Skånskan > Nyheter

Thursday, 17 January, 18:32

Skånskan - 13 aug 18 kl. 06:53

Inbrottstjuvar greps efter stöldStrax efter klockan två på måndagsmorgonen larmades polisen till Västergatan med anledning av ett pågående inbrott i en bil.En uppringare hade sett två män när de höll på att bryta sig in i bilen, vilket de också lyckades med. De fick bland annat med sig en mobiltelefon och en jacka. Men kort därpå anlände polisen som grep de två männen, som båda är i 50-årsåldern..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Västergatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inbrottstjuvar, grepsefter , stöld
NSD - 19 okt 12 kl. 05:55

Inbrottstjuvar greps efter biljakt

Tre misstänka inbrottstjuvar greps efter en biljakt i Djursholm natten till fredagen..

Sydsvenskan - 26 apr 13 kl. 03:29

Inbrottstjuvar greps på bar gärning

Fyra unga inbrottstjuvar greps på Varbergsgatan..

UNT - 19 maj 14 kl. 03:11

Inbrottstjuvar greps efter tips

Två misstänkta inbrottstjuvar greps sent på söndagskvällen i Enköping sedan ett vittne tipsat polisen..

GT - 06 aug 14 kl. 08:17

Inbrottstjuvar greps – efter vittnets långa jakt

Tre inbrottstjuvar greps i Skara under natten till onsdagen. Ett vittne hade då kört efter tjuvarna i ett par mil på vägarna från Falköping – vilket gjorde att polisen till slut kunde ingripa. – Vi fick stopp på bilen vid Trestena, säger Thomas Fuxborg, presstalesman vid polisen i Västra Götaland..

NSD - 16 jan 15 kl. 02:18

Två inbrottstjuvar greps

Två misstänkta inbrottstjuvar greps och anhölls på torsdagskvällen..

Sydsvenskan - 16 maj 15 kl. 03:48

Inbrottstjuvar greps efter tips

Två inbrottstjuvar greps sedan ett vittne sett dem och larmat polisen..

GöteborgsPosten - 22 okt 15 kl. 06:01

Inbrottstjuvar greps - en skadad

Två inbrottstjuvar greps på bar gärning i Lerum under natten mot torsdagen. En av tjuvarna föll från en mur i samband med gripandet.- Hon faller ganska illa och slår sig i ryggen, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesman..

Sydsvenskan - 23 sep 18 kl. 14:52

Inbrottstjuvar greps på bar gärning

Två inbrottstjuvar greps i Svedala vid lunchtid på söndagen..

NT - 08 jan 19 kl. 20:08

Inbrottstjuvar greps av allmänhet

Tre inbrottstjuvar greps på bar gärning av privatpersoner i Fiskeby..

Helsingborgs Dagblad - 07 jun 12 kl. 11:45

Flyende inbrottstjuvar greps

Under natten mot torsdag greps två inbrottstjuvar i Laröd efter en polisjakt.Vid kl 01.30 såg ett vittne hur tre män bröt sig in i ett lastbilssläp på Sadelvägen i Laröd, norr om Helsingborg.

Nya Wermlands Tidningen - 11 jun 16 kl. 21:39

Misstänkta inbrottstjuvar greps av polis

Polisen gjorde vid 17-tiden på lördagen ett tillslag mot en fastighet i Nysäter i Säffle kommun.Vid tillslaget greps fyra misstänkta inbrottstjuvar..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Plan klar för handel och avfallscentral

SJÖBO Senare än beräknat – men nu skickas planen för handels- och industriområdet söder om återvinningscentralen vidare till kommunfullmäktige.Planarbetet för Bäckadalsområdet, med plats för bland annat en omlastningscentral för avfall, startade redan 2017 men råkade ut för förseningar på vägen.
I det första planförslaget fanns det en möjlighet till att bygga ett tankställe, men då enbart ett tankställe för biogas.

