Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 22 January, 13:30

Nyan - 12 aug 18 kl. 16:17

Helenius vann på poängBOXNING. Tungviktsboxaren Robert Helenius vann returmötet mot vitryske Yury Bykhautsou. Lördagens match över sex ronder á tre minuter gick av stapeln på en boxningsgala i Nyslott.
Trots att Robert Helenius gick in i ringen som storfavorit var Yury Bykhautsou, återigen, den aktivare av de två.
Ändå var det Helenius som vann med enhälliga domarröster (60–55, 58–57, 59–55), något som frammanade burop från delar av publiken.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Boxning, Robert Helenius, Yury Bykhautsou, Nyslott, Helenius, ISTV, Yury Bykhautsous, Rakvere, Sundqvist, Nyan

Dela artikeln

48 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Heleniusvann på , poäng
YLE - 04 jan 17 kl. 10:13

Robert Helenius tillbaka i ringen i mars – Chisora-repris och vikingafajt möjliga i år

Efter två enklare matcher väntar mer högklassigt motstånd för Robert Helenius i följande kamp, som sannolikt går i Finland i mars. Nu börjar vi stiga igen, berättar managern Markus Sundman till Yle Sporten. Tungviktsboxaren Robert Helenius har nu två matcher bakom sig sedan proffskarriärens första förlust mot Johann Duhaupas i april.

YLE - 20 dec 15 kl. 01:30

Robert Helenius skrev finländsk boxningshistoria

Två hittills obesegrade boxare möttes i Helsingfors Arenan när Helenius mötte Franz Rill, och endast en av dem kunde lämna ringen förlustfri. Ny Europamästare och fortfarande obesegrad efter 22 tungviktsmatcher – Robert Helenius. Matchbilden blev allt annat än vad Robert vant sig vid.

YLE - 03 okt 16 kl. 18:34

Helenius boxas i Finland före jul, men knappast mot Chisora: ”Absolut intressant”

Yle Sporten har pratat med Robert Helenius nya manager Markus Sundman som berättar det senaste om förhandlingarna kring tungviktarens följande motståndare. Robert Helenius kom tillbaka upp på fötter efter proffskarriärens första förlust mot Johann Duhaupas i april då han i september på 49 sekunder röjde undan Konstantin Airich i Mariehamn. Härnäst väntar högklassigare motstånd än den 37-årige tyskkazaken.

YLE - 16 maj 17 kl. 20:14

Tid, svett och tårar – Robert Helenius skärseld fortsätter

Tungviktsboxaren Robert Helenius har lärt sig av sina tidigare misstag. Nu tar Helenius varje motståndare på största allvar. Hårdträningen inför den omsusade returmatchen mot britten Dereck Chisora har pågått redan innan matchdatumet bestämdes.

YLE - 19 mar 15 kl. 17:54

Är en ringrostig Robert Helenius favorit mot Csomor?

När Robert Helenius sent på lördag kväll stiger upp i ringen mot ungraren Andras Csomor har det gått nästan på dagen två år sedan "The Nordic Nightmares" senaste fight. Frågan är inte hur bra Csomor är utan hur ringrostig Helenius är. Helenius senaste uppträdanden i proffsringen präglades av återkommande skador.

YLE - 03 apr 16 kl. 00:15

Helenius/Duhapas: Rond för rond – Robert Helenius blev knockad!

Efter att ha gått segrande från 22 proffsmatcher mötte Robert Helenius sin överman i fransmannen Johann Duhapas som knockade Helenius i den sjätte ronden. Jag kommer igen sade Helenius på presskonferensen. Rond 1.

YLE - 03 apr 16 kl. 00:15

Robert Helenius blev knockad – Helenius/Duhaupas: Rond för rond

Efter att ha gått segrande från 22 proffsmatcher mötte Robert Helenius sin överman i fransmannen Johann Duhaupas som knockade Helenius i den sjätte ronden. Jag kommer igen sade Helenius på presskonferensen. Rond 1.

YLE - 24 mar 17 kl. 17:53

Helenius till Yle Sporten: Hoppas Chisora kan bete sig den här gången

Det är inte bara boxningspubliken som drömt om en returmatch mellan Robert Helenius och Dereck Chisora. Helenius berättar för Yle Sporten att han velat gå matchen länge. I december 2011 besegrade Helenius Chisora i en match som blev den mest kontroversiella i hans karriär.

Nyan - 02 apr 16 kl. 22:57

Krönika: Helenius egen mardröm

BOXNING/HELSINGFORS. Du kan ha en plan ända tills ett slag träffar.

Robert Helenius stoppades för första gången i proffsringen av en frän, fransk höger.

YLE - 24 mar 17 kl. 15:12

Yle Sportens expert: Upp till bevis, Helenius

Returmötet mellan Robert Helenius och Dereck Chisora är finländarens stora möjlighet att sätta fart på karriären igen. ”Det här är en make or break-match för Helenius del”, säger Yle Sportens Alf Strömberg. Den 27 maj får alla boxningsvänner ett efterlängtat möte i Helsingfors.

