Expressen > Nöje

Sunday, 21 October, 16:47

Expressen - 12 aug 18 kl. 17:51

Hollywoodstjärnans nya stora förändringChristian Bale gör det igen – nu har han genomgått en ny utseendeförvandling.Bale spelar en mekaniker i kommande filmen "Ford v ferrari" och har under inspelningarna fångats på bild som visar den stora förändringen.– Jag har aldrig gått till en doktor eller dietist för att få råd om hur jag ska gå upp eller tappa vikt för mina roller, säger han till Star2.com..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Bale, Ford, Star2

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hollywoodstjärnansnya stora , förändring
Aftonbladet - 08 sep 14 kl. 15:16

Hollywoodstjärnans radikala förändring

Expressen - 26 jul 17 kl. 14:39

Bilden avslöjar stjärnans stora utseendeförändring

Hollywoodstjärnan Kate Hudson gör som Britney Spears - och rakar av sig håret.På nya bilder som cirkulerar syns "Almost famous"-skådespelaren utan hår."Min kompis Kate Hudson är förträfflig under inspelningen", skriver skygga sångerskan Sia på Instagram till en bild med den rakade skådespelaren..

Expressen - 02 aug 17 kl. 22:13

Stjärnans ärliga bild – går inte att känna igen

Skådespelaren Drew Barrymore visar upp en vågad och osminkad bild på Instagram.Stjärnan la upp en bild med oplockade ögonbryn och rynkor i pannan.  "Men herregud!

Expressen - 27 aug 17 kl. 14:13

Stjärnans stora förändring - går inte att känna igen

Hollywoodstjärnan Vince Vaughn, 47, är oigenkännlig.Skådespelaren har rakat av sig håret för sin senaste roll - som fängelseintern i "Brawl in Cell Block 99"..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Tilde avslöjar gravidnyheten i sändning: "Går inte dölja"

Markiz Tainton har kämpat för att få barn. Men i direktsändningen av "Nyhetsmorgon" kom Tilde de Paula Eby med glädjebeskedet – Markiz ska bli mamma igen. – Nu går det inte att dölja längre, säger hon i sändningen.

Expressen - 2 timmar sedan

Kollegerna reagerar – efter orden i TV4

Sveriges soulkung Eric Gadd står i fokus i premiäravsnittet av ”Så mycket bättre”. Eric Gadd berättar att han utsattes för både psykisk och fysisk mobbning under skoltiden – och att det var hans fru som fick honom att gå i terapi.– Hon har alltid varit duktig på att förstå att man måste ta hjälp ibland i livet, säger Eric Gadd..

Expressen - 6 timmar sedan

Montazamis berättar – svåra krisen med maken

Let's Dance höll på att knäcka Maria Montazamis äktenskap med Kamran Montazami. Nu, med barnen utflugna, är förhållandet bättre än någonsin.Hollywoodfrun berättar nu hur hon håller sin man nöjd.

Expressen - 7 timmar sedan

”Vill jag sluta leva – nej, det vill inte jag"

”Så mycket bättre”-aktuella Louise Hoffsten förstod att de intensiva tv-inspelningarna skulle bli tuffa.Artisten lider av MS – men hon vägrade låta sjukdomen hindra hennes medverkan.– Om det finns något program jag vill vara med i innan jag dör så är det här, säger hon..

Expressen - 8 timmar sedan

Per Morbergs dilemma i relationen med Inese

Per Morberg lämnar TV4 för en egen matsatsning.
Flytten handlar inte bara om pengar och kontroll.
Det handlar också om att göra "några sista spadtag i matträsket" innan han byter bana.

Expressen - 10 timmar sedan

Läckberg får nog – orden om kroppsförändringen

”Mitt största hinder i livet är min självbild” skrev Camilla Läckberg nyligen i ett uppmärksammat Instagram-inlägg.I TV4 Nyhetsmorgon berättar författaren att hon blir arg när hon inte lyckas koppla bort självbilden från vikten – nu har hon bestämt sig för att det får vara nog.– Det är bara lite fler volanger, varför låter jag det komma åt mig så mycket?

Expressen - 18 timmar sedan

TV4 behöver en plan B – det här är bara pinsamt

Det börjar med medeltidslajv, och slutar med porrstön och en dansbandskung som gör ”fuck you” mot kameran.En pinsammare premiär för ”Så mycket bättre” går faktiskt inte att tänka sig. Det har utan tvekan blivit dags för TV4 att tänka om..

Expressen - 18 timmar sedan

Sjögrens protest i TV4 – sen spårar han ur helt

I ”Så mycket bättre”-premiären anlände Christer Sjögren sist av alla och vägrade klä ut sig i medeltida huvudbonad – men han visade också en mer frigjord sida av sig själv.Under sitt uppträdande chockade dansbandskungen de andra deltagarna genom att peka långfinger till kamerorna och kasta sig ner på rygg.– Det är en rent spontan händelse som illustrerar revolten, folk ska inte styra och ställa, säger Christer Sjögren..

Expressen - 18 timmar sedan

Betygen: De var bäst i "Så mycket bättre"

Christer Sjögren är helt förvirrad. Linnéa Henriksson farligt nära Smurfhits. Maria Brander sätter getingar på första veckan av "Så mycket bättre"..

Expressen - 19 timmar sedan

Perrellis kamp för kärleken – nu orkar hon berätta

I premiären av ”Så mycket bättre” avslöjar Charlotte Perrelli att hon väntar sitt fjärde barn.Det var sångerskans make Anders Jensen som fick henne att våga tro på kärleken igen – i kväll hyllar hon honom med en låt.– Den handlar om när jag i vuxen ålder hittat kärleken igen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.