Expressen > Nyheter

Tuesday, 21 August, 10:26

Expressen - 13 aug 18 kl. 06:06

Magdalena Anderssons hårda ord om Ulf Kristersson: Inte vuxenModeraterna backar och välkomnar nu Socialdemokraternas vallöfte till pensionärer.Det har fått finansminister Magdalena Andersson att se rött – hon menar att beskedet tyder på ”total oordning” i M.– Ulf Kristersson talar om att det behövs fler vuxna i rummet, men att inte kunna lämna tydliga besked är inte vad jag definierar som vuxen, säger hon till Aftonbladet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Anderssons, Ulf Kristersson, Socialdemokraternas, Magdalena Andersson, Kristersson, Aftonbladet

Dela artikeln

595 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Magdalena, Anderssons, hårda, ordom , Ulf, KristerssonInte , vuxen
Aftonbladet - 31 maj 15 kl. 10:26

Magdalena Anderssons hårda markering mot hatet

Expressen - 03 jan 18 kl. 21:05

Magdalena Graafs vädjande ord till Lance

Paow och Lance Hedman har inte varit ett par länge men tänker redan på framtiden. Mamma Magdalena Graaf uttrycker nu sin oro för paret. – Min största oro är att Paulina och Lance inte skyddar sig, skriver hon på bloggen.

Dagens PS - 18 maj 17 kl. 10:56

Hon ångrar inte ett ord om Stureplan

I lördagens Di sade Magdalena Andersson, apropå 3:12-skatten, att det är ”de med höga inkomster som kanske hänger vid Stureplan” som påverkas. Det här fick stor uppmärksamhet och även DagensPS uppmärksammade den S-märkta finansministern utspel. Nu säger den förre finansministern Anders Borg (M) till tidningen att Magdalena Anderssons uttalande liknar ”löntagarfondsretorik”.

SVT - 17 jul 15 kl. 14:46

Efter Anderssons hårda utspel – Torneklint svarar

Isabellah Andersson rörde upp känslorna rejält när hon tidigare i dag gick ut och sa att ”Jag skulle döda alla som fuskar” (dopade). Nu svarar förbundskapten Karin Torneklint ”Aldrig okej att uttala sig så här”, säger hon till Radiosporten..

SmålandsPosten - 12 jan 14 kl. 15:49

Anderssons miljardtrolleri

När det femte jobbskatteavdraget röstades igenom försvann 12 miljarder ur Socialdemokraternas budget, eftersom man lovat att inte riva upp reformen. Skuggministern till Anders Borg, Magdalena Andersson, har dock hittat ett sätt att fylla hålet. Ett stort antal jobb ska försvinna inom landets största 20 myndigheter.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Statsminister Stefan Löfven: "SD är ett nyfascistiskt parti"Maktkamp24

Tidigare i veckan skrev Nyheter24 om finansministern Magdalena Anderssons hårda attack mot Sverigedemokraterna. I en intervju med TT kallade hon dem för ett "nyfascistiskt parti". "Respekterar inte olikheter" Nu är det Stefan Löfven som inte skräddar med orden.

Cornucopia - 11 apr 17 kl. 10:01

Löfvens tomma ord höll två dagar - inga extra medel till polisen

Socialdemokraternas och statsminister Stefan Löfvens stora ord om att bekämpningen av terrorism som landets allra viktigaste fråga och att alla illegala ska lämna landet höll i två dagar. Beskedet är nu att varken polisen eller avvisningsverksamheten får ett enda öre till än redan beslutat. Hela retoriken var alltså helt tomma ord.

Posh24 - 15 aug 12 kl. 08:09

Bröllopsklockorna ringer! Magdalena Graaf blir fru Larsson!

Mannen i Magdalena Graafs liv, Filip Larsson, har friat. "Jag känner en sån lycka, att jag har svårt att finna ord för den." skriver en överlycklig Magdalena på sin blogg.

