Expressen > Sport

Tuesday, 21 August, 10:29

Expressen - 13 aug 18 kl. 06:41

Han valde Sverige efter Facebook-meddelandetBERLIN. Allt började med ett meddelande på Facebook.Sen gick det snabbt.Snabbare än vad någon kunnat ana.Det här är berättelsen om hur Armand Duplantis, 18, blev Sveriges nya stavkung – och bäst i hela Europa.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige, Facebook, Berlin, Armand Duplantis, Sveriges, Europa, Renaud Lavillenie

Dela artikeln

9539 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han valde, Sverigeefter , Facebook-meddelandet
Sydsvenskan - 18 apr 11 kl. 17:54

Bild på kyss raderades av Facebook

Protester mot en Londonpub som slängt ut två killar som kyssts har i sin tur slängts ut från Facebook. Anledningen verkar vara bilden ovan.
Bilden kommer från den populära brittiska BBC-såpan Eastenders och publicerades både i ett inlägg av kulturbloggen Dangerous Minds och på en event-sida som manade till protest mot pub-incidenten.

News55 - 02 dec 16 kl. 15:06

Fick besked om dödsfall på Facebook

Det var efter att en av vårdtagarna på ett äldreboende hade avlidit som en anställd på boendet skrev om händelsen på Facebook. Meddelandet lästes sedan av en anhörig till den avlidna personen som därefter vidarebefordrade det till ytterligare en anhörig som på så sätt fick veta att vårdtagaren hade gått bort. Därefter “gillade” fyra andra anställda på boendet inlägget på Facebook.

Dagensanalys.se - 30 nov 17 kl. 10:45

Facebook öppnar upp för mass-spam av sina användare på Messenger

Facebook bekräftar nu att de skapat en funktion som låter företag skicka ut massmeddelanden via Messenger. Enligt en enkel ”pay-to-reach” modell kan ett företag betala pengar för att kunna skicka ut meddelanden till massor av människor samtidigt. Det hela uppmärksammades först av twittraren @phwd, och därefter bekräftade Facebook uppgifterna.

YLE - 21 aug 17 kl. 15:02

Halla-aho delade svartmålande MV-text på Facebook

Sannfinländarnas ordförande Jussi Halla-aho delade propagandasajten MV:s artikel där man påstår att den afghan som tidningen Turun Sanomat uppgav att hjälpte knivoffren i Åbo inte skulle ha hjälpt offren. Halla-aho beskrev också tidningens agerande som "väldigt oförskämt" och bedömde att MV-sajtens text stämmer. MV-sajten tolkar bilder från brottsplatsen som att invandrare inte hjälpte offren, trots att flera medier skrivit om personer med utländsk bakgrund som hjälpte offren.

Trelleborgs Allehanda - 23 sep 11 kl. 19:59

Anställd uthängd på facebook

Foto: Scanpix
Ett falskt rykte om att en hund från företaget Securitas ska avlivas cirkulerar på facebook.
Schäferhunden Conan hos Securitas i Trelleborg kunde inte uppfyllda de högt ställda kraven för att få vara tjänstehund. Företaget började därför leta efter ett nytt hem till Conny, som hunden kallas.

BT - 14 aug 13 kl. 14:14

Våldsman från Borås skrev "Hej" till exfru på Facebook - åtalas

Boråsaren har dömts för grova brott mot sin exhustru och skickade en hälsning till hennes Facebook trots kontaktförbud. Nu åtalas han för överträdelse av förbudet.
"Hej" var det enda som stod i meddelandet, fast hon blev rädd och kände sig mycket illa berörd:
?

BT - 14 aug 13 kl. 14:14

Våldtäktsman från Borås skrev "Hej" till exfru på Facebook - åtalas

Boråsaren har dömts för grova brott mot sin exhustru och skickade en hälsning till hennes Facebook trots kontaktförbud. Nu åtalas han för överträdelse av förbudet. "Hej" var det enda som stod i meddelandet, fast hon blev rädd och kände sig mycket illa berörd:
?

