DI > Ekonomi

Tuesday, 21 August, 14:22

DI - 13 aug 18 kl. 06:00

Trenden håller i sig – allt billigare att hyra inne i stanAndrahandshyrorna ökar generellt, men i storstädernas mer centrala delar har de sjunkit de senaste 12 månaderna, visar statistik från Qasa.  ”Bostadsbristen är kännbar och hyrorna fortsätter öka i hela landet”, säger Mattia Tosti på Qasa..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Qasa, Mattia Tosti

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trenden, hålleri sig allt , billigareatt , hyrainne , i stan
Nya Wermlands Tidningen - 29 mar 17 kl. 06:00

Johan hoppas att VM-trenden håller i sig

Johan Kristoffersson slutade trea i rallycross-VM 2015. Ifjol slutade Arvikasonen tvåa.I år hoppas han att trenden håller i sig.

NSD - 03 maj 17 kl. 21:32

Trenden håller i sig – fler väljer bussen

Luleåborna åker mer och mer buss – och satsningen på de nya, moderna bussarna ska se till att den trenden håller i sig..

YLE - 04 apr 16 kl. 05:11

Stor utmaning få billigare vård i Vasa

Vasa stad gick 17 miljoner back förra året, men det här är faktiskt ett resultat som är bättre än budgeterat. Stadens sparåtgärder börjar bära frukt, säger stadsdirektören och ekonomichefen, och bara trenden håller i sig så blir ekonomin bättre, hoppas man. Men det finns ett stort moln på himlen och det är social- och hälsovården, som står för ungefär hälften av stadens utgifter.

Nyan - 03 jun 14 kl. 12:00

Crosskey har lyckats svänga trenden

År 2013 blev ett bra år för Crosskey. Omsättningen ökade liksom rörelsevinsten, och nu ser vd Thomas Lundberg fram emot ett ännu bättre resultat under 2014.
– Jag hoppas att den positiva trenden håller i sig, säger han..

Vimmerby Tidning - 16 aug 13 kl. 08:22

Positiv trend håller i sig

Den positiva trenden håller i sig. Hultsfreds kommun fortsätter att öka i befolkningsantal.
Enligt SCB:s siffror för första halvåret i år blev Hultsfredsborna 28 fler..

DI - 29 sep 16 kl. 16:24

Mikael Vilenius: Risk att sur trend håller i sig

De svenska folkkära och indextunga aktierna har haft ett miserabelt 2016. Det är ingen lokal engångshändelse och risken är stor att den sura trenden håller i sig. Att vid årsskiftet 2015/2016 investera i Stockholmsbörsens allra värdefullaste bolag har varit en katastrofalt usel affär..

Aftonbladet - 14 aug 12 kl. 14:39

Ryska dödsleken - trenden håller i sig

Riskerar sina liv för adrenalinkicken.

NSD - 14 sep 14 kl. 14:42

Trenden håller i sig – allt fler förtidsröstar

Förtidsrösterna har ökat markant det här valet, jämfört med 2010..

Dalarnas tidningar - 12 feb 16 kl. 20:57

Trenden håller i sig för IBF Falun: "Vi känner att vi är nära"

■■ Håll koll på den lokala sporten – få pushnotiser om Leksands IF, Mora IK och allt annat stort som händer. Ladda ner DT:s nya app till Iphone eller Android. Följ dessa länkar för DD:s app, Iphone eller Android..

DalaDemokraten - 12 feb 16 kl. 20:57

Trenden håller i sig för IBF Falun: "Vi känner att vi är nära"

■■ Håll koll på den lokala sporten – få pushnotiser om Leksands IF, Mora IK och allt annat stort som händer. Ladda ner DT:s nya app till Iphone eller Android. Följ dessa länkar för DD:s app, Iphone eller Android..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Marknaden straffar ohållbara företag

Det finns ett positivt samband mellan hållbara investeringar och avkastning, slår forskningen nu fast. .

DI - 15 minuter sedan

Stark tillväxt och vinstlyft för VGB

Verkstadsbolaget VBG redovisar ett resultat efter skatt på 77,8 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018 (70,1). Resultatet per aktie uppgick till 3:11 kronor (2:80)..

DI - 30 minuter sedan

Ökad försäljning för amerikanska affärskedjor

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg 4,0 procent vecka 33, som avslutades den 18 augusti, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före steg försäljningen 1,1 procent. .

DI - 45 minuter sedan

Igrene genomför företrädesemission

Igrenes styrelse har beslutat att genomföra en företrädesemission om högst 5.206.602 aktier.

DI - 45 minuter sedan

22-årig bitcoinmiljonär utsatt för bedrägeri

En 22-årig finsk bitcoinmiljonär uppges ha förlorat motsvarande 220 miljoner kronor  i ett bedrägeri i Thailand. Enligt misstankarna har mannen lurats att investera i luftprojekt. .

DI - 45 minuter sedan

IAEA: Nordkoreas kärnvapenprogram fortsätter – "mycket oroande"

Det internationella atomenergiorganet IAEA ser inga tecken på att Nordkorea har upphört med sitt kärnvapenprogram, trots löften från regeringen i Pyongyang om att nedrusta..

DI - 30 minuter sedan

NCC tar fram prislapp för linbana i Göteborg

Byggkoncernen NCC har fått i uppdrag av Göteborgs stads trafikkontor att bidra i arbetet med en genomförandestudie och ta fram ett riktpris för en linbana mellan Järntorget och Wieselgrensplatsen i centrala Göteborg. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

Bioservo Technologies landar order

Bioservo Technologies, ett teknik- och utvecklingsbolag som kombinerar medicinsk vetenskap med robotteknik, har fått en order avseende Ironhand-systemet värd cirka 0,9 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Kina näst störst på tv-produktion

Kina är numera världens näst största producent av tv-program. I landet lades i fjol motsvarande 99 miljarder kronor på tv-produktion och därmed passerades den tidigare världstvåan Storbritannien, som 2017 satsade 91 miljarder kronor på tv-skapande.  Det skriver tv-kanalen CNBC:s nätupplaga..

DI - 1 timme sedan

Minskad förlust och ökade intäkter för Pen Concept

Pen Concept intäkter under andra kvartalet 2018 ökade till 44,4 miljoner kronor, jämfört med 40,8 miljoner motsvarande period i fjol. Rörelseresultatet förbättrades till -2,9 miljoner kronor (-4,3) och marginalen blev -6,5 procent (-10,6)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.