Barometern > Nyheter

Tuesday, 21 August, 10:28

Liknande nyheter

Taggar: Två, gripnaefter , bilstöld, söktesmed , hund
BT - 30 okt 13 kl. 20:19

Fem gripna efter tunisiskt sprängdåd

En självmordsbombare sprängde sig till döds i turistorten Sousse och ett annat självmordsdåd avvärjdes av polis i kuststaden Monastir. Tunisiska säkerhetsstyrkor har nu gripit fem salafister, betecknade som "terrorister". De fem gripna misstänks för delaktighet i de två misslyckade attackerna mot turistmål, enligt inrikesdepartementet.

BT - 28 okt 14 kl. 08:25

Fyra gripna för studentbortförande

Fyra personer knutna till gängkriminalitet har gripits i Mexiko, anklagade för direkt inblandning i 43 studenters försvinnande i september. Enligt landets riksåklagare Jesus Murillo har de fyra gjort medgivanden.- I dag har vi gripit dem som organiserade bortförandet av dessa ungdomar, sade han på måndagen lokal tid enligt AFP.

Kristianstadsbladet - 28 okt 14 kl. 08:25

Fyra gripna för studentbortförande

Fyra personer knutna till gängkriminalitet har gripits i Mexiko, anklagade för direkt inblandning i 43 studenters försvinnande i september.
Enligt landets riksåklagare Jesus Murillo har de fyra gjort medgivanden. - I dag har vi gripit dem som organiserade bortförandet av dessa ungdomar, sade han på måndagen lokal tid enligt AFP.

BT - 16 jan 15 kl. 15:20

Två gripna efter terrorräd i Berlin

Tysk polis grep två män, misstänkta för att planera ett dåd i Syrien, vid en terrorinsats i Berlin på fredagsmorgonen. Det finns inga misstankar om att de skulle attackera mål i Europa. Runt 250 poliser deltog i insatsen som riktades mot en misstänkt terrorcell i och utanför Berlin.

Skånskan - 12 mar 15 kl. 14:38

Kände knarklukt – sju gripna

Polispatrullen kände en misstänkt lukt i trapphuset på Sorgenfri, och började fundera över om det måhända röktes cannabis i någon av lägenheterna..

YLE - 27 maj 15 kl. 07:31

Fifa-höjdare gripna – razzia i Schweiz

Enligt tidningen New York Times anklagas upp till 14 ledande personer i den internationella fotbollsfederationen Fifa för omfattande korruption. Anklagelserna gäller bedrägeri, pengatvätt och mutor under de senaste 20 åren. På onsdag kommer åklagare i USA att utfärda officiella anklagelser och planerar att gripa ett flertal som bor i USA.

Expressen - 02 dec 15 kl. 13:06

Fyra män gripna för planer på terrordåd

Brittisk polis har gripit fyra män i staden Luton utanför London, misstänkta för att ha planerat terrorattentat. Husrannsakan gjordes bland annat mot sju bostäder. Flera fordon genomsöktes också, enligt polisen..

DN - 25 mar 16 kl. 00:10

Sju gripna i polisinsatser

BRYSSEL. Sex personer greps på torsdagskvällen i polisräder runt om i Bryssel, och på fredagen uppges ytterligare en person ha gripits. Gripandena kopplas till tisdagens terrorattacker.

YA - 18 jan 16 kl. 11:35

Ännu en misstänkt rånare gripen

Även den andre person som söktes för rån och bilstöld i förra veckan är nu gripen..

YLE - 19 mar 15 kl. 21:43

Brand på polisstationen i Lojo

Lojo polisstation måste evakueras efter en brand på torsdagskvällen. Fem människor fördes till sjukhus för granskning efter att de hade andats in rök. Branden som fick sin början i en av cellerna släktes snabbt, men det uppstod kraftig rök.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Essan Wendel

I Skogskapellet, Oskarshamn, har begravningsgudstjänst hållits för Essan Wendel Oskarshamn..

Barometern - 15 minuter sedan

Efter köerna: Trafikverket i möte om Ölandsbron

Timslånga köer över Ölandsbron chockade många pendlare. Trafikverket sitter i möte under förmiddagen för att analysera läget och eventuella åtgärder. .

Barometern - 15 minuter sedan

Narkotikabrott bakom svenskmord i Spanien

Polisen i Málaga bekräftar nu att de tre män som under lördagen greps i staden Mijas är svenska medborgare. De sitter frihetsberövade, misstänkta för att ha mördat en svensk man och skadat en annan.(TT).

Barometern - 15 minuter sedan

Restaurang letar nytt

Filialen i köpcentret Giraffen stänger efter denna vecka. Men ägaren, Toiwo Voksepp, letar nu ny lokal till restaurangen..

Barometern - 15 minuter sedan

FLASH:Jas-plan kraschat

Ett Jasplan har kraschat utanför Ronneby i Blekinge, uppger Försvarsmakten för Aftonbladet.(TT).

Barometern - 5 minuter sedan

Gripenplan störtat i Blekinge

Ett Jas Gripenplan har störtat utanför Ronneby i Blekinge, enligt Försvarsmakten. En presskommunikatör från Försvarsmakten säger att det rör sig om en fågelkollision. - Piloten sköt ut sig och han har tydligen vinkat till räddningshelikoptern och han verkar vara okej i alla fall.

Barometern - 15 minuter sedan

Kurt Söderberg

I Ålems kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Kurt Söderberg..

Barometern - 45 minuter sedan

Berit Boman

I Fliseryds kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Berit Boman..

Barometern - 30 minuter sedan

Konsert i bergbrottet för tredje gången

För tredje gången ska det hållas en konsert och geologisk föreläsning i Brånahults bergbrott norr om Nybro. Men det är oklart om det blir en fortsättning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.