DI > Ekonomi

Tuesday, 22 January, 13:15

DI - 13 aug 18 kl. 06:00

Trenden håller i sig – allt billigare att hyra inne i stanAndrahandshyrorna ökar generellt, men i storstädernas mer centrala delar har de sjunkit de senaste 12 månaderna, visar statistik från Qasa.  ”Bostadsbristen är kännbar och hyrorna fortsätter öka i hela landet”, säger Mattia Tosti på Qasa..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Qasa, Mattia Tosti

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trenden, hålleri sig allt , billigareatt , hyrainne , i stan
Nya Wermlands Tidningen - 29 mar 17 kl. 06:00

Johan hoppas att VM-trenden håller i sig

Johan Kristoffersson slutade trea i rallycross-VM 2015. Ifjol slutade Arvikasonen tvåa.I år hoppas han att trenden håller i sig.

NSD - 03 maj 17 kl. 21:32

Trenden håller i sig – fler väljer bussen

Luleåborna åker mer och mer buss – och satsningen på de nya, moderna bussarna ska se till att den trenden håller i sig..

DI - 30 aug 18 kl. 08:53

Positiva trenden håller i sig för NFO Drives

Den positiva trenden från första kvartalet 2018 fortsatte även under verksamhetsårets andra kvartal. Det skriver Spotlight-listade NFO Drives i sin delårsrapport..

YLE - 04 apr 16 kl. 05:11

Stor utmaning få billigare vård i Vasa

Vasa stad gick 17 miljoner back förra året, men det här är faktiskt ett resultat som är bättre än budgeterat. Stadens sparåtgärder börjar bära frukt, säger stadsdirektören och ekonomichefen, och bara trenden håller i sig så blir ekonomin bättre, hoppas man. Men det finns ett stort moln på himlen och det är social- och hälsovården, som står för ungefär hälften av stadens utgifter.

Nyan - 03 jun 14 kl. 12:00

Crosskey har lyckats svänga trenden

År 2013 blev ett bra år för Crosskey. Omsättningen ökade liksom rörelsevinsten, och nu ser vd Thomas Lundberg fram emot ett ännu bättre resultat under 2014.
– Jag hoppas att den positiva trenden håller i sig, säger han..

Sydöstran - 11 jan 19 kl. 16:00

Trenden fortsätter - fortsatt låga sjuktal

Trenden håller i sig. Det är fortsatt låga sjuktal bland socialförvaltningens personal. – Jag är väldigt glad att kunna säga det, säger socialnämndens ordförande Miroslav Milurovic (S)..

Vimmerby Tidning - 16 aug 13 kl. 08:22

Positiv trend håller i sig

Den positiva trenden håller i sig. Hultsfreds kommun fortsätter att öka i befolkningsantal.
Enligt SCB:s siffror för första halvåret i år blev Hultsfredsborna 28 fler..

DI - 29 sep 16 kl. 16:24

Mikael Vilenius: Risk att sur trend håller i sig

De svenska folkkära och indextunga aktierna har haft ett miserabelt 2016. Det är ingen lokal engångshändelse och risken är stor att den sura trenden håller i sig. Att vid årsskiftet 2015/2016 investera i Stockholmsbörsens allra värdefullaste bolag har varit en katastrofalt usel affär..

Sydsvenskan - 05 okt 18 kl. 06:41

Bönder ställer om till bönor

Den gröna trenden håller i sig och svenskproducerade livsmedel tar allt mer plats i hyllorna. Särskilt ökar efterfrågan på vegetariskt protein, vilket glädjer landets bönodlare. Sommaren var tuff även för de svenska bönodlarna med halverade skördar på m.

Blekinge Läns tidning - 05 okt 18 kl. 06:41

Bönder ställer om till bönor

Den gröna trenden håller i sig och svenskproducerade livsmedel tar allt mer plats i hyllorna. Särskilt ökar efterfrågan på vegetariskt protein, vilket glädjer landets bönodlare. Sommaren var tuff även för de svenska bönodlarna med halverade skördar på många håll.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Varning: Här är aktiehandeln som ger jätteböter

"Enpetare" och "pump and dump". Allt fler småsparare åker fast för marknadsmanipulation och ibland är det kanske svårt att veta var gränsen går för vad som är tillåtet. Här är aktiehandeln du absolut inte ska ägna dig åt..

DI - 5 minuter sedan

Johnson & Johnson går bättre än väntat

Den amerikanska läkemedels- och medicinteknikkoncernen Johnson & Johnson redovisar ett oväntat starkt resultat för fjärde kvartalet i fjol. Försäljningen lyfter bland annat av stark efterfrågan på mediciner för behandling av cancer och psoriasis..

DI - 5 minuter sedan

Ronaldo får 192,7 miljoner kronor i böter

Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo har erkänt skattebrott och ska för det betala motsvarande 192,7 miljoner kronor i böter, rapporterar SVT..

DI - 10 minuter sedan

Genmab tappar på svagare Darzalex-försäljning än väntat

Den globala försäljningen av Darzalex (daratumumab) uppgick till 584 miljoner dollar under det fjärde kvartalet 2018, jämfört med väntade 596 miljoner dollar enligt Infront Estimates..

DI - 15 minuter sedan

WEF och PwC: Hållbarhet krävs i bonusprogrammen

Det är styrelsens naturliga ansvar att hantera klimatförändringens påverkan på bolaget. I slutändan handlar det om bolagets långsiktiga överlevnad. .

DI - 30 minuter sedan

Återinför investeringsstöd till bostäder

DEBATT. Stabila spelregler är nödvändiga för bostadsbranschen, men förra årets snabbstopp av investeringsstödet går tvärs emot detta. I bostadsbristens Sverige är detta en skandal som måste åtgärdas, skriver Anders Nordstrand, vd för Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag..

DI - 45 minuter sedan

Chefen för Sandvik Mining and Rock Technology lämnar Sandvik

Lars Engström, chef för Sandvik Mining and Rock Technology, kommer att lämna Sandvik under 2019, efter att en efterträdare har utsetts. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

NCC tar order värd 300 miljoner

Byggbolaget NCC ska renovera lokaler på Mejlans sjukhusområde i Helsingfors. Ordervärdet uppgår till 300 miljoner kronor och registreras under det första kvartalet 2019 i affärsområdet NCC Building Nordics. .

DI - 1 timme sedan

Volvo återkallar 37.000 bilar i Sverige – "Bränslet kan läcka ut"

Volvo Cars återkallar 37.000 bilar i Sverige efter att sprickor upptäckts i slangen i bränsleledningen. Det skriver presschefen Annika Bjerstaf till Aftonbladet..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Carlos Ghosn överväger att övergå som vd för Renault

Den fängslade Renaultchefen Carlos Ghosn överväger nu att lämna sitt uppdrag i bolaget. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.