Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 23 October, 03:24

Nyan - 12 aug 18 kl. 18:21

Ålänning tog FM-guld på 400 meterFRIIDROTT. Åländska Anni Nylund är bäst i Finland över 400 meter, klassen F16.
– Jag vågade inte tro någonting förrän jag hörde resultatet, säger Nylund.
– Det här är verkligen jättestort för mig.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
FM, Friidrott, Anni Nylund, Finland, F16, Nylund, Nya Åland, Sundqvist, Nyan

Dela artikeln

318 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ålänning, tog, FM-guld, 400, meter
Hela Gotland - 16 sep 17 kl. 19:05

Gotlänning tog SM-guld i fårklippning

Det blev en gotlänning som tog hem segern i SM för fårklippare som avgjordes i Boxholm på lördagen..

Hela Gotland - 06 okt 12 kl. 16:01

Gotlänning tog SM-guld i rally

För en stund sen blev det klart att Johan Holmberg fick sitt efterlängtade SM-guld i rally i klassen trimmat 2WD..

Trelleborgs Allehanda - 29 jun 12 kl. 21:38

Hjelmer tog EM-guld

Foto: Scanpix
Moa Hjelmer tog EM-guld på 400 meter efter ett mycket starkt lopp på Olympiastadion i Helsingfors.
Moa Hjelmer tog EM-guld på 400 meter efter ett mycket starkt lopp på Olympiastadion i Helsingfors. Tiden, 51,13, är ett präktigt nytt personbästa och svenskt rekord ?

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Moa Hjelmer tog EM-guld

Moa Hjelmer tog EM-guld på 400 meter i Helsingfors på fredagskvällen. Hon satte även svenskt rekord med tiden 51,13 sekunder.22-åringen låg fyra i den sista kurvan men lyckades bräcka konkurrenterna.

Magazin24 - 06 jul 13 kl. 10:42

Lynge tog SM-guld

Anna Lynge, som tävlar för Köpings AK, tog SM-guld i klassisk bänkpress. Hon har sedan tidigare världsrekord, sex VM-guld och fyra EM-guld. I torsdags tog hon ett SM-guld i klassisk bänkpress, där hon lyfte 105 kilo i 52-kilosklassen.

Trelleborgs Allehanda - 18 aug 13 kl. 15:15

Rekordsnabb Reichard tog VM-guld


Svenska simmerskan Maja Reichard tog VM-guld och förbättrade sitt världsrekord på 100 meter bröstsim i klassen för synskadade natten till söndagen svensk tid, rapporterar SVT.Med tiden 1.27,37 tog Reichard Sveriges första guld i IPC-VM i Montreal, Kanada.

Kristianstadsbladet - 18 aug 13 kl. 15:15

Rekordsnabb Reichard tog VM-guld


Svenska simmerskan Maja Reichard tog VM-guld och förbättrade sitt världsrekord på 100 meter bröstsim i klassen för synskadade natten till söndagen svensk tid, rapporterar SVT.Med tiden 1.27,37 tog Reichard Sveriges första guld i IPC-VM i Montreal, Kanada.

Helsingborgs Dagblad - 18 aug 13 kl. 15:19

Rekordsnabb Reichard tog VM-guld

Svenska simmerskan Maja Reichard tog VM-guld och förbättrade sitt världsrekord på 100 meter bröstsim i klassen för synskadade natten till söndagen svensk tid, rapporterar SVT. Med tiden 1.27,37 tog Reichard Sveriges första guld i IPC-VM i Montreal, Kanada.

Västerbottens Folkblad - 26 feb 11 kl. 12:12

Marit Björgen tog VM-guld i dubbeljakten

SKIDOR Marit Björgen tog VM-guld i damernas dubbeljakt i Holmenkollen. Kalla vart bästa svenska på en fjärdeplats. SKIDOR Marit Björgen tog VM-guld i damarnas dubbeljakt i Holmenkollen då hon var totalt överlägsen.

