SVT Debatt > Opinion

Tuesday, 23 October, 03:07

SVT Debatt - 12 aug 18 kl. 23:46

Medieforskaren: ”IS har aldrig försvunnit””Till politiker, journalister och allmänhet: resignera helt från den spridda uppfattningen om att IS skulle vara besegrat. För att lösa ett problem måste vi acceptera att problemet finns”, skriver medieforskaren och IS-experten Michael Krona i ett debattinlägg..
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
IS, Michael Krona

Dela artikeln

76 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MedieforskarenIS har , aldrig, försvunnit
Expressen - 10 nov 12 kl. 12:33

Spåren av giftet har aldrig försvunnit

Det är Sveriges största miljöskandal någonsin. Växtgiftfabriken BT Kemi i Teckomatorp i Skåne grävde ner giftigt avfall i tunnor på sitt eget fabriksområde. Folk i byn slog larm om stank och allergier - men ingen lyssnade.

SvD - 14 feb 14 kl. 14:39

”Jag har aldrig försvunnit”

Dr Alban: Jag är mycket större utomlands..

Sydsvenskan - 30 dec 17 kl. 10:00

Efter mordet fick Lund ett nytt mörkt stråk, som aldrig försvunnit

Vi var lika gamla, tjugo år, Niklas Elmberg och jag..

Cornucopia - 21 jun 17 kl. 23:31

Barentsburg - som om Sovjetunionen aldrig föll

Medan Pyramiden är övergiven har Ryssland hållit kvar vid den olönsamma gruvan i Barentsburg. Här går livet vidare, men det är som att Sovjetunionens fall aldrig nått dit. Det är en intressant studie i misär i jämförelse med överflödet och välståndet hos grannen norska Longyearbyen, och är punkt för punkt ett tydligt exempel på vad 46 år av kommunistisk diktatur, följt av 25 år av kleptokratisk fascistisk diktatur gör för välstånd.

City - 26 nov 13 kl. 00:08

Den storslagna sagan fick aldrig bli färdigskriven

Ivo Pekalski lämnar Malmö FF. En saga som borde ha blivit en av de mest storslagna fick aldrig bli färdigskriven. Han är nu klar för BK Häcken.

Expressen - 16 dec 15 kl. 21:39

Steve Gohouri har försvunnit spårlöst

Den förre Wigan-spelaren Steve Gohouri har försvunnit spårlöst. Ivorianen skulle möta upp sin familj i Paris men dök aldrig upp. – Han borde inte göra så här mot sin familj eller sin klubb, säger hans nuvarande tränare Thomas Brdaric till RevierSport..

Skånskan - 27 sep 16 kl. 13:07

Kyrkogårdsoffret anmäldes aldrig försvunnen

Malmö Det HVB-boende i sydvästra Skåne där den mördade 16-åringen bodde anmälde aldrig att han försvunnit. Nu har en så kallad lex Sarah-anmälan om ett ”allvarligt missförhållande” lämnats in.Den 16-årige pojken hittades mördad på Östra kyrkogården i Malmö förra måndagen.

Kristianstadsbladet - 25 dec 12 kl. 17:07

En kämpe som aldrig ger upp

Foto:
Hon var rockdrottning och turnerade över hela Sverige. Men vid 37 års ålder drabbades Lotta Love, eller Liselotte Lindgren som hon egentligen heter av stroke. I fyra dygn låg hon medvetslös innan hon hittades.

HBL - 29 nov 14 kl. 07:42

Slottsglans som aldrig förr

Kristallkronorna lyser klarare, parketten är blankare och ­väggarna har återfått sin ursprungliga färgpalett. Slottets grund har också förstärkts så det nu står stadigt och bra. Allt är klart för de 1 800 balgästerna nästa vecka.

Expressen - 21 maj 16 kl. 01:01

"Aldrig varit med om en större skandal"

Svenska taekwondoförbundet skakas en jätteskandal. Miljonbelopp har försvunnit från kassan och pengar ska ha tvättats av en egna styrelsen, skriver Aftonbladet. – Jag tror aldrig att jag varit med om något större skandal i svensk sporthistoria, säger ordföranden Jacob Asp till tidningen.

