BLT > Kultur

Saturday, 23 February, 08:10

BLT - 13 aug 18 kl. 07:16

Sanna Nielsen: "Allt har ju ett slut"Sanna Nielsen har haft en "fantastisk sommar" på Sollidenscenen. Men när det kommer till hennes framtid i "Allsång på Skansen" är hon hemlighetsfull. – Beslutet är taget. Mer än så kan jag tyvärr inte säga, säger programledaren till TT..
Läs mer på BLT
Läs mer om:
Nielsen, Sollidenscenen, Allsång, Skansen, TT

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sanna, NielsenAllt har ju ett , slut
Barometern - 08 mar 14 kl. 22:36

Sanna Nielsen vann Melodifestivalen

På sjunde försöket vann Sanna Nielsen till slut Melodifestivalen med balladen "Undo". Hon segrade bara med två futtiga poäng före Ace Wilder.- Det är total glädje och chock!

SmålandsPosten - 11 maj 14 kl. 00:42

Sanna Nielsen trea efter Conchita Wurst

Den österrikiska dragartisten Conchita Wurst tog hem Eurovision Song Contest. Sanna Nielsen gjorde en storstilad insats och blev trea i Köpenhamn på lördagskvällen. Österrike fick 284 poäng och skuggades länge av Nederländernas The Common Linnets som samlade ihop 238 poäng.

Kristianstadsbladet - 08 mar 14 kl. 21:57

Sanna Nielsen vann Melodifestivalen

Trägen vinner. På sjunde försöket vann Sanna Nielsen till slut Melodifestivalen med balladen "Undo". Men det var ett jämnt race in i det sista.

Trelleborgs Allehanda - 08 mar 14 kl. 21:57

Sanna Nielsen vann Melodifestivalen

Trägen vinner. På sjunde försöket vann Sanna Nielsen till slut Melodifestivalen med balladen "Undo". Men det var ett jämnt race in i det sista.

SmålandsPosten - 08 mar 14 kl. 21:55

Sanna Nielsen vann melodifestivalen

Europa röstade fram Ace Wilder före Sanna Nielsen. SVT tittarna tyckte tvärt om och Sanna Nielsen vann därmed årets Melodifestival. Med två poängs marginal.

Trelleborgs Allehanda - 09 mar 14 kl. 14:59

Sanna Nielsen ser fram mot pizzakväll

Två och en halv timme. Längre fick Sanna Nielsen inte sova efter schlagersegern. Trots det var sångerskan pigg när TT träffade henne på söndagen.

Kristianstadsbladet - 09 mar 14 kl. 14:59

Sanna Nielsen ser fram mot pizzakväll

Två och en halv timme. Längre fick Sanna Nielsen inte sova efter schlagersegern. Trots det var sångerskan pigg när TT träffade henne på söndagen.

Barometern - 08 feb 14 kl. 22:28

Sanna Nielsen och Panetoz vidare till final

Det blir Panetoz som får följa med storfavoriten Sanna Nielsen till Melodifestivalens final. Med bidraget "Efter solsken" skrällde gruppen och knep en otippad finalplats. - Hjärtat stannade, säger sångaren Pa Modou Badjie.

Barometern - 29 sep 14 kl. 12:09

Låt Sanna Nielsen vara den ?busiga?

Det är ett av Sveriges mest prestigefyllda tv-jobb. Kanske också det svåraste.
Jag pratar naturligtvis om programledarjobbet i Melodifestivalen.

Trelleborgs Allehanda - 08 mar 14 kl. 21:58

Sanna Nielsen vann

Bild: TT
Ace Wilder tog den europeiska juryns röster. Sanna vann svenska folkets hjärta och vann festivalen med två poängs marginal.
Finalen i Melodifestivaln var en tvekamp.

Kristianstadsbladet - 08 mar 14 kl. 21:58

Sanna Nielsen vann

Bild: TT
Ace Wilder tog den europeiska juryns röster. Sanna vann svenska folkets hjärta och vann festivalen med två poängs marginal.
Finalen i Melodifestivaln var en tvekamp.

