Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 22 January, 13:46

Nyan - 13 aug 18 kl. 06:00

Vägarbete i Lemland inleds idag6,5 kilometer av Lemlandsvägen, mellan Lemström och Söderby, ska fräsas upp. Arbetet inleds idag, den 13 augusti. Under tiden för vägarbetet regleras trafiken med trafikljus, på en cirka 500 meter lång sträcka i taget. Hastighetsbegränsningen är sänkt och är mellan 30 och 50 kilometer i timmen. Trafikanter uppmanas att reservera extra tid på grund av hastighetsbegränsningarna och eventuella köer vid trafikljusen.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Lemland, Lemlandsvägen, Lemström, Söderby, Ålands, Jansson, Nyan

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vägarbetei , Lemland, inleds, idag
YLE - 03 aug 12 kl. 07:44

VM i havskappsegling inleds idag i Helsingfors

Världsmästerskapen i havskappsegling inleds idag i Helsingfors. ORC International World Championship 2012 är ett av de största internationella seglingsevenemangen som ordnats i Finland. 135 båtlag deltar i tävlingen, vilket är sammanlagt över 1000 seglare.

SVT - 15 jan 11 kl. 08:55

Vargjakten inleds idag

Idag inleds licensjakten på varg. Ett av skälen som jägare anger för att få jaga varg är att vargen dödar och skadar många jakthundrar. Men i fjol dödades eller skadades bara hälften så många hundar som år 2009, 11 jämfört med 23 året innan..

Corren - 08 aug 13 kl. 08:14

Rättegången mot mordmisstänkt mamma inleds idag

Idag inleds rättegången i Linköpings tingsrätt mot den 32-åriga mamman som misstänks för mord på sin treåriga dotter..

SVT - 16 okt 14 kl. 07:39

Rättegång mot virtuell våldtäktsman inleds idag

Idag inleds rättegången mot den 28-årige man som misstänks ha tvingat 68 brottsoffer till att utföra sexuella övergrepp på sig själva via webbkamera..

YLE - 03 mar 15 kl. 05:52

Peterättegången inleds idag

Idag (tisdag) inleds den uppmärksammade rättegången mot stödföreningen för räddningshelikoptern Pete i Österbottens tingsrätt. Sex personer står åtalade för grovt skattebedrägeri. En av de åtaladede, verksamhetsledaren för föreningen, väntas dömas hårdare än de andra fem personerna.

SVT - 07 nov 17 kl. 11:06

Rättegång mot mutanklagde kulturchefer inleds idag

Idag inleds rättegången mot fem myndighetschefer som står åtalade för att ha låtit sig bjudas dyra middagar av Föreningen Svenska tonsättare och Sveriges kompositörer och textförfattare, rapporterar Sveriges Radio Kulturnytt..

YLE - 04 jan 16 kl. 13:36

Stort byggarbete på Helsingfors-Vanda inleds idag

I dag inleder Finavia utbyggnaden av Helsingfors-Vanda flygplats. Den nuvarande terminalen får en tillbyggnad på den södra delen, som ska stå klar sommaren 2017 i samband med Finlands 100-årsjubileum. Finavias målsättning är att utvidga flygterminalen, göra fjärrtrafiken och transittrafiken smidigare och erbjuda nya tjänster.

Hela Gotland - 20 jul 12 kl. 04:00

Fullspäckad tennisvecka inleds idag

TENNIS: I dag inleds Cementa Open i Badhusparken i Slite..

YLE - 06 aug 13 kl. 04:27

Interna budgetsamtal inleds idag

Finansministeriets ledande tjänstemän samlas i dag på herrgården Königstedt för interna budgetsamtal. Varken stimulanspengar eller nya nedskärningar finns på föredragningslistan, Finansministeriet räknade i juni med att bruttonationalprodukten i år krymper med 0,4 i förhållande till förra året och att exporten inte växer alls. Under de två närmaste åren växer den finländska exporten långsammare än världshandeln.

YLE - 23 jun 14 kl. 07:23

Gruppspelets sista omgång inleds idag!

32 matcher - hälften av alla matcher i fotbolls-VM - är nu avklarade. I dag på måndag inleds den sista gruppspelsomgången med tre högintressanta (Holland-Chile, Brasilien-Kamerun samt Kroatien-Mexico), och en mindre intressant (Australien-Spanien) match. Läs vad våra referenter förväntar sig av matcherna!