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - 14 timmar sedan

”Det är inte vår ambition att vara vackrast”

”Innan man låter sig uppröras, klappa händer eller hånskratta, är det några saker vi behöver prata om. Det jag vill prata om går bortom vad som är fint och fult och vem som har rätt att bestämma i detta”, skriver Angelica Ekholm, näringslivschef i Borlänge kommun..

SVT Debatt - 19 okt 18 kl. 14:25

Kritik mot Opinion live efter S-politikers inhopp

”Ja, Hanif Bali, jag är en av de 15 000 som bor i Gottsunda Valsätra.” Så inledde socialdemokraten Ulrik Wärnsberg sitt inlägg när han tog ordet i Opinion live i torsdags. Han var på plats som publik och Gottsundabo och tyckte att programmet var för hårt vinklat mot problem..

SVT Debatt - 19 okt 18 kl. 13:40

Automatiseringen – ödesfrågan som egentligen avgjorde valet

”De gamla jobben försvinner överallt, men de nya uppstår nästan uteslutande i stora städer. Sug på det ett ögonblick, för det är en av de avgörande insikterna för att förstå varför Trump är president, varför Storbritannien är på väg ut ur EU och varför SD växer i Sverige”, skriver it-entreprenören och författaren Alfred Ruth..

SVT Debatt - 19 okt 18 kl. 12:23

”Förminska inte arbetet mot sexuella trakasserier, LO!”

”Arbetet mot sexuella trakasserier bör inte förminskas till att handla om den agenda LO driver i fråga om visstidsanställningar. Då riskerar vi att missa målet”, skriver Peter Jeppsson och Carina Lindfeldt..

SVT Debatt - 19 okt 18 kl. 10:26

”Välfärden konkurrensutsätts på fel sätt”

”När kommuner ska upphandla en ny aktör för att driva exempelvis ett ålderdomshem eller ett LSS-boende, så får de enligt lag inte väga in tidigare upplevelser av de företag som konkurrerar om uppdraget. Istället blir upphandlingen en rent matematisk övning”,.

SVT Debatt - 18 okt 18 kl. 17:44

”Gottsunda behöver snabba lösningar!”

”När vi kommit så långt som att försöka lösa problemen, med ordningsvakter och övervakningskameror, har vi redan misslyckats”, säger Dalila Moghrabi..

SVT Debatt - 18 okt 18 kl. 14:37

”Gjorde ett starkt intryck genom sin oerhörda lågmäldhet”

”En stilla kallelse om att vara just den där kyrkklockan över ett land som för längre sedan slutat lyssna efter sådana klockor. Den här eftermiddagen i oktober bör vi minnas henne och faktiskt också lyssna exakt vad de där klockorna vill säga oss”, skriver Marcus Birro..

SVT Debatt - 18 okt 18 kl. 14:34

Torsten Fensby om cum-ex-skandalen: ”Vi står inför en moralkollaps”

”Cum-ex-skandalen visar än en gång att många internationella banker, advokater, revisorer och andra aktörer i den privata sektorn – på vilka särskilda krav uppställs ifråga om etiskt uppträdande – uppenbarligen inte tvekar att medverka i vare sig skattebedrägerier eller aggressiv skatteplanering”, skriver Torsten Fensy, expert på internationell skatteflykt..

SVT Debatt - 17 okt 18 kl. 12:15

”Fattigdomen minskar – men inte för alla”

”Enligt Världsbankens senaste statistik har den extrema fattigdomen sjunkit till 10 procent. Men trots det positiva med rapporten visar siffrorna också på en skrämmande utveckling – minskningen gäller inte alla. Takten för fattigdomsminskningen saktar in, och människor i de mest utsatta låginkomstländerna och i länder drabbade av krig och konflikt halkar efter”, skriver Anna Tibblin, Tommy Ohlström och Lotta Folkesson..

SVT Debatt - 17 okt 18 kl. 09:44

”Väl känt att ökad tillgänglighet ger ökad användning”

”Colorado ligger klart högre än genomsnittet i hela USA när det gäller användning bland unga. Även cannabisförgiftning av barn under fem år har ökat signifikant”, skriver professor Fred Nyberg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.