YLE - 24 mar 13 kl. 00:20

19:e raka segern för skadad Helenius - se höjdpunkterna

Borgåboxaren Robert Helenius vann sin 19:e raka seger i proffsringen, trots skada i andra ronden, då han besegrade britten Michael Sprott efter 10 rätt så jämna ronder i Magdeburg. Samtliga tre domare gav Helenius segern som kom med poängen 98-93, 97-93, 98-93 men stundvis var Sprott verkligen farlig. Handskada igen Redan i den andra ronden var olyckan framme igen då Helenius kände smärta i handen.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

En rymdblomma hyllar Bowie

När Thomas Di Leva som elvaåring fick syn på omslaget till David Bowies ”Pin Ups” i ett skivfönster hemma i Gävle förändrades hans liv. Det var inte bara han som kom från yttre rymden! .

Nyan - 3 timmar sedan

Mariebadpengar flyttas fram

Projekteringen av Mariebads renovering blev inte klar förra året. Nu är förslaget till stadsstyrelsen att fullmäktige ska ge ett tilläggsanslag på 100 000 euro för att projekteringen ska slutföras. I beredningen heter det tilläggsanslag, men i verkligheten handlar det om samma pengar som var budgeterade att användas under 2018, men som inte blev använda när projekteringen stannade upp, ska flyttas över till detta års budget.

Nyan - 4 timmar sedan

Lämplighetsprov krävs för Sverige-utbildad lärare

Examen från Sverige räcker inte för att bli lärare på Åland. Enligt ett beslut från landskapsregeringen ska sökande genomgå ett lämplighetsprov, alternativt en så kallad anpassningsperiod.
Ålands lyceums rektor Marcus Hagman-Koskinen hade gärna sett en mer gradvis förändring.

Nyan - 5 timmar sedan

Air Leap lägger ner svensk linje

Flygbolaget Air Leap, som startade sin flygverksamhet i fjol i juni på linjen Mariehamn – Arlanda, lägger ner rutten mellan Jönköping och Arlanda, uppger tidningen Jnytt. – Det beror på att vi har haft en dålig beläggning under en längre tid. Därför så har vi tagit beslutet att lägga ner linjen, säger Air Leaps vd Magnus Ivarsson till tidningen.

Nyan - 7 timmar sedan

Brandorsaken ännu inte fastställd

Polisens tekniker arbetar med att fastställa orsaken till branden som totalförstörde fyra lägenheter i Godby. – Branden har på något sätt börjat i ett garage, men vi vet inte hur det har börjat, säger förundersökningsledare Nina Rasmus.
Klockan är strax före tio på måndagsförmiddagen och polisens tekniker har precis anlänt till Lövvägen i Finström Godby.

Nyan - 18 timmar sedan

Schlager och Lill på Katrinafestival

”Livet är en schlager” är temat för den tjugonde Katrinafestivalen, som ju annars koncentreras till kammarmusik. – Årets festival vill visa på ”schlagers” genom alla tider – från tidiga ritorneller som sjöngs på gator och torg, genom operaslagdängor sjungna av takläggare i Neapel, till dagens Eurovision, sägs i ett pressmeddelande. Sångsjärnan Lill Lindfors, tillsammans med gitarristen Mats Bergström, framför egna och andras hitlåtar.

Nyan - 19 timmar sedan

Svenska konsulter ska kartera i Sund

Landskapsregeringen har beslutat att anlita svenska konsulter för att kartlägga, med hjälp av något som kallas eco-mapping, ett område i Sund. Man ska kartlägga hur landskapet används och vilka behov och vilka eventuella konflikter som finns. Det här konsultuppdraget går till Centrum för biologisk mångfald vid Sveriges lantbruksuniversitet och miljöorganisationen Snowchange.

Nyan - 19 timmar sedan

Polisen utreder inbrott i Finström

En inbrott har skett i Finström, polisen utreder och har undersökt platsen under dagen. Det sägs i ett pressmeddelande, som skickades ut klockan 18.31.

Nyan - 20 timmar sedan

Fyra kandidater i biskopsvalet

Kandidatnomineringen i biskopsvalet i Borgå stift avslutades på tisdagen. De nominerade kandidaterna är Harry S Backström, Sixten Ekstrand, Bo-Göran Åstrand och Lisa Enckell. Valets första omgång hålls 19 mars 2019.

Nyan - 21 timmar sedan

Unga ordnar klimatläger

– Alla är viktiga och alla kan påverka klimatförändringen till det bättre. Det, och hur vi kan påverka, är det viktigaste budskapet vi vill förmedla med klimatlägret. Så förklarar Elvira Lobråten, en av ungdomarna i gruppen som planerat klimatlägret som ordnas för unga i åldern 13–18 år i Kumlinge skola den 8–10 februari, bakgrunden till arrangemanget.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.