Skånskan > Nyheter

Monday, 10 December, 12:49

Skånskan - 13 aug 18 kl. 05:00

HFAB vattnade egna gräsmattanhöör Höörs kommun har i utskick och på sin hemsida uppmanat invånarna till återhållsamhet med vattnet i sommar. Inte minst vad gäller bevattningen av gräsmattor. Något som det kommunägda fastighetsbolaget HFAB struntat i när det gäller en ny gräsmatta vid ett av sina hyreshus.
– Det är så lågt gjort att det inte är klokt, säger en Höörsbo till SkD.Strax före sommarens extrema värmeperiod rullade HFAB ut en beställd gräsmatta vid husen som nyligen byggts på platsen där den gamla brandstationen tidigare stod.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
HFAB, Höörs, Höörsbo, SkD, Höörsbon, Mikael Nordholm, Lagerholm

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: HFAB, vattnade, egna, gräsmattan
SmålandsPosten - 02 aug 18 kl. 06:48

Folkets hus vattnar gräsmattan trots bevattningsförbud

Trots att bevattningsförbud råder i hela kommunen vattnade Folkets hus i Skruv sin gräsmatta under onsdagseftermiddagen - med brandslangen. .

Sydsvenskan - 21 aug 15 kl. 20:39

Kroatien stänger ute egna fans

Kroatien kommer inte att få något stöd från organiserade bortasektioner i EM-kvalet i fotboll i höst.Det kroatiska förbundet stänger ute landslagets supportrar av rädsla för nya rasismskandaler och en eventuell uteslutning från EM-slutspelet i Frankrike 2016."Motvilligt och efter en lång diskussion fattade vi beslutet att stänga av våra fans.

Helsingborgs Dagblad - 21 aug 15 kl. 20:39

Kroatien stänger ute egna fans

Kroatien kommer inte att få något stöd från organiserade bortasektioner i EM-kvalet i fotboll i höst.Det kroatiska förbundet stänger ute landslagets supportrar av rädsla för nya rasismskandaler och en eventuell uteslutning från EM-slutspelet i Frankrike 2016."Motvilligt och efter en lång diskussion fattade vi beslutet att stänga av våra fans.

HBL - 06 jun 14 kl. 06:00

It-bransch ser framtid i Hangö

Waremann Acrux är Hangöföretaget som hjälper företagen hålla koll på egendom och personal. Förra veckan fick företagets innovativa system testas i skogen.På onsdag kväll förra veckan stals en robotgräsklippare från företaget VN byggs gård.

YLE - 14 jul 14 kl. 12:20

VM är över - leken fortsätter!

Under fotbolls-VM brukar jag som fotbollsfantast ofta få frågan varför!? Varför gillar du fotboll? Varför är det så viktigt med fotboll?

Kristianstadsbladet - 11 jul 13 kl. 09:16

Jakten på den perfekta smaken

Foto: Lasse Ottosson
Stark vilja och bred smak. Gun Klevås valde tidigt ett mansdominerat yrke och har smakat sig vidare in i livsmedelsbranschen. De sista åren har hon tillbringat på smakföretaget pappa Sune skapade, Culinar.

Uppsalanyheter.se - 04 sep 15 kl. 16:53

Gemensamt intresse blev antik- och retrobutik

Ett stort och gemensamt intresse för gamla saker - och lyckan är gjord när den perfekta affärslokalen dyker upp! För även om viljan finns får ju allt inte plats där hemma. Före detta grannarna och väninnorna Charlotta Johansson och Ilona Szatmari Waldau – de träffades faktiskt i sandlådan!

YLE - 29 aug 17 kl. 17:09

Riksdagshuset färdigrenoverat och ståtligt - se bilder

Den omfattande renoveringen av riksdagshuset i Helsingfors är avklarad, lagom till riksdagens höstsession. Den 5 september ska riksdagshuset invigas högtidligt, Finlands jubileumsår till ära. Plenisalen.

SN - 14 jul 13 kl. 23:19

Från vistradition till Lady Gaga

? Det kan regna innan, efter eller i Tystberga men aldrig på Visor på Nynäs, säger eftermiddagens konferencier Kristoffer Ekström som hälsar publiken välkomna till ett Nynäs under regntung himmel. Och publiken verkar vara övertygade om det samma, gräsmattan framför scenen är full av visaspiranter med brassestolar och picknickkorgar.

