Expressen > Nyheter

Tuesday, 21 August, 22:21

Expressen - 12 aug 18 kl. 20:59

Väljarna som röstar på SD i smyg: ”Våra barn och släktingar vet inget"SÖLVESBORG. Historiskt har SD:s valresultat underskattats i opinionsmätningarna. Expressen har träffat SD-väljarna som är svåra att hitta: smygröstarna. – Jag tror att SD kommer bli största parti, säger ”Anders” som röstar på SD i hemlighet för barn och släktingar. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SD, SÖlvesborg, Anders

Dela artikeln

5445 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Väljarnasom , röstarpå SD i , smygVåra , barn, och släktingar vet inget
Sydöstran - 09 dec 13 kl. 00:17

Väljarna klassröstar ännu

Blekinge Läns tidning - 09 dec 13 kl. 00:17

Väljarna klassröstar ännu

Expressen - 13 maj 16 kl. 14:06

Hotet mot Fridolin – väljarna röstar blankt

Hotet mot Gustav Fridolins roll som fortsatt språkrör för Miljöpartiet kan komma från blankröster. Flera ombud som di.se varit i kontakt med säger att de ska rösta blankt..

Politologerna - 17 jan 14 kl. 09:00

Väljarna och valrörelsen

Idag är det 127 dagar kvar till Europaparlamentsvalet och 239 dagar kvar till Riksdagsvalet och. Supervalåret 2014 har inletts och vi är många som med spänning ser fram emot hur valåret kommer att gestalta sig. I det här inlägget ska jag jämföra hur väljarna uppfattar valrörelserna i två tidigare val: Europaparlamentsvalet (EUP) 2009 och Riksdagsvalet 2010.

Nyheter 24 - 03 feb 14 kl. 12:21

Hozan, 19: "Därför röstar jag på Vänsterpartiet"#därförröstarjag

SVERIGE. Supervalåret är här och i takt med det har Nyheter24 intervjuat läsare angående deras syn på politiken, deras hjärtefrågor och tankar kring riksdagsvalet i september. 14 frågor och 14 svar där väljarna får komma till tals.

YLE - 02 dec 16 kl. 18:45

Statsvetare: Rörlig partikarta gör väljarna osäkra

Rekordmånga väljare är osäkra på vilket parti de skulle rösta på om valet var i dag. Över 40 procent av de som tillfrågades i Yles partimätning uppgav att de inte vet. Enligt Åsa von Schoultz, professor i statsvetenskap vid Mittuniversitetet, med politiskt beteende som forskningsområde, är det inte förvånande att många är osäkra vid den här tidpunkten.

SVT Debatt - 03 okt 13 kl. 09:20

Väljarna vacklar mer än någonsin

VALET 2014 Aldrig tidigare har andelen osäkra väljare inför riksdagsvalet varit så stor. Därför är valet långt ifrån avgjort, även om väljarna tycker att Socialdemokraterna har bäst politik i flera viktiga frågor. Det värsta som kan hända är att de osäkra väljarna inte röstar alls.

Barometern - 07 aug 14 kl. 07:10

Elitism i smyg

Sverigedemokraterna odlar bilden av sig själva som anti-etablissemang. ”Vi är på riktigt” stod det på en banderoll bakom Jimmie Åkesson när han talade i Almedalen, och hade inte Göran Hägglund hunnit före hade nog SD gärna kallat sig ”verklighetens folk”. Folket mot eliten, ”sjuklövern” och etablissemangsmedia är tankefigurer som återkommer på sajter som Avpixlat och Flashback, där många SD-sympatisörer samlas.

Barometern - 07 aug 14 kl. 07:10

Elitism i smyg

Sverigedemokraterna odlar bilden av sig själva som anti-etablissemang. ”Vi är på riktigt” stod det på en banderoll bakom Jimmie Åkesson när han talade i Almedalen, och hade inte Göran Hägglund hunnit före hade nog SD gärna kallat sig ”verklighetens folk”. Folket mot eliten, ”sjuklövern” och etablissemangsmedia är tankefigurer som återkommer på sajter som Avpixlat och Flashback, där många SD-sympatisörer samlas.

