YA > Lokalt

Tuesday, 22 January, 13:55

YA - 12 aug 18 kl. 10:43

Mor och dotter på väg till Sveriges högsta toppAtt familjer med barn i skolåldern så här års kommer på att man vill ”göra något” innan sommarlovet tar slut är nog inget ovanligt. Många besöker en nöjespark, går ut och äter, eller tar en sista minuten-resa. Men familjen Willander bestämde sig i stället för att bestiga Kebnekaise..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Sveriges, Willander, Kebnekaise

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moroch , dotter, vägtill Sveriges , högsta, topp
Skånskan - 13 aug 18 kl. 16:49

På väg mot den högsta toppen

Skurup En veckas semester. Hur maxar man den?
De helt oerfarna vandrarna Anneli och Emeli Willander bestämde sig för att bestiga Kebnekaise – och filma händelsen.

Skånskan - 25 nov 16 kl. 14:00

Barnen försökte få sin mor att fly

YSTAD Barnen till kvinnan som sköts i Glemmingebro vittnade vid rättegången om att 67-åringen under lång tid tryckt ner och kränkt deras mor. Men den åtalade mannen höll inte med om deras beskrivning. ERWP.

Skånskan - 18 jul 18 kl. 04:00

Barn­mor­skor be­hövs

BB-kris talas det allt of­tare om, inte bara på som­maren. I många lands­ting/re­gi­oner är det brist på barn­mor­skor, vil­ket leder till ökad be­last­ning på dem som tjänst­gör och risk för att de tröttnar och säger upp sig.
Ett tec­ken på pro­blemen är att kost­naden för att hyra in barn­mor­skor från be­man­nings­bo­lag mer än för­dubblades för­ra året.

Barometern - 01 aug 13 kl. 10:58

Måleråsmord överklagas till Högsta domstolen

Rättegången i hovrätten måste tas om. Det anser 44-åringen som är dömd för mordet på sin mor i Målerås. Domen överklagas nu till Högsta domstolen.

Skånskan - 20 mar 18 kl. 11:22

Högsta domstolen avslår pappans överklagan

Domen mot den 23-åriga pappa som nyligen dömdes till flera års fängelse för synnerligen grov misshandel av sin baby står fast, meddelar Högsta domstolen. ERWP.fif(1)Högsta domstolen kommer inte att pröva det uppmärksammade spädbarnsmålet, där två föräldrar åtalades misstänkta för att ha tagit livet av sin dotter, meddelade domstolen på måndagen.

GT - 22 jun 14 kl. 11:06

Så försökte it-bluffare att lura Anne-Mor, 73

FLODA. It-bedragarna låtsas ringa från Microsoft men ägnar sig åt organiserat lurendrejeri. Måltavlorna är äldre utan datorvana.

Expressen - 22 jun 14 kl. 11:06

Så försökte it-bluffarna att lura Anne-Mor, 73

FLODA. It-bedragarna låtsas ringa från Microsoft men ägnar sig åt organiserat lurendrejeri. Måltavlorna är äldre utan datorvana.

Västerbottens Folkblad - 18 apr 17 kl. 07:30

Bildspel: Kolla in skolbygget på Morö Backe

Så här ser bygget av det nya högstadiet på Morö Backe ut – nu har byggnaden nått sin högsta punkt. Samtidigt fortsätter den genomgripande renoveringen av låg- och mellanstadiet. Här kan du se skisser på högstadiet och Folkbladets bilder från bygget..

Helsingborgs Dagblad - 03 jan 18 kl. 08:21

Döms betala sin mor miljoner för uppfostran

Taiwans högsta domstol har dömt en man att betala motsvarande cirka 6 miljoner kronor till sin mor som ersättning för att hon uppfostrat honom och bekostat hans utbildning. Mamman, som lämnades ensam med två barn efter en skilsmässa, var orolig för hur.

Sydsvenskan - 03 jan 18 kl. 08:21

Döms betala sin mor miljoner för uppfostran

Taiwans högsta domstol har dömt en man att betala motsvarande cirka 6 miljoner kronor till sin mor som ersättning för att hon uppfostrat honom och bekostat hans utbildning. Mamman, som lämnades ensam med två barn efter en skilsmässa, var orolig för hur.

UNT - 03 jan 18 kl. 08:21

Döms betala sin mor miljoner för uppfostran

Taiwans högsta domstol har dömt en man att betala motsvarande cirka 6 miljoner kronor till sin mor som ersättning för att hon uppfostrat honom och bekostat hans utbildning..

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Spabesökare påverkade av narkotika

Strax efter midnatt kallades polisen till Hotell Mossbylund för ett sjukdomsfall. Det visade sig att den sjuka kvinnans sällskap, två män, var påverkade av narkotika. En av dem var dessutom beväpnad..

YA - 2 timmar sedan

Skolskjuts: Skurups taxi tar över efter Ringduvetaxi

Efter som Ringduvetaxi har stora ekonomisk problem väljer nu Bergkvara buss som ansvarar för skolskjutsarna i kommunen att byta underleverantör. Bytet påverkar inte eleverna..

YA - 21 timmar sedan

Klart för ny omgång av ”Öppen arena”

Att hålla arenan öppen under lördagskvällarna blev en succé bland Skurups unga. Nu står det klart att satsningen får en fortsättning, och det med start redan nästa månad..

YA - Igår: 13:18

Skadegörelsen fortsätter i Skivarp

I helgen drabbades ytterligare två bilar av skadegörelse. Från nyårshelgen och framåt har flera bilar i byn blivit förstörda..

YA - Igår: 18:40

Förslag: Ungdomar ska städa stränderna

Kommunen borde anställa ungdomar som under lovtider plockar skräp och håller rent längs kustlinjen. Idén förs fram i ett nytt medborgarförslag..

YA - 19 jan 19 kl. 00:01

Folkets park kan ge plats åt ny förskola

I jakten på en ny förskoletomt har kommunen nu fastnat för området i Folkets park. Men frågan är om styrelsen vill sälja marken..

YA - 19 jan 19 kl. 00:01

På Svanvägen har nya bybor hittat hem

Johnny Dahlgren och hustrun Ingrid lämnade Malmö. Björn Sjöswärd och hans Gunilla kom hela vägen från Uddevalla Nu bor de grannar i nya området Svanen i Abbekås. ”Att flytta hit kändes helt rätt”, säger de..

YA - 18 jan 19 kl. 00:01

En riktig guldgruva för filmskaparna

Det är detaljerna som gör det. Och ska man göra en serie med året 1968 i titeln gäller det att allt är tidsenligt. Till Johannamuseet utanför Skurup kommer filmskapare för att hitta den rätta rekvisitan..

YA - 17 jan 19 kl. 08:33

Skånetrafiken säger upp avtal med Ringduve Taxi

Skånetrafiken säger upp trafikavtalet om färdtjänst och sjukresor med bolaget Ringduve Taxi med omedelbar verkan. I ett pressmeddelande uppger Skånetrafiken att bolaget, med huvudsäte i Skurup, har stora ekonomiska problem och inte längre kan utföra körningar enligt avtal..

YA - 16 jan 19 kl. 13:10

37-åring påträffad med knark och batong – nu åtalas han

När mannen greps av polisen hade han narkotika på sig. Dessutom bar han även batong på allmänplats. Nu åtalas han för båda brotten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.