SVT Debatt > Opinion

Tuesday, 22 January, 13:29

SVT Debatt - 12 aug 18 kl. 23:46

Medieforskaren: ”IS har aldrig försvunnit””Till politiker, journalister och allmänhet: resignera helt från den spridda uppfattningen om att IS skulle vara besegrat. För att lösa ett problem måste vi acceptera att problemet finns”, skriver medieforskaren och IS-experten Michael Krona i ett debattinlägg..
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
IS, Michael Krona

Dela artikeln

76 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MedieforskarenIS har , aldrig, försvunnit
Expressen - 10 nov 12 kl. 12:33

Spåren av giftet har aldrig försvunnit

Det är Sveriges största miljöskandal någonsin. Växtgiftfabriken BT Kemi i Teckomatorp i Skåne grävde ner giftigt avfall i tunnor på sitt eget fabriksområde. Folk i byn slog larm om stank och allergier - men ingen lyssnade.

SvD - 14 feb 14 kl. 14:39

”Jag har aldrig försvunnit”

Dr Alban: Jag är mycket större utomlands..

Sydsvenskan - 30 dec 17 kl. 10:00

Efter mordet fick Lund ett nytt mörkt stråk, som aldrig försvunnit

Vi var lika gamla, tjugo år, Niklas Elmberg och jag..

Cornucopia - 21 jun 17 kl. 23:31

Barentsburg - som om Sovjetunionen aldrig föll

Medan Pyramiden är övergiven har Ryssland hållit kvar vid den olönsamma gruvan i Barentsburg. Här går livet vidare, men det är som att Sovjetunionens fall aldrig nått dit. Det är en intressant studie i misär i jämförelse med överflödet och välståndet hos grannen norska Longyearbyen, och är punkt för punkt ett tydligt exempel på vad 46 år av kommunistisk diktatur, följt av 25 år av kleptokratisk fascistisk diktatur gör för välstånd.

City - 26 nov 13 kl. 00:08

Den storslagna sagan fick aldrig bli färdigskriven

Ivo Pekalski lämnar Malmö FF. En saga som borde ha blivit en av de mest storslagna fick aldrig bli färdigskriven. Han är nu klar för BK Häcken.

Expressen - 16 dec 15 kl. 21:39

Steve Gohouri har försvunnit spårlöst

Den förre Wigan-spelaren Steve Gohouri har försvunnit spårlöst. Ivorianen skulle möta upp sin familj i Paris men dök aldrig upp. – Han borde inte göra så här mot sin familj eller sin klubb, säger hans nuvarande tränare Thomas Brdaric till RevierSport..

Skånskan - 27 sep 16 kl. 13:07

Kyrkogårdsoffret anmäldes aldrig försvunnen

Malmö Det HVB-boende i sydvästra Skåne där den mördade 16-åringen bodde anmälde aldrig att han försvunnit. Nu har en så kallad lex Sarah-anmälan om ett ”allvarligt missförhållande” lämnats in.Den 16-årige pojken hittades mördad på Östra kyrkogården i Malmö förra måndagen.

Kristianstadsbladet - 25 dec 12 kl. 17:07

En kämpe som aldrig ger upp

Foto:
Hon var rockdrottning och turnerade över hela Sverige. Men vid 37 års ålder drabbades Lotta Love, eller Liselotte Lindgren som hon egentligen heter av stroke. I fyra dygn låg hon medvetslös innan hon hittades.

HBL - 29 nov 14 kl. 07:42

Slottsglans som aldrig förr

Kristallkronorna lyser klarare, parketten är blankare och ­väggarna har återfått sin ursprungliga färgpalett. Slottets grund har också förstärkts så det nu står stadigt och bra. Allt är klart för de 1 800 balgästerna nästa vecka.

