Kristianstadsbladet > Lokalt

Tuesday, 23 October, 02:52

Kristianstadsbladet - 12 aug 18 kl. 15:03

Ministern från Åhus lovar inga pengar till strändernaMiljöminister Karolina Skog (MP) menar att kommuner och fastighetsägare måste ta ansvar för att rädda stränder som äts upp av havet. Staten kommer inte att skjuta till några pengar..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Åhus, Karolina Skog

Dela artikeln

25 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ministernfrån , Åhus, lovar, inga, pengartill , stränderna
HBL - 09 aug 13 kl. 13:28

Centern lovar inga snabba lösningar

Oppositionspartiet Centern lovar inga snabba lösningar på den allt djupare ekonomiska krisen. Däremot är Centern beredd att förbättra Finlands ekonomi på sikt bland annat genom att höja pensionsåldern, stöda investeringar och förkorta studietiderna.Kimmo Tiilikainen som leder partiets riksdagsgrupp säger att man inte ska titta på Finlands skuldsättning enbart utgående från enskilda år.

YLE - 08 okt 14 kl. 10:00

Jussi Pajunen lovar inga pengar till psykvård på svenska

Stadsdirektör Jussi Pajunen i Helsingfors presenterade sitt budgetförslag för 2015 i dag onsdag. SFP har gjort flera budgetmotioner om att staden ska satsa resurser på att ge mentalvård på svenska men stadsdirektören lovar inga anslag till det här ändamålet. - Staden pratar ofta om den svenska servicen, men den borde också synas i budgeten.

Sydsvenskan - 09 dec 14 kl. 16:50

Han lovar inga pengar till spårväg i Malmö

Nye stadsutvecklingsministern Mehmet Kaplan (MP) lovar inga statliga pengar till Malmös mångmiljardsatsning på spårvagnar. Vi åkte med honom till Lindängen idag..

Sydsvenskan - 16 maj 13 kl. 00:50

Politiker lovar inga vårdplatser

Patienter ska inte dö på grund av brist på vård, säger regionrådet Carl Johan Sonesson (M).
Men sjukvårdspolitikerna lovar inte fler vårdplatser till de skånska sjukhusen..

UNT - 06 nov 14 kl. 22:41

Hollande lovar inga höjda skatter

Den franske presidenten Francois Hollande lovar att inte ställa upp i omval om han inte lyckas sänka arbetslösheten..

Helsingborgs Dagblad - 03 okt 16 kl. 15:45

Svenska hus lovar göra om brevinkasten

Sveska hus kommer att plocka ner alla lägenhetsdörrar och göra nya, godkända brevinkast. Även belysningen i trappuppgångarna ska bli bättre..

Nyheter 24 - 16 apr 12 kl. 10:10

Anders Borg lovar inga nya jobb åt unga


Trots en skyhög ungdomsarbetslöshet, vill regeringen inte satsa mer på att ge unga fler jobb. STOCKHOLM. På måndagsmorgonen lämnade Anders Borg in regeringens förslag till statens vårbudget till riksdagen, vilken som väntat var återhållsam.

SvD - 11 nov 13 kl. 13:41

Kommunalråd lovar: Inga höjda skatter

”Det är inga problem”..

YLE - 12 jul 17 kl. 21:20

Miljöminister Tiilikainen lovar inga subventioner för elbilar

Bostads-, energi- och miljöminister Kimmo Tiilikainen (C) menar att det är osannolikt att Finland skulle gå in för en liknande modell som Norge har med kraftiga subventioner för elbilar. Enligt regeringens energi- och klimatstrategi ska Finland minska utsläppen med 6 ton fram till år 2030. En del av målet är att det senast då ska finnas 250 000 elbilar och 50 000 gasdrivna bilar.

Nyteknik - 01 mar 18 kl. 16:58

Ministern lovar inga nya försvarsmiljarder

Försvarsmakten varnar för sjunkande försvarsförmåga om man inte får tio miljarder kronor i ökade anslag till 2021..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Köpte tösalt för 140 kronor kilot

Kristianstad finns med bland de kommuner som betalat ”saltade” räkningar från varningslistade företag. Totalt rör det sig om drygt 300 000 kronor sedan 2012..

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Nu inleds miljonsatsningen – entreprenör sätter upp omdiskuterat staket

Det blir NCC som ska utföra omgestaltningen av kyrkogården runt Heliga Trefaldighets kyrka. Satsningen uppskattas landa på 12 miljoner kronor och inleds om ett par veckor. Till våren sätts det nya och så debatterade smidesstaketet upp..

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Vem gör vad när barn mår dåligt – hjälp kan finnas på flera ställen

”Hitta rätt direkt” heter en ny broschyr med kontaktuppgifter till alla verksamheter i kommunen och Region Skåne som kan få unga att må bättre. Samtidigt fortsätter bland andra skola, psykiatri och socialtjänst att öka sin samverkan. .

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Största skogsägarna i nordöstra Skåne – här är hela listan

Dagens Industri har listat landets största ägare av skogsmark. På listan finns bland annat staten och kommuner, men den största privata ägaren har vi i Kristianstad..

Kristianstadsbladet - 16 timmar sedan

Fler invånare ska cykla – ”Ingen ska behöva dö”

Fler ska cykla, gå och åka kollektivt i stället för att ta bilen. Det är kommunens plan för cyklingen i staden. ”Vi vill vi kunna erbjuda ett bra cykelvägnät”, säger trafikplanerare Åsa Hammarstedt..

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

SD:s valframgång ger klirr i kassan

Sverigedemokraternas valframgångar i Kristianstad gör att partiet får nära 160 000 mer i kommunalt partistöd per år. Socialdemokraternas nederlag ger ett stort tapp på över 120 000 kronor..

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Kommunen riskerar miljonkostnad för tomt äldreboende

Kommunen tar över Attendos äldreboende, men har ingen som kan driva det. Nu riskerar kommunen att stå med hyreskostnaden för ett tomt boende i ett år framöver. Kostnad: 7,4 miljoner.

Kristianstadsbladet - Igår: 22:00

Kristianstad: Önskan om cykelväg vid nya E22-broar

Kristianstadsbladet - Igår: 21:00

Trafikpolisen: ”Vi har alla ett ansvar”

18 procent av alla cykelolyckor i Kristianstad sker mellan cyklister och motorfordon. Men vad är det egentligen för trafikregler som gäller?.

Kristianstadsbladet - Igår: 20:00

Region Skåne anställer för att minska sjukfrånvaron

Region Skåne satsar på att förbygga sjukskrivning hos sina anställda. Målet är att minska antalet sjukdagar per anställd med 7 procent till årsskiftet 2019–2020..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.