Cornucopia - 28 jun 18 kl. 19:10

Torkan orsakar problem för svenskt jordbruk

Den pågående torkan ser ut att orsaka omfattande problem för ett hårt pressat svenskt jordbruk. Vilket förstås välkomnas av den svenska regeringen, som anser att jordbruk är miljöfarlig verksamhet och att vi helst ska sluta med det. En fråga är hur stor påverkan den forcerade tömningen av våra vattenreservoarer påverkar grundvattnet, när Sverige försöker vara bäst i EU-klassen på att återställa vattendrag?

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Varm öl orsakade polisanmälan

HÄSSLEHOLM En man som ätit pizza och druckit några öl under lördagseftermiddagen var missnöjd med sin upplevelse. Eftersom en av hans öl varit varm ville han inte betala hela summan, varpå han övermannades av personalen.
Nu har mannen polisanmält den aktuella personalen för misshandel..

Skånskan - 1 timme sedan

Tjuvar härjade i helgen

VELLINGE Från baksidan av husen, via krossade fönster och uppbruten balkongdörrar har tjuvar de senaste dagarna tagit sig in i bostäder på Näset.Flera inbrott i bostäder på adresser i både Falsterbo, Skanör och Höllviken har anmälts till polisen under helgen.
Någon gång mellan lördag och söndag har tjuvar stulit bland annat klockor, ringar och örhängen efter att en eller flera okända gärningspersoner tagit sig in via ett uppbrutet fönster till en bostad på Södra Pildalsvägen i Höllviken.

Skånskan - 1 timme sedan

Brunnar stals från fastighet

Staffanstorp Natten till i lördags stal okända personer minst sex brunnar och annan vvs-utrustning som låg på en tomt på Gamla Dalbyvägen i Staffanstorp.
Prylarna hade blivit över från en renovering som gjorts på fastigheten..

Skånskan - 1 timme sedan

Män anmäler utebliven lön

Staffanstorp Två män i 50-årsåldern polisanmäler en uppdragsgivare för att de inte fått ut lön för en och en halv månads arbete.
Männen var anställda från den 28:e maj till den 13 juli i år. För den perioden skulle de fått sammanlagt 156 000 kronor i lön.

Skånskan - 1 timme sedan

Skyltexemplar stals i butik

Löddeköpinge Köksbutiken Kitchen på Center Syd har under flera år polisanmält stölder från butiken. Vid en inventering nyligen upptäcktes att det saknades en drinkshaker som stått som skyltexemplar i butiken.
Shakern är värd knappt 400 kronor.

Skånskan - 1 timme sedan

Ännu ett värmeljus funnet

Furulund Under flera års tid har en boende i Furulund hittat utbrunna värmeljus i trädgården. I helgen var det dags igen, något fastighetsägaren polisanmält.
Trots att han har en kamera riktad mot trädgården har det inte gått att utröna hur ljusen hamnar på tomten..

Skånskan - 1 timme sedan

Vittne pekade ut gärningsman

Höör Det var strax före klockan 17 på fredagen som en man i 60-årsåldern blev misshandlad av en förbipasserande på Nya torg i Höör. Enligt polisanmälan satt 60-åringen på en bänk vid torget och höll på med sin mobiltelefon när en för honom okänd man kom ut från en butik, började skrika på honom och uppträdde aggressivt.
60-åringen blev irriterad och sa till den skrikande mannen att vara tyst.

Skånskan - 1 timme sedan

Bröt sig in och stal smycken

Höör I fredags någon gång mellan klockan 13.35 och 17 har det skett ett inbrott på Lärkgatan i Höör. Någon har tagit bort listerna runt ett badrumsfönster, lyft ut det och på så vis tagit sig in i bostaden varifrån flertalet smycken stulits..

Skånskan - 1 timme sedan

Försökte stjäla fyrhjulingar

Höör Under natten mellan lördagen och söndagen ska någon ha försökt stjäla fyrhjulingar på Hörbyvägen i Höör.
Någon har tagit sig in på ett inhägnat område där det stått tre fyrhjulingar på en container. Man ska sedan ha försökt stjäla dessa fyrhjulingar, men utan att lyckas – fordonen påträffades nästa dag 200 meter från platsen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Drog in 20-åring i bil

Höör En man i 20-årsåldern var på söndagen ute och gick i Höör när han blev indragen i en bil och slagen i ansiktet. Händelsen utreds som olaga frihetsberövande och misshandel.Det var vid 11.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.