Nyheter 24 - 28 jan 14 kl. 16:15

Christopher, 20: "Därför röstar jag på Centerpartiet"Hur röstar du?

SVERIGE. Supervalåret är här och i takt med det har Nyheter24 intervjuat läsare angående deras syn på politiken, deras hjärtefrågor och tankar kring riksdagsvalet i september. 15 frågor och 15 svar där väljarna får komma till tals.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Åkesson och Lööf i debatt om svenska språket

Jimmie Åkesson och Annie Lööf möttes i en debatt i SVT:s ”Aktuellt” på tisdagskvällen.I fokus låg integrationen – med vikt på svenska språket.Lööf vill att alla som söker asyl erbjuds svenskundervisning från dag ett.

Expressen - 1 timme sedan

Ny attack mot S-sajt spåras till Ryssland och Nordkorea

Socialdemokraternas hemsida har utsatts för en ny överbelastningsattack.Attacken kan spåras till Ryssland och Nordkorea, enligt partiet.– Främmande makter kan vilja påverka förtroendet för valprocessen i Sverige, säger Sofia Hellqvist på Säpo..

Expressen - 1 timme sedan

Här är krabban som invaderar vår kust – hotar övrigt djurliv

En invasiv krabbart har intagit den blekingska kusten.Den har tidigare lett till ett drastiskt minskat bestånd av musslor och snäckor på andra sidan Östersjön – och nu befarar man samma sak i Sverige..

Expressen - 1 timme sedan

Plötsligt gick älgtjuren till attack mot Annika

Annika Petersson, 52, attackerades av en älgtjur när hon skulle rasta hundarna.En månad senare mår hon fortfarande psykiskt dåligt av händelsen.Nu vill hon att älgen skjuts.

Expressen - 1 timme sedan

Trumps ex-advokat Cohen har överlämnat sig till FBI

Donald Trumps ex-advokat Michael Cohen har överlämnat sig till FBI.Han ska ha nått en överenskommelse med åklagare, uppger flera amerikanska medier..

Expressen - 1 timme sedan

Jimmie Åkessons hot mot alliansen – om Annie Lööf

ENKÖPING. Jimmie Åkesson är beredd att prata med alla partier i riksdagen.Men samtal är inte samma sak som stöd och SD-ledaren ställer ett ultimatum till alliansen inför valet.

Expressen - 1 timme sedan

Skånetrafiken tar över all trafik över Öresundsbron

Danmark lämnar över makten till Skånetrafiken för all tågtrafik över Öresundsbron.Tanken är att det ska leda till effektivare resor och färre förseningar.– Det är ett förtroende som den danska staten visar för oss, säger Stefan Svalö (S), kollektivtrafiknämndens ordförande, Region Skåne..

Expressen - 1 timme sedan

Larm om explosioner på skola

Räddningstjänst och ambulans har ryckt ut efter ett larm från SOS.– Enligt larmet ska det handla om två explosioner inne på en skola i Uddevalla kommun, säger Patrik Svensson, teamledare på SOS Alarm..

Expressen - 2 timmar sedan

Fyra unga män frias för gruppvåldtäkt

Solna tingsrätt friar fyra unga män som stått åtalade för grov våldtäkt mot en utvecklingsstörd kvinna.Enligt tingsrätten är det inte bevisat att de förstod att hon har en utvecklingsstörning.Men två nämndemän har en skiljaktig mening..

Expressen - 2 timmar sedan

Lars Vilks kuppade in sin rondellhund på museum

Fotografiska museet bad alla riksdagspartier att välja ut fem bilder som representerar Sverige.SD valde Lars Vilks rondellhund – och nekades.Här kuppar Vilks in den okända bilden under vernissagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.