Jönköpingsnytt > Nyheter

Tuesday, 23 October, 02:38

Jönköpingsnytt - 13 aug 18 kl. 06:32

Efter torkan: ”Servera mer kött”Tre personer från Centerpartiet vill i en motion att Jönköpings kommuns måltidsverksamheter får i uppdrag att tillfälligt prioritera nötkött i större utsträckning i sina menyer för att därmed utöka sina inköp av svenskt nötkött.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Centerpartiet, Jönköpings

Dela artikeln

12 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter torkan, Servera, mer, kött
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Kommunerna ska servera mer lokal mat

Dalslandskommunerna och Säffle är på väg att gemensamt satsa på att servera mer närproducerade livsmedel i sina förskolor, skolor och i omsorgen.Åmåls kommun har för sin del godkänt den nya policyn..

Sydsvenskan - 30 mar 14 kl. 05:30

Biograf Spegeln vill servera mer än film

Biograf Spegeln vill bygga ett riktigt kök och servera varm mat.
Planen är att ha nypremiär i juli..

BT - 06 sep 13 kl. 11:46

Ett viktigt steg för mer närproducerat

Om huvuddelen av de livsmedel vi konsumerar ska produceras ?någon annanstans? riskerar fokus att hamna enbart på låga slutpriser, och risken är då att det blir på bekostnad av kvalitet, miljön och andra sociala faktorer.

SmålandsPosten - 11 nov 13 kl. 06:11

Politiker vill ha mer vilt på kommunens bord

Mer viltkött i de kommunala köken vill samverkanspartierna i Tingsryds kommun ha. Nu har de lämnat in en motion till kommunfullmäktige för att frågan ska lyftas en gång för alla. Att införa mer viltkött i kommunens verksamheter skulle gagna både klimatet och lantbruket.

UNT - 14 nov 14 kl. 17:10

Mindre skumpa, mer öl på banken

Brittiska centralbanken kommer att i fortsättningen servera mer öl och mindre vin och champagne i officiella sammanhang..

Helsingborgs Dagblad - 14 nov 14 kl. 17:17

Mindre skumpa, mer öl på banken

Brittiska centralbanken kommer att i fortsättningen servera mer öl och mindre vin och champagne i officiella sammanhang. Förändringen kommer efter det att Mark Carney tagit över som ny chef för Bank of England. Hittills har banken köpt in 648 flaskor öl i år — mot bara 24 flaskor i fjol..

BT - 14 nov 14 kl. 17:10

Mindre skumpa, mer öl på banken

Brittiska centralbanken kommer att i fortsättningen servera mer öl och mindre vin och champagne i officiella sammanhang. Förändringen kommer efter det att Mark Carney tagit över som ny chef för Bank of England. Hittills har banken köpt in 648 flaskor öl i år - mot bara 24 flaskor i fjol.

SvD - 14 nov 14 kl. 17:10

Mindre skumpa, mer öl på banken

Brittiska centralbanken kommer att i fortsättningen servera mer öl och mindre vin och champagne i officiella sammanhang. Förändringen kommer efter det att Mark Carney tagit över som ny chef för Bank of England. Hittills har banken köpt in 648 flaskor öl i år - mot bara 24 flaskor i fjol..

GöteborgsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Kungsbacka vill köpa mer av lokala odlare

Kungsbacka kommun vill servera mer närodlat. Därför ska nu upphandlingarna anpassas så att fler lokala odlare ska kunna erbjuda sina produkter..

BT - 29 aug 18 kl. 18:54

Vändningen – mer kött i Borås stads skolor

Kommunalrådets besked i augusti till trots – framöver kommer Borås stads skolor att servera mer kött till eleverna..

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Hyllas för omtalade atmosfären

Årets fan är ett initiativ som hyllar fans och föreningshjältar som står för en sund läktarkultur samt gör allt och lite till för sin förening. Nu är Mullsjö-supportern Marcus Filipsson nominerad till priset.
.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Populära konditoriet stängt: ”Kan bara beklaga”

I våras fick det klassiska fiket Gustafs konditori i Huskvarna en ny ägare. Men sedan slutet av sommaren har konditoriet hållit stängt. Nu säger fastighetsägaren till jp.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Bröt förbudet - ställs inför rätta

Under sommarens torka var det totalt eldningsförbud i hela Jönköpings län. En privatperson tände trots det en grill och åtalas nu vid Jönköpings tingsrätt.
.

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

Kollaps, succé och framtid

I det senaste avsnittet av 036fotboll pratar Magnus Sundvall, Adam Jönsson och Erik Boström bland annat igenom J-Södras kollaps Råslätts succé och vad som kommer hända med Assyriska.
.

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

Tunnel kan avlasta vältrafikerad rondell

Redan i dag är det högt tryck på Ekhagsrondellen och mer trafik väntas det bli i samband med kommande bostadsbyggen. Nu har stadsbyggnadsnämnder olika idéer på hur trafiken i rondellen kan minskas.
.

Jönköpingsnytt - 9 timmar sedan

Långa köer efter krock på E4

Under måndagseftermiddagen har det skapats köer på E4. Det rör sig om en kökrock. Köerna växer kraftigt och i riktning mot Huskvarna.

Jönköpingsnytt - 10 timmar sedan

Idolvinnaren kommer till Jönköping

På torsdag kommer förra årets Idol-vinnare, Chris Kläfford till Jönköping med sin turné The Imagine Tour. Konserten är del av Destination Jönköpings satsning på sing and songwriters.
.

Jönköpingsnytt - 10 timmar sedan

Elakartad cancer upptäcktes efter fem år

När en hudförändring, som 2013 bedömdes som ofarlig, granskades på nytt i år upptäcktes att det rörde sig om hudcancer. Nu anmäler Region Jönköpings län händelsen för prövning enligt lex Maria.
.

Jönköpingsnytt - 12 timmar sedan

Uppgifter: Backen kan lämna HV71

Alexander Ytterell kan vara på väg bort från HV71. Enligt uppgifter till Expressen ska klubben ha börjat titta på möjligheter för att flytta backen.
.

Jönköpingsnytt - 12 timmar sedan

Nya inbrott i lyxbilar

Det har under måndagsmorgonen upptäckts att det varit inbrott i två Mercedes-bilar som stod utomhus på Norra Apollovägen på Vättersnäs.
.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.