BT - 09 jan 13 kl. 19:03

Offentlig attack mot Ulf Olsson på Facebook - ett misstag

En Facebookmiss av politikern Anna Grahn (VÄGV) innebar att skarp kritik riktad till kommunstyrelsens ordförande Ulf Olsson (S) istället hamnade i offentlighetens ljus. Se inläggen i sin helhet i artikeln. Anna Grahn medger utan omsvep att hon gjort ett misstag och att kritiken inte var ämnad för någon annan att läsa än kommunstyrelsens ordförande.

YLE - 19 apr 16 kl. 10:38

Fyra saker du bör göra om du drabbas av virus på Facebook

Skadliga program har på sistone infekterat datorer och användarkonton på Facebook via länkar som skickats som privata meddelanden. Då man klickar på en infekterad länk öppnas en webbsida som installerar ett tillägg till webbläsaren som därefter börjar sprida viruset vidare. Om du misstänker att din dator eller ditt Facebook-konto infekterats kan du vidta följande fyra åtgärder som rekommenderas av Facebook.

Dagensanalys.se - 20 apr 17 kl. 10:31

Följ kunderna över olika Facebook-konton och Messenger

Tidigare gav Facebook olika ID-markörer till samma person beroende på om de kontaktade ett företag via Messenger eller om de gick in på företagets mobilapp genom Facebook. Men inte nu längre. Facebook meddelade nu i veckan att det kommer gå att länka ihop dessa båda ID-uppgifter för att på så sätt få en bättre bild av kundernas interaktion med företag.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 minuter sedan

”Han kommer att vara ännu bättre på lördag”

Readly Express är på banan igen efter den stenhårda bataljen med Propulsion.I Sundsvall Open Trot blir världsstjärnan storfavorit till förstapriset på en miljon kronor.- Han kommer att ha ännu bättre form på lördag.

Expressen - 30 minuter sedan

Readly vinner oavsett – på lördag blir det V65

På lördag blir V75 till V65.När Readly Express startar.Med eller utan pjäxor?.

Expressen - 45 minuter sedan

”Det förstör sporten – har blivit förfärligt”

De norska skidstjärnorna hör till landets mest eftertraktade och använda reklampelare.Det är en tråkig utveckling, menar OS-guldmedaljören Astrid Uhrenholdt Jacobsen. .

Expressen - 1 timme sedan

Derby möter enklare motstånd – bra spik

Topptipset 21 augustiSpelstopp: 20.44Spelexpert: Pontus Hellberg.

Expressen - 1 timme sedan

Leeds har gått som tåget i ligainledningen

Bomben 1: 21 augustiSpelstopp: 20.44.Spelexpert: Pontus Hellberg.

Expressen - 1 timme sedan

Dags för Arsenal att börja ta trepoängare

SPELSERVICE: EUROPATIPSET • STRYKTIPSET • MÅLTIPSETOnsdag 22 augustiEuropatipset (spelstopp 18.29)Lördag 25 augustiEuropatipset (spelstopp: 15.59)SPELEXPERT: ESKIL HELLBERG.

Expressen - 1 timme sedan

Mino Raiolas utspel: "Borde sälja Pogba”

Paul Scholes var inte nöjd med Paul Pogbas attityd i Manchester United-tröjan.Nu har agenten Mino Raiola gett sig in i debatten. .

Expressen - 1 timme sedan

Extra V75: Skrällbudet går med maxad balans

Det är uttagningar till Svenskt Travderby och Derbystoet på Jägersro på onsdag. För att gå till final måste man vara bland de två främsta.Favoritskapet delas av Timo Nurmos Villiam och Svante Båths Very Kronos.

Expressen - 1 timme sedan

Bråket i Arsenal – efter besluten

Nye tränaren Unai Emery börjar göra avtryck i Arsenal.Hans senaste beslut har rört om i klubben – rejält. .

Expressen - 1 timme sedan

En av världens bästa löser det från dödens

LÖRDAGJägersro, 2 septemberBeräknat spelstopp:14.45 V416.20 V7517.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.