Sydsvenskan > IT

Tuesday, 21 August, 10:29

Sydsvenskan - 12 aug 18 kl. 21:00

Därför väntas fler invandrare rösta på SDMänniskor med invandrarbakgrund väntas bli en av Sverigedemokraternas snabbast växande väljargrupper..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
SD, Sverigedemokraternas

Dela artikeln

1233 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför väntas, fler, invandrare, röstapå SD
UNT - 13 jan 14 kl. 14:00

Kommunen vill få fler att rösta

Uppsala kommun vill öka deltagandet i årets politiska val. Särskilda insatser planeras för att få fler invandrare att rösta..

SVT - 27 maj 14 kl. 15:14

Längre öppettider ska få fler att rösta

Sista dagen i Egyptens presidentval blir helgdag. Dessutom håller vallokalerna har dessutom öppet en timme extra. Åtgärder ska locka fler att rösta..

Expressen - 11 okt 16 kl. 06:53

"Kanske får köpa fler till nästa match..."

Spelarna köpte 1 000 biljetter och skänkte till supportrar. Ändå var det bara drygt 21 000, sämsta publiksiffran någonsin på Friends arena, som såg Sverige krossa Bulgarien. – Vi kanske får köpa ännu fler till nästa match, säger Albin Ekdal.

BT - 03 feb 13 kl. 08:30

Fler invandrare ? färre problem

De orter i Sverige som har störst sociala problem har få invandrare, konstaterar chefen för Reforminstitutet Stefan Fölster i en ny rapport. I dag pågår en pseudodebatt om invandringens effekter, anser han. I undersökningen har en Sverigeanpassad variant av FN:s utvecklingsindex använts.

BT - 03 feb 13 kl. 02:41

Fler invandrare - färre problem

De största problemorterna i Sverige har få invandrare, konstaterar chefen för Reforminstitutet Stefan Fölster i en ny rapport.
I undersökningen har en Sverigeanpassad variant av FN:s utvecklingsindex använts.
Av de fem sämsta orterna i indexet över mänsklig utveckling har fyra exceptionellt få invandrare.

Expressen - 15 jul 15 kl. 11:42

Sverige behöver fler invandrare, inte fler alarmister

Staffan Danielsson och många andra som oroar sig över invandring missar att den mesta statistik pekar på att invandring i värsta fall medför en ganska liten kostnad för de offentliga finanserna och i bästa fall en stor tillgång, skriver Magnus Ek och Andreas Kent Eriksson, Cuf..

NT - 26 maj 17 kl. 20:00

Därför väntas fler få bidrag nästa år

De senaste åren har kostnaden för ekonomiskt bistånd, eller socialbidrag som man sade förr, sjunkit i Norrköping, men nästa år väntas den öka igen..

Expressen - 19 okt 14 kl. 21:49

Efter massiva regnet – nu väntas fler skyfall

Efter regn kommer mer regn. Redan i början av nästa vecka väntas nya nederbördsområden, enligt danska meteorologer. – På tisdag får vi se en ny omgång regn som uppstår i den tropiska orkanen Gonzalo spår, säger Steen Rasmussen vid DMI till bt.

Sydsvenskan - 11 sep 13 kl. 06:30

Svag export väntas vända nästa år

Det har bara hänt vid fyra tillfällen de senaste fyrtio åren, men svensk export väntas i år backa med 1,5 procent. Först nästa år är tillväxten i exportindustrin tillbaka igen enligt Business Swedens senaste prognos..

DI - 02 maj 18 kl. 09:05

Izettle väntas presentera noteringsplaner nästa vecka

Fintechbolaget Izettle, som tillhandahåller affärstöd för mindre bolag, väntas inleda en börsnoteringsprocess på tisdag nästa vecka.  Det skriver Financial Times. .

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

JAS-plan störtat i Blekinge

Ett JAS-plan har störtat utanför Ronneby i Blekinge, enligt Försvarsmakten. En presskommunikatör från Försvarsmakten säger att det rör sig om en fågelkollision. – Piloten sköt ut sig och han har tydligen vinkat till räddningshelikoptern och han verkar v.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Narkotikabrott bakom svenskmord i Spanien

Polisen i Málaga bekräftar nu att de tre män som under lördagen greps i staden Mijas är svenska medborgare. De sitter frihetsberövade, misstänkta för att ha mördat en svensk man och skadat en annan. – Vi tror att det handlar om narkotikabrott, säger Jor.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

MP vill beskatta engångsgrillar

Miljöpartiet vill bromsa försäljningen av engångsgrillar genom att införa en skatt på folielådorna. – De bidrar till nedskräpningen, är svåra att återvinna, de förstör bergshällar och sedan har vi brandfaran, säger finansmarknadsminister Per Bolund. Eng.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

MFF:s pingislegendar: "Jag får rysningar än i dag"

Jörgen Persson var med och rev den kinesiska muren – nu gör han affärer där borta..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Hos oss lättledda fån

Petter Larsson läser romanen "Den skenande planeten"..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Stort kalas när alla tio syskonen träffades

Så firade Rolf Mellby sin 80-årsdag..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Bolt: Ska visa att folk har fel

Det första träningspasset med Central Coast Mariners gav inget svar på om världens snabbaste man, jamaicanen Usain Bolt, kan få ett proffskontrakt i fotboll. På sin 32-årsdag inledde han sin provperiod med det australiska A-leaguelaget inför ett stort m.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Iran avtäcker nytt stridsflygplan

Iran har presenterat ett nytt stridsflygplan, rapporterar den statliga iranska nyhetsbyrån Tasnim. Flygplanet, som avtäcktes i presidenten Hassan Rohanis närvaro, heter Kowsar och är enligt Tasnim helt Irantillverkat. I helgen flaggade den iranske försv.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Få kandidater från invandrartäta områden

Av drygt 6 000 riksdagskandidater bor knappt två procent i områden där de flesta är utrikes födda, och ännu färre av toppkandidaterna, en procent. Det visar en kartläggning som Sveriges Radio Ekot har gjort med hjälp av SCB. Undersökningen visar också a.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Snabbkoll på nattens nyheter

Snabbkoll: Detta hände när du sov..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.