DI > Ekonomi

Sunday, 21 October, 22:50

DI - 13 aug 18 kl. 06:00

Trenden håller i sig – allt billigare att hyra inne i stanAndrahandshyrorna ökar generellt, men i storstädernas mer centrala delar har de sjunkit de senaste 12 månaderna, visar statistik från Qasa.  ”Bostadsbristen är kännbar och hyrorna fortsätter öka i hela landet”, säger Mattia Tosti på Qasa..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Qasa, Mattia Tosti

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trenden, hålleri sig allt , billigareatt , hyrainne , i stan
Nya Wermlands Tidningen - 29 mar 17 kl. 06:00

Johan hoppas att VM-trenden håller i sig

Johan Kristoffersson slutade trea i rallycross-VM 2015. Ifjol slutade Arvikasonen tvåa.I år hoppas han att trenden håller i sig.

NSD - 03 maj 17 kl. 21:32

Trenden håller i sig – fler väljer bussen

Luleåborna åker mer och mer buss – och satsningen på de nya, moderna bussarna ska se till att den trenden håller i sig..

DI - 30 aug 18 kl. 08:53

Positiva trenden håller i sig för NFO Drives

Den positiva trenden från första kvartalet 2018 fortsatte även under verksamhetsårets andra kvartal. Det skriver Spotlight-listade NFO Drives i sin delårsrapport..

YLE - 04 apr 16 kl. 05:11

Stor utmaning få billigare vård i Vasa

Vasa stad gick 17 miljoner back förra året, men det här är faktiskt ett resultat som är bättre än budgeterat. Stadens sparåtgärder börjar bära frukt, säger stadsdirektören och ekonomichefen, och bara trenden håller i sig så blir ekonomin bättre, hoppas man. Men det finns ett stort moln på himlen och det är social- och hälsovården, som står för ungefär hälften av stadens utgifter.

Nyan - 03 jun 14 kl. 12:00

Crosskey har lyckats svänga trenden

År 2013 blev ett bra år för Crosskey. Omsättningen ökade liksom rörelsevinsten, och nu ser vd Thomas Lundberg fram emot ett ännu bättre resultat under 2014.
– Jag hoppas att den positiva trenden håller i sig, säger han..

Vimmerby Tidning - 16 aug 13 kl. 08:22

Positiv trend håller i sig

Den positiva trenden håller i sig. Hultsfreds kommun fortsätter att öka i befolkningsantal.
Enligt SCB:s siffror för första halvåret i år blev Hultsfredsborna 28 fler..

DI - 29 sep 16 kl. 16:24

Mikael Vilenius: Risk att sur trend håller i sig

De svenska folkkära och indextunga aktierna har haft ett miserabelt 2016. Det är ingen lokal engångshändelse och risken är stor att den sura trenden håller i sig. Att vid årsskiftet 2015/2016 investera i Stockholmsbörsens allra värdefullaste bolag har varit en katastrofalt usel affär..

Sydsvenskan - 05 okt 18 kl. 06:41

Bönder ställer om till bönor

Den gröna trenden håller i sig och svenskproducerade livsmedel tar allt mer plats i hyllorna. Särskilt ökar efterfrågan på vegetariskt protein, vilket glädjer landets bönodlare. Sommaren var tuff även för de svenska bönodlarna med halverade skördar på m.

Blekinge Läns tidning - 05 okt 18 kl. 06:41

Bönder ställer om till bönor

Den gröna trenden håller i sig och svenskproducerade livsmedel tar allt mer plats i hyllorna. Särskilt ökar efterfrågan på vegetariskt protein, vilket glädjer landets bönodlare. Sommaren var tuff även för de svenska bönodlarna med halverade skördar på många håll.

Kristianstadsbladet - 05 okt 18 kl. 06:41

Bönder ställer om till bönor

Den gröna trenden håller i sig och svenskproducerade livsmedel tar allt mer plats i hyllorna. Särskilt ökar efterfrågan på vegetariskt protein, vilket glädjer landets bönodlare. Sommaren var tuff även för de svenska bönodlarna med halverade skördar på många håll.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Italien räknar med budgetbakslag

Den italienska regeringen räknar med att få en rejäl örfil från EU-kommissionen, uppger en regeringskälla..

DI - 45 minuter sedan

Lyxturisternas norrländska favoritby ökar utbudet – med exklusiv "bastuflotte"

Tree Hotel har lockat till sig världskändisar som Kate Moss och Justin Bieber till Harads i Bodens kommun.  Nu byggs ett nytt exklusivt prestigeprojekt i byn - Arctic Bath, ett hotell som kommer att flyta på Lule älv. .

DI - 1 timme sedan

Tysk vapenexport till Saudi stoppas – igen

Förbundskansler Angela Merkel stoppar den tyska vapenexporten till Saudiarabien på grund av att journalisten och dissidenten Jamal Khashoggi dödats på saudiska konsulatet i Istanbul. Det är andra gången i år som Berlin stoppar exporten..

DI - 1 timme sedan

Se upp – ny regel kan ge dig för hög skatt

Tusentals svenskar har tidigare haft stående jämkning. Nu riskerar de att betala för mycket skatt, när Skatteverket ändrar sina regler kring jämkning..

DI - 2 timmar sedan

Skuggdirektionen: Höj räntan Ingves – ”det är min största skräck”

Resursutnyttjandet är högt, konjunkturen stark och inflationen över målet. Räntan bör därför omgående höjas med 0,25 procentenheter och därefter med lika mycket varje kvartal fram till nästa sommar. Det är budskapet från Skuggdirektionen..

DI - 2 timmar sedan

Mnuchin tonar ned risken för kinesisk smitta

USA:s finansminister Steven Mnuchin tonar ner riskerna för att den ekonomiska inbromsningen i Kina spiller över och destabiliserar amerikanska finansiella marknader..

DI - 2 timmar sedan

Brugge Skogstjänst lockar med skogen som arbetsplats

För entreprenören Markus Brugge är skogen den bästa arbetsplatsen, men att hitta bra personal är en utmaning för branschen. ”Jag sökte mig till jobbet för att jag själv ville vara i skogen. Jag tyckte det verkade som en härlig tillvaro att få vara utomhus och jobba fysiskt”..

DI - 2 timmar sedan

Här är årets gaseller i Jämtlands län

Totalt 13 företag kvalade in som Gaseller i Jämtlands län. Här är hela listan. .

DI - 3 timmar sedan

Åre Byggpro fick skutan på rätt köl

När byggentreprenören Stig Rikardsson valde att kliva av finansmannen Lars Thunells projekt i Åre gick han från allt till inget i ett slag.  Nu bygger hans bolag Åre Byggpro en ny och starkare kundbas och blickar mot egna projekt..

DI - 3 timmar sedan

Debatt: Så ska Stockholm bli Europas bästa huvudstad

DEBATT. Stockholmsregionen fungerar som Sveriges tillväxtmotor. För att öka hela landets konkurrenskraft måste det nya politiska ledarskapet inse och tillvarata storstadsregionernas utvecklingspotential, skriver Stockholms Handelskammares vd, Andreas Hatzigeorgiou..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.