Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 21 August, 10:29

Nyan - 13 aug 18 kl. 06:00

Vägarbete i Lemland inleds idag6,5 kilometer av Lemlandsvägen, mellan Lemström och Söderby, ska fräsas upp. Arbetet inleds idag, den 13 augusti. Under tiden för vägarbetet regleras trafiken med trafikljus, på en cirka 500 meter lång sträcka i taget. Hastighetsbegränsningen är sänkt och är mellan 30 och 50 kilometer i timmen. Trafikanter uppmanas att reservera extra tid på grund av hastighetsbegränsningarna och eventuella köer vid trafikljusen.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Lemland, Lemlandsvägen, Lemström, Söderby, Ålands, Jansson, Nyan

Dela artikeln

13 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vägarbetei , Lemland, inleds, idag
YLE - 03 aug 12 kl. 07:44

VM i havskappsegling inleds idag i Helsingfors

Världsmästerskapen i havskappsegling inleds idag i Helsingfors. ORC International World Championship 2012 är ett av de största internationella seglingsevenemangen som ordnats i Finland. 135 båtlag deltar i tävlingen, vilket är sammanlagt över 1000 seglare.

SVT - 15 jan 11 kl. 08:55

Vargjakten inleds idag

Idag inleds licensjakten på varg. Ett av skälen som jägare anger för att få jaga varg är att vargen dödar och skadar många jakthundrar. Men i fjol dödades eller skadades bara hälften så många hundar som år 2009, 11 jämfört med 23 året innan..

Corren - 08 aug 13 kl. 08:14

Rättegången mot mordmisstänkt mamma inleds idag

Idag inleds rättegången i Linköpings tingsrätt mot den 32-åriga mamman som misstänks för mord på sin treåriga dotter..

SVT - 16 okt 14 kl. 07:39

Rättegång mot virtuell våldtäktsman inleds idag

Idag inleds rättegången mot den 28-årige man som misstänks ha tvingat 68 brottsoffer till att utföra sexuella övergrepp på sig själva via webbkamera..

YLE - 03 mar 15 kl. 05:52

Peterättegången inleds idag

Idag (tisdag) inleds den uppmärksammade rättegången mot stödföreningen för räddningshelikoptern Pete i Österbottens tingsrätt. Sex personer står åtalade för grovt skattebedrägeri. En av de åtaladede, verksamhetsledaren för föreningen, väntas dömas hårdare än de andra fem personerna.

SVT - 07 nov 17 kl. 11:06

Rättegång mot mutanklagde kulturchefer inleds idag

Idag inleds rättegången mot fem myndighetschefer som står åtalade för att ha låtit sig bjudas dyra middagar av Föreningen Svenska tonsättare och Sveriges kompositörer och textförfattare, rapporterar Sveriges Radio Kulturnytt..

YLE - 04 jan 16 kl. 13:36

Stort byggarbete på Helsingfors-Vanda inleds idag

I dag inleder Finavia utbyggnaden av Helsingfors-Vanda flygplats. Den nuvarande terminalen får en tillbyggnad på den södra delen, som ska stå klar sommaren 2017 i samband med Finlands 100-årsjubileum. Finavias målsättning är att utvidga flygterminalen, göra fjärrtrafiken och transittrafiken smidigare och erbjuda nya tjänster.

Hela Gotland - 20 jul 12 kl. 04:00

Fullspäckad tennisvecka inleds idag

TENNIS: I dag inleds Cementa Open i Badhusparken i Slite..

YLE - 06 aug 13 kl. 04:27

Interna budgetsamtal inleds idag

Finansministeriets ledande tjänstemän samlas i dag på herrgården Königstedt för interna budgetsamtal. Varken stimulanspengar eller nya nedskärningar finns på föredragningslistan, Finansministeriet räknade i juni med att bruttonationalprodukten i år krymper med 0,4 i förhållande till förra året och att exporten inte växer alls. Under de två närmaste åren växer den finländska exporten långsammare än världshandeln.

