Sydsvenskan > IT

Tuesday, 21 August, 22:23

Liknande nyheter

Taggar: Överfölls, två, gångersamma , kväll
Skånskan - 14 apr 16 kl. 06:00

Överfölls med tårgas och ölburk i hemmet

löddeköpinge En 31-årig man överfölls natten till i lördags av tre män i sin bostad i Löddeköpinge.
När mannen öppnade dörren sprejade trion tårgas i ögonen på honom och slog honom därefter med en ölburk som tillhygge.– De sprejar direkt när han öppnade.

Expressen - 21 jul 12 kl. 14:19

Två flickor överfölls på Gothia cup

Två 16-åriga flickor utsattes i veckan för ett övergrepp på ungdomsturneringen Gothia Cup. ? De frågade oss om vi ville ha sex med dem.

GT - 11 sep 14 kl. 07:54

Kvinna överfölls av tre maskerade män

TROLLHÄTTAN. En kvinna blev tidigt i morse överfallen av tre maskerade män när hon skulle öppna en matvarubutik. Rånarna är fortfarande på fri fot.

Expressen - 29 okt 15 kl. 14:49

Ivan, 70, överfölls av tre män i sin lägenhet

Den 20 oktober tränger sig tre yngre män in i 70-årige Ivans lägenhet i Malmö. De misshandlar honom och tvingar till sig en större summa pengar. Nu efterlyser Brottsplats Sverige tips från allmänheten.

Skånskan - 24 jul 16 kl. 17:07

Överfölls och rånades vid Augustenborgsskolan

En unga man och kvinna i 20-25-årsåldern blev natten till söndag rånade av fyra okända killar vid Augustenborgsskolan.Rånarna sparkade killen i huvudet flera gånger och stal sedan både mannens och kvinnans mobiltelefoner. Mannen fick föras med ambulans till sjukhus med oklara skador.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Kvinna våldtogs två gånger samma kväll – 12 poliser utreder

En kvinna i Strängnäs har uppgett att hon överfölls och våldtogs två gånger samma natt av olika gärningsmän. Polisen har nu tillsatt en särskild grupp på 13 man som ska utreda de misstänkta brotten.LÄS MER: Polisen varnar för falska p-böter – så kollar du om de är äkta– Vi har en särskild beredskap för grova våldsbrott, säger utredaren Lars Liwenborg, utredare vid polisen i Södermanland till Aftonbladet och fortsätter:– Det är en särskild organisation för att utreda anmälningarna vilket visar att vi tar det på största allvar, sedan får vi se var vi hamnar.

YLE - 19 mar 15 kl. 06:15

Det här atomuret ska ge Finland 100 gånger noggrannare tid

Finlands officiella tid har varit ovanligt exakt under de senaste två åren, vilket är goda nyheter för många aktörer i samhället. Men forskare jobbar intensivt på att göra tidsmätningen ännu exaktare. Den kommande västmetron kan däremot bli ett hot mot det här.

Cornucopia - 21 jan 15 kl. 18:36

Gästinlägg: Att jag har lyckats här i Sverige har jag mina tänder att tacka för

Nedanstående är ett gästinlägg om svensk censur skrivet av den mycket produktive författaren och regissören Vladimir Oravsky, tillika under några turbulenta månader kulturchef i Umeå 2001. En intervju med Oravsky kan man hitta hos Tidningen Kulturen, där även en del krönikor av honom finns publicerade, t ex senast Jag är svensk.

ATT JAG HAR LYCKATS HÄR I SVERIGE HAR JAG MINA TÄNDER ATT TACKA FÖR
Tankar om censur, självcensur, obefogad rädsla, nerskitna byxor och solidaritet, med utgångspunkt av mina egna erfarenheter
Friheten i kulturen finns hos Adlibris
för 177:- i danskt band eller 47:- som E-bok
Övriga böcker av Valdimir Oravsky finns här.

Sydsvenskan - 10 mar 14 kl. 22:18

"Ett politiskt motiverat våldsdåd"

Under natten till söndag överfölls sex kamrater i centrala Malmö av nazister, minst en av dem var beväpnad med kniv. Kamraterna var på väg till Moriska paviljongen efter att ha deltagit i den feministiska demonstrationen Ta natten tillbaka, som låter de kvinnor och transpersoner som dagligen utsätts för sexualiserat våld lägga skulden där den hör hemma; på dem som utövar våldet. Våra kamrater deltog i den här demonstrationen för att de är feminister, socialister och antifascister.

Kristianstadsbladet - 24 jan 14 kl. 14:02

Höjt skadestånd efter grovt överfall


Hovrätten höjer skadeståndet till en kvinna i 60-årsåldern som fick svåra skador när hon överfölls under en joggingrunda utanför Vänersborg. Mannen som misshandlade henne döms att betala 170 500 kronor i skadestånd, i stället för 105 500 som tingsrätten beslutade om.Domen på fem års fängelse står fast.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Löfven vill göra om reseavdragen

Socialdemokraterna går till val på att göra om reseavdragen så att de baseras på avstånd i stället för som i dag på tidsvinst. – Vi vill göra reseavdraget avståndsberoende, sade S-ledaren Stefan Löfven i Sveriges Televisions partiledarutfrågning på tisd.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Migranter hålls kvar på fartyg

Fem dagar efter att de plockats upp av den italienska kustbevakningen är runt 170 migranter fortfarande fast ombord, trots att fartyget lagt till på Sicilien. Italien vägrar låta dem gå i land. Tvisten kring vem som ska ta emot migranterna fortsätter.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Par ofredade flickor på stranden

En man och en kvinna åtalas för sexuellt ofredande av två unga flickor på en strand i Varberg under sommaren. Paret, som är i 60-årsåldern, blottade sig och hade oralt samlag inför de två flickorna. När kvinnan lämnat platsen började mannen onanera infö.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Eldningsförbudet upphävt i Skåne – här är vad som gäller i din kommun

Det är fortfarande upp till varje enskild kommun att bestämma om det är tillåtet att elda..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Ingrid Runsten: ”Offra inte det som är värt att skyddas.”

Demokrati är betydligt mer än röstmaximering vart fjärde år..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Klart: De visar MFF:s retur mot Midtjylland

Beskedet för alla himmelsblå som inte kan ta sig till Danmark i nästa vecka..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Apple slopar beställningar på fotoböcker

För ett par dagar sedan kunde Mac-användare börja se varningar i programmet "Bilder"..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Nedåt för Saab efter Jaskrasch

Marknaden reagerade surt och Saab backar på börsen sedan ett av Försvarsmaktens Jasplan kraschat i Blekinge. Saab står nu redo att stötta myndigheterna vid en eventuell utredning. – Vi kommer naturligtvis att bistå Statens haverikommission om en utredni.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Nej till ringled över Ladugårdsmarken och Stångby

Mia Honeth (L): Vägreservatet riskerar skapa en barriär i Stångby..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Hundra dagar av hungerstrejk i ryskt fängelse

Tillståndet uppges vara kritiskt för den ukrainske filmregissören Oleg Sentsov som har hungerstrejkat i 100 dagar i ryskt fängelse. Människorättsorganisationer ser hans fall som ett försök att avskräcka meningsmotståndare i en tid då utrymmet för kritik.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.