Expressen - 15 maj 17 kl. 17:33

Magdalena Andersson slår tillbaka mot kritiken

Magdalena Andersson får rejält smäll på fingrarna. Smällen levereras av det tunga Finanspolitiska rådet vars uppdrag är att granska regeringens finanspolitik. Rådet sågar delar av hennes och regeringens politik och använder ord som ''uppseendeväckande'' i sin analys.

Expressen - 14 dec 17 kl. 10:00

Magdalena Graafs ord – efter intima bilden

Lancelot Hedman Graaf dejtar kändisbloggaren Paulina "Paow" Danielsson – något som gör mamman Magdalena Graaf lycklig.Hon hyllar Paulina Danielsson i ett blogginlägg där hon beskriver sonens flickvän som omtänksam och hjälpsam:"Vilken go svärdotter jag fått", skriver Magdalena Graaf. .

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Sprickorna inom familjen Trump

Sprickorna inom familjen Trump har blivit allt djupare på senare tid.  Både Ivanka och Melania har offentligt tagit avstånd från Donald Trumps migrationspolitik där barn till illegala invandrare skiljts från sina föräldrar. Samtidigt har yngsta dottern Tiffany gett sitt stöd till såväl de studentaktivister som kämpar för strängare vapenlagar som hbtq-rörelsen.

Expressen - 15 minuter sedan

JUST NU: Flygplan har kraschat utanför Ronneby

Ett flygplan har kraschat utanför Ronneby i Blekinge.Enligt Aftonbladet rör det sig om ett JAS-plan.– Ja, det kan vi bekräfta.

Expressen - 45 minuter sedan

Man häktad misstänkt för mord

En man hittades för snart två veckor sedan död i en lägenhet på Sjöbo.Nu har en 22-årig man häktats misstänkt för mordet, skriver BT.– Han lämnade knepiga uppgifter som inte verkade stämma, säger kammaråklagare Maria Thorell till BT..

Expressen - 1 timme sedan

Postnords beslut: Höjer priserna inför julhelgen

Postnord höjer priserna inför såväl julen som Black Friday.Det rapporterar E-handel.se.

Expressen - 1 timme sedan

”Efter min lögn tvingades jag undvika grannen – i en vecka”

Att förvränga sanningen har vi väl alla gjort någon gång bakom skärmen. Men i verkliga livet är det betydligt svårare. Detta fick min granne lida för, och påföljderna för min del var inte bara skam.

Expressen - 1 timme sedan

95 anställda på Ikea lämnar företaget frivilligt

700 Ikea-anställda fick erbjudande om avgångsvederlag.Nu har 95 bestämt sig för att frivilligt lämna företaget..

Expressen - 1 timme sedan

Bil voltade i centrala Malmö

En bil voltade på tisdagsmorgonen i centrala Malmö.Bilen ska ha landat på taket.En person befann sig fortfarande i bilen när polisen kom till platsen..

Expressen - 1 timme sedan

Tyvärr är det samma signal: Gift er, flickor

Hemmafru-idealet har resulterat i att en hel generation kvinnor nu får förlita sig på mannens pension. Tyvärr ser det mörkt ut även för dessa kvinnors barn och barnbarn. En lösning som diskuteras ger dessvärre samma signal då som nu: gift er, flickor.

Expressen - 3 timmar sedan

Halv miljon får lägsta pension: ”Politikerna bryr sig inte om oss”

En halv miljon kvinnor lever helt eller delvis på garantipension – runt 8 000 kronor i månaden.  De blev förlorarna när politikerna på 90-talet ändrade pensionssystemet och samtidigt släppte in profitörer. I riksdagsvalet står dessa kvinnor för nära 7 procent av rösterna.

Expressen - 2 timmar sedan

Nytt fotopris till GT:s fotograf Nora Lorek

GT:s fotograf Nora Lorek, 26, prisas återigen.Tidigare har hon bland annat vunnit titeln ”College Photographer of the Year” som världens bästa fotostudent och Helsingborgs Dagblads fotopris.Nu tilldelas hon Arbetets Museums dokumentärfotopris..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.