Skånskan - 1 timme sedan

Ystadselevers soppa föll juryn i smaken

Västervångskolans elevers vintersoppa med naanbr ystad Segern innebär att Ystadseleverna Saga Andersson och Agnes Rosengren Asp har chans att gå vidare till final i Stockholm.
Men det var en knepigtuppgift för den eminenta juryn att bestämma sig för en vinnare. Mats Rodenstam, Mr Gourmet, Johan Liljegren, Orkla foods Sverige, och Joakim Johansson, kökschef på Hotel Continental, smakade, betraktade och doftade på rätterna.

Skånskan - 1 timme sedan

Olycka på E22 – vägen avstängd

Trafik Vid 16.45-tiden var två personbilar inblandade i en trafikolycka på E22 vid Segevång i södergående riktning.Ambulans har kallats till platsen, men skadeläget hos de inblandade är i nuläget oklart.

Skånskan - 1 timme sedan

Polisen vill stävja bilinbrotten

Löddeköpinge På onsdagseftermiddagen bröt sig tjuvar in i en bil som stod parkerad utanför Bauhaus på Center Sydområdet i Löddeköpinge.
Inbrottet genomfördes under den kvart ägaren var inne i varuhuset. Bytet blev en väska med en dator i.

Skånskan - 1 timme sedan

Nu grävs centrum upp för nytt avlopp

SVEDALA Nu är det igång, det omfattande arbetet med att under ett halvår byta ut avloppsrör och lägga ner fjärrvärme i centrala Svedala.
Nya körvägar krävs när Kyrkogatan och Storgatan nu är avstängda.Arbetet med att byta ut 80 år gamla dagvattenledningar längs Kyrkogatan har nu rullat igång och det första grävningarna har inletts på den del av Kyrkogatan där den övergår i Järnvägsgatan, strax före Södergatan.

Skånskan - 2 timmar sedan

S-topp sågar danskt förslag

Skåne – Ett mycket dåligt förslag, som inte är bra för Skåne och integrationen över Öresund.Så kommenterar Henrik Fritzon (S) oppositionsledare i Region Skåne den danske statsministern Lars Lökke Rasmussens (Venstre) förslag om att slopa de fem folkvalda regionerna i Danmark.
– I Sverige har vi formerat oss i regioner.

Skånskan - 2 timmar sedan

Nya ägare till hus i Svalöv

Svalöv Hedvig Sofia Eleonora Weibull, 36, och Felix Gustaf Mathias Heuman, 41, är nya ägare till huset på Rönnebergsvägen 23 i Svalöv. Byggår för huset är 1920 och boarean är 184 kvadratmeter. Säljare är Charlotte Fabech och Ulf Albert Knutsson Näsman.

Skånskan - 2 timmar sedan

Ystads IF kombinerar nytta med VM-nöje

De skånska elitlagen i handboll är inne i en tuff träningsperiod under VM-uppehållet. Men Ystads IF kombinerar nytta med nöje – laget träningsmatchar i Herning och passar på att se Sverige spela i VM.– Vi åker till Herning fredag morgon och ska ha ett träningsläger där fredag till måndag.

Skånskan - 2 timmar sedan

Körde olovligt vid Tjörnarp

Tjörnarp Förra lördagen stoppades en bilist på riksväg 23 i höjd med Tjörnarp och det visade sig att mannen som framförde bilen – en man i 40-årsåldern – inte hade något körkort.
Han åtalas nu i Lunds tingsrätt misstänkt för grov olovlig körning. Anledningen att brottet rubriceras som grovt är att han tidigare dömts för liknande händelser.

Skånskan - 2 timmar sedan

Stoppades på Malmövägen

Höör En man åtalas i Lunds tingsrätt ­misstänkt för grov olovlig körning sedan han i söndags stoppades då han körde bil i Höör trots att han inte har något körkort. Han stoppades på ­Malmövägen.
Mannen, som är i 30-årsåldern, har tidigare dömts för liknande brottslighet och brottet rubriceras därför som grovt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.