Sydsvenskan > IT

Tuesday, 23 October, 07:02

Sydsvenskan - 13 aug 18 kl. 04:24

Överfölls två gånger samma kvällEfter att först ha blivit nedslagen av en okänd person ska en man vid ett senare tillfälle blivit attackerad med kniv..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

16 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Överfölls, två, gångersamma , kväll
Skånskan - 14 apr 16 kl. 06:00

Överfölls med tårgas och ölburk i hemmet

löddeköpinge En 31-årig man överfölls natten till i lördags av tre män i sin bostad i Löddeköpinge.
När mannen öppnade dörren sprejade trion tårgas i ögonen på honom och slog honom därefter med en ölburk som tillhygge.– De sprejar direkt när han öppnade.

Expressen - 21 jul 12 kl. 14:19

Två flickor överfölls på Gothia cup

Två 16-åriga flickor utsattes i veckan för ett övergrepp på ungdomsturneringen Gothia Cup. ? De frågade oss om vi ville ha sex med dem.

GT - 11 sep 14 kl. 07:54

Kvinna överfölls av tre maskerade män

TROLLHÄTTAN. En kvinna blev tidigt i morse överfallen av tre maskerade män när hon skulle öppna en matvarubutik. Rånarna är fortfarande på fri fot.

Expressen - 29 okt 15 kl. 14:49

Ivan, 70, överfölls av tre män i sin lägenhet

Den 20 oktober tränger sig tre yngre män in i 70-årige Ivans lägenhet i Malmö. De misshandlar honom och tvingar till sig en större summa pengar. Nu efterlyser Brottsplats Sverige tips från allmänheten.

Skånskan - 24 jul 16 kl. 17:07

Överfölls och rånades vid Augustenborgsskolan

En unga man och kvinna i 20-25-årsåldern blev natten till söndag rånade av fyra okända killar vid Augustenborgsskolan.Rånarna sparkade killen i huvudet flera gånger och stal sedan både mannens och kvinnans mobiltelefoner. Mannen fick föras med ambulans till sjukhus med oklara skador.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Kvinna våldtogs två gånger samma kväll – 12 poliser utreder

En kvinna i Strängnäs har uppgett att hon överfölls och våldtogs två gånger samma natt av olika gärningsmän. Polisen har nu tillsatt en särskild grupp på 13 man som ska utreda de misstänkta brotten.LÄS MER: Polisen varnar för falska p-böter – så kollar du om de är äkta– Vi har en särskild beredskap för grova våldsbrott, säger utredaren Lars Liwenborg, utredare vid polisen i Södermanland till Aftonbladet och fortsätter:– Det är en särskild organisation för att utreda anmälningarna vilket visar att vi tar det på största allvar, sedan får vi se var vi hamnar.

YLE - 19 mar 15 kl. 06:15

Det här atomuret ska ge Finland 100 gånger noggrannare tid

Finlands officiella tid har varit ovanligt exakt under de senaste två åren, vilket är goda nyheter för många aktörer i samhället. Men forskare jobbar intensivt på att göra tidsmätningen ännu exaktare. Den kommande västmetron kan däremot bli ett hot mot det här.

Cornucopia - 21 jan 15 kl. 18:36

Gästinlägg: Att jag har lyckats här i Sverige har jag mina tänder att tacka för

Nedanstående är ett gästinlägg om svensk censur skrivet av den mycket produktive författaren och regissören Vladimir Oravsky, tillika under några turbulenta månader kulturchef i Umeå 2001. En intervju med Oravsky kan man hitta hos Tidningen Kulturen, där även en del krönikor av honom finns publicerade, t ex senast Jag är svensk.

ATT JAG HAR LYCKATS HÄR I SVERIGE HAR JAG MINA TÄNDER ATT TACKA FÖR
Tankar om censur, självcensur, obefogad rädsla, nerskitna byxor och solidaritet, med utgångspunkt av mina egna erfarenheter
Friheten i kulturen finns hos Adlibris
för 177:- i danskt band eller 47:- som E-bok
Övriga böcker av Valdimir Oravsky finns här.

Sydsvenskan - 10 mar 14 kl. 22:18

"Ett politiskt motiverat våldsdåd"

Under natten till söndag överfölls sex kamrater i centrala Malmö av nazister, minst en av dem var beväpnad med kniv. Kamraterna var på väg till Moriska paviljongen efter att ha deltagit i den feministiska demonstrationen Ta natten tillbaka, som låter de kvinnor och transpersoner som dagligen utsätts för sexualiserat våld lägga skulden där den hör hemma; på dem som utövar våldet. Våra kamrater deltog i den här demonstrationen för att de är feminister, socialister och antifascister.

Kristianstadsbladet - 24 jan 14 kl. 14:02

Höjt skadestånd efter grovt överfall


Hovrätten höjer skadeståndet till en kvinna i 60-årsåldern som fick svåra skador när hon överfölls under en joggingrunda utanför Vänersborg. Mannen som misshandlade henne döms att betala 170 500 kronor i skadestånd, i stället för 105 500 som tingsrätten beslutade om.Domen på fem års fängelse står fast.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 4 minuter sedan

Jordskalv skakar Taiwan

Ett jordskalv med en magnitud på omkring 6,0 har inträffat öster om Taiwans kust, rapporterar flera nyhetsbyråer. Skalvet kunde enligt AFP kännas tydligt i huvudstaden Taipei. Det är oklart om någon har skadats..

Sydsvenskan - 3 minuter sedan

Köpenhamn bästa stad enligt reseguideföretag

Längtar du efter att resa och vill ha valuta för pengarna behöver du kanske inte åka långt. Reseguideföretaget Lonely Planet har nämligen utsett Danmarks huvudstad Köpenhamn är världens bästa stad att besöka 2019. I listan över tio världsstäder att besö.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Strokefallen fortsätter att minska

Antalet personer som drabbas av stroke fortsätter att minska, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Enligt siffror från kvalitetsregistret Riksstroke drabbades 600 färre förra året, jämört med året dessförinnan, då 26 500 drabbades. Som förklaring pekas främ.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Förslag om kontanthantering dissas

Staten bör ha ansvaret för att säkra tillgången på kontanter och inte bankerna, anser flera tunga remissinstanser. Riksbankskommitténs utredning möter skarp kritik. För att säkerställa behovet av kontanttjänster i samhället föreslår Riksbankskommittén a.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Sprayad i ansiktet efter trafikincident

En man i 60-årsåldern sprayades i ansiktet efter en händelse i Trollebergsrondellen..

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Extra viktigt att se till att äldre äter så de inte blir undernärda

Ulf Koch: Rutiner och attityder hos personalen måste förändras..

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Landslaget tillbaka i arenan: "Fantastiska bilder från Malmö arena"

Ska ta finalrevansch på Spanien i Malmö..

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Tvångspensionerade polska domare jobbar igen

Chefen för Polens högsta domstol har bett 23 domare att återvända till arbetet, efter att EU beordrat landet att omedelbart slopa beslutet att sänka pensionsåldern för domare. Resten av de domare som tvingats sluta kommer att börja jobba snarast, meddel.

Sydsvenskan - 16 timmar sedan

Tågstopp efter olycka i Blekinge

Tågtrafiken mellan Mörrum i Blekinge och skånska Bromölla ligger nere efter en lastbilsolycka. Enligt Trafikverket väntas spåren inte kunna öppnas för trafik förrän tidigast i kväll. Lastbilen, med en uppstickande kran, har rivit ner en elledning i Sölv.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.