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 15 minuter sedan

Pommerns docka håller budgeten

Bygget av Pommerns torrdocka ser ut att hålla sig inom fastslagna budgetramar, men projektet har dragit ut på tiden.
Hittills har bygget kostat 1,67 miljoner av totalt budgeterade 2,02 miljoner euro. Nu föreslås stadsstyrelsen föreslå för fullmäktige att de resterande 348 763 euro som inte användes under 2018 flyttas fram för att slutföra bygget under 2019.

Nyan - 2 timmar sedan

En rymdblomma hyllar Bowie

När Thomas Di Leva som elvaåring fick syn på omslaget till David Bowies ”Pin Ups” i ett skivfönster hemma i Gävle förändrades hans liv. Det var inte bara han som kom från yttre rymden! .

Nyan - 3 timmar sedan

Mariebadpengar flyttas fram

Projekteringen av Mariebads renovering blev inte klar förra året. Nu är förslaget till stadsstyrelsen att fullmäktige ska ge ett tilläggsanslag på 100 000 euro för att projekteringen ska slutföras. I beredningen heter det tilläggsanslag, men i verkligheten handlar det om samma pengar som var budgeterade att användas under 2018, men som inte blev använda när projekteringen stannade upp, ska flyttas över till detta års budget.

Nyan - 4 timmar sedan

Lämplighetsprov krävs för Sverige-utbildad lärare

Examen från Sverige räcker inte för att bli lärare på Åland. Enligt ett beslut från landskapsregeringen ska sökande genomgå ett lämplighetsprov, alternativt en så kallad anpassningsperiod.
Ålands lyceums rektor Marcus Hagman-Koskinen hade gärna sett en mer gradvis förändring.

Nyan - 5 timmar sedan

Air Leap lägger ner svensk linje

Flygbolaget Air Leap, som startade sin flygverksamhet i fjol i juni på linjen Mariehamn – Arlanda, lägger ner rutten mellan Jönköping och Arlanda, uppger tidningen Jnytt. – Det beror på att vi har haft en dålig beläggning under en längre tid. Därför så har vi tagit beslutet att lägga ner linjen, säger Air Leaps vd Magnus Ivarsson till tidningen.

Nyan - 7 timmar sedan

Brandorsaken ännu inte fastställd

Polisens tekniker arbetar med att fastställa orsaken till branden som totalförstörde fyra lägenheter i Godby. – Branden har på något sätt börjat i ett garage, men vi vet inte hur det har börjat, säger förundersökningsledare Nina Rasmus.
Klockan är strax före tio på måndagsförmiddagen och polisens tekniker har precis anlänt till Lövvägen i Finström Godby.

Nyan - 18 timmar sedan

Schlager och Lill på Katrinafestival

”Livet är en schlager” är temat för den tjugonde Katrinafestivalen, som ju annars koncentreras till kammarmusik. – Årets festival vill visa på ”schlagers” genom alla tider – från tidiga ritorneller som sjöngs på gator och torg, genom operaslagdängor sjungna av takläggare i Neapel, till dagens Eurovision, sägs i ett pressmeddelande. Sångsjärnan Lill Lindfors, tillsammans med gitarristen Mats Bergström, framför egna och andras hitlåtar.

Nyan - 19 timmar sedan

Svenska konsulter ska kartera i Sund

Landskapsregeringen har beslutat att anlita svenska konsulter för att kartlägga, med hjälp av något som kallas eco-mapping, ett område i Sund. Man ska kartlägga hur landskapet används och vilka behov och vilka eventuella konflikter som finns. Det här konsultuppdraget går till Centrum för biologisk mångfald vid Sveriges lantbruksuniversitet och miljöorganisationen Snowchange.

Nyan - 20 timmar sedan

Polisen utreder inbrott i Finström

En inbrott har skett i Finström, polisen utreder och har undersökt platsen under dagen. Det sägs i ett pressmeddelande, som skickades ut klockan 18.31.

Nyan - 20 timmar sedan

Fyra kandidater i biskopsvalet

Kandidatnomineringen i biskopsvalet i Borgå stift avslutades på tisdagen. De nominerade kandidaterna är Harry S Backström, Sixten Ekstrand, Bo-Göran Åstrand och Lisa Enckell. Valets första omgång hålls 19 mars 2019.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.