Sydsvenskan > Inrikes

Tuesday, 21 August, 22:20

Liknande nyheter

Taggar: Operakonstensom , positiv, kraft
BT - 11 jan 15 kl. 07:17

"Vi är en positiv kraft i Bangladesh"

Gina Tricot skäms inte för sina affärer i Bangladesh, tvärtom uttrycks stolthet för att företaget är med och bygger upp landet. – Vi gör mer gott i Bangladesh än vi gör affärer, säger Per-Johan Swartling som är administrativ direktör. Han, CSR-chef Anna-Karin Wårfors och hållbarhetschef Marcus Bergman tycker att skildringen av fattigdomen och utmaningarna i Bangladesh är korrekt beskrivna i BT:s artikelserie om Textilindustrin i Bangladesh.

GöteborgsPosten - 25 jul 15 kl. 07:00

Divornas kamp ger kineserna "positiv kraft"

Strax efter att Huang Xiaoming och Angelababy gift sig kom nyheten att Fan Bingbing är ihop med motspelaren Li Chen. Därmed har Kina fått två nya superkändispar, och ett nytt uttryck: positiv kraft..

GöteborgsPosten - 25 okt 13 kl. 18:00

Etiskt sparande kan bli en stor positiv kraft i samhället

De svenska hushållen har i dag ett sparande genom vanlig bankinlåning på hisnande 1 263 miljarder kronor. Ett mer etiskt sparande på bankkonton har därför en stor potential att bli en sund kraft i samhället, skriver Annika Laurén, vd Ekobanken..

Dagen - 03 nov 11 kl. 03:00

Allhelgonahelgens vemod och kraft

Dessa höstdagar gör jag mina resor på buss 445, mellan Saltsjö-Boo och Slussen. Med mig finns vännerna Bengt och Lorens, ett trivsamt sällskap jag funnit i Tomas Sjödins debutroman, "Tusen olevda liv finns inom mig". Boken handlar om en av Sjödins kollegor, pingstpastorn Bengt i Söderhamn, som en dag lämnar ett brev på predikostolen, tar bilen och sticker.

Nya Wermlands Tidningen - 16 jan 12 kl. 07:30

Var en positiv kraft för förändring

Spridning. Vi vill se en svensk politik som går ut på att sprida solidaritet och engagemang för demokrati och mänskliga rättigheter till fattiga och förtryckta, inte vapen till förtryckarna, skriver Sören Carlsvärd och Anette Månsson..

Alingsås tidning - 11 nov 13 kl. 15:10

Ung positiv kraft – sjunger ut i Estrad 

ALINGSÅS: Up with people är en global utbildningsorganisation med syftet att föra människor tillsammans genom volontärarbete och musik. Den 24 november ger 100 studenter från 20 länder familjeföreställningen Voices i Estrad Alingsås..

Helsingborgs Dagblad - 23 feb 15 kl. 17:33

"Vi tror att modellen kommer att vara en positiv kraft för såväl äldre som yngre medarbetare."

Arbetet med 80-90-100-modellen ska följas upp och utvärderas. Om vi kan erbjuda Helsingborgs anställda inom vård- och omsorgsförvaltningen en smidig och trygg övergång till pensionen, samtidigt som nya medarbetare får en god start på arbetslivet, har vi fått en lösning som alla i staden vinner på. Det skriver Maria Nilsson (C), ordförande i vård- och omsorgsnämnden, och Rima Axelsson Alamin (M), första vice ordförande i vård- och omsorgsnämnden..

NT - 08 sep 16 kl. 20:50

Sorgen blev positiv kraft i Sofialoppet

Fler vill springa till minne av Sofia – och för att hjälpa till i kampen mot cancer..

UNT - 30 nov 17 kl. 19:00

"En positiv kraft till förändring"

1768 kvinnor inom försvarsmakten har i ett upprop gått ihop mot sexuella trakasserier..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Nytt bottennapp av TFF mot – föll mot division 2-lag

Tung smäll för den allsvenska jumbon..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

M-politiker slutar efter avslöjanden

Den moderate riksdagsmannen Michael Svensson lämnar politiken efter avslöjanden om att han fått felaktiga reseersättningar. Aftonbladet avslöjade under måndagen att han uppgett att han kört bil i Sverige – men varit i Asien. Under utlandssemestrar har M.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Uppgift: Cohen överens med åklagare

Donald Trumps före detta advokat Michael Cohen har nått en uppgörelse med federala åklagare, rapporterar ABC News, med hänvisning till anonyma källor. Cohen misstänks för bank- och skattebedrägeri och har tidigare rapporterats förhandla med åklagarna om.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Cyklist och bil i krock – man fördes till sjukhus

På tisdagen skedde en trafikolycka på Kalkbrottsgatan på Limhamn..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Barnporrmisstänkt lämnade landet – misstänks nu för flera grova våldtäkter

41-åringen lämnade landet för fyra år sedan, men greps under ett återbesök i lördags..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Facebook rankar användares trovärdighet

Facebook har börjat värdera sina användare på en trovärdighetsskala, rapporterar Washington Post. I det nya systemet, som har utvecklats under det gångna året, får alla användare ett betyg mellan noll och ett. Tanken är att företaget enklare ska kunna i.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Henrik Bredberg: Vuxna samtal i Malmö.

Kristersson talar om Malmö. Kan han lyssna också?.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Löfvens och Kristerssons "tysta migrationspakt" mot Jimmie Åkesson

Därför vill både S och M begrava invandringen..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Drogpåverkad förare stoppades med knogjärnskniv

Misstänks för flera brott efter tidig morgonkörning i Skanör..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Klagade på böneutrop – kastas i fängelse

En kvinna i Indonesien har dömts till 18 månaders fängelse sedan hon klagat på ljudvolymen på böneutropen i en närliggande moské. Den 44-åriga kvinnan, som är etnisk kines och buddhist, döms för att ha förolämpat islam genom sitt önskemål, som enligt do.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.