DI > Ekonomi

Thursday, 17 January, 17:51

DI - 12 aug 18 kl. 18:38

Henrik Mitelman: Välkommen tillbaka till verklighetenInte sällan kan det ju vara lite smådeppigt att avsluta sommarsemestern, ta på sig långbyxor och tvingas använda andra skor än flipflops. Samtidigt är det en ganska trevlig vardag som Di-läsare återvänder till..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Mitelman, Di

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Henrik, Mitelman, Välkommentillbaka till , verkligheten
DI - 15 jun 17 kl. 04:00

Henrik Mitelman: Välkommen uppgång

Efter fler än sju sorger och åtta år av bedrövelser går Europa nu från klarhet till klarhet. Ännu finns det potential att överraska positivt..

DI - 09 maj 16 kl. 19:38

Henrik Mitelman: Skrämmande överens

När kartan avviker från verkligheten finns det anledning till omprövning, men Riksbanken sticker hellre huvudet ännu djupare ned i sanden.Priserna måste öka med precis 2,0 procent, kosta vad det kosta vill..

DI - 02 mar 17 kl. 04:00

Henrik Mitelman: Följ asiatiska konsumenterna

Ta rygg på den asiatiska konsumenten i den egna portföljen. Ingen aktör är viktigare, varken i verkligheten eller på börsen. Nu ska fler tvätta kläder, tvaga kroppen och borsta tänderna.

DI - 02 feb 18 kl. 06:05

Henrik Mitelman: Tillfälligt kronlyft i extrema Sverige

Ser vi början på en ny glansperiod för den svenska kronan? Kampen står mellan marknaden och Riksbanken, eller mellan verkligheten och kartan..

Corren - 23 jun 16 kl. 13:00

Henrik Hall: Välkommen strukturomvandling

I onsdags meddelades att Storytel köper Norstedts för 152 miljoner kronor..

Helsingborgs Dagblad - 22 feb 18 kl. 17:02

Henrik Nilsson: Välkommen politisk karantän.

Politiker kan sättas i karantän vid karriärbyten..

Länstidningen i Jämtland - 01 sep 18 kl. 09:30

Henrik Strandfors: Välkommen till den tekniska rötveckan – en ännu okänd del av bondepraktikan

Ni som kan er bondepraktika har precis andats ut då ni har lämnat rötmånaden bakom er.....

YLE - 15 maj 16 kl. 06:00

Sådan är Finska Motståndsrörelsen - verkligheten bakom fasaden

Sådan är Finska Motståndsrörelsen -
verkligheten bakom fasaden
Spotlight kan i dag erbjuda en unik inblick i hur vårt lands hårdföraste nazistorganisation fungerar och hur den utvecklats sedan starten 2008. Esa Holappa var med om att starta Finska Motståndsrörelsen, blev dess ansikte utåt och satt i åratal med i organisationens innersta kärna. När han nu bryter tystnaden så gör han det väl medveten om att han blir motståndsrörelsens dödsfiende i hela Norden.

BT - 31 okt 14 kl. 06:48

Glasögonen som "förstärker verkligheten" testas i Borås

Glasögon som visar en förstärkt verklighet – snart kan de användas för forskning om säkerhet i nya bilar. Nyligen presenterades de för ett hundratal forskare på provbanan Asta Zero utanför Borås. SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, är inblandat i forskningsprojektet ”Next Generation Test Methods” som syftar till att ta fram nya testmetoder för att testa aktiva säkerhetssystem i framtidens bilar.

SmålandsPosten - 10 dec 13 kl. 07:53

Henrik Bromander: Korrespondensteorin

En novellsamling som tar sig an vår tids besatthet av autenticitet. Men vad är egentligen äkta? Hur tillförlitligt är det egna minnet?

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Brist på ledarskap sänkte Scandic-chefen

Scandic Hotels lägger locket på när det gäller frågor om varför bolagets vd Even Frydenberg får sparken med omedelbar verkan.  "Jag har väldigt lite att tillägga. Jag tycker pressmeddelandet var väldigt tydlig på alla parametrar", säger bolagets ordförande Per G.

DI - 15 minuter sedan

Ny mätning: L klart under riksdagsspärren

Både Miljöpartiet och Liberalerna hamnar under riksdagsspärren i en ny opinionsundersökning som Novus gjort på uppdrag av SVT..

DI - 15 minuter sedan

Stockholmsbörsen starkare än Europa – Avanza rapportbackade

Stockholmsbörsen utvecklades starkare än övriga Europa i torsdagshandeln. Avanza gick mot strömmen och tappade efter en kvartalsrapport som var sämre än väntat..

DI - 30 minuter sedan

Replik: Nyliberal historierevisionism om euron

REPLIK. I Di den 15 januari stämmer Jasenko Selimovic in i den tondöva hyllningskören av euron, en kör som även EU-parlamentets ledning utsatte oss ledamöter för under en hiskelig ceremoni i tisdags. .

DI - 30 minuter sedan

Cohen: Jag riggade opinionsmätningar på Trumps order

Donald Trumps tidigare advokat säger att han betalade för att rigga opinionsmätningar i presidentens favör – och att han gjorde det på direktiv från Trump själv..

DI - 45 minuter sedan

Uppgifter: Nasdaq på väg att lägga bud på Oslo Børs

Stockholmsbörsens ägare Nasdaq uppges föra diskussioner om ett bud på börsoperatören Oslo Børs, enligt källor till Financial Times. Det kan därmed vara upplagt för budstrid efter Euronexts liggande erbjudande värt 625 miljoner euro..

DI - 45 minuter sedan

Förlusten ökar för Raybased

Raybased, ett Spotlightlistad bolag med inriktning på energilösningar, redovisar fallande omsättning och ökad förlust i det fjärde kvartalet 2018..

DI - 45 minuter sedan

Lista: Skatten på kapitalinkomst når nya rekordnivåer – här betalar de mest

Taxeringsåret 2018 beskattades svenska privatpersoner totalt 98 miljarder kronor på kapitalinkomst – en ökning med 6,5 procent jämfört med året innan och en ny rekordnotering..

DI - 45 minuter sedan

Plåsterbolaget S2 Medical rusar efter "genombrott"

Plåsterbolaget S2 Medical, med Leif GW Persson i ägarlistan, meddelar att det nåt ett "genombrott" i ett av sina utvecklingsprojekt.  Aktien rusar på beskedet..

DI - 1 timme sedan

Genombrott i ett av S2Medicals utvecklingsprojekt: In vivo-tester av antimikrobiell peptid visar på stark effekt mot multiresistenta bakterier

En av de absolut största problemen vid sårläkning är förekomsten av bakterier i sår, inte minst när bakterierna är resistenta mot olika typer av antibiotika. S2Medical har under en längre tid arbetat mot utveckling av en antibakteriell version av eiratex®, modifierad med antimikrobiella peptider. Målsättningen med denna version av eiratex®är att kunna motverka sårinfektioner samt främja sårläkning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.