DN > Utrikes

Tuesday, 21 August, 18:05

DN - 13 aug 18 kl. 01:24

Glest befolkad högerextrem samling i WashingtonWashington. Bara ett tjugotal personer deltog i helgens högerextrema demonstration utanför Vita huset. Arrangören Jason Kessler hade lovat att åtminstone 400 extremister skulle dyka upp. Det tyder på att det råder en organisatorisk kris för den amerikanska extremhögern..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Washington, Vita, Jason Kessler

Dela artikeln

109 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Glest, befolkad, högerextrem, samlingi , Washington
Sydsvenskan - 28 feb 13 kl. 16:48

Innovationer ? men ingen mångfald

Årets händelse i telekomvärlden närmar sig sitt slut. Utanför vissa montrar på mobilmässan i Barcelona står fortfarande en halvtimmes-kö och väntar, till exempel utanför Qualcomms "biosalong" där den amerikanska chiptillverkaren visar film från en datorplatta till en storbildsskärm med 4K-upplösning och surroundljud. De flesta mindre företagen börjar däremot plocka ihop och ge sig hem.

Sydsvenskan - 28 feb 13 kl. 16:48

Innovationer men ingen mångfald

Årets händelse i telekomvärlden närmar sig sitt slut. Utanför vissa montrar på mobilmässan i Barcelona står fortfarande en halvtimmes-kö och väntar, till exempel utanför Qualcomms "biosalong" där den amerikanska chiptillverkaren visar film från en datorplatta till en storbildsskärm med 4K-upplösning och surroundljud. De flesta mindre företagen börjar däremot plocka ihop och ge sig hem.

Skånskan - 14 apr 17 kl. 14:45

Konstverken fick besök

MALMÖ Pegasusstatyn var från början endast fyra meter hög och genom åren har den höjts upp till sin nuvarande höjd på tio meter.
Detta och mycket mer fick deltagarna i Malmös två kilometer långa konstrunda vetskap om under den timmeslånga vandringen bland 16 offentliga konstverk. ERWP.

Cornucopia - 26 nov 17 kl. 11:54

Valresultatet 2018 enligt bloggläsarna i november 2017

Nedan följer valresultatet i riksdagsvalet 2018 om enligt bloggens ovetenskapliga valenkät i november 2017.
Om bloggläsarna fick bestämma, vilka skulle sitta i det här huset och dia skattepengar efter valet i september 2018?Innan vi tittar på siffrorna så först några ord om metodiken.

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Melania Trump varnar för destruktivitet på sociala medier

På måndagen talade Melania Trump på en konferens mot nätmobbning. Hon varnade då för destruktiva beteenden på sociala medier och sa att vuxna har en viktig roll i att visa vägen för barn på sociala plattformar.  Bara timmar efter hennes uttalande twittrade hennes man president Donald Trump flera nedlåtande uttalanden om bland annat den tidigare CIA-chefen John Brennan..

DN - 7 timmar sedan

Film från övervakningskameror visar broraset i Genua

Broraset i Genua som ledde till att 43 personer omkom fångades av övervakningskameror. Filmen visar hur en bil mirakulöst klarar sig medan en annan krossas av rasmassor. På tisdagen överväger den italienske premiärministern om brobolaget ska straffas.

DN - 9 timmar sedan

Microsoft: Nytt ryskt hackningsförsök inför valet i USA

En misstänkt rysk operation för att hacka sig in i bland andra politikers datorer inför mellanårsvalet i USA har avslöjats av Microsoft. En känd hackergrupp med kopplingar till ryska regeringen uppges stå bakom sex falska sajter..

DN - 9 timmar sedan

Iran avtäcker nytt stridsflygplan

Iran har presenterat ett nytt stridsflygplan, rapporterar den statliga iranska nyhetsbyrån Tasnim. Flygplanet, som avtäcktes i presidenten Hassan Rohanis närvaro, heter Kowsar och är enligt Tasnim helt Irantillverkat..

DN - 19 timmar sedan

Norsk aktivist skjuten på Västbanken

En norsk aktivist skadades lindrigt när hon sköts i magen med en gummiklädd kula på Västbanken, skriver Verdens Gang..

DN - 19 timmar sedan

Efter kritiken: Giuliani förklarar vad han menade med sanningen

Donald Trumps advokat Rudy Giulianis påstående att ”sanning är inte sanning” har skapat starka reaktioner runt om i världen. Nu försöker Giuliani förklara vad han egentligen menade..

DN - 21 timmar sedan

Våldsamma protester i Uganda

Polis och militär sköt tårgas och varningsskott när kravaller bröt ut i Ugandas huvudstad Kampala. Människor protesterar mot att fem oppositionspolitiker fängslats..

DN - 21 timmar sedan

Två gripna för skott mot USA-ambassad

Turkiska myndigheter har gripit två män misstänkta för att ha skjutit mot den amerikanska ambassaden i Turkiets huvudstad Ankara..

DN - 21 timmar sedan

Påven om sexuella övergreppen: ”Vi övergav våra minsta”

En knapp vecka efter avslöjandet om omfattande sexuella övergrepp inom katolska kyrkan i Pennsylvania kommenterar påven Franciskus skandalen. ”Vi förstår att det här är sår som aldrig försvinner”, skriver han i ett uttalande på måndagen..

DN - 23 timmar sedan

Rekordmånga fall av mässling i Europa

Under första halvåret 2018 har 41.000 människor i Europa smittats med mässling, enligt Världshälsoorganisationen (WHO). Det är fler fall av mässling i regionen än något annat år under det senaste årtiondet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.