SVT Debatt > Opinion

Tuesday, 21 August, 22:23

SVT Debatt - 12 aug 18 kl. 23:46

Medieforskaren: ”IS har aldrig försvunnit””Till politiker, journalister och allmänhet: resignera helt från den spridda uppfattningen om att IS skulle vara besegrat. För att lösa ett problem måste vi acceptera att problemet finns”, skriver medieforskaren och IS-experten Michael Krona i ett debattinlägg..
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
IS, Michael Krona

Dela artikeln

73 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MedieforskarenIS har , aldrig, försvunnit
Expressen - 10 nov 12 kl. 12:33

Spåren av giftet har aldrig försvunnit

Det är Sveriges största miljöskandal någonsin. Växtgiftfabriken BT Kemi i Teckomatorp i Skåne grävde ner giftigt avfall i tunnor på sitt eget fabriksområde. Folk i byn slog larm om stank och allergier - men ingen lyssnade.

SvD - 14 feb 14 kl. 14:39

”Jag har aldrig försvunnit”

Dr Alban: Jag är mycket större utomlands..

Sydsvenskan - 30 dec 17 kl. 10:00

Efter mordet fick Lund ett nytt mörkt stråk, som aldrig försvunnit

Vi var lika gamla, tjugo år, Niklas Elmberg och jag..

Cornucopia - 21 jun 17 kl. 23:31

Barentsburg - som om Sovjetunionen aldrig föll

Medan Pyramiden är övergiven har Ryssland hållit kvar vid den olönsamma gruvan i Barentsburg. Här går livet vidare, men det är som att Sovjetunionens fall aldrig nått dit. Det är en intressant studie i misär i jämförelse med överflödet och välståndet hos grannen norska Longyearbyen, och är punkt för punkt ett tydligt exempel på vad 46 år av kommunistisk diktatur, följt av 25 år av kleptokratisk fascistisk diktatur gör för välstånd.

City - 26 nov 13 kl. 00:08

Den storslagna sagan fick aldrig bli färdigskriven

Ivo Pekalski lämnar Malmö FF. En saga som borde ha blivit en av de mest storslagna fick aldrig bli färdigskriven. Han är nu klar för BK Häcken.

Expressen - 16 dec 15 kl. 21:39

Steve Gohouri har försvunnit spårlöst

Den förre Wigan-spelaren Steve Gohouri har försvunnit spårlöst. Ivorianen skulle möta upp sin familj i Paris men dök aldrig upp. – Han borde inte göra så här mot sin familj eller sin klubb, säger hans nuvarande tränare Thomas Brdaric till RevierSport..

Skånskan - 27 sep 16 kl. 13:07

Kyrkogårdsoffret anmäldes aldrig försvunnen

Malmö Det HVB-boende i sydvästra Skåne där den mördade 16-åringen bodde anmälde aldrig att han försvunnit. Nu har en så kallad lex Sarah-anmälan om ett ”allvarligt missförhållande” lämnats in.Den 16-årige pojken hittades mördad på Östra kyrkogården i Malmö förra måndagen.

Kristianstadsbladet - 25 dec 12 kl. 17:07

En kämpe som aldrig ger upp

Foto:
Hon var rockdrottning och turnerade över hela Sverige. Men vid 37 års ålder drabbades Lotta Love, eller Liselotte Lindgren som hon egentligen heter av stroke. I fyra dygn låg hon medvetslös innan hon hittades.

HBL - 29 nov 14 kl. 07:42

Slottsglans som aldrig förr

Kristallkronorna lyser klarare, parketten är blankare och ­väggarna har återfått sin ursprungliga färgpalett. Slottets grund har också förstärkts så det nu står stadigt och bra. Allt är klart för de 1 800 balgästerna nästa vecka.

Expressen - 21 maj 16 kl. 01:01

"Aldrig varit med om en större skandal"

Svenska taekwondoförbundet skakas en jätteskandal. Miljonbelopp har försvunnit från kassan och pengar ska ha tvättats av en egna styrelsen, skriver Aftonbladet. – Jag tror aldrig att jag varit med om något större skandal i svensk sporthistoria, säger ordföranden Jacob Asp till tidningen.

