Sydsvenskan > Inrikes

Friday, 19 October, 21:46

Liknande nyheter

Taggar: Operakonstensom , positiv, kraft
BT - 11 jan 15 kl. 07:17

"Vi är en positiv kraft i Bangladesh"

Gina Tricot skäms inte för sina affärer i Bangladesh, tvärtom uttrycks stolthet för att företaget är med och bygger upp landet. – Vi gör mer gott i Bangladesh än vi gör affärer, säger Per-Johan Swartling som är administrativ direktör. Han, CSR-chef Anna-Karin Wårfors och hållbarhetschef Marcus Bergman tycker att skildringen av fattigdomen och utmaningarna i Bangladesh är korrekt beskrivna i BT:s artikelserie om Textilindustrin i Bangladesh.

GöteborgsPosten - 25 jul 15 kl. 07:00

Divornas kamp ger kineserna "positiv kraft"

Strax efter att Huang Xiaoming och Angelababy gift sig kom nyheten att Fan Bingbing är ihop med motspelaren Li Chen. Därmed har Kina fått två nya superkändispar, och ett nytt uttryck: positiv kraft..

GöteborgsPosten - 25 okt 13 kl. 18:00

Etiskt sparande kan bli en stor positiv kraft i samhället

De svenska hushållen har i dag ett sparande genom vanlig bankinlåning på hisnande 1 263 miljarder kronor. Ett mer etiskt sparande på bankkonton har därför en stor potential att bli en sund kraft i samhället, skriver Annika Laurén, vd Ekobanken..

Dagen - 03 nov 11 kl. 03:00

Allhelgonahelgens vemod och kraft

Dessa höstdagar gör jag mina resor på buss 445, mellan Saltsjö-Boo och Slussen. Med mig finns vännerna Bengt och Lorens, ett trivsamt sällskap jag funnit i Tomas Sjödins debutroman, "Tusen olevda liv finns inom mig". Boken handlar om en av Sjödins kollegor, pingstpastorn Bengt i Söderhamn, som en dag lämnar ett brev på predikostolen, tar bilen och sticker.

Nya Wermlands Tidningen - 16 jan 12 kl. 07:30

Var en positiv kraft för förändring

Spridning. Vi vill se en svensk politik som går ut på att sprida solidaritet och engagemang för demokrati och mänskliga rättigheter till fattiga och förtryckta, inte vapen till förtryckarna, skriver Sören Carlsvärd och Anette Månsson..

Alingsås tidning - 11 nov 13 kl. 15:10

Ung positiv kraft – sjunger ut i Estrad 

ALINGSÅS: Up with people är en global utbildningsorganisation med syftet att föra människor tillsammans genom volontärarbete och musik. Den 24 november ger 100 studenter från 20 länder familjeföreställningen Voices i Estrad Alingsås..

Helsingborgs Dagblad - 23 feb 15 kl. 17:33

"Vi tror att modellen kommer att vara en positiv kraft för såväl äldre som yngre medarbetare."

Arbetet med 80-90-100-modellen ska följas upp och utvärderas. Om vi kan erbjuda Helsingborgs anställda inom vård- och omsorgsförvaltningen en smidig och trygg övergång till pensionen, samtidigt som nya medarbetare får en god start på arbetslivet, har vi fått en lösning som alla i staden vinner på. Det skriver Maria Nilsson (C), ordförande i vård- och omsorgsnämnden, och Rima Axelsson Alamin (M), första vice ordförande i vård- och omsorgsnämnden..

NT - 08 sep 16 kl. 20:50

Sorgen blev positiv kraft i Sofialoppet

Fler vill springa till minne av Sofia – och för att hjälpa till i kampen mot cancer..

UNT - 30 nov 17 kl. 19:00

"En positiv kraft till förändring"

1768 kvinnor inom försvarsmakten har i ett upprop gått ihop mot sexuella trakasserier..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 10 minuter sedan

Galen målexplosion gav Leksand segern

Leksands ryck mot Karlskrona var av det mer uppseendeväckande slaget. Vid ställningen 1–1 i den andra perioden gjorde hemmalaget fyra mål på tre minuter. Martin Karlsson gjorde 2–1 13.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Chans till miljardvinst på lotto

Vad sägs om att vinna mer än nio miljarder kronor på lotto? Den hisnande summan kan en lycklig spelare kamma hem som ensam vinnare i USA i natt. När ingen har lyckats pricka rätt sex siffror i lotteriet sedan i somras har potten bara vuxit sig allt stör.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

En till sjukhus efter grannbråk på Annetorp

”En person har förts till sjukhus med ambulans med någon sårskada”..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Skjuten av polis vid attack – döms för hot

Den fulle, deprimerade mannen attackerade poliserna som kommit för att hjälpa honom..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Wikileaks stämmer Ecuador

Wikileaks och dess grundare Julian Assange stämmer Ecuador för att ha brutit mot hans "grundläggande rättigheter" i landets ambassad i London. Enligt Wikileaks har organisationen skickat personal till Ecuador för att inleda ett åtal mot landets regering.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Krasslig favorit i semifinal i Stockholm Open

Det blir ett favoritmöte mellan andraseedade Fabio Fognini, Italien, och tredjeseedade Stefanos Tsitsipas, Grekland, i Stockholm Opens ena semifinal 14-rankade Fognini behövde inte spela klart sin kvartsfinal mot Hyeon Chung, Sydkorea, som tvingades avb.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Familjefajt i CHL: ”Ska bli jäkligt kul att komma till Malmö”

Redhawkstränaren Peter Andersson får en familjefajt i Champions Hockey League när Redhawks i åttondelsfinalen ställs mot Bern där sonen Calle spelar..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Sverigedemokraterna släpper fram M och KD till makten

SD: ”Vi har samsyn i 95 procent av frågorna”.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Många skadade i indisk tågolycka

Tiotals människor har blivit påkörda av ett tåg i Choura Bazar i närheten av staden Amritsar i norra Indien, rapporterar lokala medier. Enligt uppgifter till tv-kanalen Times Now kan uppåt hundra personer ha hamnat under tåget. Enligt obekräftade uppgif.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

En hälsosam provokation för Danmark.

Rätt att säga nej till samarbete med partier man inte har mycket till övers för..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.