YA > Lokalt

Tuesday, 21 August, 22:22

YA - 12 aug 18 kl. 10:43

Mor och dotter på väg till Sveriges högsta toppAtt familjer med barn i skolåldern så här års kommer på att man vill ”göra något” innan sommarlovet tar slut är nog inget ovanligt. Många besöker en nöjespark, går ut och äter, eller tar en sista minuten-resa. Men familjen Willander bestämde sig i stället för att bestiga Kebnekaise..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Sveriges, Willander, Kebnekaise

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moroch , dotter, vägtill Sveriges , högsta, topp
Skånskan - 13 aug 18 kl. 16:49

På väg mot den högsta toppen

Skurup En veckas semester. Hur maxar man den?
De helt oerfarna vandrarna Anneli och Emeli Willander bestämde sig för att bestiga Kebnekaise – och filma händelsen.

Skånskan - 25 nov 16 kl. 14:00

Barnen försökte få sin mor att fly

YSTAD Barnen till kvinnan som sköts i Glemmingebro vittnade vid rättegången om att 67-åringen under lång tid tryckt ner och kränkt deras mor. Men den åtalade mannen höll inte med om deras beskrivning. ERWP.

Skånskan - 18 jul 18 kl. 04:00

Barn­mor­skor be­hövs

BB-kris talas det allt of­tare om, inte bara på som­maren. I många lands­ting/re­gi­oner är det brist på barn­mor­skor, vil­ket leder till ökad be­last­ning på dem som tjänst­gör och risk för att de tröttnar och säger upp sig.
Ett tec­ken på pro­blemen är att kost­naden för att hyra in barn­mor­skor från be­man­nings­bo­lag mer än för­dubblades för­ra året.

Barometern - 01 aug 13 kl. 10:58

Måleråsmord överklagas till Högsta domstolen

Rättegången i hovrätten måste tas om. Det anser 44-åringen som är dömd för mordet på sin mor i Målerås. Domen överklagas nu till Högsta domstolen.

GT - 22 jun 14 kl. 11:06

Så försökte it-bluffare att lura Anne-Mor, 73

FLODA. It-bedragarna låtsas ringa från Microsoft men ägnar sig åt organiserat lurendrejeri. Måltavlorna är äldre utan datorvana.

Expressen - 22 jun 14 kl. 11:06

Så försökte it-bluffarna att lura Anne-Mor, 73

FLODA. It-bedragarna låtsas ringa från Microsoft men ägnar sig åt organiserat lurendrejeri. Måltavlorna är äldre utan datorvana.

Västerbottens Folkblad - 18 apr 17 kl. 07:30

Bildspel: Kolla in skolbygget på Morö Backe

Så här ser bygget av det nya högstadiet på Morö Backe ut – nu har byggnaden nått sin högsta punkt. Samtidigt fortsätter den genomgripande renoveringen av låg- och mellanstadiet. Här kan du se skisser på högstadiet och Folkbladets bilder från bygget..

Helsingborgs Dagblad - 03 jan 18 kl. 08:21

Döms betala sin mor miljoner för uppfostran

Taiwans högsta domstol har dömt en man att betala motsvarande cirka 6 miljoner kronor till sin mor som ersättning för att hon uppfostrat honom och bekostat hans utbildning. Mamman, som lämnades ensam med två barn efter en skilsmässa, var orolig för hur.

Sydsvenskan - 03 jan 18 kl. 08:21

Döms betala sin mor miljoner för uppfostran

Taiwans högsta domstol har dömt en man att betala motsvarande cirka 6 miljoner kronor till sin mor som ersättning för att hon uppfostrat honom och bekostat hans utbildning. Mamman, som lämnades ensam med två barn efter en skilsmässa, var orolig för hur.

UNT - 03 jan 18 kl. 08:21

Döms betala sin mor miljoner för uppfostran

Taiwans högsta domstol har dömt en man att betala motsvarande cirka 6 miljoner kronor till sin mor som ersättning för att hon uppfostrat honom och bekostat hans utbildning..

Skånskan - 20 mar 18 kl. 11:22

Högsta domstolen avslår pappans överklagan

Domen mot den 23-åriga pappa som nyligen dömdes till flera års fängelse för synnerligen grov misshandel av sin baby står fast, meddelar Högsta domstolen. ERWP.fif(1)Högsta domstolen kommer inte att pröva det uppmärksammade spädbarnsmålet, där två föräldrar åtalades misstänkta för att ha tagit livet av sin dotter, meddelade domstolen på måndagen.

Fler nyheter från YA

YA - 7 timmar sedan

Kvinna upptäckte okänd man i stallet

När en kvinna i Östra Vemmenhög kom ut i sitt stall hörde hon någon som trillade. Hon blev rädd och gick från platsen utan att bli upptäckt. Händelsen är polisanmäld som olaga intrång..

YA - 9 timmar sedan

Tvist: Kock stämmer restaurang – fick inte ut sin lön

En kock vid en av Skurups restauranger avskedades och fick gå med omedelbar verkan utan att få ut sin lön för två månader tillbaka. Kocken har nu stämt restaurangägaren..

YA - 11 timmar sedan

Mycket nytt för nyblivna skolbarn

Det är högtidligt och spännande att börja i skolan. Efter en samling i klassrummet tillsammans med sina föräldrar fick eleverna i förskoleklassen på Alléskolan känna på sin allra första rast. Det fanns mycket roligt att hitta på..

YA - Igår: 22:00

Pedagoger fick knuff i maträtt riktning

Under måndagen fick pedagoger, måltidspersonal, tjänstemän och politiker en knuff i maträtt riktning när det under dagen bjöds på kick off med föreläsningar, klimatsmart lunch och fika för alla sinnen..

YA - Igår: 12:39

Företagsbilar utsatta av inbrott

Två företagsbilar har utsatts för stöld och inbrott under veckan som gått. Ett stort antal verktyg har försvunnit..

YA - Igår: 12:29

Flera fall av skadegörelse i helgen

På flera ställen runt om i Skurup har personer råkat ut för skadegörelse i helgen. Bland annat har någon klottrat en röd kniv med sprayfärg på ett uterum..

YA - 18 aug 18 kl. 16:59

Skördedag med minnen fina som snus

Skördedagen utanför Slimminge väckte många minnen. Om såväl forna tiders arbete på lantbruk som första snuset. Byalaget gladdes åt den stora uppslutningen.

YA - 18 aug 18 kl. 00:01

Rekordsommar för ålafiskaren i Mossby

Bästa sommaren någonsin. Ålafiskaren och fiskrökaren Per Persson har jobbat intensivt och sålt lax, röding, räkor och annat som aldrig förr. – Många dagar har jag börjat jobba tre på morgonen och slutat först vid 10-tiden på kvällen, säger han..

YA - 17 aug 18 kl. 00:01

Scoutloppis för 38:e året

Nu på söndag, den 19 augusti, är det återigen dags för Rydsgårds scoutkårs stora loppmarknad. Nytt för i år är att det arrangeras prylmarknad helgen efter där allmänheten kan hyra bord och sälja saker..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.