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - 11 timmar sedan

”Idrott – en suverän väg till integration”

”Det mervärde som idrottsrörelsen kan skapa är fantastiskt. Våra idrottsföreningar har genom åren erbjudit verksamhet som innehållit språkcafé, datakurser, kulturkvällar med musik och dans varvat med spel och lek eller drop-in-träna-svenska”, skriver.

SVT Debatt - 15 timmar sedan

”Kallberg har fel, men ger märkligt syre åt idéfattig debatt”

”Kallberg föreslår bland annat införandet av brottsprovokation som metod vid brottsutredningar, att tillåta kronvittnen i svensk rätt och att belöna den som polisanmäler någon annan för illegalt vapeninnehav med 50 000 svenska kronor. Motorn rusar. Frågan är vem som har händerna på ratten.

SVT Debatt - Igår: 14:31

”Tiggeriet är ovärdigt och hör inte hemma i Sverige”

”Det är även känt att tiggeriet allt mer kopplas till människohandel och prostitution i ett desperat försök att få tag i pengar. Inte sällan utnyttjas tiggare av kriminella”, skriver Hampus Magnusson (M)..

SVT Debatt - Igår: 11:41

Därför poserade Hanif Bali (M) med vapen på ”skola”

I en tweet på måndagen riktar Jan Björklund (L) skarp kritik mot Hanif Bali (M), som tillsynes poserat med skjutvapen på en grundskola i Stockholm..

SVT Debatt - Igår: 07:00

”Det dolda hotet – mikroplasten på våra åkrar”

”Forskning visar att stora mängder mikropartiklar av plast och textilfibrer finns i hushållens avloppsvatten. En världsomfattande undersökning visade nyligen att vi har plastpartiklar även i vårt dricksvatten/flaskvatten. Politikerna måste ta större ansvar i hela landet.

SVT Debatt - 17 aug 18 kl. 14:17

Moderaterna: ”Vi välkomnar Kallbergs åtgärder”

Kallbergs nio förslag vilar på tre teser: riv undan gängens inkomstkällor, bryt upp lojaliteterna och sänk statusen. Flera överlappar med Moderaternas politik, till exempel föreslår vi att det ska vara möjligt att utmäta tillgångar på distans, skriver Anna König Jerlmy (M), Finansborgarrådskandidat i Stockholms stad, i en replik till Jan Kallberg..

SVT Debatt - 17 aug 18 kl. 13:48

SVT: ”Vi är medvetna om att vi inte alltid lyckas”

”De avtal SVT har med produktionsmusikförlag hänvisar till att credit ska ges enligt gällande lagstiftning. I de fall SVT medvetet inte anger upphovsman följer vi alltså lag och avtal”, skriver förhandlingschef Rebecca Barzegar i sin replik..

SVT Debatt - 17 aug 18 kl. 08:31

”Vi tänker inte ge upp för busarna”

”Det måste bli ordentliga påföljder för sånt här. Men vi stannar kvar. Har man bott här i 30 år så ska de inte få köra bort en”, säger Sten Cederquist som nyss hemkommen från sin sommarsemester såg hur bilar brändes på parkeringen utanför hans lägenhet..

SVT Debatt - 17 aug 18 kl. 13:39

”Klara besked: Vi kommer inte att förhandla med SD!”

”Svaret på hur S kommer att göra väntar vi dock fortfarande på. Allt tyder på att S inte kommer att få väljarnas stöd för att regera Sverige i ensamt majestät. Är S då beredda att ta ansvar och diskutera med Alliansen hur Sverige ska styras?

SVT Debatt - 17 aug 18 kl. 07:00

”Regeringen har moralpanik om surrogatmödraskap”

”Idag föds mellan 50 och 80 svenska barn tack vare en värdmoder utomlands. Inom två år väntas dessa barn överstiga antalet barn som tillkommer genom adoptioner från utlandet. Detta är ett faktum, alldeles oavsett vad regeringen tycker i frågan”, skriver Maria Weimer (L) och Barbro Westerholm (L)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.