DN > Ekonomi

Tuesday, 21 August, 18:08

Liknande nyheter

Taggar: , fälldesde första , bedragarna
Sydsvenskan - 05 jan 11 kl. 00:15

Bedragarna tar sikte på studenter

Bedragare försöker tjäna tusentals kronor på bostadsbristen i Malmö och Lund.
Men när pengarna betalats in finns ingen lägenhet. Varningsropen om att utlandsstudenter kan bli lurade av falska förmedlingsfirmor kommer från de bostadssamordnare som arbetar vid Lunds universitet och på Malmö högskola.

Dagens PS - 16 mar 17 kl. 11:41

Polisen: ”Bedragarna agerar blixtsnabbt”

Kortkaparna har blivit mer sofistikerade och antalet anmälningar bara ökar. Säskilt stor bedöms risken vara att handla på nätet med ditt Visakort eller Mastercard, enligt GT/Expressen, som uppger att datorbedrägerierna i Sverige ökade med 39 procent i fjol jämfört med 2015. ”Och det som ökar allra mest är kapningen av kontokort via näthandel.

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 15 kl. 15:35

Bedragarna stal hennes identitet

Möbler för 41 500 kronor beställdes till Ulla-Britt Nilsson. Problemet: Det var bedragare som hade beställt varorna. Hon är inte ensam om att drabbas..

Sydsvenskan - 26 jul 15 kl. 15:35

Bedragarna stal hennes identitet

Möbler för 41 500 kronor beställdes till Ulla-Britt Nilsson. Problemet: Det var bedragare som hade beställt varorna. Hon är inte ensam om att drabbas..

BT - 25 jan 13 kl. 15:31

It-bedragarna hittar nya mål

Fiskeförsöken efter våra kontouppgifter blir allt smartare. Mobiltelefonen och surfplattan är bedragarnas nya måltavlor. ?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisens varning: Så tömmer bedragarna ditt konto – med din hjälpPratat med Microsoft

En ny typ av bedrägeri har upptäckts och nu varnar polisen allmänheten via sin sajt samt i sociala medier. Bedragarna, som pratar engelska, ringer upp privatpersoner och påstår sig representera Microsoft. De hävdar att offrets dator har låg säkerhet och erbjuder denne att köpa ett säkerhetssystem som räcker i tio år för 150 kronor.

Nya Wermlands Tidningen - 12 maj 11 kl. 08:59

"Bedragarna har lämnat spår efter sig"

Flera värmlänningar har tipsat polisen om männen som misstänks ligga bakom skimningen av Handelsbankens bankomat i Sunne under påskaftonen. På onsdagen följde polisen upp ett tiotal heta tips. ?

IDG - 28 jun 11 kl. 12:24

Så skyddar du dig mot Facebook-bedragarna

Just nu sprids många länkar på Facebook som ser lockande ut att klicka på, men som i själva verket är ett bedrägeriförsök. Så här gör du i för att inte blir nästa offer för Facebook-bedragarna..

IDG - 30 jan 12 kl. 06:01

Han genomskådade Google-bedragarna


Med hot och lögner lurar bedragarna småföretagare att betala dyra pengar för gratis eller obefintliga internettjänster..

Nyheter 24 - 12 jul 12 kl. 09:35

"Hink-lånare" - nya bedragarna i Stockholm


Sex fall inom loppet av två veckor. De ringer på och ber äldre personer om vatten. När de går för att hämta en hink slår bedragarna till.

Expressen - 25 nov 12 kl. 10:55

Bedragarna har hittat till Instagram

Bedragarna har hittat in i det populära fotodelningsprogrammet Instagram. Det finns en "snäll" sort som i en idols namn kommunicerar med tioåringar. Sedan finns det vanliga fifflare som bara vill blåsa dig på en hundralapp eller två..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

USA skjuter på biltullar

Trumpregeringens utredning om det behövs tullar på bilar som importeras till USA drar ut på tiden, enligt USA:s handelsminister Wilbur Ross..

DN - 2 timmar sedan

Premiärministern höll symboliskt tal när Grekland slipper EU-stöd

Grekland går nu in i en ny era och har återtagit kontrollen över landets öde, enligt landets premiärminister Alexis Tsipras. Men trots att landet lämnat EU:s tredje nödpaket får man även de närmaste åren räkna med regelbundna besök av tjänstemän från EU och IMF..

DN - 5 timmar sedan

Jaskrasch sänker Saabaktien

Saabaktien sjunker på börsen efter Jaskraschen utanför Ronneby på förmiddagen. I övrigt är det små rörelser på Stockholmsbörsen, i likhet med de ledande Europabörserna..

DN - 6 timmar sedan

Trump: Räkna med utdraget tullbråk med Kina

USA.s president Donald Trump tror inte på något genombrott i samtalen om handelshinder med Kina i veckan. – Jag räknar inte med att de ska ge något, säger han till Reuters..

DN - 10 timmar sedan

Därför sjunker den svenska kronan i värde

Kronan har sjunkit kraftigt mot euron och dollarn under lång tid. Den främsta orsaken är Riksbankens minusränta. Exportföretag ­gynnas, men hushållen drabbas.

DN - 11 timmar sedan

Värmen ökade impulsköp av båtar

Båtförsäljningen beskrivs som den bästa någonsin efter sommarens badvänliga värmemånader. Både nya och begagnade båtar går åt och över hälften av båtbranschens medlemmar säger att säsongen varit bättre eller mycket bättre än ifjol..

DN - 12 timmar sedan

Äggbranschen vill höja priserna

Den varma, torra sommaren har gjort spannmålspriserna dyrare. Nu anser äggbranschen att priserna på ägg också behöver höjas för att kompensera producenterna för de ökade foderkostnaderna, skriver näringslivstidningen Norrbottens affärer..

DN - 22 timmar sedan

Köttpriserna trycks ner när matkedjan storshoppar

Priserna på svenskt kött sjunker under hösten för att sedan stiga under nästa år. Samtidigt kan smör, ost och grädde bli dyrare..

DN - Igår: 09:49

Bostadsbyggandet minskar för första gången sedan 2012

Under första halvåret i år påbörjades bygget av knappt 31.000 bostäder, vilket är tio procent färre än första halvåret i fjol. Enligt Statistiska centralbyrån (SCB) är det första gången på sex år som bostadsbyggandet minskar..

DN - 18 aug 18 kl. 10:41

Stor brist på lastbilschaufförer i Sverige

Det råder stor brist på lastbilschaufförer i Sverige. Majoriteten som klarar utbildningarna får jobb direkt, men efterfrågan på nya chaufförer är mer än dubbelt så stort som utbudet. Stora arbetsgivare som Ica och PostNord har drabbats.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.