Sydsvenskan > IT

Monday, 10 December, 11:31

Liknande nyheter

Taggar: Därför väntas, fler, invandrare, röstapå SD
UNT - 13 jan 14 kl. 14:00

Kommunen vill få fler att rösta

Uppsala kommun vill öka deltagandet i årets politiska val. Särskilda insatser planeras för att få fler invandrare att rösta..

SVT - 27 maj 14 kl. 15:14

Längre öppettider ska få fler att rösta

Sista dagen i Egyptens presidentval blir helgdag. Dessutom håller vallokalerna har dessutom öppet en timme extra. Åtgärder ska locka fler att rösta..

Expressen - 11 okt 16 kl. 06:53

"Kanske får köpa fler till nästa match..."

Spelarna köpte 1 000 biljetter och skänkte till supportrar. Ändå var det bara drygt 21 000, sämsta publiksiffran någonsin på Friends arena, som såg Sverige krossa Bulgarien. – Vi kanske får köpa ännu fler till nästa match, säger Albin Ekdal.

BT - 03 feb 13 kl. 08:30

Fler invandrare ? färre problem

De orter i Sverige som har störst sociala problem har få invandrare, konstaterar chefen för Reforminstitutet Stefan Fölster i en ny rapport. I dag pågår en pseudodebatt om invandringens effekter, anser han. I undersökningen har en Sverigeanpassad variant av FN:s utvecklingsindex använts.

BT - 03 feb 13 kl. 02:41

Fler invandrare - färre problem

De största problemorterna i Sverige har få invandrare, konstaterar chefen för Reforminstitutet Stefan Fölster i en ny rapport.
I undersökningen har en Sverigeanpassad variant av FN:s utvecklingsindex använts.
Av de fem sämsta orterna i indexet över mänsklig utveckling har fyra exceptionellt få invandrare.

Expressen - 15 jul 15 kl. 11:42

Sverige behöver fler invandrare, inte fler alarmister

Staffan Danielsson och många andra som oroar sig över invandring missar att den mesta statistik pekar på att invandring i värsta fall medför en ganska liten kostnad för de offentliga finanserna och i bästa fall en stor tillgång, skriver Magnus Ek och Andreas Kent Eriksson, Cuf..

NT - 26 maj 17 kl. 20:00

Därför väntas fler få bidrag nästa år

De senaste åren har kostnaden för ekonomiskt bistånd, eller socialbidrag som man sade förr, sjunkit i Norrköping, men nästa år väntas den öka igen..

Expressen - 19 okt 14 kl. 21:49

Efter massiva regnet – nu väntas fler skyfall

Efter regn kommer mer regn. Redan i början av nästa vecka väntas nya nederbördsområden, enligt danska meteorologer. – På tisdag får vi se en ny omgång regn som uppstår i den tropiska orkanen Gonzalo spår, säger Steen Rasmussen vid DMI till bt.

Sydsvenskan - 11 sep 13 kl. 06:30

Svag export väntas vända nästa år

Det har bara hänt vid fyra tillfällen de senaste fyrtio åren, men svensk export väntas i år backa med 1,5 procent. Först nästa år är tillväxten i exportindustrin tillbaka igen enligt Business Swedens senaste prognos..

DI - 02 maj 18 kl. 09:05

Izettle väntas presentera noteringsplaner nästa vecka

Fintechbolaget Izettle, som tillhandahåller affärstöd för mindre bolag, väntas inleda en börsnoteringsprocess på tisdag nästa vecka.  Det skriver Financial Times. .

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Kvinna död i trafikolycka på Gotland

En kvinna i 60-årsåldern omkom när två personbilar kolliderade på väg 114 på Gotland på måndagsmorgonen, skriver helagotland.se. Föraren av den andra bilen skadades lindrigt.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Stenmark mot Pärson i Åre

Nästa års alpina VM avgörs på svensk mark i Åre. Då kommer även några av sportens före detta storstjärnor att ge sig ut i VM-backen. I samband med mästerskapet, som avgörs 5-17 februari, kommer en lagtävling i parallellslalom att anordnas, där bland ann.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

ÖFK: Läget oförändrat för oss

Att ordföranden Daniel Kindberg åtalas för bland annat grov trolöshet mot huvudman och grovt bokföringsbrott förändrar i dagsläget inget för hans position i klubben Östersunds FK. – Det här förändrar ingenting just nu. I Sverige är en person oskyldig ti.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Storföretag samarbetar i korruptionsskandal

Ledningen för det brasilianska byggföretaget Odebrecht, som anklagas för storskalig korruption i hela Latinamerika, har kommit överens med en åklagare i Peru om att byta information mot åtalsfrihet. Enligt AFP:s källor skulle informationen kunna bidra t.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

EU-ministrar lunchar med Ukraina

Spänningarna mellan Ukraina och Ryssland kring Azovska sjön lär avhandlas när EU:s utrikesministrar lunchar med sin ukrainske kollega Pavlo Klimkin i Bryssel i dag. – Det viktigaste nu är att få tillbaka lugnet i Azovska sjön och se till att rätten att.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Förseningar i tågtrafiken mellan Helsingborg och Malmö

Tio minuters väntan för att passera Gantofta..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Tyska järnvägen lamslagen av strejk

Tåg i hela Tyskland står stilla då fackförbundet EVG under måndagsmorgonen genomför en varningsstrejk, rapporterar Süddeutsche Zeitung. Bakgrunden är en utdragen konflikt i löneförhandlingarna mellan järnvägsbolaget Deutsche Bahn och fackförbundet EVG,.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Då kommer Dr Who tillbaka

Den som älskar Dr Who får ge sig till tåls till 2020 innan serien är tillbaka. Först sänds dock ett enskilt avsnitt av den brittiska science fiction-serien på nyårsdagen 2019, skriver BBC om det egna programmet. Den senaste säsongen av "Dr Who" avslutad.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Julhandeln ökar – men tillväxten är måttlig

I år kommer vi att lägga ungefär 23 miljarder kronor på julklappar, enligt Svensk handels prognos. Men trots att julhandeln väntas slå rekord är tillväxten måttlig i relation till hushållens inkomster, säger chefsekonomen Johan Davidson. I genomsnitt ko.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Macron håller tal till nationen

Frankrikes president Emmanuel Macron står nu inför sin största kris någonsin. Under måndag kväll håller han ett direktsänt tv-tal till nationen, sitt första stora utspel efter att de Gula västarna började sina protester för fyra veckor sedan. Franska ti.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.