Expressen > Nyheter

Tuesday, 21 August, 22:23

Expressen - 12 aug 18 kl. 22:07

Busschaufför knivhuggen – lastbilschaufför jagas av polisEn busschaufför har knivhuggits av en lastbilschaufför efter en trafikincident på E20 utanför Mariestad.Den misstänkte lastbilschauffören flydde från platsen till fots, men har kunnat gripas av polis..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
E20, Mariestad

Dela artikeln

630 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Busschaufför, knivhuggen, lastbilschaufför, jagasav , polis

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Åkesson och Lööf i debatt om svenska språket

Jimmie Åkesson och Annie Lööf möttes i en debatt i SVT:s ”Aktuellt” på tisdagskvällen.I fokus låg integrationen – med vikt på svenska språket.Lööf vill att alla som söker asyl erbjuds svenskundervisning från dag ett.

Expressen - 1 timme sedan

Ny attack mot S-sajt spåras till Ryssland och Nordkorea

Socialdemokraternas hemsida har utsatts för en ny överbelastningsattack.Attacken kan spåras till Ryssland och Nordkorea, enligt partiet.– Främmande makter kan vilja påverka förtroendet för valprocessen i Sverige, säger Sofia Hellqvist på Säpo..

Expressen - 1 timme sedan

Här är krabban som invaderar vår kust – hotar övrigt djurliv

En invasiv krabbart har intagit den blekingska kusten.Den har tidigare lett till ett drastiskt minskat bestånd av musslor och snäckor på andra sidan Östersjön – och nu befarar man samma sak i Sverige..

Expressen - 1 timme sedan

Plötsligt gick älgtjuren till attack mot Annika

Annika Petersson, 52, attackerades av en älgtjur när hon skulle rasta hundarna.En månad senare mår hon fortfarande psykiskt dåligt av händelsen.Nu vill hon att älgen skjuts.

Expressen - 1 timme sedan

Trumps ex-advokat Cohen har överlämnat sig till FBI

Donald Trumps ex-advokat Michael Cohen har överlämnat sig till FBI.Han ska ha nått en överenskommelse med åklagare, uppger flera amerikanska medier..

Expressen - 1 timme sedan

Jimmie Åkessons hot mot alliansen – om Annie Lööf

ENKÖPING. Jimmie Åkesson är beredd att prata med alla partier i riksdagen.Men samtal är inte samma sak som stöd och SD-ledaren ställer ett ultimatum till alliansen inför valet.

Expressen - 1 timme sedan

Skånetrafiken tar över all trafik över Öresundsbron

Danmark lämnar över makten till Skånetrafiken för all tågtrafik över Öresundsbron.Tanken är att det ska leda till effektivare resor och färre förseningar.– Det är ett förtroende som den danska staten visar för oss, säger Stefan Svalö (S), kollektivtrafiknämndens ordförande, Region Skåne..

Expressen - 1 timme sedan

Larm om explosioner på skola

Räddningstjänst och ambulans har ryckt ut efter ett larm från SOS.– Enligt larmet ska det handla om två explosioner inne på en skola i Uddevalla kommun, säger Patrik Svensson, teamledare på SOS Alarm..

Expressen - 2 timmar sedan

Fyra unga män frias för gruppvåldtäkt

Solna tingsrätt friar fyra unga män som stått åtalade för grov våldtäkt mot en utvecklingsstörd kvinna.Enligt tingsrätten är det inte bevisat att de förstod att hon har en utvecklingsstörning.Men två nämndemän har en skiljaktig mening..

Expressen - 2 timmar sedan

Lars Vilks kuppade in sin rondellhund på museum

Fotografiska museet bad alla riksdagspartier att välja ut fem bilder som representerar Sverige.SD valde Lars Vilks rondellhund – och nekades.Här kuppar Vilks in den okända bilden under vernissagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.