Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 22 January, 13:43

Nyan - 12 aug 18 kl. 18:21

Ålänning tog FM-guld på 400 meterFRIIDROTT. Åländska Anni Nylund är bäst i Finland över 400 meter, klassen F16.
– Jag vågade inte tro någonting förrän jag hörde resultatet, säger Nylund.
– Det här är verkligen jättestort för mig.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
FM, Friidrott, Anni Nylund, Finland, F16, Nylund, Nya Åland, Sundqvist, Nyan

Dela artikeln

318 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ålänning, tog, FM-guld, 400, meter
Hela Gotland - 16 sep 17 kl. 19:05

Gotlänning tog SM-guld i fårklippning

Det blev en gotlänning som tog hem segern i SM för fårklippare som avgjordes i Boxholm på lördagen..

Hela Gotland - 06 okt 12 kl. 16:01

Gotlänning tog SM-guld i rally

För en stund sen blev det klart att Johan Holmberg fick sitt efterlängtade SM-guld i rally i klassen trimmat 2WD..

Trelleborgs Allehanda - 29 jun 12 kl. 21:38

Hjelmer tog EM-guld

Foto: Scanpix
Moa Hjelmer tog EM-guld på 400 meter efter ett mycket starkt lopp på Olympiastadion i Helsingfors.
Moa Hjelmer tog EM-guld på 400 meter efter ett mycket starkt lopp på Olympiastadion i Helsingfors. Tiden, 51,13, är ett präktigt nytt personbästa och svenskt rekord ?

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Moa Hjelmer tog EM-guld

Moa Hjelmer tog EM-guld på 400 meter i Helsingfors på fredagskvällen. Hon satte även svenskt rekord med tiden 51,13 sekunder.22-åringen låg fyra i den sista kurvan men lyckades bräcka konkurrenterna.

Magazin24 - 06 jul 13 kl. 10:42

Lynge tog SM-guld

Anna Lynge, som tävlar för Köpings AK, tog SM-guld i klassisk bänkpress. Hon har sedan tidigare världsrekord, sex VM-guld och fyra EM-guld. I torsdags tog hon ett SM-guld i klassisk bänkpress, där hon lyfte 105 kilo i 52-kilosklassen.

Trelleborgs Allehanda - 18 aug 13 kl. 15:15

Rekordsnabb Reichard tog VM-guld


Svenska simmerskan Maja Reichard tog VM-guld och förbättrade sitt världsrekord på 100 meter bröstsim i klassen för synskadade natten till söndagen svensk tid, rapporterar SVT.Med tiden 1.27,37 tog Reichard Sveriges första guld i IPC-VM i Montreal, Kanada.

Kristianstadsbladet - 18 aug 13 kl. 15:15

Rekordsnabb Reichard tog VM-guld


Svenska simmerskan Maja Reichard tog VM-guld och förbättrade sitt världsrekord på 100 meter bröstsim i klassen för synskadade natten till söndagen svensk tid, rapporterar SVT.Med tiden 1.27,37 tog Reichard Sveriges första guld i IPC-VM i Montreal, Kanada.

Helsingborgs Dagblad - 18 aug 13 kl. 15:19

Rekordsnabb Reichard tog VM-guld

Svenska simmerskan Maja Reichard tog VM-guld och förbättrade sitt världsrekord på 100 meter bröstsim i klassen för synskadade natten till söndagen svensk tid, rapporterar SVT. Med tiden 1.27,37 tog Reichard Sveriges första guld i IPC-VM i Montreal, Kanada.

Västerbottens Folkblad - 26 feb 11 kl. 12:12

Marit Björgen tog VM-guld i dubbeljakten

SKIDOR Marit Björgen tog VM-guld i damernas dubbeljakt i Holmenkollen. Kalla vart bästa svenska på en fjärdeplats. SKIDOR Marit Björgen tog VM-guld i damarnas dubbeljakt i Holmenkollen då hon var totalt överlägsen.

