers körning. 2019 inleder Sono Motors tillverkningen av elbilen..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Sono Motors

Dela artikeln

180 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Solcellernager , tre, mil, , lanseras, tyska, elbilen
Corren - 08 feb 12 kl. 19:18

Stor trafikolycka tre mil norr om Motala

En lastbil brinner och flera personer sitter fastklämda efter att en lastbil krockat med flera personbilar, på riksväg 50 cirka tre mil norr om Motala..

Expressen - 22 feb 12 kl. 07:47

Halkkaos på E20 - köer på tre mil efter olyckor

Fullt trafikkaos råder på E20 utanför Mariestad i Västra Götaland. Vid klockan 07.00 var köerna tre mil efter att flera lastbilar vält på grund av blixthalka.

Nya Wermlands Tidningen - 21 aug 12 kl. 07:30

Tre mil älv restaureras för fiskens skull

Lite mer än sammanlagt tre mil av Halgån, Åssjöälven och Kölan i norra Värmland ska återställas i ursprungligt skick - för att gynna lax, öring, harr och andra arter. Vattendragen var en gång flottningsleder. Då rensades vattnen från sten och andra hinder, som nu ska läggas ut igen..

NSD - 28 okt 12 kl. 14:13

Tre mil natursnöspår klara

Snön som vräkte ned i fredags har omsatts till skidspår. Nu finns tre mil åkbara spår i Kiruna..

Hela Gotland - 25 mar 13 kl. 22:45

Tre mil parkeringsbiljetter

?Lägger man ihop alla parkeringsbiljetter som slängs blir det tre mil biljetter?..

Sydsvenskan - 11 feb 14 kl. 13:35

Tre mil vattenledningar spolas rena till april

En större renspolning av vattenledningsnätet i Staffanstorp inleddes på tisdagen.
Fram till slutet av mars eller början av april ska cirka tre mil ledningar spolas..

Vimmerby Tidning - 22 feb 14 kl. 06:07

Tre mil ifrån Tjejklassikern

Förr tränade Louise Tirbäcken nästan aldrig. Idag fullbordar hon Tjejklassikern. Tre mil på skidor är allt som återstår.

ÖstersundsPosten - 06 mar 14 kl. 05:52

Hon åker tre mil för att hämta barnen

Therese Stenman bor och jobbar i Bringåsen, ändå måste hon åka drygt tre mil varje dag för att hämta och lämna dottern på förskolan. Det fanns bara plats på förskola i Körfältet..

Västerbottens Folkblad - 10 okt 14 kl. 11:45

Patient tvingades gå tre mil hem

En man i 60-årsåldern tvingades gå tre mil för att komma hem sedan han skrivits ut från Lycksele lasarett. Händelsen har nu anmälts till Inspektionen för vård och omsorg. I anmälan ifrågasätts att lasarettet inte ordnande med hemtransport till mannen som är hjärtsjuk och lider av diabetes.

Dalarnas tidningar - 01 sep 16 kl. 10:25

Fick cykla tre mil på dressin som vinst i apptävling

−Det här har varit en alltigenom oerhört trevlig vistelse. Vi har haft det jättemysigt och har flera hinkar lingon med oss hem.Det säger Boel och Gert Skärlina, som i början av veckan spenderade en natt i det romantiska 120-åriga stationshuseti Sågen, cirka tre mil söder om Vansbro.

DalaDemokraten - 01 sep 16 kl. 10:25

Fick cykla tre mil på dressin som vinst i apptävling

−Det här har varit en alltigenom oerhört trevlig vistelse. Vi har haft det jättemysigt och har flera hinkar lingon med oss hem.Det säger Boel och Gert Skärlina, som i början av veckan spenderade en natt i det romantiska 120-åriga stationshuseti Sågen, cirka tre mil söder om Vansbro.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 30 minuter sedan

Deras system kan spara miljontals liter diesel om året

Uppgraderingen av mjölktankbilarna ska ge enorma miljövinster. Enligt Semcons kommer deras nya lösning spara miljontals liter diesel. "Det finns ett stort intresse för tekniken, inte bara mejerier utan även i andra branscher", säger projektledaren John Emil Halden..

Nyteknik - 30 minuter sedan

De skapar möjligheternas Stockholm

Stockholms stad ska möjliggöra 140 000 nya bostäder fram till 2030. Den snabba utökningen kräver spetskompetens, bland annat byggprojektledare. Här har du möjlighet att vara med i arbetet med utvecklingen av Stockholm..

Nyteknik - 1 timme sedan

ÅF lägger bud på finska Pöyry

Ingenjörs- och konsultföretaget ÅF lägger bud på Pöyry. Budet är på 10:20 euro per aktie vilket värderar hela bolaget till 611 miljoner euro, motsvarande cirka 6,3 miljarder kronor, enligt ett pressmeddelande..

Nyteknik - 1 timme sedan

Första sonden på väg mot månens "mörka sida"

Fram till för 60 år sedan hade vi knappt någon aning om vad som fanns där. Nu är människans första sond på väg till månens baksida..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Deras unika flödesmotor ska revolutionera framtidens fordon

Vid första anblick, en spännande sexhjuling – men Ferox Azaris är mycket mer än så. Den demonstrerar företagets flödesmotor. Ett system som enligt tillverkaren kan revolutionera framtidens fordon..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Nasas sond studerar hotfulla asteroiden Bennu

Innehåller asteroiden Bennu ledtrådar till livets ursprung på jorden – och blir den om 150 år ett akut hot mot just livet på vår planet? Sonden Osiris-Rex är nu framme för att ta reda på det..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Fords algoritm kan förutse faror

I London har Ford loggat motsvarande 20 varv med bil runt jorden – detta för att identifiera platser med hög olycksrisk. Resultatet är en algoritm som kan förutse faror..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Över hälften av jordens befolkning är online

Runt 3,9 miljarder människor i världen använder internet. Det är första gången som över hälften av jordens befolkning är uppkopplad, meddelar FN-organet Internationella teleunionen (ITU)..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Simuleringarnas motsvarighet till GPS

Hur många av oss vet egentligen exakt hur en GPS fungerar?.

Nyteknik - 3 timmar sedan

Japanska åklagare åtalar Ghosn och Nissan

Åklagare i Japan har lämnat in ett formellt åtal mot den avsatte Nissan-ordföranden Carlos Ghosn för ekonomiska oegentligheter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.