DI > Ekonomi

Tuesday, 21 August, 10:29

DI - 13 aug 18 kl. 06:04

Stillastående priser på bostadsmarknadenEfter en svag ökning i juni har bostadspriserna återigen stannat upp. Men det är inte ovanligt, menar Per-Arne Sandegren på Svensk Mäklarstatistik. ”Det brukar vara stilla i juli, årets siffror skiljer sig inte mycket från andra år”, säger han..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Per-Arne Sandegren, Svensk Mäklarstatistik

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stillaståendepriser på , bostadsmarknaden
Expressen - 20 dec 17 kl. 17:56

Stillastående bostadspriser 2018 – fortsatt fördel köpare

Bostadsmarknaden är köparnas - och spås fortsätta på samma spår även 2018.  I en ny studie av Fastighetsbyrån målar experterna upp en bild av  stillastående priser i såväl bostadsrätt som villor - trots skärpta amorteringskrav.De geografiska skillnaderna är dock stora - priserna i Stockholm forsätter att sjunka..

Magazin24 - 08 nov 12 kl. 07:59

Stillastående fordon vid Strö

Ett stillastående fordon står på E18, mellan trafikplats Strö och trafikplats Morgendal. Trafikverket varnar för att ett stillastående fordon står på E18 i riktning mot Enköping. Fordonet ska finnas mellan trafikplats Strö och trafikplats Morgendal..

SmålandsPosten - 08 nov 13 kl. 20:06

Lastbil körde in i stillastående bil

En lastbil körde in i en stillastående personbil som hade stannat efter att ha fått punktering på E4:an i södra Markaryd. Ingen person kom till skada. Olyckan inträffade strax innan klockan 19 på fredagskvällen.

YA - 12 nov 13 kl. 19:29

Bilist krockade med stillastående fordon

En person omhändertogs av ambulanspersonal efter en olycka på länsväg 1570 mellan Onslunda och Tranås. Larmet om olyckan kom strax innan klockan sju på kvällen.
En bilist körde in i en stillastående bil.

Skånskan - 13 mar 17 kl. 07:38

Stillastående lastbil på E6 hindrar trafiken

lomma En stillastående lastbil på E6 vid Lomma trafikplats i södergående färdriktning orsakar köer i trafiken.
Bärgningsbil är på väg till platsen. ERWP.

Skånskan - 11 mar 16 kl. 07:56

Körde på stillastående bil

Ystad En havererad personbil blev dessutom påkörd under fredagsmorgonen. Larmet kom vid halv åtta på fredagsmorgonen. En bil som hade fått haveri på E65 och blivit stillastående mellan Bjäresjö och Marsvinsholm hade blivit påkörd av en annan bil.

Västerbottens Folkblad - 30 aug 16 kl. 18:34

Stillastående fordon på E4:an

Trafikverket rapporterar om att en lastbil med okänt haveri står på E4:an i höjd med Ava och stoppar trafiken. Det är enfiligt på platsen och just nu stopp i södergående riktning på grund av stillastående fordon. Det beräknas vara stopp fram till 19.

Nerikes Allehanda - 16 nov 17 kl. 11:13

Polisen varnar för stillastående bil söder om Atleverket: "Svår att upptäcka"

Polisen varnar för en stillastående personbil som står i det högra södergående körfältet söder om Atleverket..

Västerbottens Folkblad - 10 aug 12 kl. 19:59

Cyklade in i stillastående bil

En cyklist fick föras till sjukhus på fredagskvällen efter att han cyklat in i en stillastående bil. Olyckan inträffade strax efter klockan 19.30 på Storgatan [...

BT - 26 sep 12 kl. 07:50

Minibuss körde in i stillastående bil

En trafikolycka inträffade vid halv sjutiden på onsdagsmorgonen på länsväg 156 vid Härsjöns badplats. Det var en minibuss som körde in i en stillastående personbil. Ingen person ska ha skadats vid olyckan.

Helsingborgs Dagblad - 03 okt 12 kl. 17:04

Stillastående trygghetsvandring

Musik, underhållning av Landskronaprofilen Kurdi Kara och så ansiktsmålning. Så ville man locka ungdomar, men också andra på Koppargården, att komma till stans första stillastående trygghetsvandring..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Tesla-leverantörer oroliga över uteblivna betalningar

Vissa Tesla-leverantörer är oroliga över uteblivna betalningar från biltillverkaren. Det rapporterar Wall Street Journal. En ny undersökning som skickats ut av en välkänd leverantörsorganisation delger att 18 av 22 respondenter tror att Tesla nu är en finansiell risk för deras företag..

DI - 15 minuter sedan

Norska oljefonden växte med 167 miljarder

Norska oljefonden, som formellt heter Statens pensjonsfond utland, hade en avkastning på 1,8 procent i det andra kvartalet. Det innebär att fonden ökade 167 miljarder norska kronor..

DI - 15 minuter sedan

Jas-plan har kraschat

Ett Jas-plan har störtat utanför Ronneby i Blekinge. Planet ska ha krockat med en fågel och piloten har skjutit ut sig, skriver Aftonbladet..

DI - 15 minuter sedan

Avensias ordförande säljer aktier för fem miljoner

En småbolagsfond knuten till ett av de större pensionsbolagen var köpare när Avensias styrelseordförande Per Wargéus sålde 455.000 aktier i bolaget.  Det framgår av ett pressmeddelande från bolaget i vilket fonden inte namnges.

DI - 30 minuter sedan

Krisberedskapen ska stärkas

Regeringen tillsätter fem nya utredningar för att stärka Sveriges beredskap inför framtida extremväderhändelser, liknande sommarens hetta och torka. Socialtjänstens och sjukvårdens förmåga att hantera höga temperaturer granskas, liksom grundvattenläget i landet..

DI - 30 minuter sedan

MP vill beskatta engångsgrillar

Miljöpartiet vill bromsa försäljningen av engångsgrillar genom att införa en skatt på folielådorna. "De bidrar till nedskräpningen, är svåra att återvinna, de förstör bergshällar och sedan har vi brandfaran", säger finansmarknadsminister Per Bolund..

DI - 30 minuter sedan

Rapportras och insiderköp i Alimak

Bygghissbolaget Alimak Groups styrelseordförande Jan Svensson har köpt aktier för drygt 370.000 kronor i det egna bolaget..

DI - 30 minuter sedan

Sony vann patenttvist med Fujifilm

Elektronikjätten Sony har vunnit en tidig seger i en patenttvist som företaget varit indragen i med Fujifilm. .

DI - 45 minuter sedan

Penser höjer estimaten för Opus

Då Opus fortsätter att leverera imponerade lönsamhet, trots expansion, har Penser Access justerat upp ebitda-estimaten för 2019 och 2020 med drygt 3 procent. Det framgår av en analysuppdatering på tisdagen. .

DI - 1 timme sedan

Hancaps förlust före skatt växte

First North-bolaget Hancap minskade under årets första sex månader förlusten på rörelseresultatnivå till 1,5 miljoner kronor, att jämföra med en förlust på 10,4 miljoner motsvarande period i fjol. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.