Nerikes Allehanda - 29 jan 16 kl. 17:18

Far och dotter tog SM-guld

På förmiddagen tog Emma Johansson, 19, SM-guld. Pappa Tommy, 47, ville inte vara sämre – och tog SM-guld han också..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 10 minuter sedan

Pommerns docka håller budgeten

Bygget av Pommerns torrdocka ser ut att hålla sig inom fastslagna budgetramar, men projektet har dragit ut på tiden.
Hittills har bygget kostat 1,67 miljoner av totalt budgeterade 2,02 miljoner euro. Nu föreslås stadsstyrelsen föreslå för fullmäktige att de resterande 348 763 euro som inte användes under 2018 flyttas fram för att slutföra bygget under 2019.

Nyan - 2 timmar sedan

En rymdblomma hyllar Bowie

När Thomas Di Leva som elvaåring fick syn på omslaget till David Bowies ”Pin Ups” i ett skivfönster hemma i Gävle förändrades hans liv. Det var inte bara han som kom från yttre rymden! .

Nyan - 3 timmar sedan

Mariebadpengar flyttas fram

Projekteringen av Mariebads renovering blev inte klar förra året. Nu är förslaget till stadsstyrelsen att fullmäktige ska ge ett tilläggsanslag på 100 000 euro för att projekteringen ska slutföras. I beredningen heter det tilläggsanslag, men i verkligheten handlar det om samma pengar som var budgeterade att användas under 2018, men som inte blev använda när projekteringen stannade upp, ska flyttas över till detta års budget.

Nyan - 4 timmar sedan

Lämplighetsprov krävs för Sverige-utbildad lärare

Examen från Sverige räcker inte för att bli lärare på Åland. Enligt ett beslut från landskapsregeringen ska sökande genomgå ett lämplighetsprov, alternativt en så kallad anpassningsperiod.
Ålands lyceums rektor Marcus Hagman-Koskinen hade gärna sett en mer gradvis förändring.

Nyan - 5 timmar sedan

Air Leap lägger ner svensk linje

Flygbolaget Air Leap, som startade sin flygverksamhet i fjol i juni på linjen Mariehamn – Arlanda, lägger ner rutten mellan Jönköping och Arlanda, uppger tidningen Jnytt. – Det beror på att vi har haft en dålig beläggning under en längre tid. Därför så har vi tagit beslutet att lägga ner linjen, säger Air Leaps vd Magnus Ivarsson till tidningen.

Nyan - 7 timmar sedan

Brandorsaken ännu inte fastställd

Polisens tekniker arbetar med att fastställa orsaken till branden som totalförstörde fyra lägenheter i Godby. – Branden har på något sätt börjat i ett garage, men vi vet inte hur det har börjat, säger förundersökningsledare Nina Rasmus.
Klockan är strax före tio på måndagsförmiddagen och polisens tekniker har precis anlänt till Lövvägen i Finström Godby.

Nyan - 18 timmar sedan

Schlager och Lill på Katrinafestival

”Livet är en schlager” är temat för den tjugonde Katrinafestivalen, som ju annars koncentreras till kammarmusik. – Årets festival vill visa på ”schlagers” genom alla tider – från tidiga ritorneller som sjöngs på gator och torg, genom operaslagdängor sjungna av takläggare i Neapel, till dagens Eurovision, sägs i ett pressmeddelande. Sångsjärnan Lill Lindfors, tillsammans med gitarristen Mats Bergström, framför egna och andras hitlåtar.

Nyan - 19 timmar sedan

Svenska konsulter ska kartera i Sund

Landskapsregeringen har beslutat att anlita svenska konsulter för att kartlägga, med hjälp av något som kallas eco-mapping, ett område i Sund. Man ska kartlägga hur landskapet används och vilka behov och vilka eventuella konflikter som finns. Det här konsultuppdraget går till Centrum för biologisk mångfald vid Sveriges lantbruksuniversitet och miljöorganisationen Snowchange.

Nyan - 20 timmar sedan

Polisen utreder inbrott i Finström

En inbrott har skett i Finström, polisen utreder och har undersökt platsen under dagen. Det sägs i ett pressmeddelande, som skickades ut klockan 18.31.

Nyan - 20 timmar sedan

Fyra kandidater i biskopsvalet

Kandidatnomineringen i biskopsvalet i Borgå stift avslutades på tisdagen. De nominerade kandidaterna är Harry S Backström, Sixten Ekstrand, Bo-Göran Åstrand och Lisa Enckell. Valets första omgång hålls 19 mars 2019.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.