DI > Ekonomi

Tuesday, 21 August, 10:27

Liknande nyheter

Taggar: Trumptill ny , attackmot , Harley-DavidsonMycket , dåligt, beslut
YLE - 16 jul 14 kl. 11:24

"Vi är vanliga människor, vi är inga skurkar"

Motorcykeln ger nya vännner och värdefull egen tid. Nina Forsman längtar alltid ut på vägarna och hon kan inte tänka sig ett liv utan motorcykel. Att rulla fram på vägarna är frihetskänsla och terapi för Forsman.

YLE - 18 jul 15 kl. 23:07

Vägnätet förfaller

Finlands vägnät är i kris. Vi har oreparerade vägar till ett värde av över en miljard euro. Spotlights granskning visar att bilisterna börjar få nog av gropar och sprickor.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Norska oljefonden växte med 167 miljarder

Norska oljefonden, som formellt heter Statens pensjonsfond utland, hade en avkastning på 1,8 procent i det andra kvartalet. Det innebär att fonden ökade 167 miljarder norska kronor..

DI - 15 minuter sedan

Jas-plan har kraschat

Ett Jas-plan har störtat utanför Ronneby i Blekinge. Planet ska ha krockat med en fågel och piloten har skjutit ut sig, skriver Aftonbladet..

DI - 15 minuter sedan

Avensias ordförande säljer aktier för fem miljoner

En småbolagsfond knuten till ett av de större pensionsbolagen var köpare när Avensias styrelseordförande Per Wargéus sålde 455.000 aktier i bolaget.  Det framgår av ett pressmeddelande från bolaget i vilket fonden inte namnges.

DI - 15 minuter sedan

Krisberedskapen ska stärkas

Regeringen tillsätter fem nya utredningar för att stärka Sveriges beredskap inför framtida extremväderhändelser, liknande sommarens hetta och torka. Socialtjänstens och sjukvårdens förmåga att hantera höga temperaturer granskas, liksom grundvattenläget i landet..

DI - 15 minuter sedan

MP vill beskatta engångsgrillar

Miljöpartiet vill bromsa försäljningen av engångsgrillar genom att införa en skatt på folielådorna. "De bidrar till nedskräpningen, är svåra att återvinna, de förstör bergshällar och sedan har vi brandfaran", säger finansmarknadsminister Per Bolund..

DI - 30 minuter sedan

Rapportras och insiderköp i Alimak

Bygghissbolaget Alimak Groups styrelseordförande Jan Svensson har köpt aktier för drygt 370.000 kronor i det egna bolaget..

DI - 30 minuter sedan

Sony vann patenttvist med Fujifilm

Elektronikjätten Sony har vunnit en tidig seger i en patenttvist som företaget varit indragen i med Fujifilm. .

DI - 45 minuter sedan

Penser höjer estimaten för Opus

Då Opus fortsätter att leverera imponerade lönsamhet, trots expansion, har Penser Access justerat upp ebitda-estimaten för 2019 och 2020 med drygt 3 procent. Det framgår av en analysuppdatering på tisdagen. .

DI - 1 timme sedan

Hancaps förlust före skatt växte

First North-bolaget Hancap minskade under årets första sex månader förlusten på rörelseresultatnivå till 1,5 miljoner kronor, att jämföra med en förlust på 10,4 miljoner motsvarande period i fjol. .

DI - 1 timme sedan

SEB tappar toppar i glödheta sektorn

SEB:s avdelning för corporate finance tappar tre anställda inom segmentet infrastruktur, däribland storbankens ansvarige för infrastrukturfrågor. Enligt Di:s uppgifter har trion rekryterats av finländska ICE Capital..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.