YLE - 23 jun 14 kl. 07:23

Gruppspelets sista omgång inleds idag!

32 matcher - hälften av alla matcher i fotbolls-VM - är nu avklarade. I dag på måndag inleds den sista gruppspelsomgången med tre högintressanta (Holland-Chile, Brasilien-Kamerun samt Kroatien-Mexico), och en mindre intressant (Australien-Spanien) match. Läs vad våra referenter förväntar sig av matcherna!

Fler nyheter från Nyan

Nyan - Igår: 08:00

Fler ägare i Andelsbanken

7 437. Så många ägare har Andelsbanken Åland. Det är en ökning med 430 stycken från samma period ifjol.

Nyan - 30 minuter sedan

Hovrätten skärper straff för förälders misshandel

Tingsrätten ansåg att mannen hade misshandlat sitt barn – men han dömdes inte till något straff. Hovrätten ger honom dagsböter.
Åklagaren som besvärade sig i hovrätten yrkade på att mannen skulle dömas till ett bötesstraff.

Nyan - 1 timme sedan

Bortslängd brandvarnare orsakade pådrag

Ett brandlarm tjöt på måndagskvällen i ett bostadsområde i Mariehamn, men källan var desto svårare att hitta. – De boende hade själva gått runt i området och inte kunnat lokalisera ljudet, så vi rullade dit med några enheter, säger brandbefäl Ted Andersson. På plats hittade man till slut ett stort flak med elektroniksopor.

Nyan - 2 timmar sedan

Efterlyst hittad i Finström

Under måndagskvällen påträffades en efterlyst person i Finström. Personen hade blivit efterlyst då denne inte betalat sina böter under utsatt tid, ett ärende som gäller förvandlingsstraff. Personen delgavs en stämning att infinna sig till huvudförhandling i en av landets tingsrätter till följd av detta.

Nyan - 4 timmar sedan

Wiklöf Holding är nu delägare i Alandia

Wiklöf Holding äger nu 11 stycken aktier i Alandiabolagen. Genom förvärvet av rederiet Isbjörn ab kunde Wiklöf Holding bli ägare utan att hindras av hembudsklausulen i Alandias bolagsordning.
För några dagar sedan blev det klart att Wiklöf Holding köper rederibolaget ab Isbjörn och dess aktieinnehav i Alandia.

Nyan - 14 timmar sedan

Andra ÅM-titeln – på två veckor

SKYTTE. Pistolskytten Victor Erikslund har vunnit ÅM i snabbpistol.
Titeln var hans andra på blott två veckor.

Nyan - Igår: 08:00

Flera fortkörare fast i kontroller

Tre förare som körde för fort på Getavägen i Finström bötfälldes på måndagen. Föraren som körde 70 kilometer i timmen på en femtiosträcka fick betala 200 euro. De två andra som körde 62 respektive 60 kilometer på femtiosträckan fick böter på 170 euro.

Nyan - 18 timmar sedan

Hindrande av tjänsteman gav böter i rätten

Oklara omständigheter och bristande bevis ledde till att tingsrätten förkastade ett åtal om grov rattfylla. Men mannen dömdes dock för att ha gjort motstånd mot polisen.
En man var upp i tingsrätten åtalad för grovt rattfylleri samt hindrande av tjänsteman.

Nyan - 19 timmar sedan

Kebabkiosk kan öppna igen

Kebabkiosken vid Västra utfarten i Mariehamn kan få en ny innehavare – restaurangföretagaren Robert Lahti. Han har förhandlat med kioskfastighetens ägare men något avtal finns ännu inte. Kiosken som kallats Alis kebab har varit stängd sen slutet av 2017 när den dåvarande innehavaren Ali Moudanib avled.

Nyan - 20 timmar sedan

Berusad person fick sova hos polisen

En person uppträdde aggressivt efter att ha blivit avvisad från ett kryssningsfartyg som lagt till i Mariehamn igår morse. Personen greps och fick sova ruset av sig på polisstationen. Under söndagen genomförde polisen nykterhetskontroller i Hammarland och Mariehamn.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.