YA > Lokalt

Monday, 22 October, 21:14

YA - 12 aug 18 kl. 10:43

Mor och dotter på väg till Sveriges högsta toppAtt familjer med barn i skolåldern så här års kommer på att man vill ”göra något” innan sommarlovet tar slut är nog inget ovanligt. Många besöker en nöjespark, går ut och äter, eller tar en sista minuten-resa. Men familjen Willander bestämde sig i stället för att bestiga Kebnekaise..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Sveriges, Willander, Kebnekaise

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moroch , dotter, vägtill Sveriges , högsta, topp
Skånskan - 13 aug 18 kl. 16:49

På väg mot den högsta toppen

Skurup En veckas semester. Hur maxar man den?
De helt oerfarna vandrarna Anneli och Emeli Willander bestämde sig för att bestiga Kebnekaise – och filma händelsen.

Skånskan - 25 nov 16 kl. 14:00

Barnen försökte få sin mor att fly

YSTAD Barnen till kvinnan som sköts i Glemmingebro vittnade vid rättegången om att 67-åringen under lång tid tryckt ner och kränkt deras mor. Men den åtalade mannen höll inte med om deras beskrivning. ERWP.

Skånskan - 18 jul 18 kl. 04:00

Barn­mor­skor be­hövs

BB-kris talas det allt of­tare om, inte bara på som­maren. I många lands­ting/re­gi­oner är det brist på barn­mor­skor, vil­ket leder till ökad be­last­ning på dem som tjänst­gör och risk för att de tröttnar och säger upp sig.
Ett tec­ken på pro­blemen är att kost­naden för att hyra in barn­mor­skor från be­man­nings­bo­lag mer än för­dubblades för­ra året.

Barometern - 01 aug 13 kl. 10:58

Måleråsmord överklagas till Högsta domstolen

Rättegången i hovrätten måste tas om. Det anser 44-åringen som är dömd för mordet på sin mor i Målerås. Domen överklagas nu till Högsta domstolen.

GT - 22 jun 14 kl. 11:06

Så försökte it-bluffare att lura Anne-Mor, 73

FLODA. It-bedragarna låtsas ringa från Microsoft men ägnar sig åt organiserat lurendrejeri. Måltavlorna är äldre utan datorvana.

Expressen - 22 jun 14 kl. 11:06

Så försökte it-bluffarna att lura Anne-Mor, 73

FLODA. It-bedragarna låtsas ringa från Microsoft men ägnar sig åt organiserat lurendrejeri. Måltavlorna är äldre utan datorvana.

Västerbottens Folkblad - 18 apr 17 kl. 07:30

Bildspel: Kolla in skolbygget på Morö Backe

Så här ser bygget av det nya högstadiet på Morö Backe ut – nu har byggnaden nått sin högsta punkt. Samtidigt fortsätter den genomgripande renoveringen av låg- och mellanstadiet. Här kan du se skisser på högstadiet och Folkbladets bilder från bygget..

Helsingborgs Dagblad - 03 jan 18 kl. 08:21

Döms betala sin mor miljoner för uppfostran

Taiwans högsta domstol har dömt en man att betala motsvarande cirka 6 miljoner kronor till sin mor som ersättning för att hon uppfostrat honom och bekostat hans utbildning. Mamman, som lämnades ensam med två barn efter en skilsmässa, var orolig för hur.

Sydsvenskan - 03 jan 18 kl. 08:21

Döms betala sin mor miljoner för uppfostran

Taiwans högsta domstol har dömt en man att betala motsvarande cirka 6 miljoner kronor till sin mor som ersättning för att hon uppfostrat honom och bekostat hans utbildning. Mamman, som lämnades ensam med två barn efter en skilsmässa, var orolig för hur.

UNT - 03 jan 18 kl. 08:21

Döms betala sin mor miljoner för uppfostran

Taiwans högsta domstol har dömt en man att betala motsvarande cirka 6 miljoner kronor till sin mor som ersättning för att hon uppfostrat honom och bekostat hans utbildning..

Skånskan - 20 mar 18 kl. 11:22

Högsta domstolen avslår pappans överklagan

Domen mot den 23-åriga pappa som nyligen dömdes till flera års fängelse för synnerligen grov misshandel av sin baby står fast, meddelar Högsta domstolen. ERWP.fif(1)Högsta domstolen kommer inte att pröva det uppmärksammade spädbarnsmålet, där två föräldrar åtalades misstänkta för att ha tagit livet av sin dotter, meddelade domstolen på måndagen.

Fler nyheter från YA

YA - 4 timmar sedan

Inga extra insatser från kommunens sida efter nazisters skadegörelse

Högerextrema lappar och nazistiskt klotter har vid flera tillfällen drabbat Skurup den senaste tiden. Enligt kommunens säkerhetsansvarige är läget inte unikt. ”Det ser ut såhär på många håll, tyvärr”, säger Malin Ekblad..

YA - 19 okt 18 kl. 10:10

Nya medborgare välkomnas vid ceremoni

På tisdag den 23 oktober klockan 16.30–19 välkomnar Skurups kommun nya medborgare vid en speciell ceremoni..

YA - 18 okt 18 kl. 21:03

Stor insyn och trist utsikt när bostadsbolaget klippte ner häckarna

120 centimeter – så höga ska alla häckar hos Skurupshem vara. Men för Eva Engvall på Idrottsvägen i Abbekås är den nya låga häcken en katastrof. Stor insyn från förbipasserande och en sorgligt utsikt över områdets soptunnor..

YA - 17 okt 18 kl. 00:01

Lappad gata kan asfalteras nästa höst

Parkgatan i Rydsgård har genom ett flertal olika arbeten förvandlats till något av ett lapptäcke. Men en förbättring av gatan blir det inte förrän tidigast nästa höst..

YA - 17 okt 18 kl. 10:29

Mystiska bollar flöt i land längs kusten

Cirka tusen små bollar har hittats längs sydkusten. Kustbevakningen har ingen förklaring och Trelleborgs kommuns miljöinspektör är förbryllad..

YA - 17 okt 18 kl. 09:55

Julgranar för offentlig utsmyckning sökes

Har du en gran i din trädgård som lämpar sig som julgran och som du inte vill ha längre? Då har du chansen att låta granen uppfylla sitt juliga öde och pryda en offentlig plats i kommunen..

YA - 16 okt 18 kl. 11:29

Drograttfull stoppad med knivbeväpnad man i bilen

Tidigt på tisdagsmorgonen patrullerade en polispatrull i Skurup. En bil på Kyrkogatan togs in för kontroll eftersom polisen misstänkte att föraren var påverkad..

YA - 15 okt 18 kl. 10:41

Brott: Två ungdomar anhållna efter mopedrånet

På söndagseftermiddagen blev två pojkar rånade på sina mopeder vid återvinningsstationen i Skurup. Fyra misstänkta rånare eftersöktes av polis och hundpatrull och alla hittades. Två av dem sitter nu anhållna..

YA - 13 okt 18 kl. 15:19

Stol stör trafiken på väg E65

YA - 12 okt 18 kl. 12:50

Församlingen utsattes för klotter

Under natten mellan torsdag och fredag har Skivarps församling utsatts för skadegörelse..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.