DN > Utrikes

Tuesday, 11 December, 04:06

DN - 13 aug 18 kl. 01:24

Glest befolkad högerextrem samling i WashingtonWashington. Bara ett tjugotal personer deltog i helgens högerextrema demonstration utanför Vita huset. Arrangören Jason Kessler hade lovat att åtminstone 400 extremister skulle dyka upp. Det tyder på att det råder en organisatorisk kris för den amerikanska extremhögern..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Washington, Vita, Jason Kessler

Dela artikeln

109 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Glest, befolkad, högerextrem, samlingi , Washington
Sydsvenskan - 28 feb 13 kl. 16:48

Innovationer ? men ingen mångfald

Årets händelse i telekomvärlden närmar sig sitt slut. Utanför vissa montrar på mobilmässan i Barcelona står fortfarande en halvtimmes-kö och väntar, till exempel utanför Qualcomms "biosalong" där den amerikanska chiptillverkaren visar film från en datorplatta till en storbildsskärm med 4K-upplösning och surroundljud. De flesta mindre företagen börjar däremot plocka ihop och ge sig hem.

Sydsvenskan - 28 feb 13 kl. 16:48

Innovationer men ingen mångfald

Årets händelse i telekomvärlden närmar sig sitt slut. Utanför vissa montrar på mobilmässan i Barcelona står fortfarande en halvtimmes-kö och väntar, till exempel utanför Qualcomms "biosalong" där den amerikanska chiptillverkaren visar film från en datorplatta till en storbildsskärm med 4K-upplösning och surroundljud. De flesta mindre företagen börjar däremot plocka ihop och ge sig hem.

Skånskan - 14 apr 17 kl. 14:45

Konstverken fick besök

MALMÖ Pegasusstatyn var från början endast fyra meter hög och genom åren har den höjts upp till sin nuvarande höjd på tio meter.
Detta och mycket mer fick deltagarna i Malmös två kilometer långa konstrunda vetskap om under den timmeslånga vandringen bland 16 offentliga konstverk. ERWP.

Cornucopia - 26 nov 17 kl. 11:54

Valresultatet 2018 enligt bloggläsarna i november 2017

Nedan följer valresultatet i riksdagsvalet 2018 om enligt bloggens ovetenskapliga valenkät i november 2017.
Om bloggläsarna fick bestämma, vilka skulle sitta i det här huset och dia skattepengar efter valet i september 2018?Innan vi tittar på siffrorna så först några ord om metodiken.

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

170 anhöriga till migrantbarn gripna

USA har gripit 170 personer som har trätt fram för att ta hand om migrantbarn som befinner sig i regeringens förvar..

DN - 3 timmar sedan

Man i USA greps för attackplan mot synagoga

En 21-årig man i USA har åtalats för attentatsplaner mot en synagoga i staden Toledo i delstaten Ohio. Attacken skulle genomföras under den judiska sabbaten som inleds när solen går ned på fredagskvällen, enligt åtalet..

DN - 7 timmar sedan

Trump om misstänkta betalningarna: ”Vanliga privata transaktioner”

Donald Trump försäkrade på måndagen att de betalningar som gjorts för att köpa två kvinnors tystnad om deras affärer med presidenten inte var olagliga. Istället ska det enligt Trump röra sig om ”vanliga privata transaktioner”, rapporterar Washington Post. .

DN - 8 timmar sedan

Live: Macron håller tal efter Gula västarnas protester

Frankrikes president Emmanuel Macron håller ett tal till befolkningen efter de senaste dagarnas våldsamma protester i landet. DN rapporterar direkt..

DN - 9 timmar sedan

Hoppfull ton kring fredssamtalen om Jemen

Fredsförhandlingarna om Jemen går framåt, sa FN-sändebudet Martin Griffith på måndagskvällen, i det slott utanför Stockholm där samtalen inleddes i torsdags. – Vi vill kunna visa detaljerade dokument över vad vi enats kring innan vi lämnar Sverige..

DN - 15 timmar sedan

Live: Nobels fredspris delas ut i Oslo

Två pristagare delar på Nobels fredspris 2018: den yazidiska aktivisten Nadia Murad och den kongolesiska läkaren Denis Mukwege. Båda kämpar mot det sexuella våld som kvinnor utsätts för i krig.   Klockan 13 på måndagen startar prisutdelningen i Oslos rådhus i Norge.

DN - 17 timmar sedan

FN-länder har godkänt global migrationspakt

En lång rad politiker från hela världen har godkänt FN:s globala ramverk om migration, rapporterar nyhetsbyrån AFP. Samtidigt uttrycker världsorganisationen oro för den desinformation som sprids om överenskommelsen..

DN - 17 timmar sedan

Isig och snöig start på vintern utanför Europa

Medan milda vindar dominerat i vår världsdel har vintern startat tidigt i delar av Arktis, Nordamerika och Asien. Snötäcket i Nordamerika var i november det största på 52 år, och den arktiska isen har vuxit ovanligt snabbt..

DN - 22 timmar sedan

Flyktingar stämmer Australien för brott mot mänskliga rättigheter

Runt 1.200 asylsökande i australiska flyktingläger stämmer landet i två separata grupptalan..

DN - Igår: 22:06

May: Nej till brexitavtal kan fälla regeringen

Premiärminister Theresa May befarar att regeringen kan falla och oppositionen ta makten om parlamentet inte godkänner hennes brexitavtal med EU. Hon varnar också att det skulle kunna leda till att Storbritannien blir kvar i EU..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.