DI > Ekonomi

Sunday, 21 October, 22:40

DI - 12 aug 18 kl. 18:38

Henrik Mitelman: Välkommen tillbaka till verklighetenInte sällan kan det ju vara lite smådeppigt att avsluta sommarsemestern, ta på sig långbyxor och tvingas använda andra skor än flipflops. Samtidigt är det en ganska trevlig vardag som Di-läsare återvänder till..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Mitelman, Di

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Henrik, Mitelman, Välkommentillbaka till , verkligheten
DI - 15 jun 17 kl. 04:00

Henrik Mitelman: Välkommen uppgång

Efter fler än sju sorger och åtta år av bedrövelser går Europa nu från klarhet till klarhet. Ännu finns det potential att överraska positivt..

DI - 09 maj 16 kl. 19:38

Henrik Mitelman: Skrämmande överens

När kartan avviker från verkligheten finns det anledning till omprövning, men Riksbanken sticker hellre huvudet ännu djupare ned i sanden.Priserna måste öka med precis 2,0 procent, kosta vad det kosta vill..

DI - 02 mar 17 kl. 04:00

Henrik Mitelman: Följ asiatiska konsumenterna

Ta rygg på den asiatiska konsumenten i den egna portföljen. Ingen aktör är viktigare, varken i verkligheten eller på börsen. Nu ska fler tvätta kläder, tvaga kroppen och borsta tänderna.

DI - 02 feb 18 kl. 06:05

Henrik Mitelman: Tillfälligt kronlyft i extrema Sverige

Ser vi början på en ny glansperiod för den svenska kronan? Kampen står mellan marknaden och Riksbanken, eller mellan verkligheten och kartan..

Corren - 23 jun 16 kl. 13:00

Henrik Hall: Välkommen strukturomvandling

I onsdags meddelades att Storytel köper Norstedts för 152 miljoner kronor..

Helsingborgs Dagblad - 22 feb 18 kl. 17:02

Henrik Nilsson: Välkommen politisk karantän.

Politiker kan sättas i karantän vid karriärbyten..

Länstidningen i Jämtland - 01 sep 18 kl. 09:30

Henrik Strandfors: Välkommen till den tekniska rötveckan – en ännu okänd del av bondepraktikan

Ni som kan er bondepraktika har precis andats ut då ni har lämnat rötmånaden bakom er.....

YLE - 15 maj 16 kl. 06:00

Sådan är Finska Motståndsrörelsen - verkligheten bakom fasaden

Sådan är Finska Motståndsrörelsen -
verkligheten bakom fasaden
Spotlight kan i dag erbjuda en unik inblick i hur vårt lands hårdföraste nazistorganisation fungerar och hur den utvecklats sedan starten 2008. Esa Holappa var med om att starta Finska Motståndsrörelsen, blev dess ansikte utåt och satt i åratal med i organisationens innersta kärna. När han nu bryter tystnaden så gör han det väl medveten om att han blir motståndsrörelsens dödsfiende i hela Norden.

BT - 31 okt 14 kl. 06:48

Glasögonen som "förstärker verkligheten" testas i Borås

Glasögon som visar en förstärkt verklighet – snart kan de användas för forskning om säkerhet i nya bilar. Nyligen presenterades de för ett hundratal forskare på provbanan Asta Zero utanför Borås. SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, är inblandat i forskningsprojektet ”Next Generation Test Methods” som syftar till att ta fram nya testmetoder för att testa aktiva säkerhetssystem i framtidens bilar.

SmålandsPosten - 10 dec 13 kl. 07:53

Henrik Bromander: Korrespondensteorin

En novellsamling som tar sig an vår tids besatthet av autenticitet. Men vad är egentligen äkta? Hur tillförlitligt är det egna minnet?

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Italien räknar med budgetbakslag

Den italienska regeringen räknar med att få en rejäl örfil från EU-kommissionen, uppger en regeringskälla..

DI - 30 minuter sedan

Lyxturisternas norrländska favoritby ökar utbudet – med exklusiv "bastuflotte"

Tree Hotel har lockat till sig världskändisar som Kate Moss och Justin Bieber till Harads i Bodens kommun.  Nu byggs ett nytt exklusivt prestigeprojekt i byn - Arctic Bath, ett hotell som kommer att flyta på Lule älv. .

DI - 1 timme sedan

Tysk vapenexport till Saudi stoppas – igen

Förbundskansler Angela Merkel stoppar den tyska vapenexporten till Saudiarabien på grund av att journalisten och dissidenten Jamal Khashoggi dödats på saudiska konsulatet i Istanbul. Det är andra gången i år som Berlin stoppar exporten..

DI - 1 timme sedan

Se upp – ny regel kan ge dig för hög skatt

Tusentals svenskar har tidigare haft stående jämkning. Nu riskerar de att betala för mycket skatt, när Skatteverket ändrar sina regler kring jämkning..

DI - 2 timmar sedan

Skuggdirektionen: Höj räntan Ingves – ”det är min största skräck”

Resursutnyttjandet är högt, konjunkturen stark och inflationen över målet. Räntan bör därför omgående höjas med 0,25 procentenheter och därefter med lika mycket varje kvartal fram till nästa sommar. Det är budskapet från Skuggdirektionen..

DI - 2 timmar sedan

Mnuchin tonar ned risken för kinesisk smitta

USA:s finansminister Steven Mnuchin tonar ner riskerna för att den ekonomiska inbromsningen i Kina spiller över och destabiliserar amerikanska finansiella marknader..

DI - 2 timmar sedan

Brugge Skogstjänst lockar med skogen som arbetsplats

För entreprenören Markus Brugge är skogen den bästa arbetsplatsen, men att hitta bra personal är en utmaning för branschen. ”Jag sökte mig till jobbet för att jag själv ville vara i skogen. Jag tyckte det verkade som en härlig tillvaro att få vara utomhus och jobba fysiskt”..

DI - 2 timmar sedan

Här är årets gaseller i Jämtlands län

Totalt 13 företag kvalade in som Gaseller i Jämtlands län. Här är hela listan. .

DI - 2 timmar sedan

Åre Byggpro fick skutan på rätt köl

När byggentreprenören Stig Rikardsson valde att kliva av finansmannen Lars Thunells projekt i Åre gick han från allt till inget i ett slag.  Nu bygger hans bolag Åre Byggpro en ny och starkare kundbas och blickar mot egna projekt..

DI - 3 timmar sedan

Debatt: Så ska Stockholm bli Europas bästa huvudstad

DEBATT. Stockholmsregionen fungerar som Sveriges tillväxtmotor. För att öka hela landets konkurrenskraft måste det nya politiska ledarskapet inse och tillvarata storstadsregionernas utvecklingspotential, skriver Stockholms Handelskammares vd, Andreas Hatzigeorgiou..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.