Expressen - 21 maj 16 kl. 01:01

"Aldrig varit med om en större skandal"

Svenska taekwondoförbundet skakas en jätteskandal. Miljonbelopp har försvunnit från kassan och pengar ska ha tvättats av en egna styrelsen, skriver Aftonbladet. – Jag tror aldrig att jag varit med om något större skandal i svensk sporthistoria, säger ordföranden Jacob Asp till tidningen.

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - 2 timmar sedan

”Sluta upprepa myten att HBTQ-rörelsen glorifierar sexköp”

”Sluta upprepa myten att hbtq-rörelsen glorifierar sexköp eller att det skulle vara okej där att vuxna män utnyttjar ungdomar. Att upprepa sådana myter är homofobiskt och gör det svårare för ungdomar som får höra sådana myter att söka hjälp”, skriver Frank Berglund, ordförande för RFSL Ungdom i en replik till Simon Häggström..

SVT Debatt - 6 timmar sedan

”Gör hemförsäkring obligatorisk för hyresgäster”

”Många vet inte vad försäkringen innehåller eller antar helt enkelt att det skydd försäkringen ger täcks av det allmänna eller av hyreskontraktet”, skriver Jenny Rudslätt, hem- och villaexpert på försäkringsbolaget If..

SVT Debatt - Igår: 10:06

”Samhället ser mellan fingrarna på manlig prostitution”

”Polis och socialtjänst har lagt minimala resurser på uppsökande arbete i dessa miljöer. Och inom delar av HBTQ-rörelsen har det sedan länge funnits en romantiserad bild av manlig prostitution, vilket resulterat i att dessa mäns utsatthet gång på gång sopats under mattan”, skriver Simon Häggström, författare och polis..

SVT Debatt - Igår: 07:00

”Sverige ska inte subventionera dem som motarbetar jämställdhet”

”På grund av luckor i lagen, okunskap hos myndigheter och missriktad väljvilja att inte kränka kulturella ´egenheter´ missar vi ofta det våld som pågår mitt ibland oss”, skriver tre ledande företrädare för Liberalerna på årsdagen av mordet på Fadime..

SVT Debatt - 19 jan 19 kl. 07:00

”Women´s March måste göra upp med judehatet”

”För två år sedan förstod jag inte hur pass infekterade av antisemitism de progressiva rörelserna faktiskt är. Som de flesta trodde jag då att antisemitism mest kom från högerextremistiskt håll”, skriver den judiska människorättsaktivisten Jackie Mhitaryan..

SVT Debatt - 18 jan 19 kl. 12:53

”Genusteorier leder fel i arbetet mot relationsvåld”

”Det går inte att blunda för att kvinnorna själva står för en stor del av allt relationsvåld, om man i detta begrepp också inkluderar psykiskt våld”, skriver Magnus Falkman..

SVT Debatt - 17 jan 19 kl. 15:47

”Min dröm är att Storbritannien stannar i EU”

”Vi måste göra vad vi kan för att få Storbritannien att stanna i EU”, säger Anna Maria Corazza Bildt (M)..

SVT Debatt - 17 jan 19 kl. 10:32

”Närodlat löser inte klimatproblemen”

”Maten vi äter i västvärlden är inte förenlig med klimatmålen”, säger David Bryngelsson, doktor i miljö och energi. Han menar att vi inte ska stirra oss blinda på närodlat och transporter..

SVT Debatt - 17 jan 19 kl. 09:28

”Idag lämnar jag Miljöpartiet”

”När rödgröna genomför högerpolitik kommer oppositionen mot de växande klyftorna komma från extremhögern”, skriver Carl Schlyter, som i protest lämnar Miljöpartiet idag..

SVT Debatt - 17 jan 19 kl. 07:00

”Jordbruksverket sviker minkarna – igen”

”Jag undrar verkligen i vilken värld man lever om man tror att en mink kan få utlopp för sina naturliga beteenden i en liten gallerbur”, skriver Djurrättsalliansens Malin Gustafsson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.