Fler nyheter från BLT

BLT - 15 feb 19 kl. 00:00

Om Blekinges subventioner av teaterlivet i Växjö

Författaren och dramatikern Margareta Skantze från Karlskrona gör här ett inlägg om de kulturpengar som varje år går till Regionteatern Blekinge-Kronoberg med huvudsäte i Växjö..

BLT - 18 feb 19 kl. 20:15

Amanda Lind: ” Konsten ska kunna vara provocerande och maktkritisk”

Nya kulturministern, miljöpartisten Amanda Lind, har svårt att dela in kulturdebatten i vänster och höger. Istället pratar hon gärna om likvärdig kultur i hela landet..

BLT - 18 feb 19 kl. 14:10

Flerstämmigt rikt om liv och sorg

Tre generationers kvinnor ställs jämte varandra på scen i brittiska Alice Birchs ”Ett självmords anatomi”. Kulturjournalisten Sune Johannesson ser den nordiska premiären av ett övertygande rikt drama med angelägna frågor om psykisk ohälsa. .

BLT - 14 feb 19 kl. 00:00

Manövrerar tuschpensel och slägga

Kjell Nilsson har ett fast handslag och arbetar gärna med järnskulpturer i stort format. Samtidigt skapar han små landskap i tusch - och däremellan landskapsmålningar med sommarkänsla. På lördagen välkomnar han och Karlshamns konstförening till vernissage för utställningen ”Hjärta i Natur och Skulptur”..

BLT - 15 feb 19 kl. 00:00

Jan Lundgren om jazzbeslutet: ”Galet och orättvist”

– Det är galet, felaktigt och orättvist, säger jazzpianisten Jan Lundgren, om Kulturrådets beslut att dra in det statliga arrangörsstödet till 13 jazzklubbar, däribland Olofströms. Beslutet kom som en blixt från klar himmel och hotar flera av klubbarnas existens..

BLT - 16 feb 19 kl. 10:00

Intresseväckande biografi om ett hemligt liv

Martin Kylhammars väldiga biografi över Verner von Heidenstam, hans sista kärlek Kate Bang och deras gemensamma hem Övralid är lika heltäckande som intreesseväckande, tycker recensenten Martin Lagerholm..

BLT - 16 feb 19 kl. 09:00

Så bra är romanen ”Call me by your name”

Filmatiseringen av ”Call me by your name” blev en framgångssuccé, det har gjort att romanförlagan från 2007 nu översatts till svenska för första gången. Bella Stenberg läser en finstämd minnesbild över tonårsförälskelsen. .

BLT - 15 feb 19 kl. 15:18

Kristof skriver på brutalt ärlig prosa

Ungerska Agota Kristof skriver med en brutalt språklig precision om människans överlevnad i krig och exil. Hennes romantrilogi ”Den stora skrivboken”, ”Beviset” och ”Den tredje lögnen” kommer nu i svensk nyöversättning, samlad i en volym. Oumbärlig och angelägen menar kulturjournalisten Thomas Kjellgren, som inte heller tvekar att utnämna böckerna som några av de viktigaste prosaverken i den europeiska litteraturen..

BLT - 14 feb 19 kl. 14:38

Språket porlar stadigt och klart i Raattamaas debut

Pia Mariana Raattamaa Viséns debut är en släktkrönika om hennes egen familj och en berättelse om människors ständiga hemlängtan i ett föränderligt samhälle..

BLT - 11 feb 19 kl. 18:24

När huvudpersonen är ett hav

Det var meningen att praktverket ”Die Ostsee” (Östersjön) skulle översättas till de språk som talas runt vårt gemensamma innanhav. BLT Kultur och nöje har bett Dagmar Nordberg, Bräkne-Hoby (som härmed introduceras som recensent) att ge ett omdöme om den imponerande volym som än så länge endast finns på ett språk..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.