Nerikes Allehanda - 29 jan 16 kl. 17:18

Far och dotter tog SM-guld

På förmiddagen tog Emma Johansson, 19, SM-guld. Pappa Tommy, 47, ville inte vara sämre – och tog SM-guld han också..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 8 timmar sedan

Jens Harberg ger ut minnen om jakt och skärgård

Landskapets tidigare jaktvårdskonsulent Jens Harberg ger i höst ut en bok som sammanställer fakta och funderingar från hans aktiva år. Boken ”Fakta och funderingar om livet bland jägare och skärgårdsbor” handlar exakt om det som titeln säger. Det menar Jens Harberg som presenterade sin bok under den åländska bokmässan.

Nyan - 9 timmar sedan

Mariebad stängt i kväll

Mariebad håller stängt resten av kvällen 22.10, meddelar man från badhuset. – Öppnar igen tisdagen den 23.

Nyan - 9 timmar sedan

Terhi Metsola i centralförbund

JCI Mariehamnsmedlemmen Terhi Metsola har valts till chief executive assistant för 2019 vid JCI Finlands centralförbund. Det är andra året i följd som Metsola är medlem i centralförbundet. I år är hon national officer med ansvar för skolningar.

Nyan - 10 timmar sedan

Kronprinsessa bland prisutdelare

Vilka som får Nordiska rådets priser offentliggörs i Oslos Operahus den 30 oktober. Bland de nominerade finns de åländska författarna Karin Erlandsson och Carina Karlsson, musikern Lars Karlsson samt Ålands vatten. Erlandsson är nominerad av både Finlandoch Åland till rådets barn- och ungdomslitteraturpris för ”Pärlfiskaren” medan Carina Karlsson är nominerad till rådets litteraturpris för ”Algot”.

Nyan - 11 timmar sedan

Ord mot ord i misshandelsfall

Rättegången mot en man som åtalas för att ha misshandlat en kvinna i hennes lägenhet i Mariehamn inleddes på fredagen. Mannen nekar till åtalet.
Enligt åtalet hade mannen och kvinnan en relation då händelserna inträffade.

Nyan - 12 timmar sedan

Fredlund överklagar tingsrättsdom

Lagtingsledamot Fredrik Fredlund överklagar misshandelsdomen. Hans ombud Johnny Bäck har lämnat in besvärsskrift till hovrätten.  
Tingsrätten dömde Fredrik Fredlund, mot hans nekande, till 75 dagars villkorligt fängelse för misshandel av hans före detta sambo.

Nyan - 13 timmar sedan

Björklund gör strömmingspizza

Kocken Michael Björklund har tagit fram en strömmingspizza inför Åbos årliga strömmingsmarknad. I år fyller festivalen 40 år och infaller mellan den 25 och 28 oktober. I en intervju med Yle Åboland uppmanar Michael Björklund folk att äta mer fisk, särskilt inhemsk.

Nyan - 16 timmar sedan

Nya böcker presenterades på bokmässan

Ann-Christin Wallers bok ”På en trollsländas vingar” gavs ut lagom till den åländska bokmässan i helgen.
För elva år sedan gav Ann-Christin Waller ut bilderboken ”Små sommarsagor”. Den liksom systerboken ”På en trollsländas vingar”, är illustrerad av Anni Wikberg.

Nyan - 17 timmar sedan

Ståupp med Joakim Björkvall

Joakim Björkvall ger ståuppföreställningen ”Nationalitetskris” fredagen den 23 november klockan 20.00 i Alandica. – Vilket lag hejar man på när man har dubbelt medborgarskap?

Nyan - 17 timmar sedan

Polisen hittade stöldgods

Polisen genomförde en brottsplatsundersökning under natten mot måndagen efter att ha fått veta att kunde finnas stöldgods på platsen. Stöldgodset påträffades och omhändertogs som bevismaterial i förundersökningen i fallet. Polisen uppger att stöldgodset påträffades på landsbygden men uppger inte på vilken ort.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.